Роднини на сваления руски пилот не искат турски компенсации

Семейството на загиналия руски пилот Олег Пешков няма да приеме никаква компенсация от турската страна, заяви брат му Павел Пешков пред радио "Говорит Москва".

Обратно в новината

Коментари - Роднини на сваления руски пилот не искат турски компенсации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на турската администрация за "молба" и поставянето на подобен въпрос по точно такъв начин са, най-меко казано- неадекватни , дребнави и мерзки.

Руснаците ще сбъркат - Турция разбира само от грубата сила и казашката сабя! В момента, в който видят човешко отношение турците започват да въртят непоносимите си ориенталски чалъми и мурафети.

Има предложения, които се правят само за да бъдат отхвърлени Това е като да настоява някой да те черпи с цигара, защото знае, че ти не пушиш и си противник на пушенето.

ти си поредния селски 'мислител', които мисли, че се занимава със въпроси от световна значимост. Моят съвсем приятелски съвет е да не се изказваш по такива теми.

да, те са патриоти, искат само безплатна почивка в Анталия, хаха

Много смешно, след като убиха пилота при катапултиране по най-жесток начин в нарушение на и го качиха в нета. Интересно, как Турция е успяла да получи тялото, нали няма нищо общо с убийството. И защо иска да плаща компенсации за убийство, извършено на сирийска територия.

и той е отишъл да убива, получил е това, за което сигурно се е молел да не му се случва, ако би мирно седяло, не би чудо видяло

ПИПО

Не че нещо, но самолета от снимката не е СУ 24. Ако пилота беше с този самолет, нещата щяха да седят по съвсем друг начин.

найлонови чорапчета навирват крачетата, та за долари ....

И все пак Пешков е отишъл в Сирия да убива за пари!

Нито средноевропейският бюргер, нито българският тарикат , могат изобщо да вдянат отношението на семейството към убийците на тяхното дете - за съжаление сме !

С какво биха компенсирали един човешки живот създаден за слава на Бога? Нима изискваните от алчните безумци компенсации не се опитват да го обезценят?

Справедливостта подсказва, че трябва да се платят компенсации на семейството. Пилота е убит след катапултиране, а не в самолета.

Парите на трафикантите не могат да купят брутално отнет живот на един скромен боен пилот.Има известни правила при воденето на война, драги мои. Които общо взето не ни е известно да сте спазвали във вековете, в които сме си общували с вас на бойното поле и извън него. И не всичко е пари. Ако е за пари, защо не предложихте обезщетения за изгонените и изклани тракийци от Беломорието, Лозенградско и Люлебургаско?

А НА БАС, ЧЕ РУСНАЦИТЕ - НАЙ-МЕРКАНТИЛНИЯ НАРОД НА СВЕТА, ДОРИ ПО-МЕРКАНТИЛНИ И ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ ИСКАТ КОМПЕНСАЦИИ, ПРОСТО ИМ Е КАЗАНО КАКВО ДА ГОВОРЯТ... КОМПЕНСАЦИИТЕ НЕ ИМ МЪРДАТ

Разбира се,че няма да приемат никаква компенсация от турска страна.Не,че не искат при тази масова бедност в Русия. Ама смеят ли?После Путин ще ги обвини в липса на патриотизъм,предателство към Родината,материализъм и ще ги гони до дупка за предадени руски интереси.Какво го интересува какво мислят и искат тези хора - важното е неговото его да е в небесата. Не помните ли ,когато потъна "Курск" как Путин се скри като мишка от обществото ,след като забрани на британски и норвежки спасителни екипи да помогнат. А горките матроси чукаха по подводницата два дни сигнализирайки,че още са живи. Този кретен ги остави да умрат,но да не иска помощ от Запада.

културно обслуване по ТУРСКИ ! ИЛИ ПОСТОВЕ ОТ ЩЕРЕВ - А ВЪОЩЕ ОБЯСНИТЕ МИ ЩЕРЕВ И КОМПАНИЯ КАКВО ЗНАЧИ КУЛТУРА С ДВЕ ДУМИ -МАКАР И ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ НЯМА ДА МИ КАЖЕШ- ТРЯБВА МОЪКЪТ ДА РАБОТИ

Трябва моЗЪКЪТ да работи

Дай ми адреса им да им подхвърля 100/сто/ долара ще се изколят помежду си.

