Комисията не откри конфликт на интереси при съдия Янева

Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси не откри нарушения, допуснати от председателя на Софийския градски съд Владимира Янева във връзка с делото "Софийски имоти", съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Комисията не откри конфликт на интереси при съдия Янева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБСОЛЮТНА ПОРНОГРАФИЯ

видяхте ли как шефа на тази комисия говори пред камерата като неин адвокат ! Как не ги е срам тези хора и какво е това безочие да ги оправдават по такъв начин.

Преди година и половина, когато лично зам-шефа на ДНСК Даракчиев издаде разрешение за ползване на жилищна сграда на РАВЕЛИН ООД, за която имаше при тях неразгледана жалба със 34 снимки на груби строителни нарушения, в инспектората на МРРБ ми обясниха, че за да твърдя, че има корупция, трябва да съм видяла как се дават парите. Тук е същото - няма конфликт на интереси, защото дъщеричката не е лично облагодетелствана. Показателно за съдебната ни система. И за търпението (или овчедушието?) на нашего брата - българина.

Как ще има конфликт на интереси. Нали Цецо така нареди. До кога ще гледаме такива циркове. Най некомпетентния съдия да стане шеф на СГС

"Конфликт на интереси" няма. Има "Съвпадение на интереси"! Както няма "Отнемане на ..." а има "Кражба на ..." "Ебати" -"Егати" тъпия начин на "Изразяване" - "Изтъпяване"

Къде е сега министър Цветанов да поиска да бъдат извадени публично имената на членовете на тази комисия, излязла с такова срамно решение!!!!!!!!!!!!!! Няма го министъра, защото става въпрос за КУМИЦАТА ЯНЕВА!!!!!!! Вече за всички е ясно- корупцията и конфликта на интереси са там, където не са включени ЦЦ и ББ!!!!!! Ако те участват- всичко е цветя, рози и борба с престъпността!!!!!!!!!!!! Страшно нагли и арогантни типове са тези двамата!!!!!!!

Тази Янева се явява като първа лястовица на новото поколение на съдиите, които ще оправят съдебната система. пази боже България. Сегашните съдии крадат ама поне си мълчат. А тази краде и ще краде и ще ни убеждава че се занимава с благотворителност. Тя е като комсомолците, които ни поднесоха демокрацията и излязоха по гадни от комунистите.

Има си хас да има конфликт на интереси. Та тя няма нищо общо с баща си!

егати и наглите келеши са в съда - после що ги псуваме ... срам и позор .

Комисията си е свършила работата на 50% - конфликт няма,интереси има!!! :-)

Гарван, гарвану око вади ли? Неее!

Няма конфликт, няма скандал! Ние от "герб" грабим България!

Защо при Красьо черния откриха конфликт на интереси, а сега не? Мерят с различен аршин, според човека, според това кой на кой е човек? Какво става? Защо се оставяме да ни правят на баламурници?

той ника ми повече и коментар... докога бе? Докога господаполитици ще градите... изграждате... европеизирате.. изнасилвате... и незнам си още какво милата ни държавица.. оставете я поне да си умре на спокоствие

Ти нещо май не си наред с главата.

"Де Градим България!!"

Не ги ли е срам?! Брат ми не можеше да стане личен асистент на лежащоболната ни майка, лека й пръст, защото жена му работи в социални грижи - било КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ!!!!!

Сега разбирам,че придобиването на имот от баща ти не е частен интерес.Може би интереса е групов или роднински?

Ма, каква облага ще има тази? Пък вижте й тъпата физиономия! Може ли да има акъл за такова нещо? Той баща й е придобил имоти, пък тя не е виновна, че й е такъв. Цяла комисия отделя време, разглежда, установява: Янева не е Янева, а е Калудка.

Е да, ама тази тъпата заема пост не по качества, а само защото е протеже на Цецо.

таркулнала се калинка,намерила си янева.погледнете им циганските физиономии и на двете,като брадчедки са.

Гадно, нагло, безсрамно!!!До кога ще търпим???

Прави са от ВСС, няма конфликт на интереси между "Софийски имоти" и Янева. Както безконфликтно си прекарват в същия този ВСС послушковци и и синекури, които са най-силни в уреждането и интереси и потушаването на конфликти.

стига с Янева ,защо не изкарат за другите от съдебната система от окръжни и районни съдилища /ами за Приморско/да не стане така,че Янева е едно "чавдарче" сравнение с тях

СМЯХ В ЗАЛАТА ИМА ОТНОВО НАМЕСА НА ГЕРБ В ТОВА РЕШЕНИЕ

Е тоя път прословутата ни Право/заседнала/съдна система система се осра тотално! Има ли смисъл да се коментира изобщо? А защо Дира не споменава имената на магистратите засегнати от обира на трезора? Може би защото става въпрос за парите на Владимира Янева?

С народния "съд" (разбирай - саморазправа с неудобните) започна началото на края! Всички кадърни и интелигентни бяха или избити, или затворени, за да може България да стане обитавана от нискоинтелигентна пасмина, робуваща на пропагандата на лоялните на СССР управници. Сега не е е по-различно - Цвъчко тръби по всички канали колко били подкупни съд, прокуратура, било с причина или без, и лека по-лека проправя път за поредното разчистване на сметки, което обаче няма да подобри ситуацията, а ще издигне неговите интереси над другите - както е с тая Янева, която няма за цел да "променя статуквото", а да продължи беззаконията в Общински Имоти, например.

