Взрив имало в полския ”Ту-154”, катастрофирал край Смоленск

Полската подкомисия,, която разследва самолетната катастрофа край Смоленск на 10 април 2010 г., обяви вчера заключения, цитирани от ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Взрив имало в полския ”Ту-154”, катастрофирал край Смоленск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ко прайм са? Първо плюхме, а сега като сме наакани ко ша прайм? Кой ще обвиним? И поляците са едни чик..жии... немат равни когато става дума да обвиняват някой просто за спорта.

лапаш го , няма ко да мислим

Трябвало поляците да пият по-малко, а те са пили като за последно.

...и един полски мармот завива парченца "Семтекс" в станиол... Защо тиражирате подобни глупости?!? А! Политкоректни са...

Брей не думай. Самолетът е парченца (не парчета), ама не бил гръмнал във въздуха. Ама като знаем и руснаци и поляци колко се "обичат".

според записите в черните кутии ясно се чува "Pull Up, Pull Up" поне 5, 6 пъти, както и "Terrain, Terrain", после звуци като от удар в клони и псувни на пилота. Да не забравяме и съвместното разследване Полша Русия след инцидента, стигна до тези изводи. Шансът тук да се е случило нещо друго, е по-малък от това да се яви утре на обяд Планетата Нибуро над Натовското НДК.

Някой май е преял с полски ябълки заразени от луда крава!

А извънземни имало ли е?

КАТО СЕ СЕТЯ ЧЕ ПОЛЯЦИТЕ ПРАВИХА РЕМОНТА НА МИГОВЕТЕ....И КАТО ЧЕТА КАК ИМ СЕ РАЗПАДАТ ВЪВ ВЪЗДУХА ....ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ САМОЛЕТИ......МАЛЕ , МАЛЕ!!!????????????????

както с волгите,жигулитата,москвичите и запорожците ще приключим и с миговите.

тъпи комплексирани поляци

Ясно, руските авиодиспечери значи са взривили самолета. Как точно още не се знае, но със сигурност те са го направили!

Сигурно някой много яко е пръднал.

Май С-300 са свършили добра работа!

След като започнаха да баламосват биомасатата в Полша със зрелища, значи скоро ще им поскъпне хляба ...

ИСАМО ВЗРИВ И НИТО ЕДИН УБИТ - СИГУРНО СА БИЛЕ СКАФАНРИ МЕЙДЕ ИН ЮСЕЙ С КОЙТО "БЯХА "НА ЛУНАТА

На колко "Боярышника" си рано сутрин, ако не е тайна?

Vinetou

Теория на конспирацията Българската песен на полски.

Преди да правите неумни коментари, базирани на политическите ви пристрастия, си направете труда да прочетете записите от "черната кутия" на самолета (ина ги в нета) Там освен последната псувня на пилота, ще куете и колко пъти системата TAWS е предупреждавала екипажа, но нищо не е последвало от това.

Какъв взрив, какви 5 лева? Кой ще взриви правителствен самолет? Само хора, които не са виждали летище могат да пишат такива глупости.

Явно че ако е имало взрив той си е полска работа. Точно затова поляците гласуваха против Туск. Той е бил пряко отговорен за това, което се е намирало в самолета и за охраната. След като след това завладява властта има силни съмнение, но... той е пряко отговорен за разследването. Това е първото независимо от Туск разследване на случая. Е сега Туск е председател на министър председателите на ЕО.

И как така самолетът "се разбил на десетки хиляди отломки", като на снимките се вижда, че е почти цял?! И защо при разследването преди 7 години не са открили такива следи от взрив, а сега ги били открили?!

просто и ясно-заинтересованата(виновната)страна не са искали да излезе истината наяве

Show must go on! Чух че почнали вече да изравят трупове. И то против волята на семествата. Да видим как ще се развие сагата.

ХАЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ!!!! БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ! ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СЕ ГАВРИМ С ТЯХНАТА ПАМЕТ!!! ЛОШОТО ВРЕМЕ Е ПРИЧИНА ЗА КАТАСТРОФАТА. НЕ СЛУЧАЙНО САМОЛЕТЪТ Е КРЪЖАЛ ДЪЛГО НАД ЛЕТИЩЕТО, ПРЕДИ ДА ПРЕДПРИЕМЕ ФАТАЛНОТО КАЦАНЕ!!! ЯВНО Е, ЧЕ КАТО СЕ ДАДЕ ПРАВО НА ОТГОВОР НА БРАТА НА ЗАГИНАЛИЯ ПРЕЗИДЕНТ, ТО ОТГОВОРЪТ Е, ЧЕ ДРУГИ СА ВИНОВНИ-В СЛУЧАЯ РУСНАЦИТЕ!!!

Братче-близначе опитва да изкара политически дивиденти от смъртта на брат си. Което е доста отвратително.

кой се е радвал на катастрофата, той си е поръчал няколкото взрива.

Някой е пръднал пред запалка и самолета се е взривил.

