Коментари - Конгресът на КТ "Подкрепа" към политиците: Гладният отдавна вече не вярва на сития | Днес.dir.bg

Конгресът на КТ "Подкрепа" към политиците: Гладният отдавна вече не вярва на сития

Синдикатите ще участват в преговорите с ЕК за запазването на въглищните мощности, съобщи служебният премиер Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Конгресът на КТ "Подкрепа" към политиците: Гладният отдавна вече не вярва на сития | Днес.dir.bg

Коментари

Константин Тренчев е изключително непочтен човек. Когато помисля за него, веднага се опитвам да митля за друго, за да не ме мърси.

Такива синдикати къде работят в интерес на бизнеса не ни трябват. Заплати като в Африка, цени в магазина като Люксембург!

Се заблуждавайте синдикати в България никога не е имало

мафия в България. Ако турското заметресение беше треснало в тази зала, още на другия ден България щеше да се премести по просперитет със слънчеви години напред.

мислех, че ченгето Тренчев е прегърнал отдавна букета и се е гушнал с Л.Гоцев, явно се е зомбирал и се е изровил от гроба.

Така ще гласувам!

За гладните и вие имате вина защото се облагодетелствайте и кротувахте сега няма и се надигнахте

Синдикална комунистическа Мафия.

Кой и кога избра синдикалистите в България? Това е голямата мафия!

Те побъркаха света с болести, войни, отвсякъде джендъри, но щом си разбрал за синдикалната мафия я е добре.

Що е то Джендър? Руски педал

Те такъв 4 пол, специално да тебеподобни.

"Имаме световно зло, което цели трансформация на биологичната същност на човечеството. Насърчава се все по-агресивно смяната на пола, предлага се вече преработка на мъртвите в компост. Говори се за златния милиард, а останалите 7 какво ще ги правим? Който е тръгнал срещу Господ и природата, винаги е бил наказван. Нека да бъдем смирени, но който не иска по лесния път, ще повярва по трудния", предупреди почетният председател на КТ "Подкрепа". И добави, че се надява горещо християнството да устои "на войнстващия санатизъм". "Светът се променя фундаментално. Помислете в какъв свят искате да живеят децата ви. Изберете най-смелите, защото идват трудни времена", обърна се Тренчев към делегатите, които трябва да изберат и ново синдикално ръководство. Това вече е интересно!!!!!!!!!!!!

Не е интересно, абсолютно вярно е. А Видео с неговото изказване никога няма и да намериш.

Синдикатите в България ни докараха до най-ниските доходи в ЕС..Пълна паразитна структура на хърба на работещия българин.

Синдикатите или първитеп рофесионални организации на работниците са съдадени със законодателството при Наполеон Бонапарт. По този въпрос аркс се изказва реторично:...тъй като аз иам предвид читатели, които искат да научат нещо ново, а следователно и да мисллят сами. Пита се кой мисли самостоятелно? Труден въпрос.

Въпросът беше зададен и на Горби в едно наше писмо-отговор не получихме, защото и сега не знаят.

тоя Гриша Димов кога успя да се напие така диво и да пропише на китайски?

Защо никъде в интернет няма пълното изказване или видео на изказването на д-р Тренчев? толкова ли е неудобно на джендър идеологията.

Тренчев е побъркан идиот.

И тези вярват само на онзи човек... Явно добре ги е захлебил.

за какво се напъват? Синдикализмът в България отдавна е мъртав! Докато властваше Буци дума не смееха да обелят. Сега се опитват да вдигнат шум, че нещо работят! Пълна имитация и пародия!

Не знам защо мешат религията тука тя няма нищо общо с финансовото ни състояние.Ама не се учудвам защито тя векове наред е използвана за промиване на мозъци и досег до власт.На нас не ни пука за празни дрънканици а за джоба ни който отдавна се е продънил.

Защото, ако имаше поне килийно образование, вероятно можеше да схванем логическите процеси. Но уви ....

Цирк. В над 70 % от частния сектор няма синдикални организации. В бюджетните хранилки ДА. Една дума срещу плоския данък.

еее, то тренчев, а и останалите профсаюзни лидери са от най бедните, затова им вярваме! безрезервно!

