БСП извади списък на управляващи, вземали бонуси в конфликт на интереси

Депутатите от Коалиция за България - Янаки Стоилов, Корнелия Нинова и Антон Кутев, са изпратили сигнал до Комисията за установяване и предотвратяване на конфликт на интереси да отговори има ли конфликт на интереси при зам.-министри и други висши служители в администрацията.

Обратно в новината

Коментари - БСП извади списък на управляващи, вземали бонуси в конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е да си комунист! Постоянно да пускаш компромати,да създаваш конфликти...там където ти е силата...ама народа е прост-идват избори и всеки на мястото му...Избирате Бойко,получавате Костов....типична манипулация по комунистически

Карайте по ред..Ако ще сме честни. Извадете и списъка с КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ !!! ЧЕ да видим има ли и там конфликт!!!

Такъв няма да има... защото ония са дърти тарикати и нагласиха съответните закони една година преди да сдадат властта,ерго всичко което те са взели е законно а това което са прибрали новите е малко незаконна младежка грешка;)

Близнаците-ГЕРБ и БСП се боричкат за крадените мангизи.Скрийте се,безсрамници!Преди това върнете народните пари!

до Сава: Не подвеждай хората - това е абсолютна лъжа.Когато подаваш документи за вписване даваш телефон за връзка и яко има нещо нередно в тридневен срок имаш възможност да се поправиш без да плащаш.

Ха ха ха, бонусната война между партиите в парламента продължава. Всъщност се води война между мафиотските клонове за повече пай от трапезата. Дерзайте друзя, чудни сте, така с взаимното вадене на кирливите ризите народ ще види най сетне кирта и мръсотиите по тялото ви, унищожители вече 22 години България и нацията.

В момента Марица Изток добива лигнитни въглища на цена която е под себестойноста.Благодарение на по големия добив на въглища през изминалата година ,затова има някаква печалба .Самоче Държавата като им вземе печалбата,през 2012 Мините ще грохнат. и тогава режима на тока е неизбежен ,да се надяваме че няма да бъдат виновни миньорите щото са стачкували.

Има забрана да се получават парични стимули от министри и зам. министри, р-л на агенции и др. приет 2009 заради големи злоупотреби и сега какво. Три години нарушения на същия този з-н ще бъде новина за три дни докато не разлаят кучетет с нещо друго. 240 хрантутници начело с още толкова в министерси съвет които се обливат с облаги и проповядват попска теория.

Трайчо и неговият зам.Министър Иво Маринов да кажат колко пари са взели ,от Мини Марица Изток.Да кажат що Мините са на загуба през първите два месеца на годината .И Трайчо до кога ще търпиш това некърно управление в Марица Изток.

"По повод бонусите в Агенцията по вписванията той изказа мнение, че там се събират такси,.." Може да повторя някоя публикация, но от години в Търговския регистър има следната практика: Връщат предложен за пъбликуване документ с някаква забележка. След изправяне на грешката го връщат пак с друга забележка. Това упражнение го правят 2 - 3 пъти и всеки път плащаш таксата. Елементарно е всичките забележки да се дадат още при първото връщане и следващия път документът да се преглежда от специалиста, който го е върнал. Да, но не. Причините да се процедира така са две - за по-големи бонуси или различните специалисти по различан начин тълкувата законите. В крайна сметка - проблеми в Регистъра и бонуси за служителите.

КРАДЕЦА ИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!!!!!

И ЛИЛЯНКА ДЕБЕЛАНКА И ТЯ СЕ Е ОБЛАЖИЛА. ЧАКАЙ МА ЛИЛЯНО ДЕБЕЛАНО ТИ КОГА СТАНА КАЛАЙДЖИЯ КОГА ТИ ПОЧЕРНЯ ЗАДНИКА. БЪРЗАЙ, БЪРЗАЙ ЧЕ ТО В ОТБОРА НА КРАДЛИВИТЕ ГРОБАРИ ВСЯКА МИНУТА Е СКЪПА-ТУК ДЕН КРАЖБИ ГОДИНА ХРАНИ. ДЕБЕЛАНО ТИ ПЪТИЩАТА НЕ УСПЯ ДА ПОЧИСТИШ АМА УСПЯ ДА ВЗЕМЕШ БОНУСЧЕТА Т.Е ДА ОТКРАДНЕШ

ГЕРБ = на гювеч от паднала маса от партии. Всички крадат и затова е жестока и зъбата борбата за власт и депутатско място. Бонуси, ДМС, участие в бордове, комисии, подкупи, повсеместна корупция. Трайков забогатя с милиони още с консултациите си при покупката на ЕВН и 40-50000 лв. не е сума която може да го впечатли. Маринов се нагуши три години от Марица Изток и т.н и т.н. всички са на хранилки. Правило от 1992 г.