ЦЕННОСТИТЕ (ТВОИТЕ за чаша помия)НА РУСНАЦИТЕ И на славяните са малко по различни от тези (останалите )ЗАТОВА и спечелиха воината против фаш-ка германия които бяха заедно с Европа

Семейството на загиналия пилот(по вина на Путин) осъзнало че не Турция е виновна за свалянето. Путин им е наредил да навлезат с боен самолет в чужда територия което си е обявяване на война.Колко пъти Турция им прави забележки само че навлизат на турска територия( и не само),А?Путин да се извини на Ердоган.

Щерев си пий хапчетата,кафето и после пиши.По време на война войниците загиват и толкоз ,руснаците са го преживели вече 3 поколения.Не може един турчин който не е помирисвал барут от 500 години да разбере това както и всеки който не е воювал!

По официални данни на гръцката ВВС, за което се изказаха, Турция е нарушила за периода януари-август 2015г. 1306 пъти въздушното и пространство и 27 пъти над суша. Бе с над 100+ самолета. Да им бяха дали коридор, както тук дадоха при войната в Югославия. Даже ракета на САЩ падна в София. Ако се наруши въздушното пространство, самолет се съпровожда или до излизане или до кацане на летище. Чак ако не спази заповеди от изтребители които го съпровождат се сваля.

Ако това е верно - респект от мен към тези ХОРА! За 95 от всеки 100 човека ( било на изток, запад, север или юг) "числата значат повече от всичко друго. Ако не е 1, ще са 2, 5, 15.... Има хора, за които милионите са без значение.....

Присъединявам се. И се чудя на тези дребни душици, които и в този случай си знаят своето - да плюят срещу Русия и руския народ. Навярно за това им плащат.

ДА ИМ ПРАТЯТ НА СИБИРЯЦИТЕ ТУРЧЕТАТА ДЕТО УБИХА ГЕРОЯ :)))

По принцип ме кефиш как и какво пишеш но когато става дума за убит човек (било в САЩ, Русия, Турция, Франция или където и да е), аз лично имам задръжки дори и към най-тънкият сарказъм.

кви компенсации бе, тоя да не е бил там като турист, хвърлял е бомби по турците живеещи на границата

Ти пък да не си бил там и да си видял с очите си? Или само следваш инструкциите?

По матросовски... Маладци!

Парите не правят човек щастлив,но някак си е по-комфортно да плачеш в скъп мерцедес отколкото сам в парка.Предполагам,че на брат му просто му се иска да застреля оня талибан дето цвилеше от радост и се хвалеше че лично е убил руският пилот а сега трепери и се насира от страх и вика че не е той.Така е червеят си е червей и такъв ще си остане.Поне да бяха взели парична компенсация.

А ние се надявахме на бомбардировки над цяла Манафия и освобождаване на Константинопол от мръсните османски манафи.

Да бе,пак през нас да минат ли.

Това е разликата между Велика Русия и дребната еснафска мижитуркска Европка !

Можеш ли да обясниш точно какво искаш да кажеш??? Кое му е достойното? Да обявиш Турция за поддръжник на тероризма и после да се извъртиш на 180 градуса??? Да трудно се постига такова измятане!!!

И къде си чул да ка казват, чеТурция вече не поддържа тероризма? Политиката е практичност, да не говорим за бизнеса!Това не ти е кварталното кафене да се обичате и мразите! Откъде изскачате с такива елементарни безмозъчни писаници?

Той може да не иска, ма Путя стои на колене и проси Ердоганя за краставици, домати и "тръба".

Много Ви моля, цънете някое + на братчеда Щерев! Ще изпадне в кома! Безродници сме с него, ама иначе не е лош човек.

А дежурната медсестра кафе ли смърка?

Плюса е лесен , но като гледам как пише, има нужда от почивка да поизтрезнее малко.Явно яко са го почерпили днес след протеста .

Семейството ще каже, това което го "консултират" да каже отгоре. Все пак това не е махленско сбиване с пострадали...При международни преговори, аборигените нямат думата. Винаги е било така. И то не само в Русия.А и навсякъде по света...

Сякаш говориш за ТИКВАТЪ И ЧЕХЪЛА

Българските грантаджии не могат да повярват , че има глупаци, които да откажат келепир !

срам

Това на самолета от днеска или този дето хадъмата с Ф16ката свали?

