Янев обвини Константин Пенчев в конфликт на интереси

Депутати от РЗС внесоха в етичната комисия на Висшия съдебен съвет (ВСС) сигнал срещу председателя на Върховния административен съд (ВАС) Константин Пенчев.

Обратно в новината

Коментари - Янев обвини Константин Пенчев в конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яне Янев може наистина да не е доогледал, но... Няма дим без огън!. Господин Кушлев, не дремете, сега му е времето да си свършите работата, за която ви плащат значителни суми от държавния бюджет!!!

К.Пенчев от години изпълняваше политичиските поръчки на Б.Борисов и есие за унищожаване на честните и интелигентни служители в България.Заедно, съсловно с останалите си колеги натрупаха несметни богатства от предварително закупените дела. От провинциални юристи се превърнаха в кръвопийците на народа, заедно с политическият си протекторат през тези 20 години. А сега, иронично ще гоправят защитник народен. колко "цинично"! Избират го тези в Парламента, които са също талкова циничнии и фалшиви. Жалък народ! Майка му жална!

Говориш поръчково ти, а изнесените факти са самата истина!

Тоя политгимнастик, този циркаджия откъде се пръкна? Докога ще оставяте да кудкудяка тази изкукуригала мисирка Яне?!

"Можем да задаваме въпроси за генното инженерство, което се опитахме да провеждаме политическото генно инженерство. Кой и кога измисли, че създаването и подпомагането на РЗС ще ни помогне?"

Бариерата никога не е била 8%, а искаха да я направят толкова, за да не могат да влезнат антикомунисти в парламента.

Като покажат нотариално заверено копие на декларацията му, в КОЯТО ЯСНО ЛИЧИ, че не се декларират имотите, тогава ще стане ясно, сега нищо още не се знае!!! Човекът е прекалено умен и честен, за да направи това!!!

Неискам да защитавам никого, но да обвиняваш някого в конфликт на интереси, защото някой някъде казал, че еди кой си нещо си е доста несериозно. А, Яне, вечно рие и все на главата си го хвърля като вола.

Прав си! Ама това ,че Янев казал нещо не го прави неоспорима истина! А и журналята в желанието си да поднесат новина,много често и сами я създават!

този толкова говореше за правдата а журналистите толкова му вярваха а аз не ,ама какво да правя сега стана ясно

Първаче,не бъди наивен!Някой да ти е казвал,че при капитализма се живее лесно?!Ако да-значи те е излъгал!....Ако се чувстваш неуспял човек(а злъчта в думите ти подсказва за това) не търси вината в другите...Първо погледни човека в огледалото!

Пенчев, кажи в нчалото на 90-те години защо напусна за един ден Софийския окръжен съд, където беше съдия. Регистриране на фирми в къщи с печати от съда - това да ти говори нещо. Заедно с още едно юначе - Иванчев. Ах ти забраван такъв. Че на всичкото отгоре и борец срещу корупцията. Косьйо, внимавай в картинката.

Да бе, като няма какво да кажете и "светоизвестната" адвокатка - съпруга на Пенчев била скрита милионерка. А това, че е ЗАБРАВИЛ да декларира сигурно се дължи на амнезия и има вече медицинска експертиза. Омръзна ми от такива, които се имат за единствените честни магистрати, защото действията му повече приличат на опит гущера да си откъсне опашката.

Всички апартаменти, които притежава Пенчев, са декларирани още през 2001 г. пред Сметна палата... но Янето явно не знае (или не иска да знае), че деклрарациите са публични и който желае може да ги прочете ...

КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖДЕ КРАДЕЦА!

...е крайно отблъскваща фигура и съм сигурен, че ако се разрови по-дълбоко битието му, ще се открият още по-яки далавери. Фъфелчето трябва да обясни и колко му платиха Иван Костов и сие за да отмени 8- процентната бариера за коалиции на миналите избори.

Ти дето се опитваш да "вдигаш бариерата", не го вдигаш! Никога не е имало 8 процентна бариера, освен в червените глави, които така се надяваха, като я въведат, да нямат истинска опозиция в парламента. Ама сами се оляха крадливите некадърници и без тези проценти затънаха в тинята...дано да е за много дълго!

Господин Кушлев, не дремете, сега му е времето да си свършите работата, за която ви плащат значителни суми от бюджета!!!

Убедена съм, че цялата сага е поръчкова и, че Яне пак не е догледал. Познавам семейството на К. Пенчев и съм убедена, че е наивно да се мисли, че точно той е допуснал такъв елементарен пропуск. Освен това, съпругата му е юрист като него, има дела и печели достатъчно и за 2 апартамента в Париж.

То и доган добре печелеше докато беше във властта. И въобще имаш ли хора във властта добре се печели батко, братко и т.н......

Да бе, като няма какво да кажете и "светоизвестната" адвокатка - съпруга на Пенчев била скрита милионерка. А това, че е ЗАБРАВИЛ да декларира сигурно се дължи на амнезия и има вече медицинска експертиза. Омръзна ми от такива, които се имат за единствените честни магистрати, защото действията му повече приличат на опит гущера да си откъсне опашката.

Дори на фона на българските политици Яне Янев е рядко нечистоплътна и мерзка фигура. Всичко, казано от него, следва да се подлага на сериозно съмнение и да се изследва внимателно относно мотивите и автора на поръчката

Не знаеш колко си прав!

СЛУЧАЕН съвсем неслучайно ТИ СИ МНОГО, АМА МНОГО ПРАВ за политмижитурката Яне!

Горката съдебна система,която винаги неправилно е критикувана и несправедливо обвинявана в едни такива ...лоши неща!С какво ли са си купили апартаментчета в Париж,пък и по няколко в София.Кога ли горкичките успяват да ги почистят,как ли им плащат данъците?Ех...малоумни българино!Няма ли най- после да се събудиш и всички тези мошеници и престъпници да ги изправиш до стената.Всеки знае,с какво се придобива всичко това.Всеки знае с какво се купуваха заводи,банки земи,гори.Крайно време е улицата да си каже думата, защото нищо друго в тая държава на бандюги , мафиоти и рекетьори,на комунистически изчадия с подарени куфарчета не работи.

А ти откаде знаеш с какво се занимава жена му и какви пари изкарва. Много прибързано направи някои изводи.

d4

добре, де. никой не знае.и сигурно няма и да узнае.а защо не го е купила преди 25 години??по Татово време, примерно... всички са маскари!