Искахте ГЕРБ ето ви ГЕРБ. Не, че предишните не са го правили. Всички до сега са го правили. Нека се съберем на 3 март в 12 ч. пред Александър Невски и заявим, че не искаме да ни ограбват повече. Че искаме да си върнем България в ръцете на народа. Тоест ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ.

Ти до сега спа ли?!? КОгато ти взеха завода в който работи чрез РМД - къде беше ???!?!

И ГЕРБ се очертаха крадливи псета. Крайно време е в България да започнат да се спазват законите. Трайков , Маринов, Игнатов, Павлова, Дянков и всички бонусчии да бъдат освободени за нарушение на Закона. Да чакаме покаяние, извинения, връщане на бонуси или подадени оставки е наивно и е система от интригите и новините в държавата НО НЕ се случват равнопоставено. След като е нарушен закон да се прилага санкцията предвидена в същия. Независимо дали са чарвени, жълти, сини или пинбяни.

И ГЕРБ се очертаха крадливи псета. Крайно време е в България да започнат да се спазват законите. Трайков , Маринов, Игнатов, Павлова, Дянков и всички бонусчии да бъдат освободени за нарушение на Закона. Да чакаме покаяние, извинения, връщане на бонуси или подадени оставки е наивно и е система от интригите и новините в държавата НО НЕ се случват равнопоставено. След като е нарушен закон да се прилага санкцията предвидена в същия. Независимо дали са чарвени, жълти, сини или пинбяни.

Какъв купон!!! И после защо Бойко не се разправял с тройната коалиция и никой от тях не влизал в затвора!!! Ами ето защо, защото и неговата дружина се състои от същите сладруи - бонус лапачи.

Прочетете Алеко Константинов Бай Ганьо и фейлетони и ще разберете, че нищо не се е променило. Всички са един дол дренки.

Сега, разбираме, че по държавните учреждения се работело безспир и с високо качество и затова са взети куп бонуси. Обаче защо ли, защо бизнесът съвсем умря и населението, чиито парички са ползвали чиновниците, е в окаяно бедно състояние? Странно, нали...?!

Запознайте се с План Ран-Ът,приет от правителството по времето на Андрей Луканов.Този план безпогрешно действа,което и правителство да дойде на власт.Г-н Иван Костов може да ви разкаже за него. Жалко за хубавата ни страна и нейните хора,т.е ние.

Единствено Българските националисти искат да се противопоставят на плана Ран-Ът, но ги мачкат от всякъде. Дано народа проумее, че има хора които милеят за Родината, като Левски и Ботев и няма да действат по плана Ран-Ът. Ситуацията е близка до тази през 1875г. където се казва НАРОДЕ-Е-Е-Е!!!!!

Ами политиците ни като знаят за този план защо се натискат да са на власт и да го изпълняват? Те просто са платени марионетки. Вярно, нямаме избор, но поне Г. Първанов като ни вкара в НАТО сега да си трае, а не пак да иска да води бащина дружина.

Сто пъти по-добре ще е да има служебно правителство, от експерти. Да си чувал за такова?

