Комисията за ревизия на държавните харчове обяви 9 приоритета за 4 г. назад

Депутатите приеха проекта на Корнелия Нинова за мораториум върху решенията на МС и обсъждат промени в Изборния кодекс. Заседанията на НС вече ще се предават и в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да създават комисийки, комитети и други залъгалки, да обяснят как така на бърза ръка си вдигнаха още заплатите - с 10 000 лева и други екстри се живее добре, нали скапани прошляци - ето затова беше цялото безсрамно, вулгарно и незаконно поведение през лятото. Лицемерието и пошлостта нямат граници.

това с изборния кодеукс е много готино! първо, защото този кодекс го изработи мая манолова и го гласува бсп и дпс, и атака де, и второ, защото фатмака се пробва със служебното правителство герджиков да го промени посред нощите при неработещ парламент,за да лишат българите в чужбина от правото им на глас, и когато се разчу, уволниха един обикновен чиновник

ми то всяка година тая ревизия се прави! когато правителството отчита изпълнението на бюджета пред нс, преди да се приеме бюджета за следващата година!

А парламентът дали ще е жив достатъчно дълго, че тия ментета да излязат с окончателен акт след проверката. За един.... а бе знаете за кого питам...

"Хората очакват истината за харчовете на публични пари, както и истински проверки за злоупотреби и нарушение" Не, Майо, хората очакват да почнете работа поне по една от кризите - икономическа,здравна, а-у. Реваншизмът ви ни идва малко в повече.

Администрацията в регулаторите, кога ще проверяват? Лапачката си продължава...

Падение на племето което остави да бъде начело една гноясала триперна мастия-Мая общата, Евнуха-Чалгар и няколко осрани педала

Правете магии и се молете, да не се стигне до нови избори. Тогава нито Слави, нито Мая, нито Христо, още по - малко Наско, ще се докопат до голямата баница. Нея само Баце може да я върти. Този реваншизъм, простащина, некомпетентност, това цунами от посредственост и елементарен популизъм, така ще отвори очите на НАРОДА, че не с метлата, с багер ще ги изрине. Тези, които са напуснали България, без значение по каква причина, нямат право да определят съдбата на държавата. Да имахте гъз, да стоите тук и да се борите като нас. Не ви щем парите, дето уж ги внасяте България. Защото ние издържаме с данъците си вашите родители, деца, лекуваме ги с нашите здравни осигуровки и лежат на нашия гръб. Хубав или лош, Баце има инструментариума да работи с ЕС, да им смъква паричките. даже да е взел, достатъчно и направи. Да не мислите, че тези няма да крадат? Та това е лелеяната им мечта- да се докопат до Солунската митница. ЧЕТИ ЧАЙ ГАНЬО, БЪЛГАРИНО! ЧЕТИ Г-ЖА МИНИСТЕРШАТА, ЧЕТИ, ГЛЕДАЙ ПАРЛАМЕНТА И ОТКРИЙ ТРИТЕ РАЗЛИКИ. И вещо за Пинокио, радетелят на съдебната реформа, без ден трудов стаж в съдебната система. Някои помним, как драпаше за стола на Каскета. Ама не стана. И сега няма да стане.

Всъщност изброява всичко, което е свършил Бойко през последните години. И да има нарушения и грешки без тях не може, има един факт че е свършено много и има много доволни хора от това. Сега ще спрат всичко което се върши, а когато го спрат много хора ще останат без работа и няма да могат да си хранят семействата, а на Мая и на безочливите червени мързеливи боклуци около нея естествено не им пука. А нея кой ще я разследва, че от 2 години е безработна, а подържа огромен офис плаща заплати и подържа скъп автопарк.

ТОЗИ ЗБИРЩОК НЯМА ДА ЗАРАБОТИ. ЛАПКАТ СИ ПО 10 000 ЛЕВА ЗАПЛАТКИ И ИМ Е ПРЕЗ....

То е ясно че се е крало, на всяко ниво, както и при всяко друго правителство! Но тези нямат капацитет и експертиза да проверят каквото и да било. Фарс! Боко поне хванеше ли някой да краде го гонеше, без обяснения (за справка Цвъ Цвъ).

Няма лошо да се проверява, но това ли е единственото, което мислят да вършат?

