Почина зам.-началникът на отбраната ген. Нейко Ненов

Зам.-началникът на отбраната генерал-майор Нейко Ненов почина след тежко боледуване на 53-годишна възраст. Той ще бъде изпратен с военни почести утре.

Обратно в новината

Коментари - Почина зам.-началникът на отбраната ген. Нейко Ненов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости. Погивай в мир!

Почивай в мир, Генерале! Поклон пред паметта ти!

Лека му пръст .Не го познавам и съжалявам , че не съм го познавал .

бог да го прости възпитан , усмихнат,жизнерадостен иска ми се поне по младите с които е контактувал да вземат нещо от него

Бог да го прости, нямам добро мнение за военните, но ми изглежда добър човек! Съболезнования на близките му!

"Началника" да го прости ? Главнокомандващ: Генералисимус Магарич Росини

Всяко начало си има и край, за някои по рано , за други по късно! Бог да го прости!

Дълбоко скърбя от тази тежка новина! Ще останеш в сърцето и душата ми, приятелю със своята голяма любов към човека, към войника, към българина, към Родината! Почивай в мир, генерале!

Бях написал нещо, но го изтриха - било спам. Ето още нещо за триене, дами и господа от ДИР БГ: Тези, които плюят генерала, да се замислят малко, какъв човек е бил. През октомври м.г. милиционерът Ефтимов оповестява досието му. Генералът получава инсулт. Диатностицират го с тумор и защото, България няма пари за лекуването на български генерал - щото той не е като ранените украински войници в Донбас, които България лекува безплатно, той е българин! ):, пари (50 000 евро) за операцията му събират военните. Еа 28 октомври той е опериран. Само за дни са дали пари над 14 000 военни! Те вече са знаели за досието му, но го познават като командир и офицер. За колко от вас, дето го плюете сега биха се застъпили и дали поне по 1-2 лева 14 000 човека? Може да е с досие, но е бил Човек, а вие с чистите биографии, вие какво сте?

Не си ти този за да съдиш...всевишния си знае работата!

Боже Господи, какъв човек трябва да си, за да напишеш това! А ген. Ненов беше достоен човек! Лека му пръст!

Бог да го прости този генерал, но беше много смешен в един клип на Господари на ефира, във връзка с наводнението в село Бисер във VBOX7!

Явно си е бил натегач, след като е израснал толкова бързо, а и в клипа на господари на ефира изглеждаше такъв! Бог да го прости и съди....за умрелия или хубаво или нищо!

Вечна му памет! Помагаше безкористно!

Светла му памет ! Достоен мъж ! Минал през всички съпала на военната йерархия. Най-младият генерал. И най-важното - Човек ! Поклон

че всяка държава си има и разузнаване и контраразузнаване! Лошото е, че заради един отдел от ДС, занимаващ се с клюки(кой какво на кого казал против другаря еди-кой си) много достойни хора пострадаха! А Нейко Ненов беше един рядко кадърен офицер! Поклон!

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ!

деер

Да се публикуват всички прегледи имащи отношение към тумора и да се направи показно как се лекува в България! Нормално ли е нещата да се хващант в крайна фаза въпреки профилактичните програми на МЗ , МО и прегледите на българите с медицински дипломи!?

Вероятно е било глиобластома. "Този тумор така поваля - внезапно и отнася жертвите си скоротечно. Преживели сме го у дома, страшно е, никому не го пожелавам! Лека му пръст на генерала.

Дано не е бил натовец,защото в ада ще гори

Жалко ,че ето такива безмозъчни същества ,като коментатора Аззз,след време ще управляват България!Бог да прости починалия!

В Хановер клиниката са много добри - има и българи, които работят там и то много добри, но за жалост и това се случва

За мобилизацията на бесарабските българи пише във всички големи медии! Това, че ти четеш само в-к "Дума" и "Шоу" е твой проблем. И какво общо имат те със смъртта на един български генерал?

Къв е тоя че да ни занимавате с него

ТИ СИ ГОЛЯМ НАЙ-ГОЛЯМ ГЛУПАК - КОЙ СИ ТИ ЗА ДА ТИ ЧЕТЕМ ПРОСТОТИЙТЕ БЕЗСРАМНИК БЕЗМОЗЪЧНО ЗЛОБНО СЪЩЕСТВО

СЪСИПА ЧОВЕКА.ДС/ВКР са гледали за българия.А ПРЕДАТЕЛИТЕ СЕГА ЩЕ НИ ВКАРАТ В ВОЙНА.

... това са те, пишещите ДС/ВКР с главни букви, а България с малки...

Що за ИЗРОД си?!

Познавам го лично не е лош човек сигурно е бил добър и като професионалист, но кофти ми стана като разбрах че се е подал да бъде вербуван от ДС/ВКР! Неприятна история , но най вероятно ако не се е подал едва ли е щял толкова високо по стълбичката да израсне! Все пак като познати мир на праха му и дано Бог се смили над него!

