Коментари - Комисията по отбрана даде зелена светлина да купим нови бойни машини „Страйкър“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, който е бил на власт и е вземал държавни решения касаещи държавата, не трябва да може да работи и живее в друга страна за определено време за да може да си носи отговорността и народната любов, а не на власт за 6-12 месеца и после няма и следа от тях

Най-добрият военен министър от 20 г. насам. До сега комунистическите шапкари, по руско нареждане сс кражби и източване само съсипваха армията, не пускаха тотално остаряла руска скап. Най-после, с 20 г. закъснение започва истинско превъоръжаване с модерно въоръжение.

абе малоумен боклук, ти когато има стар автомобил и имаш нужда от нов, стария го продаваш или подаряваш за да си купуш нов. прости овце сте всички софиянци, то и за това е такова положението. ще ми обесняват как най-малко заем имаме, но инфлацията била по-висока и шенген-не т.е. трябва да харча повече от колкото изкарвам така ли? Еми нали като си на кредит и зависим като ти кажа сваляй гащите ще ги сваляш, защото....... Аман от глупави, но наперени сънародници

какво модерно въоръжение с армия от почти 10000 човека, очакваш това да е панацея ли? Та Вие софиянците дето сте като овце, лопата не можете да държите, камо ли оръжие - капиш

Жалки хлебарки,чехъл за вас !

Браво, глупаци, още чертежи. Повръща ми се от вас!

За национално предателство има само едно наказание.

Абе ние в България нали си произвеждахме МТЛБ-та, ама май завода в Червен Бряг вече не съществува! Не знам дали сме произвеждали и БТР-и, но си мисля, че ако се напънем не е проблем да си е направим подобна машина. Дори да ни излезе по-скъпа, то парите ще са си вътре в България и няма да имаме задълженията да плащаме за нечия чужда поддръжка. ДА, оказва се, че повече то американски пушкала изискват скъпа поддръжка. С други думи, продават ви зависимост.

Нали щяха да бъдат безплатни бе, като си дадем нашите на укронацистите?! Ей лъжци и предатели!!! Всичко ще плащате един ден!!! ОСТАВКА!!!

Ето Ви сега истинска причина за БЛОКАДИ , СТАЧКИ и бутане на скапаните ПРЕДАТЕЛИ от власт , а не да за някакви си рудници !!

Децата си да погребете с теззи пари дано ПРОДАЖНИЦИ ДОЛНИ ! Нищо не сте "решили" - Налапали сте го целия и гълтате колкото ви кажат !!

Бе Страйкърите не са лоши, за бойно поле 1992. За 2023 бтр-82а или 82ам е лига отгоре 30мм скорострелна картечница (оръдие), пробива два страйкъра паркирани един до друг преди да заседне в третия. Всъщност бтр-а ще вземе акъла и на Брадли, не само на страйкър. Електроника и аксесоари са горе долу на едно ниво. Ходовата част на страйкъра е направена за магистралите в Калифорния, бтр-а нема кво да го рекламираме. След това гледаме цена, не само на таралясника ами на поддръжка, ремонт, ъпгрейди, обучение. Тука разликите са космически. Разбира се откак БълХария излезе на Атлантическото крайбрежие парите за нас са дребни технически подробности. Ей да погледнем лемингите, изкарат леопарда от тръните и го зарязват за да полазят на първия ръждав Т72, човек се чуди и се мае. А и за кво са ни страйкъри, чалмите дето преди 100 години пълнеха шалварите и имаха кошмари при мисълта за БълГарска армия, БълХария днеска ша я прегазят за 24 часа. Във вазелин требе да инвестират генералите ни, не в страйкъри. А ние да си знаеме гола и усърдно да лъскаме ташаците спуснати от Посолството. Един е Бандера и Вова е неговия пророк!

Свещи да си купувате с тези пари, мръсни американски лакеи.

Предатели на майка България и слуги на САЩ

Няма ли затвор за тия?

Събирачите на капачки на 100% одобряваме.

