Външно министерство търси стажант-аташета

Министерството на външните работи (МВнР) обявява общ конкурс за назначаване на 16 служители на длъжност "стажант-аташе".

Обратно в новината

Коментари - Външно министерство търси стажант-аташета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милион и едно изисквания за 600лв заплата.. 2 езика, магистър, че чак и психически стабиУен.. А научаването на тези два езика и изкарването на степен магистър.. наистина, заслужават едни колосални 600лв! Мама ви мръсна, как не ви е срам, дейба.. Та чак и публично са го обявили. Мизерни душици.

Външното министерство защитава ли интересите на България зад граница??? НЕ! Защитава чужди интереси, за което получават тлъсти заплати и привелегии.

В администрацията дори за чистачка трябват връзки. Конкурсното начало не означава конкурсен край.

16 миски са вече уредени!Хаховци, нямате ли жени, бе?

Целта е да се уредят "наши" хора на позициите. Назначенията ще бъдат направени точно преди падане на правителството. Ще кажете - пфу, то пък 600лева пари ли са? Номерът е да има по-малко кандидати за да изглежда всичко легитимно... а 6месеца след назначаването вече няма да са "стажант-аташе", а най-малкото "аташе" с минимум 3хил лева заплата. Така де, за кво другарите плащат толкова пари да изучат децата си на запад, ако после не ги уредят на хубава работа.

Ало Външно...що не го духате, а се подигравате с младите хора дето с два езика и магистратура вземат по чужбините 600 и още една нула. А вие тук ще крадете като за световно.

Не е ВЯРНО,то не търси,ТЕ вече са НАЗНАЧЕНИ!

аз искам , аз :) 600 шестин ... бе к'во тъкмо ще се измъкна от прованса тук средната заплата е 600 също - даже почти суперска :) ако въобще я има а така и връзки може да завъдя и кариера и езиците си да упражнявам - вехна кат красива недооценена рядка роза :)))

За тия 600 кинта може и да излъжат някоя хигиенистка. Но само ако добавят още почти толкова под тезгяха.

xoxo Конкурс 2 meseca za 600lv zaplata (samo s magistratura)

Споко, любовниците на депутатите вече са уредени. А пък ахмаците да кандидатстват, ако си нямат работа.

Ох, бабачко, сега на вуйчо Митьо от селото детето ша са вреди в посолство. Свърши се с тоя селски пусти труд и скука, сега ГЕРБ ще ни оправя живота. Зер колко си по-прост, толко си по-близко до гурото Борисов. От 25 години чакаме да дойде някой от нашите да ни оправи хала. Туй чужди езици, туй здравословно състояние - бошлаф. Ни език знае детето, а цялото време стои с изплезен език като на Дако Гумения псето. Ама кой ти гледа в чужбина тия работи, там друго е важно. Да знаеш да крадеш от запасите салам и сирене на търговския и да донасяш на шефа кой му плюе в кафето....

И да могат да свирят на арфа. И всичко това за 600 лв.

Ubedena sam, che spisaka s prietite 16 veche e gotov! Kakto i predlojenijata kade da badat izprateni sled tova na stash. Sajaljavam za latinizata.

Аз,аз,аз,аз,аз,аз,аз, Най умния съм аз,аз,аз,аз!

Човеколю , коя адвокатка Диана Велиновска . Да не е от Софийската колегия . Защото и аз съм потърпевш . Взе паричките , завъртя си големия бюст и ИЗЧЕЗНА .

От 18 коментара 17 са на прости хора и само снайпера е дал мнение за какво става въпрос. За стажантите ще е възможност за доказване стават или не стават за такава работа. На мой познат преди година беше дошла японка на гости, завършила медицина, но отива на стаж в германска болница или нещо такова. Със заплащане доколкото помня около 1500 - 2000 евро, на дежурство повече от 24 часа без прекъсване, без да е задължена с точна работа, а тя да преценява как да се включва в екипа. На мен ми изглеждаше някакъв абсурд като заплащане и ангажирано време, но явно така се почва понякога. Защо пък в България да не се даде шанс на някой? Не винаги парите са важни, а възможностите, които ти се откриват и тогава в бъдеще ще можеш да си доста по-добре, ако наистина си добър.

