Почина певецът Георги Найденов-Гого от ”Тоника”

Певецът от "Фамилия Тоника" Георги Найденов-Гого е починал тази нощ в дома си.

Обратно в новината

Коментари - Почина певецът Георги Найденов-Гого от ”Тоника” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гого е бил добър и усмихнат човек. Това го знам от мой близък който живее до тяхната къща в Айтос. Като комшии разбирасе са се познавали много добре и са били много време заедно и моя близък разправя, че е имало случаи в които двамата работят нещо (между другото Гого не е можел да седи без работа, вечно е правел нещо), та двамата работят по някакъв ремонт и по едно време моя близък разправя, че се бил изнервил той и се развикал нещо на Гого, а Гого вместо да се ядоса, се усмихнал и му казал да се успокои за да свършат това което са почнали да правят. Много добронамерен е бил към хората Гого, но Ева не е такава светица за която я описват.... Тя не се е отнасяла с Гого както трябва и както го заслужава!

Гого беше целунат от Бога с този уникален талант, който притежаваше, радвайки хората със своите песни. Светла му памет! Вечно усмехнат, добронамерен и позитивен, България загуби много.

Kogato Chuq Pesnite Na Tonika Zapqwam S Tqx Izpitvam Udovolstvie ot Muzikata Mu Gogo Pochivai V Mir ..

бог да го прости изпълнител със страхотен глас нашето поколение порасна с тоника гого дълбок поклон

ПОЧИВАЙ В МИР,ГОГО! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!

Мир на праха му !Той ще живее вечно с песните, които изпя в сърцата на неговите фенове!

Поклон Гого!Винаги ще те носим в сърцата си.Бургаски вечери е химна на нашия град!Ева-ти си изключителна жена!Вашите песни ще продължат да топлят сърцата ни!Дарихте ни незабравими мигове на щастие с прекрасните си концерти.Искренно се надявам нашата обич да успее да сгрее душата на Ева поне мъничко. Гого,твоята топлота ,красота и глас не се забравят!Още веднъж дълбок поклон!

Почивай в мир, Гого!!! Дълбок поклон!!!

Не можа да се излекува от болеста!Почивай в мир!Поне се спаси от този луд ,болен свят!Песните ти ще останат след теб!

"В песните, които аз оставам, някой ще обича и след мен...."Страхотен певец. Почивай в мир!

Докато съм жива няма да спра да благодаря на Господ, че постави пред очите ми една малка колонка в популярен вестник със заглавие "Понякога лаймската болест се проявява като ставен ревматизъм". Беше преди около двайсетина години и вече няколко месеца лекарите лекуваха малката ми дъщеря от болки в ставите с неясен произход, прочетох бележката във вестника, точно като тръгвах за поредния лекарски преглед, в кабинета ми казаха - няма съмнение - детето има ревматизъм, спомних си прочетеното и попитах - а може ли да е лаймска болест - в кабинета имаше още една лекарка, каза - доведете утре сутрин детето в инфекциозна клиника без да е закусвало. След 2 дни имахме диагноза и започна интензивно лечение. Тогава малко лекари знаеха нещо за тази болест, отказваха тестове, защото били скъпи, криеха резултати /на майка ми по-късно резултатът е бил готов за 5 дни, а с месеци не го получих - нищо й нямало, била капризна, стара жена и т.н./ докато отидох лично в тогавашното ХЕИ и го взех от там, добре че вече бях настояла за антибиотичното лечение. Лечението е възможно, мислех че при толкова много информация днес е невъзможно човек да си отиде защото болестта не е била разпозната. Мир на праха му! Нека смъртта му тежи на съвестта на този, който не се е постарал да открие първопричината!

вярно че лечението е вузмозно озе повече че и изтозните стани има сумненя за епидемя

Творчеството ти остави незаличима и от вълните на морето диря в душите ни!Твоите БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ ще връщат непрекъснато младостта ни!Почивай в мир!

Тоника беше най-красивата част от българската естрадна музика. Благодаря ти за тази красота, Гого, почивай в мир! Семейството ни скърби за теб..

