Комисия подхвана депутат от ГЕРБ за конфликт на интереси

Независимата комисия за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси се е захванала с депутата от ГЕРБ Емил Димитров, пише в. "Сега". Ако се докажат негови нарушения го грози глоба до 7 хил. лв.

Обратно в новината

Коментари - Комисия подхвана депутат от ГЕРБ за конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самозабравили се селски велможи с пари,преди угаждаше на ловните страсти на Гоце сега с ГЕРБ и Стои4ков.Разни измислени журналисти го канят и показват по телевизията.Ей ,братя и сестри такива отрепки с пари управляват скьпата ни Бьлгария.Да изметеме боклуците от тук, няма сини,няма 4ервени,няма гербери,няма комунисти4ески снахи[Кунева]

Е, нали Емил Димитров изпълнява песента "Моя България"!!!

в етрополе има конна база и иска да изкупи за жълти стотинки земите наоколо

Емо Ротманса, Лъчо Мозъка, Калинка, онзи плъх от "Напоителни системи" - Лицата на партия ГЕРБ. Борисов се бие в гърдите, като един Алеков герой, но за сметка на това говори, какви борци със корупцията са от ГЕРБ, но за сметка на това нито един от провинилите се не понесе дори елементарно наказание, но за сметка на това покриха тъщата на Цветанов и изобщо целия случай.

Конфликт на интереси в ГЕРБ?! Не може да бъде! Долна бесепарска лъжа и гнусна инсинуация!!! Чакайте само Бойко да разбере. Ще разпусне и комисия и народно събрание и правителство, ще уволни даже и президента, ще разформирова ЕС, ОПЕК, СТО, МВФ, САЩ, РФ, ООН и ЮНЕСКО и ще отиде да се цупи в Банкя. И тогава какво ще прави народа? А? А европейците? А светът?

дреме му на шмайзера - 7 хил.лева - ахахахаха Та той дава повече на една про.титутка за една вечер бе хора. Искам и аз да мога така да крада, пък да ме глобяват само със 7 хил лева, даже и бакшиш бих оставил на държавата - кръгло 10 х лв

Всяко показване по телевиите на този мафиот с неприятна визия и дикция руши усилено и без това ниския рейтинг на ГЕРБ и отказва по няколко десетки българи да гласуват в предстоящи избори.

Негласуване на избори, ще докара ГЕРБ чрез платените им цигани ,на власт ! Гласувайте срещу Разрухата на България !Срещу ГЕРБ !

ГЕРБ са като Черна Дупка , Поглъщат Националните ресурси,Икономиката и Финансите на България ! Ограбват Всичко което има Материална Стойност !

Емката е ВЕЛИКАН! Цар е на контрабандните цигари. Като го видях в парламента си повислих, че Боката се шегува, но после уврях, че са партия. Това е все едно да направиш шеф на затвора Митьо Очите. Униклно! Купон ти казвам, не е истина.

Той откраднал милиони, а го грози глоба до 7000 лв. Страшна БГ справедливост. Това го няма никъде по Света. Ама за промени в НПК управляващите нехаят. Така им е изгодно и най-удобно. Но да не забравят, че избори наближават.

Това е мошенник от голяма класа.По време на министър Василев,но не мишока,а от СДС му даде квота за контрабанда на цигари.От там построи хотели в Слънчев бряг.Стана главен дистрибутор на Victory.Заграби Етрополския балкан,той е от там,и направи ловно стопанство Елен.Започна да внася генно модифициранми елени от Австрия и да ги предлага на чужденци за отстрел,мислейки ,че са балами.Стана голям скандал.Скандал около него стана когато закупиха с фалшиви подписи на ББ тогава кмет на София,някаква общинска площ заедно с другия мрасник Драшков,но вече съм обиден,че ББ е бил в ирата.Взе под аренда ловно стопанство Шерба и стана депутъат срещу 10 милинки.Тия пари естествено.че трябваше да се избият през мандата.Избиги пре достатъчно.но не спря.Тия са много алчни и без жалостни

Този човек е в конфликт на интереси от раждането си... това е един от хората които спокойно и с чиста съвест могат да бъдат отстреляни като вреден дивеч!

Калинки, типове с купени дипломи, авантюристи, хора за заатвора - това е пъстрата палитра от депутатите на ГЕРБ. Подкрепят ги постоянни пияници, лумпени, скандалджии, побойници, всякакви пройдохи и видимо ненормални типове по улиците ни. Подкрепят ги поне 200 000 близки до ченгетата на Държавна сигурност. Цялата сган, ламтяща за лесни пари и облаги, цял живот папали от държавната софра. Жалка държава със селски чукундури начело. Липсата на елит, на умни хора, на експерти, на здравомислещи национално отговорни люде, на познавачи на Запада, на силни хора с характер и култура ни доведе до трапа. Хунтата на бабаитите и спортистите-биячи, на разните трактори, нагли, очи, ряпи, кратуни и прочее изроди ни представи пред света като територия на мафията и феодалите по потници и джапанки - небръснати, тъпи и ояли се нерези. С такива България скоро ще си пати.

емо ротманса, при царя и комунягите стана милионер и завзе десетки ловни стопанства и стотици хиляди хектари гори, при тиквата сигурно е милиардер, спечели най голямата поръчка за сеч на дървесина откакто има българска държава 12 000 000 лева чрез две подставени фирми подали еднакви оферти, сега ще хвърлят мялко прашец в очите на хората или тиквата и цецо са решили да изтупват и своите хора.

Кви глоби, кви смешки - затвор трябва или поне условна. Жалка гледка е БГ.

А с мутрата Борисов кога ще се захване?! А с Цветелинка, Масларова, Р. Овчаров, Гоце и т.н.?!