Ами аз ти предлага, като си такъв УМНИК - нали знаеш всичко - Спечели го конКУРса и направо клякай. Кажи "Не ви искам парите, не ви искам храната. Аз съм тук по убеждение." Данеби да си бил доброволец в Аспарухово? ТЪПАНАР!! Задади хора като тебе всички бием тъпана!!!!!!

Като се види правописа ти, си личи кой е тъпанар.

То добре,ама ако знаете адвокат Диана Йорданова Велиновска как мами доверениците си . Само клиентите й сърбат попарата .

600 лв на 30 дни прави по 20 лв на ден. Всъщност като платиш осигуровките ще ти постанат 400 лв. 400 на 30 дни прави по 13 лв на ден. Като си платиш билетчетата ти остават 10 лв на ден. Кебапчетата за обяд са към 2 лв и ти остават по 8 лв на ден. Като го осъзнаят кандидатите ще се пропият и пропушат. още 5 лева на ден за синьо Виктори - остават 3 лв. 3 лева за 1 малка водка мериджей. 0 Успех на канадидатите! За какво са ни 100 банки като не можем да спеситим за 1 дъвки?

Не си правиш вярно сметките. На такава длъжност (аташе) не вземат Сульо и Пульо. Тази заплата от 600 лв. не е атрактивна, но е интересно като те вземат след стажа. Примерно, аташе ще получава освен заплата, безплатна квартира и командировъчни. За много хора това е мечта. А връзките, които се създават на такава длъжност, не са за подценяване. Така че не ги мисли. Както и полицаите, ако няма далавера, кой би работил за 600 лв.?

Г-не аз съм правил много стажове. Всеки от всеки по елитен. Нито на един не ме взеха на работа. Факта е че в момента работя извън българия. И да. Връзките и далаверите са много типични за всички идиоти. Затова сме на това положение!!!!!!!!!!!!!

Тея с тая заплата ще могат ли да си купуват тоалетна хартия? Кебапчетата са много хубави и са много евтини в МнВР!!! Ама за друго няма да им стигат. Сетих се! Ще гепят тоалетна хартия от МнВР!

Не че нещо ама аз ги покривам изискванията и работя за 600 с още една нула отзад $ на месец в САЩ. Пожелава успех на кандидатите! Сигурен съм че ще могат да си купуват по 1 пакетче дъвки на ден с парите :*

За цяло пакетче едва ли ще стигат, най-вероятно ще се комбинират по няколко човека да си го делят (и то само ако пътуват гратис, че иначе ще имат да дават).

600 лв на седмица или на ден?

На час се плаща в цивилизованите страни - най-вероятно е на час..?

На консултация с патентен адвокат в Канада ми взе 600$ кеш на час! Ако щете вярвайте!

И после що сме подкупни и продажни...как се ичаква един такъв да помага при външна политика когато може да бъде купен за 5 кебабчета?

Колко? 600 лв.? Те мангустите в чистотата взимат повече! С два езика, магистратура и компютърна грамотност, за тези пари могат само да им изпращат снимки да им се любуват.

Казвате ш00? Не е зле, при положение, че след 2 години ще имат право да заминат на зад гранична служба където командировъчните са от порядъка на ш0 до 100 евро на ден за 4 г. период. Стига след стажа да ги вземат на работа де. Но във МВнР случайни никога не влизат. Бих се пробвал ако втория ми език беше на достатъчно добро ниво. Определено си заслужава кариера в това министерство и призовавам младите хора да не четат въшкарски коментари.

Това е абсолютна измислица. Казвам ти го като човек, имащ преки и непосредствени наблюдения над персонала в две наши посолства в чужбина. Заплатите са изцяло български, а командировъчните дори не се водят на отчет. Живеят бедно и мизерно, особено в по-богатите държави.

Под "аташета" се има предвид в дипломатически мисии... или в Бг? И в двата случая позицията добре стои в CV-to.

А Серьожа, знае ли кви ги върши Вигенин или т'ва е само камуфлаж за пред Моника? :Д

...ВЪНШНО М-ВО ТЪРСИ... ...."ПИШМАН АТАШЕТА" или.. ..." СТАЖАНТ ПИШЛЕМЕТА"... ВСЕ Е ТАЯ....

за 300 евра мога да им пратя чистачката ми, да им измие калта между ушите. ...а, после ромите били простите, че не си губят времето с глупости

600 kinta koi 6te se navie?

а, ти не виждаш ли колко прости парчета дремят по бюрата !?