Аз съм пресдедател на сдружение на собствениците и нашия блок е саниран по Националната програма.Строителните дейности наистина бяха извършени .Програмата е със сложна документация и и за да се усвоят парите се подписват не само от Общината,но Строителен надзор ,както и ние собствениците.Аз не си представям как някой ще отклони пари от тази програма. Тази Комисия нищо няма да направи.Големите специалисти в нея,като видят колко документи има за 1 блок и ще получат главоболие. Корупцията е сложен въпрос,който не може да бъде преборен по такъв елементарен начин.Не е коректно да се твърди,че цялата партия ГЕРБ е корумпирана.Всеки отделен случай трябва да се доказва пред съда.

tonk11

Отклоняването е лесно. Плаща се документално на фирмата свършила работата а тя връща под масата едни пари. Трудното е, че това е недоказуемо защото за тая работа няма документи. Така, че тая комисия нищо няма да докаже. Ама ще замаже очи и ще се усвоят едни парички. Щото за участие в комисия се плащаааааааа.

МАЯ, ИЗМИСЛИ ТАЗИ КОМИСИЯ, ЗА ДА СИ ИЗКАРА ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАПЛАТА !!! АЛЧНА ЗА ПАРИ !!! ВСИЧКИ СМЕТКИ СА ПРОВЕРЯВАНИ И ВСИЧКО Е ТОЧНО , НЕКА ПРОВЕРЯВАТ, АКО РАЗБИРАТ ОТ МАТЕМАТИКА !!!

Какви комисии какви проверки от тези неграмотни кифли,та това мутренско събрание ще бъде разпуснато след няколко седмици.

ТЕЗИ СИ ПОЛУЧАВАТ ПО ЕДНИ 10 000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЗА НИЩО !! ПРИ ПОДЛУДЯВАЩА НИ ЗДРАВНА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ?? И ГРЕИНАХА ВИДИМО !! СЪТРУДНИЦИ ИМАЛИ ТЕ ?? ЗА ТРИТЕ ИМ РАБОТНИ ДНИ ЛИ ??? 4000 ЛЕВА ЗА СЪТРУДНИЦИ И РАЗХОДИ НА МЕСЕЦ ??? И ПАРИТЕ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ??? НЕ Е ИСТИНА !!! ПРИ ТАЗИ БЕДНОТИЯ И МИЗЕРИЯ ??? ХОРА МРАТ ПО СТЪЛБИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ ??? А ДАНЧО ЛИМОНАДАТА МИ ЛАЕ ДНЕСКА ИЗЧЕРВЕН ??

Тези само проверки са им в главата..субсидии и избори. Нямат срам ...кога ще предложат нещо градивно за държавата. Търсят под вола теле... Ама Манолката и Танчето нали трябва да изкарат някой лев ...ах ..ах..как не ги е срам само .

и това ако не е печелене на време,здраве му кажи!социалната дейност да си чака,икономиката и тя и изобщо за какво сте в НС?

Проверката от НАП на физическо лице трае три месеца. Нямам представа колко трае ревизията на една фирма. Д-р Петър Берон каза, че одитът на неговия музей е траел два месеца. Като се има предвид, че там са работили само професионални одитори в продължение на осем часа всеки ден, отговорете си на въпроса тези комисари, които са с други професии, предимно юристи, ще работят по тази ревизия когато имат време, колко ще я свършат! Но както по-долу се казва, Майчето ще получи статут на активен борец в очите на слепите!

И времето и рестото от кражбите си струват. А и пандиза ще е назидателен за барливите.

Дали имат капацитет! Иначе разбира се, че някой ако краднал, си струва панделата!

Пурко винаги е бил прост и елементарен човек !

tonk11

Не могат да я свършат тая резизия за целия си мандат.

Бидон Блонд /Капон/ в комисията ли е ?

Недоразумението Капон определя сега депутатските заплати и добавки и доволно тресе телеса.

А къде са харчовете за над 3 милиарда за морално престарелите летящи ковчезина Локхийд ? Имаме незаконна тръжна процедура съглосно ЗОП! Имаме 100 % предплащане !? Имаме огромни допълнителни скрити разходи! Имаме неясен срок на одтсвка и липса на клаузи за незиправност на доставиKA Не се спотайвайте като не0либерални мишки, дупеклати !