Каквато държавата , такива и синдикалните дейци.

К. Тренчев е толкова уважаван, че на изборите за Евро-парламент не можа да събере и 1 %.........!? Това е израз на всенародно признание

Туй тренче и онуй тренче от криптобанката на един коловоз ли возят?

Ей-и. един не обяви, че синдикатите са нужни и полезни!?

Само не разбрах тия от "Подкрепа" и ония от "КНСБ" от гладните ли са или от ситите. Всъщност знам, ама е по-добре да се правя на незнаещ! Щото някак не ми се връзват на снимките политици и синдикалисти...нали уж вторите трябва да са опоненти на първите в борбата за по-добър живот на трудещите се...или нещо от този род беше определението за синдикат.

Масон е ,затова е още там.

В България няма масони ! Има ДС и милиционери дето умират да са нещо повече от надзиратели в Руската губерния . Масони до Каотина само

Янка Такева - Вечната Амбър .....от комунизма,та до наши дни....!?

Тя чупи всякакви рекорди, целия и стаж на учителка е в синдиката им, сигурно е към 80 вече!

Аз пък не вярвам на Тренчев и Манолов, те отдавна са политици и са милионери. Имаше и един топмошеник с име Асен Мичковски,той първи забогатя. Лошо няма да са милионери, но да си вършат работата. Който ми каже за една успешна стачка в частна фирма да ми се обади, то няма организации по фирмите, те ми говорят глупости. КНСБ са същите негодяи. Апелирам към всички, напуснете веднага тези кърлежи, оставете ги без кинти, да си стопанисват имотите и да не ни занимават с глупости!

Вместо страната да се люлее по 8 от Рихтер от протести и стачки, "революционерите" от Подкрепа си спретнаха birthday party с бизнеса и политическия елит.

Тези бандити синдикати, милионери, са най големите бандити на прехода . Те мълчаха и мълчат когато народа страдаше. Днес 3000 000 българи ги няма защото всичко е Ок. Синдикати прокажени проститутки на мафията

Само Путлер липсва на тая седянка

Ами лидерите им са като патриарха - не сменяеми. И затова (като при синода) не им правят финансови ревизии. А за членовете-ами те ежегодно намаляват.... А с тях и "влиянието" на синдикатите, ако Изобщо го имат.....

Това е дъното на дъното! Олицетворение на наглостта, ароганстността и простотията. Пълна отврат, а не синдикати

При синдикатите трябва : -ежегоден финансов отчет -мандатност -ежегодно обявяване броя на синикалните членове ............ Де ги тези отчети!?

Къде бяхте при управлението на ГЕРБ бе синдикални боклуци свирки правехте

Вярно е гладния отдавна не вярва на такива боклуци като Тренчев и Димитров. Поставени агенти да слушат и да не изтървът народния гняв. Доносници и мазници.

Нидерландия е готова да предаде на Украйна най-малко 100 танка Leopard 1A5 в сътрудничество с Дания и Германия, заяви министърът на отбраната на страната Кайса Олонгрен, цитирана от Гордон. По думите й, тези страни ще доставят на украинската армия също резервни части и боеприпаси за танковете. Освен това Нидерландия е готова да се присъедини към обучението на украинските екипажи. "Войната в Украйна се намира в решаващ етап. Очаквам бойните действия да се изострят през близките месеци. Русия продължава мобилизацията, и има признаци, че готви ново настъпление. Ето защо доставянето на основни бойни танкове е важно – за да поддържаме устойчивостта на Украйна и да подобрим позициите й на бойното поле." – отбеляза Кайса Олонгрен. Нидерландският министър на външните работи Вопке Хукстра написа в Twitter, че Нидерландия "продължава своя финансов и кадрови принос" в борбата на Украйна с окупаторите.

Руснака само от бой разбира.

Холандия, страната на педерасите, садомазото, наркотиците, робския труд, наркотиците, продажбата на човешки тела, какви ли не ценности.

А Русия -страната на бандитите.

Обратното е, сития на гладния не вярва иначе поговорката няма логика!

Каквото ни всичкото, такива ни и синдикатите. Някой нещо не разбрал?