Провеждаме анкета с допитване до читателите на www.dir.bg. Baшето мнение е особено важно за нас. Ето и въпроса: Американска подлога ли е товарищ Тагаренков, бивш съветски възпитаник, по настоящем на укро-американска служба в България? За ДА, моля ползвайте знак ( + ) За НЕ, моля ползвайте знак ( - ) Благодарим предварително.

Гледам, че на тия платформи може да се слага почти всякакво въоръжение ... това е добре ... На бас, че нещо ще се обърка ... това не е добре ...

Този американски измекяр Мазнярев е долна американска курва - това е видно и от самолет. Друга американска курва, при това дори по-евтина курва, е онзи кавал, дето е седнал до Мазнярев - Евтин Евтинов или как там му беше името. В България е пълно с евтини курви, особено мъжките курви. Мъжки курви само да искаш. Правят всичко и са готови на всичко за една шепа американски центове. Хахахахаха. :-))))))

тези модерни ковчези Един удар с дрон ........ И скрап със хората вътре !!!!! Милиарди за??????? За една реклама !!!! А в действителност лайно

Миналата година македонците купиха 50 такива машини за 200 млн долара (4 млн./бройката). Ние при много по-голямо количество и аналогично въоръжение ще платим почти по 7 млн. за една машина. Половината пари - в на Тагаренко офшорката.

Тагарев,хабен зи на гъза вълна?

Продажници и крадци

Недай си боже на момчетата от армията да им се наложи да трябва да ползват тези подвижни горящи факли в реална бойна обстановка. Един ланцет за няколко хиляди рубли превръща това кенче от бира в огнена топка заедно с обслужващия персонал буквано за секунди.

Най-после да заменим съветските ковчези, които са на въоръжение в армията ни!

Какво става с бойната машина Рила 4х4 на IAG на българина Стефов край Бургас по стандарт на НАТО ?

Вместо да купим модерни ПВО системи, да пазим АЕЦа и София! Явно на хамерика са им залежали :)

В днешно време като пуснат едно ято дронове и машините ги няма... Трябват ни стотици дронове и много добро леко въоръжение. Тия скъпи системи не ни трябват

Еееее , ам не разбирате , какво ще подаряваме на Украйна , може СМакедония ....

"Не говорим за неустойки и финансови компенсации", обясни Тагарев." - евалла, брато!

След 5г..ги карайте заедно със изтребителите ..направо във военно историческият..

С ритници ни накараха да подарим здрава руска техника на техните храненици, сега пак с ритници - да си купим калпави американски.

И после пак с ритници, да ги дарим на усраина! Кръговрат някаъв :)

Ще минат ли през България или направо за Украйна ще ги пратят?

Ще минат :)

След толкова много негативни коментари да попитам: какво предлагате като алтернатива? Въобще да не купуваме нова техника/ нови самолети? Или да не са от САЩ , а от европейски производител? Или трета възможност да си караме със старата съветска техника?

Шило

Да се провеждат процедури поне! С ясна цена и изисквания! Да има конкуренция! Това на първо място! И изгодно за двете страни плащане,срокове за доставка, неустойки!

Да, прав си! Съгласен съм с тебе!

За какво се бориш? Вече няма надежда. Остава само едно - от упор и в челото. Но и това няма да свърши работа, предвид зависимостите от съюзите, в които членуваме.

Как може да сравняваш безмислен и ненужен БТР със самолет?

Неколко БТР-82ам Всичко друго за лиценз за производство и развитие на дронове на базата на ланцет и софтуер за управление на рояци (от Китай) А тия консерви, да си ги цвъкат в Посолството.

поредната такса спокойствие която плащаме на американските окупатори.

Тия са еба ти олигофрените...ма ние сега ще ги платим...ама те щели да дойдат след 3 години със цялото обурудване...да ама световните технологии се развиват със скороста на светлината....та тия машини ще са морално остарели и пак ще режем на скраб.. аз разбирам плащаме и до 3 месеца са тук ..не след 5 години когато няма да стават за нищо ..

Комисията по отбрана даде зелена светлина да купим нови бойни машини „Страйкър“, след като внимателно изчислиха комисионните си и дружно се разплакаха от радост.

