Хилъри Клинтън отхвърли твърденията, че не е в добро здраве

Хилъри Клинтън, кандидат на Демократическата партия, се присмя на твърденията, че е физически негодна за Белия дом, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Хилъри Клинтън отхвърли твърденията, че не е в добро здраве | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)))Ако Хилари е в добро здраве,явно Бил не е в такова.Две добри няма на този свят:))))Какво ли се моли Бил-ха да я изберат моята ,че да я питам тогава кой ще и направи свирка на тези години

Тоя трол сексперт пише и в дневнуко, явно е мурзило.

като по-млада не беше добре, но сега съвсем отърва коня - психясала, че и на всичко отгоре и личи - кой и защо я натиска за президенцкото място - тя отдавна трябваше да се е пенсиониралa

бокова и килърито говорят едни и същи тъпизми , да не са завършили в един и същи университет!?

тази и меркел би трябвало да са в обща килия с еднакви костюмчета !

В резултат от избори проведени в САЩ , по-точно назначение от финансови лобита в същите да твърдиш , че си световен лидер и да се държиш всъщност като световен властелин , да променяш и отнемаш живота на хора от други държави , да наричаш всичко това разпространение на демократични ценности , как ти се струва това , говори ли да добро психическо здраве бе Хилъри ?!

Не може сравни здравината на коня с катъра.Катъра е много по здрав, ама в Щатите сигурно нямат; Катъри;

То Тръмп не е цвете, но не е вярно че изостава в надпреварата, както се твърди - последните данни от няколко източника показват, че е поне наравно с Клинтън, което е изумително на фона на лудешката медийна поддръжка, на която тя се радва. И второ, според мен Хилъри няма проблеми със физическото здраве, тя има проблеми с морала (тъй като е лъжкиня и отвратителна лицемерка), а както и с акъла си, което се вижда от всичките и инсинуации за руски, китайски и пр. атаки по повод на уличаващите я Е-майли и по цял ред други въпроси.

и клиповете, публикувани в ютюб, женичката определено има проблеми. Но с тях, или без тях, нито на нея, нито на Тръмп ще се отвори парашутът за Овалния офис. Май ще видим продължение на царуването на Обямбо... А ако някой го смени, то това ще бъде Дж. Байдън.

КАКВИ ГИ ГОВОРИ ТАЗИ ПРОСТАКЕСА? А, БОЛЕН ЛИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ???

Рубикон е преминат, нещата са изтървани. Ако трябва ще се насе.е, за да докаже, че няма диария...

Алкохолизмът не се лекува.Дори и богатите кравари страдат до гроб.

Я си представете, че и наш Бойко е тях ...

Един мошеник и лъжец, който има власт, пари и положение е силен, ДОКАТО НЕ СЕ ИЗПРАВИ ОЧИ В ОЧИ С НЯКОЙ, НА КОГОТО МНОГО НЕ МУ ПУКА ОТ ВСИЧКО ТОВА, НЕ ЗАВИСИ И НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НЕГО, И ... НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ ДУМАТА, ДА ЗАГЪРБИ, ДА СЕ НАДСМЕЕ И ДА НАДПРИКАЗВА ДРУГИЯ, ДА НЕ МУ ДАДЕ ДУМАТА, ДА НАРЕДИ ДА ГО ИЗГОНЯТ, ИЛИ ПРОСТО ДА ГО ЗАГЪРБИ! Мошениците и лъжците, ОСОБЕНО ПАТОЛОГИЧНИТЕ, ИЗБЯГВАТ РАВНОСТОЙНИТЕ ДИАЛОЗИ, В КОИТО ОПОНЕНЪТ ИМ МОЖЕ ДА ГОВОРИ, ОТГОВАРЯ, ПИТА И КОМЕНТИРА СВОБОДНО! Ако някой някога наистина не е разбирал и не разбира, прави се че не разбира или не иска да разбере за какво точно става дума, гледайте какво ще стане на президентслите дебати! Там ще се демонстрира отлично кой кой е наистина, кой е по-умният, кой е по-подготвеният, кой лъже и маже повече и НА КОГО ИСТИНАТА ПОВЕЧЕ НЕ МУ ИЗНАСЯ И Я КРИЕ НА ВСЯКА ЦЕНА! ГЛЕДАЙТЕ ДЕБАТИТЕ, И КОЙ ЩЕ ГЛЕДА ДА СЕ СКРИЕ ОТ ТЯХ!