И след като избили всички интелигентни започнали да строят- само построените язовири са по-вече от 3000!Които не знам защо онези умни и кадърни хора не построили!После във всяко по-голямо село лекар, че да не търсят бялата лястовица хората, като по времето на онези интелигентни , кадърни, отговорни към нацията българи!Същите с двете национални катастрофи за има -няма 30 години!

наглеците барар с цецко , иванов и янева и т.н . сабезчет и трябвада има закон и да се режат глави- до три месеца от престъплението-бързо и показно

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ !!!! МРЪСНИЦИИИИИ !!!!!!!!!!

Ама разбира се, че няма конфликт на интереси. Само национализация ще реши проблема с разграбването на националното богатство. Нормалните хора вземат кредити, които изплащат 20 години, за да имат имот , а те купуват кеш и ЕВТИНО.

А за камуфлаш,си реват,че при насилственото отчуждаване,на имота на бай ;онзи; общината била ощетена,при което тях ги заболяло много!!!

Ми разбира се ,че не е получила облага.То от Софийски имоти кой ли е получил?ДЕБИЛИ!!!!!

Поне изпратете повече снимки на юристката. Изглежда интересна девойка...Само тази снимка се наблюдава по сайтовете. Така ще се добие по-ясна представа за лика й и прочие...

Щом шестака нарежда -няма конфликт на интереси.Всички са осрани.

обосновката на решението като цяло е доста глупава. Ако изключим последното заключение за това, че закон не може да се прилага към минали събития останалото е голяма глупост.

По-добре по-късно, но по-добре. Колкото по-вече-толкова по-добре....

а тези национализация и народен съд дали постагнаха успех в дългосрочен аспект?

Ал

За 40 години изглеждаше че има успех. Но я кажете, има ли въобще някакъв успех настоящото правораздаване или само бетонира едрите грабежи?

Да, за НЯКОИ имаше, но за повечето нямаше! А настоящото правораздаване се извършва от потомците на същите хора, провели т.нар. "народен съд". Та затова и резултатите са същите. Само че сега четеш за тях (резултатите), а преди 10.10.89 не си чел нищо, защото имаше пълно мълчание!

Е те това вече ми преля чашата! То бива-бива наглост, до въпросната "дама" и покровителите и преминаха всякакви граници. Накъде вървим, какво ще ни се случва.... и като за капак неграмотниците от ГЕРБ начело! Мили Боже - имай милост!

Аз с модераторът и операторите нямам конфликт на интереси. Те обаче се конфронтират с написаното от мене, по незнам какви причини. Нека публикуват поради кои теми се налага да загубваме правото си на постване във форума, и да не "хвърляме боб", кое ще "мине" и кое не.

Затова ли още срещам по улицата лицето Тошко Добрев - засмян и доволен от живота....

Не трябва да се тълкува закона извън смисъла и философията му. Разбира се ,че когато имотът се закупува на името на бащата ,дъщерята е заинтересувана и пряко и косвено. Разбира се,че колективния орган на Соф. имоти е "взел" решението ,но е важно кой е изп. директо,който движи цялата работа. Ако законите се тълкуват по този начин всико се опорочава и извършителят може да бъде освобождаван от отговорност по пътя на тълкуването. Ето това съсипва държавата и накрая всико се разпада.

Имайте в предвид, че и Цецо няма частен интерес и облага от 6-те апартамента, напротив - само трябва да им плаща данъци и такси и да ги поддържа.

Истината възтържествува господа чиновници - да продължаваме в същия дух - ГЕРБ, МЕРБ, и т.н. - все тая.

Да живеят всичките БКП-та по всичките земни кълбета. Е тя като няма конфликт на интереси,кой има бе "другари" съдии??? Ми то в племената на Африка има по-истинско правосъдие от нашето!!!

Е-Б-А-С-И -И- С-Ъ-Д-Е-Б-Н-А-Т-А - С-И-С-Т-Е-М-А

Последно: Няма конфликт на интереси на "съдия" Янева... "Съдия " Янева има конфликт сама със себе си, с правото, със знанието, със съвестта и морала.Тя е патологичен случай и е за медицината, а не за Комисията

ФАЛШ-СЪДИЙКАТА Е ИМАЛА КОНФЛИКТИ НА ИНТЕРЕСИ ПОВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ, НО ПОВРЕМЕТО ТА ББ И ЦЦ НЕ!

До доказване на противното не е получила облаги ;)

Естествено че все още не е "получила облаги "защото е на името на баща и..Ще ги получи след време при онаследяване - апетитни имоти купени на нищожни цени и онаследени на в пъти по високи...Фалш и лицемерие ама нали се учи от приятелското си семейство Цветанови....

Здравейте африканци съдии!!

докога ще ни занимавате с тая,толкова е нагла и проста че няма накъде.олицетворение на алчността.

Дано тя не вземе да се занимава с нас, че сега както й се е отворил апетита за апартаменти... Такива хора решават съдбата на всички ни и определят кое е справедливо и кое не. Замислете се - това е шефката на най-големия съд в България, дали е независима?!

Поредно доказателство за корупцията и явния конфликт на интереси, оправдан от съответната институция. Същото беше и с ЦвЦв с апартаментите и недоказания доход; същото беше и с превода от 150 хлд. лв. на Фидоска и т.н. и т.н. Пари и сделки хвърчат насам и натам, "редовни", чинно защитавани от правораздавателните органи в тази страна. А пликчетата с безотчетните пари на депутатите за представителни - 1500 лв. и за гориво - 1000 лв. месечно - и за тях нито дума - пълно незачитане на законите в тази страна от управляващите.