ДАМИ И ГОСПОДА, НАЛИ НЕ СЕ СЪМНЯВАТЕ ЗАЩО КРАДЛИВАТА БСП СЕ РОВИ ЗА КОМПРОМАТИ С/У ВСЕКИ, КОЙТО Е НА ВЛАСТ? КОГАТО ТЕ БЯХА В НЕЯ,ЛАПАХА ЯКО!!! ДВЕ И ПОВЕЧЕ ПОРЕДНИ ГОДИНИ ИМАШЕ ПО ЧЕТИРИ МИЛИАРДА БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК И СИ ГО ПОДЕЛИХА ПО ПАРТИЙНО МУ, СПРАВЕДЛИВО, ПО ГОЛЕМИНАТА ИМ ВЪВ ВЛАСТТА. НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ И КРАДЛАТА МАСЛАРОВА. ГОСПОДИНА "ОВЧ" И ПР. И ПР. ЯСНО Е, ЧЕ ОКРАДЕНОТО ОТ ТЯХ ИМ СЕ ВИДИ МАЛКО, ИСКАТ ВЛАСТТА ЗА ОЩЕ, И ОЩЕ...ОСВЕН ТОВА ТЕ НАПРАВИХА ЗАКОНА ТАКА, ЧЕ ТЪПУНГЕРА ЦАР ДА ПОЛУЧИ НАША, БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. ДА ИЗСЕЧЕ И ПРОДАДЕ ГОРАТА В НЕГОВО ПОЛЗА И ЗА НАС ОЩРЪП!!!!!!!!!ЖЕНИТЕ БЕСЕПАРКИ СА КАТО ЗЛОБНИ КУЧЕТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. А ПЪК САМИТЕ КОМУНЯГИ СА КАТО ГЛУТНИЦА ВЪЛЦИ И СЕ ЗАЩИТАВАТ ЕДИН ДРУГИГО В ТОВА ЧИСЛО И ХОРАТА НА ДОГАН. КРАЛИ, КРАЛИ НО, СЕ НЕНАЯЛИ И ИСКАТ ОЩЕ И ОЩЕ...ДАНО И ТЕЗИ НАИВНИЦИ, ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ ДА СИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ И МОЗЪЦИТЕ И ДА КАЖАТ "БАСТА"!

Ако намекваш за Мая и Курнелия, не си прав. Те са едни мили, нежни и чувствителни дами.

да,ама като стане въпрос за пари -елате ги вижте!Емилия Масларова уж беше подсъдима,какво стана с нея?

"НЕКА ДА НЕ СМЕ НАИВНИЦИ!" СЪГЛАСЕН СЪМ И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПРОИЗХОДА НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ: БКП+ДС = БСП/ДПС/НДСВ/РЗС/ГЕРБ АКО СЪМ ПРОПУСНАЛ НЯКОЯ ГРУПИРОВКА, КАТО ВИС, СИК - ИЗВИНЯВАЙТЕ!

Пропуснал си СДС и съдружие!

Докато има такива тъпанари като теб да делят крадците на добри и лоши и на наши и ваши все така ще я караме - кой откадето свари ще ни яха колкото си иска

Кражбите на БСП не оправдават кражбите на ГЕРБ. Политик ли е - в затвора! За всеки политик има поне 5 причини да е там.

Ако са крали-яли то народа им каза "Баста" на изборите 2009г. .Въпросът ми е: 1. Във тази криза и всеобщо "затягане" на коланите ТЕЗИ от ГЕРБ-гроб защо крадат.Нали бяха "моралните" и "некорумпираните" . 2. Някои изобщо минава ли му през ум , че е ставало без знанието на Боко-тиквата и какви циркове прави той сега. 3. Защо само 100 000 ще връщат след като са си раздали милиони?

Прав си,това,което излезе наяве за взетите левове е зрънце в чаша вода. Въпросът е кого да избираме ,или да ги сиктирдисаме всичките кандидати и да излизаме на улицата като моканите и византийците

Предполага се че хайдутлука (партизанщината) е метод за борба на слабите срещу силните .... Чудно обаче защо властоимащите през последните 25 години прибягват винаги до него Може би не могат да се отърват от разбойническото си минало, а може и да страхуват и да разчитат на раболепието на раята и народната мъдрост "Преконена главица сабя не я сече"

"адвокат" Асен Дюлгеров да мълчи, че като скретар на СО и бивш председател на агенцията по приватизция заприлича на пеликан от преяждане...

Ако е същият Асен Дюлгеров, просто трябва да му присъдят звание - академик по крадене и корупция.

До "0007"- ти на луната ли си живял през последните 22г.та да правиш такива изводи,приятел.... А не помниш ли хонорарите на любимия ти Доган и компания?А предишния "образован"премиер,който се криеше като мишок и само се усмихваше кротко,при този поне няма нищо скрито!!!!