Оооо, крещящия информатор отвъд окена се появи отново с крещящите си невъзпитани глупости си, а здрасти! п.п. Ти, платена безработна, невъзпитана и неграмотна, родоотстъпна подлого още ли не си на ясно, че писането с главни букви във форумите се въприема като КРЕЩЕНЕ!?!

Нищо от това, дето си сътворил няма отношение към истинската ситуация с този изборен цирк. Тези ти разсъждения стават само за лекция в УНСС.

Тази е с 2 мозъчни инсулта. Няма да си изкара мандата вероятно...

Значи и ти си убеден, че Перуката ще изгуби със сигурност:) А какво ще стане след това, и кой ще живее и кой - не, това е всъщност божа работа! Хайде да не гледаме точно сега, преди президентските избори толкова напред, че след месеци ожесточрни кампании да игнорираме самите избори, И РЕЗУЛТАТА ОТ ТЯХ, А:)

пак се развихриха русофилите. Защо са против Клинтън - по-млада е, изглежда поне физически по-здрава, досега е била на важни политически постове, а не като него хабер си няма. Да печелиш пари е едн, да управляваш - друго. А и комунягите винаги мислят, че голямото богатство е голямо престъпление. НО, ЗАЩОТО ТОЙ ГОВОРИ ДОБРОНАМЕРЕНО ЗА РУСИЯ - ЕТО ТОВА Е.

Тая е болна от аллцхаймер и начална фаза на дебилизъм. Негогдна е да е президент затва!!! А и мъжа и изневерява , тва за ква жена ти говори! Щом мъжа й е дигнал ръце от нея!!!!

това за физическото здраве е просто смешно - даваха я по няколко телевизии как се разпада - ако не я подпираха куките, щеше да падне по стълбите, освен това на моменти има тикове - така че не знам защо болни - физически и психически трябва да ги избират за президенти - за такъв отговорен и силно натоварен пост не се ли изисква медицинско здравно свидетелство

И двамата са достойни кандидати. Който и да спечели от тях, печели американският народ. Някои наивници си въобразяват, че ако Тръмп станел президент, понеже плюел наред, щял да защитава руските или комунистическите интереси! Наивници, с една дома!

не може да се каже, че хилари е достоен кандидат, тя е болна - ако спечели тръмп ще подгони емигрантите и изповядващите исляма - от двете злини той е по-малката

не ми пука нито за единия нито за другия, но както виждам на пръв поглед, а и покрай изтипосването му на фигурата той е много по-зле от нея, а и годинките си вземат своето. За психическо здаве да не говорим.Чудя се на американците как може такъв кукундел като него да предлагат и избират

то да не мислиш, че американците някой ги пита - слагат си когото намерят за добре еврейските чуми - избират безобидни, мижави и с болен мозък като тази на снимката за да си разиграват коня и да перат "демократично"пари - политиката мирише по-силно и от .....л... - пардон - меда

излагат се с тази кампания- много ниско паднаха и нивото е странно ниско, особено на шоумена

Тази жена е тотално откачена! Чак ми е жал за мъжа и, как ли я е търпял толкова години. А може би и той не е наред с главния ...

Тя е заплашвала изнасилените от Билчо, затова я е държал, както и за да прибират милиони подкупи.

са си лика прилика. Да се вземат и да излъчат първата двойка президенти психопати!

И почти толкова умен !

Забравяла си думите. Че те имаха един президент който редовно му се случваше.

Ами тогава да и го отпере.

не вярвам на хора с дяволито-хитричък поглед...А Клинтъновица е постоянно с това изражение, няма как да го скрие!

Клинтън е психически болна.

Ще и се на Хилъри да яха здрав кон.

Затова ли като катери стълби двама здрави батки я поддържат от двете страни? А където и да ходи, винаги желае да седи, или да има столче за почивки? Даже при посещение на къщата от детството на Джо Байдън (вицето) е поискала да бъдат направени парапети отвън, на пътеката до входната врата?! С нея постоянно движи медицински рабтник.

И тази, с извинение, баба на 69, която ходи с катетър под панталона, призовава руснаците да си изберат някой по-млад президент, щото сегашният бил на преклонните 63 години.

Голям избор между Алцхаймер и Кукумицин. .... А у нас "неизвестен извършител".

да се занимавате с чуждите избори,а да не обелвате зъб за предстоящите у нас.Тази сутрин нова изби рибата с участието на Антон Тодоров в ролята на партиен политолог.

Амммм, кой е този Антон Тодоров? Съвсем сериозно питам.