Евроатлантическа корупция може. Тя не мирише на лошо. Тя е с аромат на виолетки.

Там където отидоха 1.5 милиарда от подписа на едно служебно правителство на Първанов за една бетонна площадка !

"" Арман Бабикян в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 20.4.2021 По ТV+ и TV1" каза изключително точни неща

Посран Бабикян нищо вярно не може да каже.Изкарва си хляба с лайняни новини.

да видим след бомбастичната засилка колко милиметра ще скочат :) !

А, останалите 27 г. кога ще бъдат ревизирани? Лицемерие и камофлаж!

направо 1300 назад

ко стана ве ? Нъль щеше да има мажоритарно гласуване ? Ся избирателите от Кюстендил как ки гласуват за комисар Галева ?

предизборния лозунг на Мунчо Шпакладжиев щял да бъде "Шпакловане, шпакловане, шпакловане".

Какво ще стане, нищо. Минали са 4,10 години, изхарчено и насреща направено. Винаги, ама винаги може да се намери някой като Манолова да се изцепи на мегдана и да се пре като магаре на мост, тези пари защо ги дадохте за това или онова, вие ги откраднахте, вие ни измамихте и т.н.? Държавата си е държава и има неща който трябва да се правят. Тези 9 точки са за баламосване на хората. И още нещо управляващите за това са били избрани за да решават държавните дела. Министерският съвет е точно за това, той е колективният орган, но народнете представители обидени, че не ги питали и то е добре защото ако ги питаха за всичко докато се наумуват в НС нищо нямаше да се случи. Грешки може и да има, но който не работи само той не греши. Сегашните който ще управляват нима ще са безгрешни, още не са се родили такива хора. Ще имало прозрачност, давайте, но ха да видим и съда, прокуратурата, армията, полицията, държавната администрация, воената промишленост, здравеопазване, образование, култура, ЖП транспорта и т.н. където държавата дава пари, проверявай.

На ГЕРБ започнаха да им изваждат Зъбките :) Един по един ! След дни ще са беззъба организация от Хиени ,които нямат какво да ядат ! На това отгоре,бе открит Ловният Сезон на Герберастки хищници :) Законен лов ! Да видим чия глава от ГЕРБ ще украси Ловната зала ...първа !

Наслаждаваш ли се на простотиите си.Само това ли можа да сътвориш.Що ли изобщо питам.От прост човек толкова

Беззъбо ухилена ще бъде първа окачена там

Не е възпитано да ти кажа на какво точно ще им пръднат.

Не бъди наивна, фейо! Тази комисия няма да извади една кирлива риза на някой гербер! Ти за зъби говориш!

Славчо оправили ли се?Че С тия негови кокаинови заболявания си е доста рисков.

Ще ти купя колело, ама друг път Трай коньо за зелена трева Славчо пак се изгъбарка с избирателите- ужким щеше да прай мажоритарно гласуване Главният спонсор от Дубай му е звъннал че не може да влезе мажоритарно и работата се спаружи

Много бързо забравихте как сестра галева скри папките и списъците за референдума за мажоритарните избори. Имаше една снимка как е захапала пластмасова чаша с кафе на влизане в Народното събрание и после как риташе на пода в Парламента прз лятото на 2020...

Галевица , Ванковица, Хаджията, Бабикяна, Ристю и Славуца - с джендърляците и педерасо-педофилите на дедко Шорош; и БХК; КУРнелата - с московското джудже с двореца в Геленджик; Сопола от Сараите - с рязаните турчаго-манафи; И само Бойко сам самичък е с България и българите!!!

като чуя комисия ...веднага се сещам и за подкупване на тази сбирщина от ,,учени"-особенно пък българи.

В парламента - вещица лови вещици!

Абе ти се стягай да ги гледаш всеки ден по телевизята.

Джипко Бибитков сипал пичите си въшки у Дир-а да му лъскат патерицата! ... Ха-ха! ... Загубеняци!

От тебе ли ги фана!

Ха, те можели и да пишат! ... прихванали са от Винету!

Не мога да разбера защо пък да не видим къде е 'изхар4ено ' всичко ? Въпросът е ще има ли осъдени или ще обвиняваме комунистите още 30 години ?