Хонорар, а не бонус, ДМС, или допълнително над заплатата и то от частна фирма, а не от държавния бюджет. Огромна разлика има дупелизец Бойков!

Напротив, Вълчев си свърши много добре работата може би защото не беше образовател, а юрист. Въведе делегираните бюджети и прекратиха със стачките. Като ти е добро училището и дава добро обарзование ще има деца, ще има и пари, за другите каквото остане!!!

Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата. бели, румени, засмени от божествен мързел днес опиянени! След кафенцето горещо иде време и за още нещо сандвич със кюфте и много бири със мезе! В края на годината, с усмивки всички ГЕРБови душишки с тлъсти бонуси в джоба се прекланяме пред Ббога.

Банда герберисти

За кого става въпрос?

Не виждате ли че хорта на Борисов усещат"интелектуалният му багаж" и грабят за последно....

Кога ще премахнат тия 50 лв. за публикуване на отчети на фирми в Агенцията по вписвания ? Даваме отчети в НСИ, те ги препращат в НАП безплатно, а тия не се наясоха ! От нас са взети тия бонуси ! Да ги връщат проклетниците !

Това ,че в момента го казват от БСП няма никакво значение,те са опозиция за това да говорят,но че държавната администрация е раздута до ента степен,че получават допълнителни пари ,особено шефовете в неприлично високи размерии то по законови правила , и за какво ли.Има опасност да станеме като в Гърция ,тия алчни бюджетари да ни вкарат в огромни дългове които пак ние ,деца внуци и правнуци да плащат.

Трайчо , Сергейчо и Владиславчо да връщат квот са взели и то с лихвите

Глупавите герберасти плюят ли ,плюят по форумите , щото виждат , че нищо скрито -покрито неостава . А ДАЛАВЕРАТА С БОНУСИ ,КОМИСИОННИ ,КОНФЛИКТИ НА ИНТЕРЕСИ ОТ СТРАНА ГЕРБЕРАСТИТЕ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА И ОГРОМНАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 22 ГОДИНИ . ПО- НАГЛО , ПО- НЕКОМПЕТЕНТНО , ПО- КРАДЛИВО ,ПО -МАФИОТСКО , ПО- КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ТОВА НА ГЕРБ ,НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ . ТОВА ВЕЧЕ И ДЕЦАТА ГО РАЗБРАХА . ТУКА ПЛЮЯТ ПО ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ САМО ОБЛАЖИЛИТЕ СЕ ОТ ГОЛЯМАТА КАЦА С МЕДА ГЕРБЕРАСТИ , КОИТО УМИРАТ ОТ СТРАХ ДА НЕ ГИ ПОГНЕМ И ДА ГИ РАЗКАРАМЕ С КАМЪНИ ,ГЬОСТЕРИЦИ И ДА ИМ ВИДИМ СМЕТКАТА . ГУЗЕН , НЕГОНЕН БЯГА, НАЛИ . НЕЩАСТНИЦИ ГЕРБАВИ .

Дядка, пак вдигаш пушилка по форумите. Следобедите са за почивка за възрастни хора ...

Ми ,дядковото незнам кой почива и кой не, ама ти май никога непочиваш . Твоите идоли , герберастите са те сложили вечно дежурен по форумите . Поне плащат ли ти добре от централата на герб .

Непремерено изказване!Всички управляващи досега,вече 22 години са крадци и родоостъпници.Нека не се залъгваме и делиме на червени,сини и пр.

Не ти ли е ясно,че и предишните правителства са крали,и то в пъти повече.И знаеш ли защо?Защото България беше богата държава.Жалко,остана само един беде и болен народ и мго богати олигарси,заслуга за което имат БКП/БСП;СДС/ДСБ и НДСВ.За ГЕРБ останаха трохите...

Интересно колко от разкритите по ревизии суми ще влезнат ефективно в бюджета ! И колко са официално несъбраните вземания от ревизии за последните 10 години ? Или това е държавна тайна ? Иначе , вземат ДМС .

