Конгресът на КТ "Подкрепа" към политиците: Гладният отдавна вече не вярва на сития

Синдикатите ще участват в преговорите с ЕК за запазването на въглищните мощности, съобщи служебният премиер Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Конгресът на КТ "Подкрепа" към политиците: Гладният отдавна вече не вярва на сития | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ем, той "конгресът на КТ Подкрепа" е един от най-преситените. На гърба на простите трудови хора. И на целия народ.

Гладен е само този който не иска да работи. Точка.

НИЩОПРАВЦИТЕ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА

Така е. Хубаво им го каза.

а тез Охилените на Снимката от Кой се Хранят - не е ли от градният, щото те 1 пирон не са произвели през живота си!

Смях в залата, ръкопляскания! Какви профсъюзи са това? Нима до преди 2 години работещите са били по-добре, а сега когато държавата се е полуразпаднала те скачат в защита на работниците? И защо всички земноводни изпълзяха и присъстват на т.н. конгрес на една полукорумпирана организация, която е готова да се 'храни' с всичко, като усети подходящи условия? Срам и резил са съвременните български т.н. 'профсъюзи'!

Повръщам!

Гладния…. Кой е гладен бре? Глупости

Иван Костов каза по телевизията , че няма криза !!! Явно за някой наистина няма .Но аз живея почти от промоции ! Идиотите политици до това ни докараха

Тоя Тренчев вече тотално е изперкал...Навремето бях член на Подкрепа, даже бях лидер в едно предприятие на тази организация. До момента в който един ден в града дойде този Тренчев с една свита от десет луксозни автомобили и дузина охранители. Още не следващата седмица прекратих членството си в тази организация. ТИЯ И ДРУГИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПИЯВИЦИ ВЪРХУ ОРГАНИЗМА НА ДЪРЖАВАТА. ЕДНО ГОВОРЯТ, НО СЪВСЕМ ДРУГО ПРАВЯТ. ВИЖТЕ ТОЗИ ДЕТО СЕГА Е ЛИДЕР ОТ КОЛКО ГОДИНИ Е НА ТОВА ТОПЛО МЯСТО.....

"Гладният отдавна вече не вярва на ситият" е казано от един пресит,с намерението виенето на свят у гладните да предизвика халюционно възприятие,че Доктор Тренчев е гладен. Цинизъм без граници !

Още един призрак от 90-те, изпълзял от нафталина. И тоя ли си прави сметки без кръчмар как пак ще се върне на софрата? И тоя, и другия синдикат да не би нещо да са направили за хората, само активно участваха в масовото разграбване от 90-те!

=== на неогласени ДС доносници никой не вярва, да ходи при Доган, този долен измекяр, да не забравяме, че е изгубил и лекарската си "специализация" - патоанатом, не е работил повече от 20 години като лекар.

В Булгаристан няма синдикати! Мантрата- средна заплата издиша ! Кой получава такава заплата? Осреднената величина показва, че бедните стават по-бедни, а богатите по-богати ! Синдикатите валидират кражбите на бизнеса и политиците !

Комунистите, по-малко ли ядете месо от преди?

КТ Подкрепа - подлогата на СДС , тези , които осигуриха безпрепятственото ограбване на страната и превращането на работещите хора в безправни роби . Навсякъде ,където можеха подтиснаха всеки опит за стачка или протест за да могат чорбаджийте да крадат без проблеми . Колко стачки организираха тези престъпници - нито една ! Дали нямаше причини за стачки в най-бедната страна от ЕС ? Сами си отговорете / шефовете на Подкрепа са пословични с богатствата си - откъде и от кого натрупани / ....

А пари за Интернет откъде имаш и похапваш ли месо?

Какви профсъюзи, те са само нагаждачи на властимащите и имат само разрушителна дейност в ущърб на членовете си!!! Тази сутрин видяхте ли лидера им: мазен с папиьонка, богаташ и важен казва, че мерките за укротяването разрежа на цените няма да проработят!!! На малкото му продажно мозъчен НЕ му идва на акъла, че той трябва да свърши тази работа: да се бори срещу разрежа на цените и спекулата, продажни боклуци!!!

Синдикализмът е хубаво нещо, но за съжаление в България го няма. Тези така наречени синдикални лидери до един са капиталисти.

Тоя Тренчев и той почетен прецедател и същите глупости говори като Доган.... И той не се знае какво работи и от къде са му парите.... Речите му едни метафизични и с остър морфичен дисонанс... Абе, Ахмед Доган-2.

КТ побрепа е западен агент и един от основните виновници за разрушата в българия. но тоива никой не го знае, нали така, а?