Бог да го прости. Ама да прости и масата простеещи българи. Значи да сме добри, да не се обиждаме, но лекарите били сгрешили, той бил не чак толкова болен. От какво всъщност е умрял, всеки ще умре, било му писано. Лаймска болест имаме много хора. Причинява се от кърлежи. Аз също съм бил хапан от кърлеж, предполагам и много други от тук пишещите. Ама до сега не съм умрял, все ще стане някога. Нито пък имаше много умрели преди да стане известна тая лаймска болест.

Голям певец беше. И много начетен човек. Дано почива в мир.

Нямам думи. Много,много жалко.....Такъв харизматичен човек си отиде от нас,не искам да вярвам! Дано не е страдал. Поклон и почит. За мен ще е винаги жив. Сбогом Гого. Никой не може да те замени в сърцата ни. Благодарност и любов,не ни забравяй!

Г.Найденов винаги ще живее в сърцата на хората.Песните му са незабравими,пълни със съдържание.Из репертоара.Молитва:"Боже ти що над всички бдиш и ни водиш с ръката си свята,отвори небесата и виж как е пълна с мъка земята.....До кога ще се лутаме в мрак?Нека разумът води сърцата ,чуй ни Господи,чуй,дай ни знак и върни любовта на Земята.

Оттърва се от този свят на десни откачалки. Оттъвра се от тази страна на лъжата, демагогията, насилието и нацизма. С тебе, Гого, си отиде част от онази наша Република, където се събуждахме с песните ти, а не като днес с псувните на лумпени и недоучени углавници, развяващи съдраните знамена на антикомунизма. Почивай в мир и бъде щастлив, че не видя края на несполучливия демократичен експеримент на родна почва.

СБОГОМ,ГОГО С ПРЕКРАСНИЯ СИ ГЛАС ЩЕ РАДВАШ БОГОВЕТЕ! ПОКЛОН!

Толкова много ке надявах да се оправи! Уж беше започнал да се подобрява... Уви! Поредната грешка на лекарска небрежност. Непоправима, за съжаление! Съболезнования на близките и приятелите!

Бог да го прости този прекрасен човек!!! Имах възможността да се запозная с него и всичко, което излъчваше беше доброта. Нека там горе мъките му приключат. Светла му памет

Сбогом, приятелю, ний пак ще пеем, но песента ни ще плаче с нас...Бог да те прости.

Не трябва всичко да превръщаме в омраза и спорове свързани с политика и преценка за способностите на лекарите.Ева страда и изживя всичко около болестта и загубата на Гого.В момента е емоционално СРИНАТА и търси вина във всеки и всичко. Все пак приятели и хора, които го обичаха помогнаха той да се лекува в чужбина, в добри клиники. Защо ТАМ по добрите,чужди лекари не са направили достатъчно изследвания, за да потвърдят или отхвърлят поставената диагноза?! Започнали са лечение на "сляпо доверие" и са си взели големите хонорари. Колкото до лаймската болест е открита през 1975г.,Във Виетнам са били в соц. време,когато много стриктно се правиха имунизации и се правиха изследвания при влизане и излизане от страната. Може би той като млад ,силен и амбициозен човек и творец не е обърнал достатъчно внимание на болежките си. Дано след време Ева се поуспокои и помни ,че няколко поколения българи обичахме песните на Тоника и не се обръща назад.Той беше добър и благороден човек и сигурно е простил отдавна грешките на лекари и хората,които са го наранявали. Да го оставим да почива в мир и помним с добро! Поклон!

вместо коментари - всички да склоним глави поне за минута.Бог да го прости!

Бог да го прости! Много го харесвах.

Благодаря ти Годо за съкровените мигове, с които ни дари! Почивай в мир!

ПОКЛОН!!!

Вий не забрявяйте кой ви остави....бургаски вечери... ПОКЛОН!!!

Поклон!!!

Срам и позор за прехвалените и самонадеяни български докторя,които не откриха чрез едно кръвно изследване болестта на този велик певец,а го пратиха в гроба,след безкрайни мъки и страдания за него и семейството му.Напълно им съчувствам,защото и ние минахме по този път /неуточнена диагноза/ и благодарение на много пари,връзки и Божията помощ съпругът ми остана жив,макар и инвалид.Поклон пред Гого и Ева,а докторите да се засрамят,защото ако го бяха лекували както трябва ,щеше да си е жив...