Синдикатите са създадени от КОЗА НОСТРА за да държат икономиките под контрол тъй че на мафията доверие йок

Аз бачкам на две на три места като побъркан, не се оплаквам, а вие какво работите бе, господа другари от КТ ПОДКРЕПА? Какво точно работите? Как си изкарвате парите? Какъв продукт произвеждате? Каква услуга предлагате, на простиутки ли?

Аз пък отдавна НЕ ВЯРВАМ на казионните синдикати КНСБ и Подкрепа. Нито са гладни, нито са синдикати. Представляват интересите на политмафията за контрол над хората и натиск над непослушен бизнес или министър/правителство.

Явно в България трябва да стане въстание за да влезем в Европа друг път няма

Абсолютно. Но това може да стане след като разковат руската кочина.

Американският разрушител Nitze, с ракети "Томахоук" на бора си, доближи входа на Босфора и хвърли котва до бреговете на Истанбул преди да влезе в пристанището на военноморската база Гьолджук на Мраморно море, предаде Униан с позоваване на съобщение от 6-и флот на военноморските сили на САЩ. Последният път, когато американски военен кораб беше в Черно море, е от декември 2021 г. Със започването на руската инвазия в Украйна Турция затвори Босфора и Дарданелите за бойни кораби, чиито бази за постоянно пребиваване са извън Черно море. USS Nitze е съпровождал ударна група на самолетоносача „Джордж Буш-старши“, която се е установила край Истанбул, при двореца Долмбахче. В изявлението си американските военни отбелязват, че посещението на Nitze е "възможност още повече да се укрепят отдавнашните и важни връзки на САЩ с Турция" като член на НАТО. "Съвместните операции на Турция с военноморските сили на САЩ в Средиземно море засилват мощта на Северноатлантическия съюз и повишават оперативната съвместимост. Средиземно море е важен воден път за морската търговия и стабилността в цяла Европа. ВМС на САЩ действат системно в този регион в тясна координация с нашите регионални съюзници и партньори." – казват още от 6-и флот. На борда си USS Nitze носи близо 100 крилати ракети с голям обсег. В момента Крим, Донбас и южните региони на Русия са в обсега им. Това е първият военен кораб, идващ в Черноморския регион след началото на руското нахлуване в Украйна.

Какво знаят тези двамата(Манолов и Тренчев) за гладът и гладните? Отишъл ли е Манолов в една частна фирма дето експлоатира служителите си като роби и да покаже синдикална дейност там? Не, там дори няма синдикално присъствие поначало. А такива са десетки фирмички в територия България. Там са гладните и там е гладът Манолов и хората стискат зъби и търпят унижение и безпаричие, защото ако протестират- так червен картон и ги уволняват, а мястото се заема от друг!

С две забележки, фирмите не са десетки а стотици и вече не уволняват никого, защото са наясно, че не могат да му намерят заместник, пък бил и той битов алкохолик или каквато и да е друга отрепка. Не си измислям, виждал съм го с очите си.

Заплати пак не дават

синдикати на държавна издръжка - истински кърлежи -да се издържат от членският внос както и стотиците измислени партии

За тези, които не знаят, конският доктор Тренчев е агент на ДС. Какво можете да очаквате от човек, продал душата си на дявала, освен да продължи да му я продава. Какви синдикати, какви пет лева?

И какво ще стане,ако КТ"ПОДКРЕПА"стане партия????????

Нещата вървят към три лева за евро. Бъдете умни за да са ви умни децата.

нали това е целта от доста години - тези със спестяванията в лева да му мислят

Така е и вече е почти факт. Това, за което в Европа плащат 1 евро, в България плащаме 2.8 - 3.5 лева. Натам вървят нещата.

В случая със "синдикате" е така, както поговорката гласи: "Сит на гладен вяра не хваща". Тия тумбаци не са никакви синдикати.

Служителите на големи концерни в Европа стачкуват с искане за 15% увеличение на заплатите, но подебни действия няма как да са тема на нашите ООД-та, пардон синдикати.

Какви синдикати, като всички са си приятели, ортаци? Пълен смях в залата.