Абе, докато няма 1 000 000 протестиращи на улицата с тояги ни ГЕРБ ни БСП ни ДПС който и да ни управлява винаги ще сме от еб.ната страна .Ние си пишем на топло, а в момента сивите кардинали мислят новия Бойко или Бойковица

Абсолютно точно си го написал/а! Те умишлено зомбират хората,за да не усетят и вдигнат срещу тях.

Дори и да им вземете бонусите пак няма кой да ви избере кутевци.Вече няма какво да предложите на хората и се захванахте с бонусите.Га ядохте кюфтаци мълчахте - сега сте много активни.Само да върнат бонусите сегашните вижте какво ще ви спретне Бойко.Нали се сещате че безплатен цирк няма.

Това добре - но къде са спъсъците на активистите на БСП от времето на Сергей Станишев и Иван Костов? От тях не се ли интересуват?

Какво друго може да извади БСП/БКП? Списък за взети бонуси в конфликт на интереси ... Но не от тях самите, а от някои други. А техният списък/с взятките на БСП/БКП/ край няма за последните 20 год. И затова народа ги гони с тояги по софийските улици. На три пъти ... Но комунисти кокал лесно не изпускат ... Ако заедно с ДПС върнат всички взети бонуси, хонорари, стимулиращи мат. средства и т.н. ... стандартът в РБ вероятно ще е съизмерим с Дания, Финландия ... И ще можем и с Шенген и без него ...

Топло, топло Горещо, горещо !! Повтаряш казаното от мене пред приятели на раздумка !!

Мини Марица-изток ЕАД ОТ ТРИ ГОДИНИ ГЛОБЯВАТ РАБОТНИЦИТЕ И ОТ ГЛОБИТЕ СЕ ДАВАТ БОНУСИ НА НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ 5000 ХИЛ ЛЕВА ДО 30000 ХИЛ ЛЕВА

Ти добре ли си ? Кога промениха закона? Когато видяха, че народа ги издуха от властта.А много интересно как Борисов е бил на власт 2001-2005????????? Тия бесепари съвсем изтрещяха.

Беше главен секретар на МВР, пост доста висок! И член на политическия кабинет на мадридския мошеник!

Г-н Стоилов, Вие бяхте един от двамата читави в БСП... Вече не сте! Останах само Аз... Без да говорите за "давност", а за Морал, бихте ли бръкнали с голи ръце в кошера от крадливи търтеи наречен Тройна Коалиция?! Ако не, с какви очи ги дрънкате тия на всеослушание?! Извратеняци... И един повече...

Нищо не ти разбрах. Какво искаш да кажеш бе човек .... ?

Освен наглостта с бонусите има една друга наглост-наглостта на топлофикационните дружества! Сега е момента да искме тяхното ЗАКРИВАНЕ! Сега е момента , затова поставям проблема тук.Община Столична превежда милиони, които вс. ние заплащаме с непосилни сметки! Как става това-"Топлофикация" на загуба-счетоводствата на печалба!

Напълно правилно. Защо правителството не остави спокойно мародерската "топлофикация" да фалира и всички нейни абонати да си отдъхнат, а непрекъснато се измислят какви ли не ходове да продължи изнудването на гражданите. Вероятно далаверата е голяма и има заинтересовани по високите етажи на власта. Нека президента да предизвика референдум за съществуването на топлофикация в този и вид, и се съобрази с резултатите. Това ще бъде най-справедливо.

Напълно съгласен със София. За 22 год. всички топлофикации /ако ги беше задължила държавата/ трябваше да си изкарат щранговете отвън или в коридорите на блоковете и всеки който желае да ползува тази услуга да бъде захранен самостоятелно, а уредите за отчитането на потреблението да бъдат разбираеми за хората - 1 гкал= ....лв.и всеки да знае колко потребява и колко ще плаща Както електромерите и водомерите. А сега 1 гкал може да бъде каквато си иска стойност поради температурата навън, на топлоносителя, загуби и куп други щурутии. Тогава нямаше да ги има т.наречените "топлинни счетоводства" и собствениците им милионери. Да не говорим за отопляемата обща етажна собственост. ТКЗС-то се оказа едно несполучливо начинание на соца, но в блоковете хората вече 22 г. след т.наречената демокрация, продължават да живеят в едно голямо ТКЗС.