много съжалявам за Гого дано Ева намери сили да преживее загубата Знам какво е скоро загубих сина си искам да и целуна ръка затова че беше неотлъчно до него и го подкрепяше Поклон пред паметта му

Ева преди време излезе по една медия и обясняваше случая,професора е искал много пари,със същата диагноза ,нали е поставена от професор го лекуват и в чужбина .Няма свястна медицина в България.Медицината е колапс.Всичко е печалба.

ГОГО имаше прекрасен глас и топло и позитивно излъчване. Винаги много ми е харесвал! Дълбок поклон! Съболезнования на близките и Бог да го прости!

Миар на праха му. Голям певец беше. Толкова любими мои песни са свързани с Тоника!

"Вий не забравяйте, кой ви остави толкова синя добра тишина."

Ти Гого. Твоят глас ме подкрепяше и ме спаси в Либия, където отидох от глупост и може би от някаква нужда. Бургаските вечери ми бяха повече от химн. БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМАШЕ, ТИ ВИНАГИ ЩЕ СИ ДО МЕН!

голяма загуба! бог да го прости! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бог да го прости! Страшно го харесвах! Той и "Тоника" ще си останат едни от символите на нашето време и младост!

Прекрасен певец,земен,слънчев човек! Щастливи сме ,че го познавахме! Поклон на Ева ,че беше до него до последният миг! Почивай в мир,Гого!

Сбогом, Гого! Голям симпатяга беше и с прекрасен глас. Музикалният свят днес обедня. Почивай в мир!!!

И господ понякога греши! Не съм аз ,който ще те съди ,но Господи ,не си прав. Той ни донесе толкова хубави моменти.

Помня Гого от казармата, където ни заведоха от училище. Това, което излъчваше младежът беше любов към хората и живота, силен магнетизъм и невероятен глас. Оттгава са минали много години - пълни с топлия глас и неповторимите "Тоника". "Домино" и "Фамилия Тоника". Тези песни са непреходни. Съблезнования на желязната Ева и семейството! "...Сбогом, приятелю, ний пак ще пеем, но песента ни ще плаче с нас...". Поклон пред паметта му!

Обичам Гого и всичко около Него!

Почивай в мир!Страхотен певец!

поклон почивай в мир морето плаче за теб обич от нас

Когато Цветанов казваше, че много от гилдията на лекарите са "убийци в бяло", вие викахте, че прилага полицейщина. Ами сега вече могат безнаказано да си ви поставят грешни диагнози и да ви убиват без никакви последствия. Прост народ

За такива като тебе е трудно да намериш подходящ епитет!

съгласен съм, че не са прави за Цветанов, но и твоето изказване тук не е на място!

Болшинството от "лекарите", останали в БГ, са комерсиални некомпетентни гадове. Ако не убият, причиняват щети за цял живот.

Сбогом, Гого! Почивай в мир! Ще те помним.....

ЛАС е заболяването на физика Стивън Хокинг, единственият регистриран случай е света, когато болен живее вече 50 г. с диагнозата. Докато в повечето случаи пациента умира до 4-5 години от респираторен проблем, тъй като заболяването атрофира всички мускули вкл. и тези, с които дишаме. Трудно се открива и поставя диагноза, има поне десетина други подобни заболявания със сходни симптоми. Нека излязат със становище специалисти преди да оплювате лекарите. Бог да го прости човека.

Има ли значение становището вече... ЛСА и Лаймска болест са две различни заболявания. Замълчи.

Отиде си един незаменим глас и човек.Бог да го прости.Ние неговите почитатели никога няма да забравим неговите песни , които са били винаги хитове.Тъжно е , че загубихме твърде рано един талант.Жалко.Ние никога няма да те забравим.Почивай в мир.

Според приетия закон, ако някой обиди, нагруби, или прояви насилие на лекар ще го вкарат в затвора, а някой лекар ако постави грешна диагноза на пациент и това доведе до непоправими последици, тогава какво трябва да бъде наказанието за този лекар? Много нагли и безкруполни станаха тези лекари и комерсиални. Всички вече карат луксозни коли, жените с най-хубавите дрехи и все ги канят на безплатни симпозиуми фирмите, които са свързани с тях за продажба на лекарствата.

Tarikat

ами да си станала лекарка ...

Лекарите са най-масовите убийци в света след 2-рата световна война!

След фармацевтите!