Десетилетия нашенските синдикати веднъж не са призовали за масови стачки за по-високи доходи на работещи и пенсионери.

Събраха се. Всички боклуци - на едно място.

Премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова призоваха лидера на КТ “Подкрепа“ Константин Тренчев да не напуска поста си и “да продължи да работи за България“. През последните седмици Тренчев направи поредица от изказвания, че вече е уморен и обмисля дали да не се оттегли от поста си по време на започналия Осми конгрес на КТ "Подкрепа", който ще продължи до 10 февруари. Тренчев обяви, че ще съобщи решението си в последния ден от конгреса. На откриването на форума във вторник премиерът Бойко Борисов се обърна към Тренчев с думите: “Искам да помоля доктора със своята мъдрост да продължи да работи за България“ и по този начин го помоли да не оставя президентския пост в синдиката. Синдикалният лидер е начело на профсъюза, който бе създаден като опозиционна организация преди Десети ноември 1989 г. Самият д-р Тренчев е сред създателите му и несменяем негов президент вече 22 години. Кметът на столицата Йорданка Фандъкова също се присъедини към апела на премиера. "Подкрепа“ има нужда от своя лидер, а България има нужда от вас", заяви Фандъкова. Социалният министър Тотю Младенов се отдаде на спомени за собствената си кариера на профсъюзен деятел. “Започнах оттук и няма да забравя , че КТ "Подкрепа" и лично д-р Тренчев ни учеше как да правим демокрация в България, как да бъдем честни и как с много труд да защитаваме интереса на хората на наемния труд, въпреки всички трудности", каза Младенов. Кметицата се оказа голям поддръжник на Подкрепа , ти да видиш?!

Класика баце!

поговорка ли е?

русназите са се надявали на бунтове в България, но нямаше

Защо гладния е гладен и защо сития е сит? Тази социална демагогия убива обществото. Трябва гладния да работи за да има пари и да е сит. Тази политика създава икономическо импотентно поколение, неграмотно, мрънкащо, непризнаващо никакви закони и правила, алкохол, наркотици, този който не мисли така заминава в други държави.и т. и т.н. Статистика 1 000 000 нито работят нито учат. Тези от Подкрепа и те имат пръст в тази статистика.

Ясно ! Това вече не е организация на трудещите се , а на работодателите !

Пълна имитация , като всичко в България. Ако беше само честна имитация щеше да е добре, тия имитират, че имитират синдикализъм.

Тренчев е един ояден боклук

На Конгреса се виждат само преяли от власт и корупция индивиди. Гладните не дойдоха, не ги и чакаха отвън с тояги …

В най скоро време,обявяване на България за руска република и обявяване на война на НАТО ПУТИН Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ Подписка и референдум за присъединяване към Русия и влизане на България отново в клуба на богатите

Толкова глупости не бях чел, сатана, православието останало, католицизма се предал, златен милиард, агресивна смяна на пола. Ако така лесно ви манипулират с такива глупости, наистина си заслужавате да сте бедни. Всъщност на тази сбирка обсъждани ли са механизми за увеличаване на заплатата на работещите и справедливо заплащане или е просто среща на лунатици и са си разказвали небивалици?

Никога българските синдикати не са били синдикати. Тренчев измамника за какъв чеп ни го показвате?

Има много интересна борба със сатанизма. Има един интересен орден на който той е член и който помагаше за една болница за терористи в Сирия. Пациентите 'сатанизма' ли бореха там или избиваха местното население без особени претенции за религия? Хайде да се огледаме в Бояна как борят сатанизма? Там си имат ложа. Не е ли интересно как не само той, но една кохорта лидери идват от там. Включително бившият ни мулти бизнесмен и машинист? Цялата 'клептокрация' от служители на една съществуваща корона... Как ги наричаха преди Източна Индийска Компания? Тренчев ако сатаната можеше да избира кой да го 'бори', непременно щеше да избере Вас.

КНСБ отдавна няма функциите за които бе създадена. Колко колективни трудови договори има по предприятията с членски внос към КНСБ - близо нула? Колко защитени работещи има от КНСБ - не съм чул последните години! Тази организация не върши никаква работа и съответно трябва да се разформирова! Това са едни хрантулници които симулират дейност.

Ленин е казал, че синдикатите са "трансмисия от комунистическата партия към масите". За съжаление тази максима си остава в сила и днес, само дето комунистическата партия се е превърнала в едно „задкулисие“, „дълбока държава“ или както там се вика сега. Затова веднага щом властта в държавата започне да се изплъзва от партиите, които са представители на това същото „задкулисие“, синдикатите се сещат да протестират и да ескалират до кресчендо исканията си с единствената цел да разклатят всяко такова управление, което се опитва да се еманципира от „задкулисието“.