Преди няколко години от НАП не ми признаха облекченията, които ми се полагат по закон, накараха ме да платя много повече, отколкото дължа, а сега разбирам къде са отишли тези пари и защо ме разкарваха 15 пъти по 3-4 часа уж да решим казуса, докато накрая не ме заплашиха от работа с уволнение и платих пари, КОИТО НЕ ДЪЛЖА.

ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ДЕПУТАТИ СА ТОЛКОВА ЦИНИЧНИ ---САМО НЕДОУМЯВАМ ЗАЩО МИСЛЯ ЧЕ НАРОДА Е КЪСОПАМЕТЕН И НЕ ИМ ПОМНИ ГАДОСТИТЕ ИЛИ МОЖЕ БИ РАЗЧИТАТ НА ТЕЗИ ДЕТО ПРЕЗ 1989 СА БИЛИ ПО НА 10 ИНА ГОДИНИ И НЕ ИМ ЗНАЯТ ГАДОСТИТЕ.

И какви по-точно "гадости" помните Вие отпреди 89 год.? Сравнете живота преди и сега. И кога е по-добър за средния българин?

Ами например 87 ме влачиха по районните задето съм слушал хеви метъл а един изперкал полицай скача с два крака върху парчетата от снимката на Роб Халфорд.

СПОМНЯМ СИ : 15 Г. ЧАКАХ ЗА МОСКВИЧ -20 Г. ДА МИ РАЗРЕШАТ ДА СИ КУПЯ ЖИЛИЩЕ ЧЕРНИТЕ ВОЛГИ КОИТО ИМ РАЗКАРВАХА ХРАНА ПО ДОМОВЕТЕ КОРЕКОМИТЕ САМО ЗА ТЯХ КРАДЯХА МИ ПАРИТЕ ЗА 134 ИЗОБРЕНИЯ В ЕЛЕКТРОКАРОСТРОЕНЕТО И ОЩЕ ХИЛДИ НЕЩА ДРАГИ МИ ПРИЯТЕЛЮ.

Дотегнами от Демокрацията със всичките и "екстри". Искам си Комунизма с всичките му изгъзици. Тогава имахме държава. Прави са холандците, че ние 23 години не можем да си направим държава.

Брей брей какви ни яхнаха - некадърници ,но безкрайно крадливи и алчни лапачи като африкански скакълци .

Има много надпартийни професионалисти да направят "служебен кабинет" който да управлява докато се намерят други кадърни професионалисти, които каквото казват това и ще правят а не "добро утро залез"

Какъвто и кабинет да е без БСП, жална му е майката. Веднага ще започнат да го резилят, да му намират кусури, кирливи ризи, кой се напикавал като малък, кой ощипал някоя булка... И още мнооого други престъпления. Веднага ОСТАААВКАА ше продъни бедната България!

????????????????Неразбираемо реплектиране по простата причина че идвайки на власт БСП не е изговорила и 1/100 от това което говореше, говори и ще говори ГЕРБ, защото това си го могат по ченгесарски..

едми ден продължава стачката в "Мини Марица-Изток". Излизащата смяна от мините останаха за протеста пред централата на дружеството. В митинга участваха и синдикалните лидери на КНСБ и КТ "Подкрепа" Пламен Димитров и д-р Константин Тренчев. По данни на ръководството на мините в стачката участват 79 на сто или 2300 от получилите назначение тази сутрин общо 2890 миньори в трите рудника. Още по темата Спираме износа на ток заради миньорската стачка И днес без решение за миньорските бонуси Работниците настояват да получат по 1000 лева допълнителен бонус за високи производствени резултати, както и за подобряване условията на труд и обновяване на минното оборудване. Досега държавното въгледобивното дружества е претърпяло загуби в размер на близо 8 млн. лева от стачката.ОТ ТРИ ГОДИНИ ГЛОБЯВАТ РАБОТНИЦИТЕ И ОТ ГЛОБИТЕ СЕ ДАВАТ БОНУСИ НА НАЧАЛНИЦИТЕ

Ами да си стоим още 100 години с ГЕРБ по вашата логика

Има,имаааа,крадливи гербери и бесепета-ВМРО и НФСБ!Едно магаре да изберем за премиер,пак е по-добре от този ББ!