Само да попитам ,коя година ще получим картинките на тези танкове ,защото вече имаме опит с едни самолети. И управляващите в момента ,дали ще са в България или ала- бала и по островите?

обаче знаете ли колко е неприятно усещането да загубиш достъп до банковата си сметка,а най-близкият клон на банката да е на около 10 000 км.???Затова от козяка като им кажат "Скачайте",само питат-"Колко високо"?Ако трябва,и България ще подарят на някой,само да не им се изгубят паричките.....А,да не забравя-събирайте капачки,че пари няма;)

Най лошото е че освен кастратите в парламента имаме и кастрати в армията

Подаряваш 100 купуваш 100

но на цената на 400;)

Шило

И да не забравите да събирате капачки, ей! И да се ръсите за "благотворителност"

Много грозни,не страшни а грозни.За Ударите говоря.

Че как, на 6 месеца трябва да даваме рекета на господарите.

С тези машини и с Ф16 които имаме вече ставаме непобедими-Ура!

Дъртия педераст затова даде новите БТР-и на Украйна подарък за да може да си напазари Амеркинските боклуци.

Идеална сделка! БТР на цената на Абрамс! Давайте направо да си купим и една космическа совалка, докато не са ни изпреварили.

Пак ще харчат пари за техника без никакви военни качества... ей така дадени пари на вятъра! Това е национално предателство!

Мръсни гадини гадни, няма друго неща за пълнене, пари, за ненужни оръжия ще дават. Няма детска болница, хората в селата изнемогват. За какво са ни тези боклуци, с кой ще воюваме и кой е пък луд да воюва. Срам и Позор сте.

"" Прогнозната стойност за реализация на проекта е 1,376 млрд. долара (2 504 320 000 лв., изчислени при курс на щатския долар $1 = 1.82 лв.) без ДДС. Заплащането на посочения проект на договора и двата бъдещи договора за придобиване на бойни припаси е предвидено да се извърши за период от пет години."" - да........... българска икономика на първо място в света, хора получават заработна плата по 7 000-8 000 лева, пенсии по 5 000 лева, няма безработица, военнопромишлени заводи не работят, нема свои боеприпаси, няма да има и нови работни места в Бургас на нов завод за БТРи , всичко при нас е супер, а и джобове ни празни с големи дупки, Най важно за държавници колко може по-скоро да изпразнят сметки на Държава. Кой ви учил ................. Хубав/лош Воевода, но за сега е Хубав, защото всичко трябва да се прави в своя двор, технология - дай, боеприпаси - свои, работни места - за своя народ. Е къде Цар Симеон I 927 - 983 години, Иван Асен II 1241 - 1257 години, България на три море Черно море, Егейско море, Адриатическо море ...........................................

Господииии, защо само гърмиш??? Защо не трепеееш? И моля те, започни от тези на снимките, избави ни от тези подлоги и продажници на националния ни интерес. Нашата позиция трябва да е пълен неутралитет, помагане само с хуманитарни средства, ние сме малка държава без никаква икономика, къде са тръгнали тези, да се зъбят на мечката... Добре че е заета тя да дъвче нацисти иначе обърне ли глава насам лошо ни се пише. Но аз вярвам че Путин знае колко много от българите сме за Русия и може би това е причината да си затваря очите, но нашите прекаляват. Тези Страйкъри, така хубаво горят че... И ОТ КЪДЕ ТЕЗИ ПАРИ ???

Шило

С Кенеф 16, янките доказаха, че не са коректен, надежден партньор! Защо продължават да им наливат пари без нищо насреща? Дори неустойки не са предвидили, а само 100% авансово плащане

Ша има БТР ама на документи и чакаме поне 5 г. Ние тук ги правех е и сега се правят някой модели Но не ние ще ги докараме от другия край на света. БЪЛГАРСКА Е ФИРМАТА С 3 ЗАВОДА ИЗНАСЯЩА ТЕХНИКА ЗА АМЕРИКА ИЗРЕЛ И МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

Явно ще превземат македонците и затова се въоръжават