Какво сквернословите ЧОВЕКА ???Достоен Офицер, Човек и Патриот - Интернационалист. Минута мълчание за ГЕНЕРАЛ Н. НЕНОВ ... А Комисията ще я ВЪЗМЕЗДИ ВРЕМЕТО и ПРИРОДАТА ...ИЗЯДОХА МУ ГЛАВАТА ...Поне ще си го спомнят докато лишат страната от скапаното си политическо присъствие. Ако Държавата управляваше България това нямаше да се случи ни-ко-га. Достойните мрат, онези-не ...МИНУТА МЪЛЧАНИЕ ЗА ГЕНЕРАЛА ...ШАПКИ ДОЛУ !!!

деер

Да се публикуват всички прегледи имащи отношение към тумора и да се направи показно как се лекува в България! Нормално ли е нещата да се хващант в крайна фаза въпреки профилактичните програми на МЗ , МО и прегледите на българите с медицински дипломи!?

ПРОЧЕТОХ АГЕНТУРНОТО МУ ДОСИЕ Псевдонимаму е ЕМИЛ и е работил за НАШЕТО - ДС, управление III-IХ-III !! Имам неприятното усещане , че ЯНКИТЕ са го отстранили от длъжността по начин по който постъпват с враговате си! МИР НА ПРАХА МУ! ТОЙ БЕ БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР!

Бог да го прости.

Де да бяха всички генерали като него ? Болшинството са нагаждачи, политически мажоретки и ибрикчии, далавераджии, интриганти и комбинатори на собствения си интерес. Мир на праха му.

Бог да го прости ,човека,но още веднъж се убеждавам ,че не е нужно да се харчат такива пари ,за безнадеждни случаи ,защото сега Германия си прибра 50хил.евро ,а последствията са видни .Няма ги вече докторите от по-старите времена ,като не може да излекува от рак ,не приема бакшиша /лично ми се е случвало/.Мир на праха на този виден българин!

Утре, не дай си Боже да се разболее твой близък или дете, тогава да те видя как му казваш "Абе, така и така ше мреш, що да си давам паричките?!"... Човешкият живот няма цена и докато има надежда за излекуване, пък била тя и 1 на милион, човек трябва да направи всичко възможно.

Ако беше баща ти, така ли щеше да кажеш: Тате, лекарите казаха, че си пътник, ще е по-добре да си купя лека кола с парите?

Имах близък с аневризъм в мозъка давахме мило и драго да го излекуваме.Е излекува се имал дни да живее.Тук в ВМА го оперираха,лошото е че същия този сега стана истински вълк не признава близки и роднини,алчен мръсен.

Хората отдадени денонощно на работата или подложени на стрес без миг спирачка, стигат до 52-55 год. Имунната им ситема се срива и идват инфарктите, инсултите, рака. Волята издържа. Тялото не.

Страшно тъпо е да пишеш такива глупости за човек, когото не си познавал!!! Визирам вечните хейтъри тук, готови да плюят всичко и всички. Нейко беше изключителна личност, достоен български офицер, един от малкото достойни генерали. Почивай в мир приятелю! А на семейството - поклон пред паметта му и кураж.

... като е бил толкова "достоен" кога и как стана агент на ДС... и като такъв защо да не се допусне, че просто му е възложено от ДС и висшестоящи да се вписва в структурите на НАТО... колкото по-високо, толкова по добре за някои... е Бог реши друго... не че е единствен...

ТОЙ си знае работата.

глупак

ПЪЛНО Е СЪС СЕЛСКИ ПРЪЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ!!! кОГАТО НЯКОЙ ПОЧИНЕ - ПРОСТО СА ВЪВ ЕУФОРИЯ ОТ ЩАСТИЕ...

Abu Talib

И какво следва от това-да не дават пари на вятъра на прехвалени западни лекари.50 бона не е малка сума, ни най-малко.

... Бог и Маркс, Енгелс, Ленин и Сталин да го простят... и неговото досие май извадиха... за успокоение на другарите му, сигурно не е бил "предател", а "агент под прикритие"...

Мир на праха му, но България нямаше интереси в Кабул, освен да се трепи за Америка срещу пари. Друго няма.

кой е баща му , дали е виден партизанин селянин

Предателите на РОДИНАТА защищаващи чужди интереси рано или късно плащат своята измяна

Бог да го прости и мир на праха му. Тъпите политици успяха да му причинят това нещастие... /Оградата на Ангел Найденов?!/

Мир на праха му! Наистина достоен български офицер, защитаваше българските интереси, а не се кълнеше във вярност на болшевишките поробители! Вечна му памет!

Бог забавя, но не забравя.

И теб ще те стигне, дори няма да се бави, нали си комунистически безбожник...!