Ако предложението на БСП беше подкрепено от ИТН,ДБ и Мутривън ... ... миналата седмица...сега щеше да има няколко хиляди Гербераста .. по-Малко назначени с 5 годишни договори. Новите да слушат БСП по-често,защото знаят и кътните зъбки на мутроГЕРБ.

Нинова пак ви размъти главите, наивници!

tonk11

Ма нали за 10 трябваше да е? Що го промениха?

Добре де , но не виждам проверка на монополистите от ЧЕЗ, сделката за ТЕЦ-Варна за 3500 лв , "калинките" от т.нар. независими регулатори и най-вече онези от КЗЛД.Комисията за лични данни си раздели миналата година бонуси за 272 000 лева , което ако се раздели на 4 души колко става ? По-близо 70 000 "на калпак". Един от тях все пак прояви морал и подаде оставка преди повече от 2 години , когато им изтече мандата.А освен това са взимали всеки месец и заплати. Какво правят тези хрантутници , освен да "рекетират" неудобните на управляващите ? Отделен въпрос е , че знанията им са като на второкласници.Марш навън и да се проведе сериозен конкурс за кадърни и можещи хора.Народното събрание не трябва да ги "бави" повече.Азащо не и да влязат в Комисията по ревизията на Манолова, особено тези които карат два мандата ,че и отгоре изцяло се вписват в периода на ревизията.Какво свършиха ? Само лапаха парите на данъкоплатеца и изпълняваха поръчки.

Маямата Общата(а.к.а.Галевица), Дончевата(а.к.а.Ванковица), Ристю и учиндолския цървул дето преди 30-ина години чукаше кокошките на село, бяха назначени от посолството на ул."Козяк" в София. Честито на БГ-раята!

Куфара баце, стегай куфара, ама и в Мозамбик ще те намерят. Днес на Дерибеевски му шили ануса в Швеицария, имаш да връщаш много пари,за неизпълнени обещания. А Чери и Сретан и те чакат гьотере да им паднеш, ама кой превари

Какво са се напънали тези фекали, като другата седмица руци-шпаклата ще ги разпусне !!!!

Руци такъв го е напърчил, че ще им го набие до макарите. А какво стана с клипа нещо в пик нищо не казаха, нали щеше да има бомба. Важното е, че маниполираха баламурниците

Неграмотен трол си.Ама те всички протестъри са такива.

той не е виновен. Той е мани-пОлиран

тая комисия е малко популизъм. Няма да има технплогично време да се разгърне. Другата седмица ще има служебно правителство и парламентът се разпуска. За кога ще прави тази проверка, която изисква години работа?

да де ама я си помисли колко бесепари дето са недоволни от Нинова ще привлече по този начин Майчето Като я видят да разнася из телевизиите тия наръчи с шарените папки и ки си рикат- Оти да гласувам за Нинова ? Те тая Манолова е по-голям борец срещу Борисов. И Хоп- резултата на БСП още повече се спаружил Мая е хитра кат хлебарка, знае ги игрите тая дръта чанта

Искаме да видим как Мунчо шпаклова "сливата" на оная еблива кюстендилска слива.Пък Бабикянина ше им свети

Абе знаем че искаш, иначе бибата не става, нали?

Акцентът ще е санирането и магистралите. Много се изговори, че има злоупотреби, подменени материали, завишени ставки! А дали е така, вече има кой да ни каже! Досега им беше лесно, правеха се внушения и трябваше да доказваш, че нямаш сестра. Сега те ще доказват, че имаш сестра!

Смешници новоизлюпени политици Ле ле

Днес партиите на мая и Славчо официално са гласували срещу мажоритарни избори. Да се знае. Предложение е внесено и отхвърлено.

Логично - при мажоритарен вот влизат само големите партии и патерицата на Славчу - комисар Галева и Бойкикев остават вън

tonk11

Може и да е логично ама те го обещаха на ония умници дето ги избраха.

Сега Слави и Тошко да го обяснят на берачите на ягоди защо са излъгал избирателите си

Не се смейте, ама Славун верно май бил гушнал букета...

Знаее ли какво вика Сестра Галева по време на с..с? Изпразни се, Муцка вън!

Пълно е с герберски тролове, бягайте от тук!