Ако със сигурност нещо е свалено,това са гащите на българите.А в каква поза са поставени не е необходимо да се казва.

Има свален сирийски МИГ-23. И любимите на Запада, Джеиш ал Ислам разстреляха пилота-майор Нурес Хасан. Много ,,цивилизовано" разстреляха пленен войник

Разкаянието на турците е хубаво дело, но не е искрено...

И руснаците ще приемат извинението, но няма да е искрено...

Путя трябва да се раскайва че изби не само руснаци но и много невинни от други народи. Съвремения Хитлер не зма как ще дава богудух

Ох, колега Щерев, и вие като мен сте прекалили с бирата, но не можете да носите, май.

Абе Щерев, на Козяк не Ви ли ограмотяват, че допускате толкова много грешки в едно изречение? Не знаете, че се пише разкайва, не знаете нищо за запатаята, за пълния член да не говорим!

Братчед, пак ли измами сестрата? Забрави как размахме плаката на 10 ноември - Слава на Народния съд! ..?

като сте толкова силни в конпенсациите ---платете парво самолета , ..... а роднините имат право да откажят или приемат компенсации .това е техен проблем-- на достоинство или чест

Турците няма да минат с едни евтини домати и евтин туризъм!Ще платят и за самолета ,и за подготовката на пилота и и за всички останали щети свързани с този полет!

Хората имат достоинство, ако бяха кравари или еврогейци вече щяха да вървят преговорите за сумата на компенсациите. Много добре помня скандала в Америка покрай хилядите надути фиктивни дела, които "спасителите-пожарникари" от 911 заведоха за компенсации на травмите си научени от хищните безкрупулни американски адвокати. Всички видяха "героите на Америка" колко струват и за колко се продават само и само да докопат звънкащата монета. до соросоидните фекалчета: почвайте по-енергично да плюете Русия и руснаците щото ще информирам Сорос, че миньоните се ослушват и ще ви пусне водата от казанчето.

Може да сте сигурни че Путин се е погрижал за семейството така че турски пари не им трябват. Иначе да, това е ужасно. Представи си да убият ваш близък и после да ви подарят апартамент в имението на убиеца...! Или дадат пари и това все едно оправя нещата?! Това дори не е жертва на война.....такава не беше обяване от тюркието. Да беше войник убит в сражение с врага...да кажеш че война е...жертви ше има! Но това беше подъл удар по кръста....без да обяват война след като лидерите на 2те държави се бяха видели преди неколко седмици. Това си беше чисто убийство със цел провокация! Знаеха че Русия няма да нападне дирктно член на НАТО (виж, ако тюркието беше отделно, мисля че щяха да се пострелят малко..не много..но достатъчно за да бъде наказани анадолските хлебарки). Всеки българин трябва да бъде на страна на Русия във всички Руско-турски конфликти! Намасена ли е тюркието, всеки българин автоматично би трябвало да подържа другата страна. Това е което тюркието е заслужило след 500г "съжителство"!

1000+++++

Колеги,не разбрах,защо в Турция и в Украйна при опит за гей парад нашите бяха бити,а парада забранен ? Какво се случва,соросите да ме вземат !!

Дайте ги на Турските Соросоиди в България. Те и без друго са измрели от глад и по цел ден омазнени от жегата, блъскат по клавиатурите да изкарат за вечера, по неко яйце да има да пръжнат. Толкова са изпростели от глад и мизерия

А днес руският "Ведомости" съобщава, че Рашастан дължи на "Стройгазмонтаж" (собств.на Арк.Ротенберг, друг на Хуйло) 8 млд. рубли за строителството на хипотетичния Керченски мост. Откъде ли ще ги вземат, щомот Резервния фонд останаха само $38млд., а от фонда за Национ.Благосъстояние само$73млд., кат и двата падат с по 3-4% месечно ?!

Бай "ИРЕЧЕК",защо не отидеш на риболов? Давам ти свободен ден днес....

БългАриец

Чичко Сорос предрече разпад на ЕС след Брекзит. Значи, соросоиди сте тия, които твърдите същото ?! А за съвета за риболов- благодаря, утре може и да ида, ако не вали :-)

Ами значи Русия ще мре. Ти що се притесняваш ? Значи всичко е наред. Или ти от социален алтруизъм пишеш в подкрепа на руския народ като платен защитник на онеправданите ?