След изборите, аверче, след изборите. Сега си подготвят адвокатите.

Корупция и порок навсякъде! Няма некорумпиран българин, но някои правят такива неща, че заслужават не глоба, а отсичане на съществени части от дебелите им тела!

Абе Мунчо, какво означава "няма некирумриран българин"?!? Аз познавам доста такива хора. Така че айде без обобщения!

Забелязвам, че повечето тук въобще не можете да четете. Къде въобще е казано, че е глобен този депутат. Явно не свахщате същността, с тази проверка човека си купува индулгенция !

Гледах го по телевизията как отговаря на тел. журналист- беше много нагъл и весокомерен!

Ауууу грози го опасност да остане без джобни за една седмица??? Горкичкия!!

"Право на строеж да се допуска и за ски писти, станции на лифтове и влекове, открити съоръжения, обслужващи спортни, културни, както и религиозни нужди, включващи и необходимите леки второстепенни постройки на допълващото застрояване, свързани с тяхното функциониране, предлагат вносителите на промените в закона."-Както Марешки във гр.Варна си направи второстепенна "ЛЕКА" постройка на ДВА етажа - нали е концесионер..... Това не е вратичка, а вратище!!!!! за да строят!!!!

При толкова зокононарушения този как все още не е съден. На всичкото отгоре е в парламента.

Добре аз само едно не разбрах - кога го осъдиха този човек??? И как всички знаете, че е виновен и в какво точно е виновен? Чел ли я накой от вас поне един от т.нар. лобистки закони на Емил Димитров??? Веднъж в БГ да има някой депутат, който да постъпи мъжки и да си застане с име и лице зад някаква идея (грешна или не това е друг въпрос) и всички ще го разкъсат...Явно у нас да си мишка е най-добре.

Ще го издокарат и него в бяло както Софиянски,топлото,Мургина,цвинокио ииоще много такива!

Ха,ха глоба от 7 хил.лева! Тоя бълха го ухапала с тая глоба, той си е за затвора, но първо-вън от Парламента! Тъй като той няма сам да го напусне, като фотографа от Монтана, следва ББ да го подсети и му покаже правилната посока!

Три години ядът и пият с колегата си дупедат герберски и сега се "намерил"някой да "уведоми"комисията за нещо дето комисията 100% го знае ама си трае..За три години като се отчита НС да не забрави да каже дали са успели да изпълнят плана си за поне 70% лобиски закони за да знаем кой отново ще влезне на изборите..

Човекът просто си е купил депутатско място, за да си уреди законите които не му изнасят. Веднага щом ги уреди ще се върне отново в бизнеса. тя и Фидосова веднага щом й изтече давността по наказателните дела заведени срещу нея като нотариус ще се върне отново да бъде нотариус, тъй да се кажа Парламентът е просто пристан за тях.

Защо ли не ме учудва това поредно разследване!Само че,аз мисля,че цялата тази ''любима''на народа партия е сбирщина от такива!И е крайно време да се махат!А когато това стане,да започнат разследвания срещу всички,като започнат от ВОЖДА!

Виж къде е нашия проблем, че депутатско място не само във въпросната партия се купува ... надаването за новите избори вече тече!!!

Глоба от 7 000 лв. е подигравка. Закона е на страната на престъпниците и източването на държавата е най-законното нещо в БГ. Като прибавим и корупцията на магистратите е ясно, че закона е само репресия срещу бедните. Който има пари е невинен - това е закона в БГ.

Още един от бостана на Тиквата....

Ако " откраднеш" 1 тон дърва за зимата - ЗАТВОР, ако откраднеш-900 декара ГОРА - ГЛОБА !!! Законите ни се правят от самите хайдуци ,за да доограбят каквото е останало от Б-я .... Само немощни старци ще останат тука след още 10 години! Правете си сметката малоумници, че няма да останат " роби " за да издържат тази държава

приказки за шарани. Комисия установи че ЦвЦв е чист като сняг, .... сега пак прах в очите. НЕ МИНАВА!!!!

следващият водевил!!що ли му викат емо ротматса,а??кои са му приятелите?!със сигурност не са борисов,стойчков,златев,първанов,а кои ли са?!

За к'ва Европа, за к'ви 5 лева говорим, след като допускаме такива разбойници да правят законите?!!! Толкова много "месии" се изредиха - то не бе Мунчо, то не бе Тиквата, сега следва Пръмова, между тях току се вмъкнат комунягите! Е, в крайна сметка ние си ги отглеждаме и трябва да се сърдим единствено на собствената си тъпота.

Бандитската България се създаде след преврата на 10.10.89 г извършен от триувирата Луканов, Младенов, Джуров под "мъдрото" ръководство на троцкиста Горбачов.

Планът е начерта от Ран, Ьт Луканов,проф. Ив.Ангелов,Румен Аврамов,Валери Борисов, Венцислав Димитров, Генчо Димов, Стою Дулев,Иван костов, Емил Христов и плеада българоубийци.

в балгаря е така,базработиза ,малки заплати,мизеря. нали затова ги избираме политизите. не да работжт сресту нас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз като го прочетох това направо изпаднах в стрес! От къде този човек ще намери толкова пари да си плати глобата?Предлагам национална кампания с SMS да му помогнем.

Не закачайте честният приятел на Стоичков!

Този и бандитът Гео Дундаров са големи гяволи. Дундаров е построил конюшни и други сгради до язовир Йовковци от който пият вода над 300 хиляди човека. Смениха се много правителства, но никое не можа да ги събори.

krasi

е тоя е в политиката за да се облагодетелсва и е прокарва с оня министър дето брадата му лъщи от ояждане на блажно

Много ще го уплашат с тая глоба. Страшна "угроза" тегне над клетия човечец.

Глобата ще плати с джобни пари.

Браво