Конституционалисти не изключват да няма реален изход в парламента

Може да очакваме още двама кандидата за председател на парламента или игра с кворума, прогнозираха конституционалистите, които смятат, че на балотажа не би трябвало да има въздържали се

Обратно в новината

Коментари - Конституционалисти не изключват да няма реален изход в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо да кажат конституционалистите кога ще ''свърши'' първия ден както е по Конституция за избор на Председател????

В името на кражбите, българските парламентаристи могат да направят и ТРИУМВИРАТ !

Герберазмът си отива! ГЕРБЕРАЗМЪТ си отива...

Смъртта на ГЕРБ е силно преувеличена. Толкова пъти Борисов и избирателите на ГЕРБ ви набиха канчето, а все се врете, ли време във властта.

Нови избори ! Преди това Референдум за закриване на партиите създадени от вън !

не е ли по лесно банкянската мутра да иде в затвора и да мирясат

Хулиш една голяма част от българските избиратели, които гласуват за ГЕРБ.

Незнам аз ли пропускам нещо, или толкова адвокати и умни хора не могат да видят нещо очевидно. Въпросният чл. 81, ал 2 от Конституцията е за приемането на 'закони и други актове'. Коя част тука включва избора на председател на НС - може би 'други актове', а може би не? А каква е досегашната практика? Колко председатели на НС досега са избрани със 121 гласа? Ако никой - това прави ли всички решения на досегашните парламенти нелегитимни? За да не затъваме още по-дълбоко в блатото и ако има утвърдена практика за конкретна процедура без изричен текст конкретно за нея, да се приложи утвърдената практика и това е.

Разпоредбата на чл. 76, ал. 3 от Конституцията на Република България определя, че на първото заседание на Народното събрание, открито от най-възрастния присъстващ народен представител (чл. 76, ал. 1) се избират председател и заместник - председатели.

Ко стана с тока? Гугутков внесъл ли е предложението си в парламента? За едни хора питам, дето се гласят да зазидат изходите на оная сграда, дето ви я построи Царя?

Докога шепа лузъри, като Киро парапета който раздава юмруци в кабинета си, Кокорчо фалита, гномът Атанасов, Ристо Буйкикев, ще спъват държавата, заради неистовото си желание да изчегъртат ГЕРБ и да имат цялата власт?

банлянската мутра - в затвора и всичко ше си дойде на мястото много бързо

Най-голямата партия излъчва председател на НС. Какво искат безпринципните провали от ПП и ДБ?

Така наречените кондтитуционалисти, безделници, паразити на държавата, размишлява, как да отстранят ГЕРБ от полагащия им се пост председател на НС.

И на децата стана ясно, че докато ПП и ДБ са в парламента няма реален изход нито за него нито за страната.

докато мутрата боеко е извън затвора

Ако парламентът иска да има реален изход, още от днес да почне да копае тунел, през който може да се евакуира безопасно. Защото целият този цирк, който беше разигран, беше да не се говори и да се отложи темата с финансовото унищожение на българските граждани, чрез решение на същия този парламент да ги хвърли на енергийните хиени от ЕС. Което ще е един от първите им приети закони. И тези марионетки ще го гласуват, защото макарите им са вече в менгемето. И тогава ще им остане само един шанс да отърват кожите си от всенародната любов. Да бягят. Между другото "независимите" и публикуващи само "правилни" новини медии, мълчат по темата като партизани на рузпит, въпреки че до една знаят какво и кога ще се случи и какви пагубни последици за хората ще има.

добре ,че поне този Минчев го махнаха, нямаше да изтърпя да му чувам пискливия лицемерен глас. А и нали вече беше отстранен за нарушение на правилника, как може нагло пак точно него да издигнат. Гласувах за ПП на изборите миналата година, но такива вещества като Минчев ме отвратиха от тази партия. Спрях да гласувам вече , дано се закрие и Народното събрание , този цирк е гавра с избирателите и хората , които им плащаме заплатите на тези ненормалници.

Има, и министър председател на ротационен принцип. Един ден единия, после другия .викайте Божков, да ви сложи една рулетка и който направи три черешки, пИчели. Може да търкат и билетчета. Че Ко му беше на Милчо от Пипи то?

Има ,,,,, имаааааа ……… ракета в целта !!!