БългАриец

Ценя руската култура и смятам, че Русия не е тъждествена с Путин.

Ми ся? Ще съборят моста щото Русия не може да го плати. Идиотите нямате край. Цял ден търсиш компромати по руски чалга издания. Троле в България има изобилие от такива що не пишеш за тях?

БългАриец

"Ведомости" чалга, че и Министерството на финасите (Минфин) ?!?

Там не беше ли споменато кога ще си платите неустойките за Белене?

БългАриец

Добре де, това с Белене бе наистина голяма издънка на БСП- ще трябва да се изръсим доста, за жалост, но по-добре от нов Чернобил ...

Руснаците никога не забравят застреляния пилот. Просто ще го заличат в историята в графата: неизвестен войник И руско-турските отношения могат да се притоплят

Примат.

Нека турските пилоти да излетят със своя самолет над Сирийска територия и там да ги "чака" воторият пилот на сваления самолет, а с кого и с какво ще ги чака си е негова и на другарите на загиналия работа!

Им слагат петолъчки на гроба и ги правят герои на Русия!

Представете си, че бяха американци, за колко щяха да искат обзщетение?

А Путин ще предложели къщи и вили на загиналите от поския самолет с Качински и малайзийският самолет свален над Украйна от руски терористи.

А чичкото предлага да отидеш да изтрезнееш и да поговориш с дилъра си,че тука ни разваляш имиджа... Хората се гаврят с нас когато пишеш в наша полза....

Чети в мрежата бе човек, ами те самите поляци преди 2 месеца сами казаха, че грешката е впилотите дето са слушали техния комадир - пуснаха записа

Браво на семейството. Осъзнало грешката на своя мъртъв роднина че е нарушил границата с военен самолет и нарълно справедливо си е заслужил смъртното наказание..Ако си приятелски настроен няма да ходиш на гости с оръжие.

Браво на ръцете на мъртвия мозък на Щерева... Вече могат да тракат на клавишите......

а султана за кво плака и се извинява ??

Сигурно му каза Плевнокио,че руснаците ще му анексират апартаментите,затова.... И почна сам да ги предлага за компенсации.......

Къде видя че се извинява? Цитирай. Ердоган се извини на семейството и изпита съчуствие че този пилот е загинал заради комплексите на Путя. А руската пропаганда извратено промени извинението" Ердоган се извини на Путин". Путин трябва да се извини че е навлел в чужда държава с боен самолет

Така или иначе русское быдло тръгна в Турция и не им пука нито за Крим, нито за някакъв си свален пилот. По заповед на Путя

Както вече сме установили и друг път,при теб не съществува "чиста проба идиотизъм"..... При теб идиотизмът е в индустриални количества.....

Брей, това соросоидите са голяма напаст. Не Ердоган, а Путин иска ръка да целува . . . . . .брей, плаче Путин за турските домати . . . . .Медведев е заявил, че президентът на Русия Владимир Путин му е заръчал да даде възможност на руснаците, които обичат да прекарват почивките си в Турция да направят това още в настоящия туристически сезон. ..... . . "ЗАРЪЧАЛ" - не е заповядал, нещо от рода помисли какво може да се направи . . . розови приказки тип "Кунева" - обещай им, пък ще видим . . . . . .само с дом няма да мине, поне комплекс хотели ще е и там ще почиват руските пилоти . . . . . . .а за зеленчуците, много ме съмнява и санкциите да паднат, дали ЕС - домат ще стъпи на руския пазар .... . . .само българските ще пробият, на бате Бойко - - - хахаххахахахахха

Ееееехххххх,к`во е това бе? Май достойнство и морал му викаха ама за мен е непознато-трябва да търся в тълковния речник,май... Ни къщи искат ни пари тия мужикистанци... Ако бяха от моите соросоиди,и на дъвки биха се съгласили щом е аванта... Кой-какви първи седем години е имал,кой какви първи седем години...... А пък Турция(като държава-народът не е виновен за делата на свините които управляват),не само къщи и пари а и г..з ще предложи на края! Къде са сега моите тролове които се правели на пичове-изоставиха ме и се скриха в калта.....

Явно фесовете и българските им аркадаши не могат да разберат , че разрива е дълбок и траен - не всичко е пари брат , особено парите на врага ни!