Коментари - Конгресът на КТ "Подкрепа" към политиците: Гладният отдавна вече не вярва на сития | Днес.dir.bg

Конгресът на КТ "Подкрепа" към политиците: Гладният отдавна вече не вярва на сития

Синдикатите ще участват в преговорите с ЕК за запазването на въглищните мощности, съобщи служебният премиер Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Конгресът на КТ "Подкрепа" към политиците: Гладният отдавна вече не вярва на сития | Днес.dir.bg

Коментари

Константин Тренчев е изключително непочтен човек. Когато помисля за него, веднага се опитвам да митля за друго, за да не ме мърси.

Такива синдикати къде работят в интерес на бизнеса не ни трябват. Заплати като в Африка, цени в магазина като Люксембург!

Се заблуждавайте синдикати в България никога не е имало

мафия в България. Ако турското заметресение беше треснало в тази зала, още на другия ден България щеше да се премести по просперитет със слънчеви години напред.

мислех, че ченгето Тренчев е прегърнал отдавна букета и се е гушнал с Л.Гоцев, явно се е зомбирал и се е изровил от гроба.

Така ще гласувам!

За гладните и вие имате вина защото се облагодетелствайте и кротувахте сега няма и се надигнахте

Синдикална комунистическа Мафия.

Кой и кога избра синдикалистите в България? Това е голямата мафия!

Те побъркаха света с болести, войни, отвсякъде джендъри, но щом си разбрал за синдикалната мафия я е добре.

Що е то Джендър? Руски педал

Те такъв 4 пол, специално да тебеподобни.

"Имаме световно зло, което цели трансформация на биологичната същност на човечеството. Насърчава се все по-агресивно смяната на пола, предлага се вече преработка на мъртвите в компост. Говори се за златния милиард, а останалите 7 какво ще ги правим? Който е тръгнал срещу Господ и природата, винаги е бил наказван. Нека да бъдем смирени, но който не иска по лесния път, ще повярва по трудния", предупреди почетният председател на КТ "Подкрепа". И добави, че се надява горещо християнството да устои "на войнстващия санатизъм". "Светът се променя фундаментално. Помислете в какъв свят искате да живеят децата ви. Изберете най-смелите, защото идват трудни времена", обърна се Тренчев към делегатите, които трябва да изберат и ново синдикално ръководство. Това вече е интересно!!!!!!!!!!!!

Не е интересно, абсолютно вярно е. А Видео с неговото изказване никога няма и да намериш.

Синдикатите в България ни докараха до най-ниските доходи в ЕС..Пълна паразитна структура на хърба на работещия българин.

Синдикатите или първитеп рофесионални организации на работниците са съдадени със законодателството при Наполеон Бонапарт. По този въпрос аркс се изказва реторично:...тъй като аз иам предвид читатели, които искат да научат нещо ново, а следователно и да мисллят сами. Пита се кой мисли самостоятелно? Труден въпрос.

Въпросът беше зададен и на Горби в едно наше писмо-отговор не получихме, защото и сега не знаят.

тоя Гриша Димов кога успя да се напие така диво и да пропише на китайски?

Защо никъде в интернет няма пълното изказване или видео на изказването на д-р Тренчев? толкова ли е неудобно на джендър идеологията.

Тренчев е побъркан идиот.

И тези вярват само на онзи човек... Явно добре ги е захлебил.

за какво се напъват? Синдикализмът в България отдавна е мъртав! Докато властваше Буци дума не смееха да обелят. Сега се опитват да вдигнат шум, че нещо работят! Пълна имитация и пародия!

Не знам защо мешат религията тука тя няма нищо общо с финансовото ни състояние.Ама не се учудвам защито тя векове наред е използвана за промиване на мозъци и досег до власт.На нас не ни пука за празни дрънканици а за джоба ни който отдавна се е продънил.

Защото, ако имаше поне килийно образование, вероятно можеше да схванем логическите процеси. Но уви ....

Цирк. В над 70 % от частния сектор няма синдикални организации. В бюджетните хранилки ДА. Една дума срещу плоския данък.

еее, то тренчев, а и останалите профсаюзни лидери са от най бедните, затова им вярваме! безрезервно!