Увеличени на заплатите на работещите... Увеличени на заплатите на работещите... Увеличени на заплатите на работещите... Увеличени на заплатите на работещите... Увеличени на заплатите на работещите... А парите откъде ще дойдат уважаеми? Те и пимпиревци работят...

Имаше ли поне един мислещ и сдбеуважаващ се човек, който да стане и да си тръгне от това нихилистично сборище.

Много активни станаха синдикатите пресъхна хранилката Мушеници мръсни продажни

Комунистите, ДС ченгетата и мутрите станаха християни. А освен това били и гладни. Уникално!

Синдикат, който е на грантове от държавата, не е синдикат, а държавна организация, симулираща синдикат. Не може да с еочаква каквото и да от синдиакти като КНСБ и Подкрепа, които вземат милиони дотации от държавата, срещу която "уж" трябва да се борят за правата на работниците. Не напразно в България никой не разчита на синдикати и не е имало ефективна синдикална стачка от десетилетия, въпреки че поводи безброй. Иначе ми говори за сататанизъм и Православие. Да, прав е, но в крайна сметка това е уж синдикат, а не философска организация.

Конференция за деца във Варна в Хуманитарната гимназия. Според програмата на конференцията, изпратена на учениците във варненската Хуманитарна гимназия, тя трябва да бъде открита със слово на посланика на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова. Следват лекции, сред които: "СМЕРШ във войната с нацизма за мир" на Валентин Събков (СМЕРШ - от руското Смерть шпионам - "Смърт на шпионите" е част от сталинското армейско контраразузнаване, използващо и убийства, често без заповеди и съд, на "антисъветски елементи" и репресии в Полша и Източна Германия след войната) "България като гарант за мира на Балканите в периода (1956 - 1989)", Симеон Кулиш, секретар на Тракийският научен институт и член на Национално движение "Русофили" "Многополюсният свят - неизбежната реалност" на Мила Жечева от Обществения съвет на Български антифашистки съюз "Прибалтика - невъзможният мир" на Вилиан Кръстев от Икономическия университет - Варна, и др. Самите ученици изпращат до “Дневник” откъси от разговори във Facebook, в които става ясно, че преподавателката им по история ги е задължила да присъстват. От разменените съобщения става ясно, че участието "не е по желание", че това не зависи от нея и че "всички са освободени от директора, защото ще са на конференция, иначе...". Директорът на гимназията Емил Груев отрича. Отрича и класният ръководител на учениците, който “не е информиран за случилото се и не може да отговаря на въпроси”. Старши експертът по организацията на средното образование в Регионалното управление на образованието във Варна също посочва, че “няма такова нещо”. След допълнителни въпроси Русатева повтори, че децата сами са изявили желание да участват в конференцията. "Изненадана съм, че знаете за всичко това, каза тя. Интересно ми е кой ви е информирал". В бърз отговор на изпратени въпроси от пресцентъра на образователното министерство написаха: "Във връзка с постъпил сигнал проверка на РУО - Варна установи, че конференцията се организира от Съюза на учените в България - секция "История". Ученици не са били задължавани да участват във форума."

Прочетох само заглавието и не спирам да се чудя: синдикалистите кога са били гладни?! В частните фирми синдикати не влизат, та какво знаят тези синдикати за глада?!?!?!

Само да те коригирам леко ; Синдикатите вършат перфектно работата за която са създадени, т.е. те са създадени да НЕ вършат нищо иго правят пефректно. Синдикати има във Франция, Гърция итн но НЕ и в БГ. Отделен е въпроса , че комунягите така промениха закона, че почти спряха всички права за стачкуване на работници. Странното е че за 35 + години никой НЕ поиска да го промени ! Защо ли ?

"Най-добрата инвестиция е в хората и в подготовката им". Правилно душа, евала, ша ни даваш инвестиции а ние от Факултето пак ше даваме глас за тебе, щото който на нас ни дава пари и можем да ползваме градския транспортток и вода без пари , само той ше спечелва. Йаде отивам да събирам малко инвестиции в Западния парк, че стана много студено ша мръзнат чаветата ,,,

при официални данни за 400 000 лица руско говорящи по Черноморието какво може да се отговори?

Освен че вече гладния не вярва на сития, и тези които преди гласуваха вече не вярват на сегашните политици, и както се вижда и изборите напролет ще са на халос, и ще чакаме есента !!!

Имам един такъв мъничък въпрос-защо синдикалистите в всяка фирма са на заплата към фирмата? Защото дали защитават интересите на работниците или защитават интересите на тоя дето им плаща заплатата?