Абе какво ни я пласирате тая джофра, бе, сякаш ние трябва да гласуваме за нея? А пък нашите малоумни партийни организации след месец са на избори, а все още нямат представа, кой да си издигнат за кандидат?! Това второто е по-голяма новина.

След новината за дупетатските кресла това е втората "новина" за която ми е през оная работа оттатък.

След мозъчното сътресение на Х.Клинтън през декември 2012, има обосновани подозрения, че тя страда от деменция. Хилъри страда от дефицити на паметта, неконтролирани конвулсии и затъмнено съзнание.

ЗНАЧИ ПОКРИВА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ХАМЪРИТЕ !!! ТЕ ДАЖЕ НЯМА ДА ЗАБЕЛЕЖАТ !!!

Твърденията на човек с психически увреждания не трябва да се вземат под внимание.

Тръмп развива бизнес Милионер е и работи а от къде са Милионите на Клинтън от лекций Айде стига бе ...

До кога ще ни занимавате с тази дърта американска крава???

Тая е луда, бе!

Абе не стана ясно-Бабиера отворил ли е корнишоните?! Или до изборите ще диша на батерии?

Бог да даде сили на хората от другата страна на света сила и мъдрост да изберат Tръмп ,в случаи че изберат подпалвача на войни хилари,Бог да е на помощ на целия свят.

Бог трябва да даде помощ на руснаците да се избавят от катила Путлер. САЩ не ги мисли. Щото по-голям подпалвач на войни от Русия няма.

катила путлер си има кученце боико и колкото по бързо българите се освободят от мутрата-подпалвач толкова по добре,ама надали

Провокаторченце сладко,двете големи световни войни кой ги подпали?? Пак ли Русия? И после оправданията на битите капиталисти-Ама те ЩЯХА тук да нападнат,ама те щяха това да направят...

Психопат

Разбрахте ли сега драги ми прости и още по прости защо вашият крал слънце ще каже кандидата на герб през септември. Така е при демокрацията драги ми прости. Трябва да се гушнеш до човек с много надиплени финикийски знаци а другите със стотинките в джоба да го духат. Но очаквайте и продължение. Нещо като отминалия турски сериал.

кой сериал,малкат булка или голямата булка?

Много хора, простички хора, се надяват на чудо и опитват да дадат гласа си за коя да е алтернатива на това, от което не са доволни. Вместо да повишават компетентността си и да влагат граждански усилия система, която все пак работи, те търсят чудотворец, който да им реши проблема с чудатости. Такава маса пасивни и от глупост наивни хора довеждат нациите си понягога до просешка тояга. Аз знам едно: някой ако ти обеща пари, ако ти обещае лесно - бягай от него! Той вече те е измислил и ако го избереш, ти е откраднал парите за години напред. Понеже политиците могат да крадат от парите ни без да пипат банковата ни сметка. И!: докато масата хора тънат в незнание как се гради общество и не могат да артикулират разумни желания чрез активно участие в политическия живот между изборите, а участват само в изборите, демокрацията ще е куца, сляпа и нескопосна. Когато масата хора стане умна за това как се гради и как се съхранява постигнатото, тогава ще има силна и градивна демокрация. Все още и все още има тъапци, лумпени и мързеливци, които гласуват за такива като тръмп, Путя, Ердоган, Станишев и психопатичната кохорта на БСП... значи демокрацията ще е куца, сляпа и глуха, както и тъпа. Хубаво е казала Хилъри: трябва да почерпи опит от годините в малките класове, в които разумът е незрял и спорадичен, за да говори с такава групичка. Страшничко е, че 300 милиона нация половината избира луд, а 150 милионна (Русия) 90% избира прост и нахален. В Русия вече е налице и резултатът. Да видим САЩ.

станалото в Гърция е нагледен пример

прав си,но изглежда охраната в психодеспансера не е на ниво щом главният съветник на герп е успял да избяга

Социологическите проучвания, особено в СЪЩ са на принципа колкото платиш - толкова процента ще получиш. Социолозите са измежду най-долните същества на света.

то и нашите набедени за "социолози" са същите продажници и между реални цифри и резултати на стадото се предоставят фалшификати и се манипулира общественното мнение

Е как няма да си здрава.Ти си с вродена шизофрения,но още не си го осъзнала.

много отдавна си е продала жалката душа на дявола ...до сега е изпрала над 2 милиарда мръсни пари от диктатори и чифути чрез фондацията си

Здрава като крава и почти толкова умна!