Каквато държавата , такива и синдикалните дейци.

К. Тренчев е толкова уважаван, че на изборите за Евро-парламент не можа да събере и 1 %.........!? Това е израз на всенародно признание

Туй тренче и онуй тренче от криптобанката на един коловоз ли возят?

Ей-и. един не обяви, че синдикатите са нужни и полезни!?

Само не разбрах тия от "Подкрепа" и ония от "КНСБ" от гладните ли са или от ситите. Всъщност знам, ама е по-добре да се правя на незнаещ! Щото някак не ми се връзват на снимките политици и синдикалисти...нали уж вторите трябва да са опоненти на първите в борбата за по-добър живот на трудещите се...или нещо от този род беше определението за синдикат.

Масон е ,затова е още там.

В България няма масони ! Има ДС и милиционери дето умират да са нещо повече от надзиратели в Руската губерния . Масони до Каотина само

Янка Такева - Вечната Амбър .....от комунизма,та до наши дни....!?

Тя чупи всякакви рекорди, целия и стаж на учителка е в синдиката им, сигурно е към 80 вече!

Аз пък не вярвам на Тренчев и Манолов, те отдавна са политици и са милионери. Имаше и един топмошеник с име Асен Мичковски,той първи забогатя. Лошо няма да са милионери, но да си вършат работата. Който ми каже за една успешна стачка в частна фирма да ми се обади, то няма организации по фирмите, те ми говорят глупости. КНСБ са същите негодяи. Апелирам към всички, напуснете веднага тези кърлежи, оставете ги без кинти, да си стопанисват имотите и да не ни занимават с глупости!

Вместо страната да се люлее по 8 от Рихтер от протести и стачки, "революционерите" от Подкрепа си спретнаха birthday party с бизнеса и политическия елит.

Тези бандити синдикати, милионери, са най големите бандити на прехода . Те мълчаха и мълчат когато народа страдаше. Днес 3000 000 българи ги няма защото всичко е Ок. Синдикати прокажени проститутки на мафията

Само Путлер липсва на тая седянка

Ами лидерите им са като патриарха - не сменяеми. И затова (като при синода) не им правят финансови ревизии. А за членовете-ами те ежегодно намаляват.... А с тях и "влиянието" на синдикатите, ако Изобщо го имат.....

Това е дъното на дъното! Олицетворение на наглостта, ароганстността и простотията. Пълна отврат, а не синдикати

При синдикатите трябва : -ежегоден финансов отчет -мандатност -ежегодно обявяване броя на синикалните членове ............ Де ги тези отчети!?

Къде бяхте при управлението на ГЕРБ бе синдикални боклуци свирки правехте

Вярно е гладния отдавна не вярва на такива боклуци като Тренчев и Димитров. Поставени агенти да слушат и да не изтървът народния гняв. Доносници и мазници.

Нидерландия е готова да предаде на Украйна най-малко 100 танка Leopard 1A5 в сътрудничество с Дания и Германия, заяви министърът на отбраната на страната Кайса Олонгрен, цитирана от Гордон. По думите й, тези страни ще доставят на украинската армия също резервни части и боеприпаси за танковете. Освен това Нидерландия е готова да се присъедини към обучението на украинските екипажи. "Войната в Украйна се намира в решаващ етап. Очаквам бойните действия да се изострят през близките месеци. Русия продължава мобилизацията, и има признаци, че готви ново настъпление. Ето защо доставянето на основни бойни танкове е важно – за да поддържаме устойчивостта на Украйна и да подобрим позициите й на бойното поле." – отбеляза Кайса Олонгрен. Нидерландският министър на външните работи Вопке Хукстра написа в Twitter, че Нидерландия "продължава своя финансов и кадрови принос" в борбата на Украйна с окупаторите.

Руснака само от бой разбира.

Холандия, страната на педерасите, садомазото, наркотиците, робския труд, наркотиците, продажбата на човешки тела, какви ли не ценности.

А Русия -страната на бандитите.

Обратното е, сития на гладния не вярва иначе поговорката няма логика!

Каквото ни всичкото, такива ни и синдикатите. Някой нещо не разбрал?

Синдикатите са създадени от КОЗА НОСТРА за да държат икономиките под контрол тъй че на мафията доверие йок

Аз бачкам на две на три места като побъркан, не се оплаквам, а вие какво работите бе, господа другари от КТ ПОДКРЕПА? Какво точно работите? Как си изкарвате парите? Какъв продукт произвеждате? Каква услуга предлагате, на простиутки ли?

Аз пък отдавна НЕ ВЯРВАМ на казионните синдикати КНСБ и Подкрепа. Нито са гладни, нито са синдикати. Представляват интересите на политмафията за контрол над хората и натиск над непослушен бизнес или министър/правителство.

Явно в България трябва да стане въстание за да влезем в Европа друг път няма

Абсолютно. Но това може да стане след като разковат руската кочина.

Американският разрушител Nitze, с ракети "Томахоук" на бора си, доближи входа на Босфора и хвърли котва до бреговете на Истанбул преди да влезе в пристанището на военноморската база Гьолджук на Мраморно море, предаде Униан с позоваване на съобщение от 6-и флот на военноморските сили на САЩ. Последният път, когато американски военен кораб беше в Черно море, е от декември 2021 г. Със започването на руската инвазия в Украйна Турция затвори Босфора и Дарданелите за бойни кораби, чиито бази за постоянно пребиваване са извън Черно море. USS Nitze е съпровождал ударна група на самолетоносача „Джордж Буш-старши“, която се е установила край Истанбул, при двореца Долмбахче. В изявлението си американските военни отбелязват, че посещението на Nitze е "възможност още повече да се укрепят отдавнашните и важни връзки на САЩ с Турция" като член на НАТО. "Съвместните операции на Турция с военноморските сили на САЩ в Средиземно море засилват мощта на Северноатлантическия съюз и повишават оперативната съвместимост. Средиземно море е важен воден път за морската търговия и стабилността в цяла Европа. ВМС на САЩ действат системно в този регион в тясна координация с нашите регионални съюзници и партньори." – казват още от 6-и флот. На борда си USS Nitze носи близо 100 крилати ракети с голям обсег. В момента Крим, Донбас и южните региони на Русия са в обсега им. Това е първият военен кораб, идващ в Черноморския регион след началото на руското нахлуване в Украйна.

Какво знаят тези двамата(Манолов и Тренчев) за гладът и гладните? Отишъл ли е Манолов в една частна фирма дето експлоатира служителите си като роби и да покаже синдикална дейност там? Не, там дори няма синдикално присъствие поначало. А такива са десетки фирмички в територия България. Там са гладните и там е гладът Манолов и хората стискат зъби и търпят унижение и безпаричие, защото ако протестират- так червен картон и ги уволняват, а мястото се заема от друг!

С две забележки, фирмите не са десетки а стотици и вече не уволняват никого, защото са наясно, че не могат да му намерят заместник, пък бил и той битов алкохолик или каквато и да е друга отрепка. Не си измислям, виждал съм го с очите си.

Заплати пак не дават

синдикати на държавна издръжка - истински кърлежи -да се издържат от членският внос както и стотиците измислени партии

За тези, които не знаят, конският доктор Тренчев е агент на ДС. Какво можете да очаквате от човек, продал душата си на дявала, освен да продължи да му я продава. Какви синдикати, какви пет лева?

И какво ще стане,ако КТ"ПОДКРЕПА"стане партия????????

Нещата вървят към три лева за евро. Бъдете умни за да са ви умни децата.

нали това е целта от доста години - тези със спестяванията в лева да му мислят

Така е и вече е почти факт. Това, за което в Европа плащат 1 евро, в България плащаме 2.8 - 3.5 лева. Натам вървят нещата.

В случая със "синдикате" е така, както поговорката гласи: "Сит на гладен вяра не хваща". Тия тумбаци не са никакви синдикати.

Служителите на големи концерни в Европа стачкуват с искане за 15% увеличение на заплатите, но подебни действия няма как да са тема на нашите ООД-та, пардон синдикати.

Какви синдикати, като всички са си приятели, ортаци? Пълен смях в залата.