в момента Враг 1 е Туск, не Русия. Комисията бе назначена от него и те сега ровят като прасета, та дано някой скелет изпадне изневиделица. Не може да твърдиш нещо, което на филма се вижда, че е точно обратното. За жалост в ЕС само ние ги превъзхождаме в умението да си прамим сепуко публично.

Най-вероятно са гръмнали алкохолните изпарения от водката ....

Ако е имало взрив, кой е имал интерес от това - кой има интерес да навреди на отношенията на Полша с Русия?!

Шило

Не мисля, че трябва да се търси чак нещо такова. Причината е човешка глупост, а новите заключения са в насока отклоняване на вниманието от нея. Както и да е. Жалко за жертвите. Според мен, ако това не се беше случило, щеше да се постави началото на нов процес по сближаване на двете страни.

кой се сближи с руснаците изчезва като нация.Виж Волжка България..

Пропуснали са, че е имало и зарин. ;)

Чудя се само, защо полска правителствена делегация се качва на ТУ?!? Нямат ли съветници, експерти? Да не забравяме за къде са се запътили. Да почетат жертвите от Катинската гора. Да избиеш 15х военопленици. Това го могат само закърмените с татарска жестокост москови. Чудя им се на акъла.

Шило

А бе и аз се чудя на човешката простотия, ама още не ма да намеря отговор на въпроса: На какво се дължи нейната безграничност?

Пишете, пишете минусчета. До 15х имате право. Ах истината как болиииии.

Шило

Амш поясни де, кое коментираш- жертвите или катастрофата? Че какво си ги омесил се получава коктейл "боза със сок от кисело зеле".

Колкото човек е по тъп - толкова по-упорит. Това е за тебе. А относно жестокост - преди събития в Катинска Гора - поляци избиха 150 хиляди руски военнопленници, така че Катин е било възмездие за техните действия.

поляци са си взривили самолета и после обвиняват Русия,а може ви някой от Запада им е свършил тази работа с цел омраза срещу Русия....

Шило

Аз повече вярвам на първата версия. И на псувнята на първия пилот, отправена към един от пасажерите секунди преди падането.

Никой не се е съмнявал че Кремъл стои зад смаления самолет...руснаците са номер едно в свалянето на пътнически самолети...

Шило

Абсолютно, Щерев! Промъкнали се до самолета, който бил паркиран до блока, в който живее първия пилот и са поставили взрива! Така ще да е станало.

горе-долу е така ,както преди 100г помогнаха да се взриви църквата св. Неделя с българския елит в нея.

Шило

Изводът е един. Явно са се убедили в правотата на първото заключене, където се говори и за недопустимо вмешателство на писшщи държавници, и сега се стремят да отклонят вниманието от това. Понеже не могат да хванат диспечерите или който и да е друг- ето ви взрива.Няма недопустимо вмешателство при полета, няма човешки грешки при пилотирането и воденето на полета, има бомба. Бас хващам, че ще я "постави" Иван Иванич от ФСБ, ГРУ и т.н.

и тук се вижда дългата ръка на Путин

Шило

Щом като казваш....Ама нали е бил джудже бе, каква е тази ръка? От Кремъл до летището във Варшава?

Поляците знаят много добре кой е взривил самолета - ЦРУ!

А Путлер е тяхната маша

loyola

Всъщност очевидци са видели (въпреки бурята) Чък Норис да скача в последния момент с парашут от самолета ...

Не е бил Чък Норис, а маскираният Путин малко след като е взривил самолета!!!

Взрив в кратуните им!

По жалки от руснаците няма

Шило

Петре, а не си показвай интелекта....Ако е имало взрив, то той е бил поставен на борда още в Полша. Какви руснаци, какви марсианци те гонят?

Той да си каже. Като в приказката за магарето, дето си покзвало магарията.

Какво разследване,колко време.......ама то от ясно по ясно,Путин влезе в самолета и го взриви,после скочи с парашут.............ама,че смешно.........

Едно не мога да си обясня: Защо Сталин възражда полската държава и им дава половината германска земя, от която са изгонени 15 000 000 германци, след като знае много добре, че са помияри, долна паплач! Не му ли стига примерът на Ленин, който даде свобода на поляците, а те веднага нападнаха младият СССР?

Стоилчо!!! Не пиши глупости!!! Когато е трябвало, руснаците са си завоювали достатъчно и сега имат повече от целия останал свят. Ако не вярваш, питай Маделин Олбрайт, тя ще те светне къдя ги стиска чепика Щатите и всичките им пуделчета. Та да знаеш и ти - сиренето е с пари. Кремъл продава, а не раздава.

Руснаците плащат убийството на българският дипломат Георги Вълкович. Руснаците плащат за братоубийството у нас през септември 1923г.Руснаците плащат атентата на 16.04.1925г-загиват 200 българи-500 осакатени.

Руснаците ни окупират 1944г и дирижират избиването на 20х българи.Руснаците прибраха 23т златен резерв на България през 60-те год.

нали си чувал - "Горко на победените!". като сме се били качили на грешната каруца, си плащаме. Лошото е, че пак сме там.

Петре,Петре ...ти видял ли си ги тези неща ...помниш ли ги ,това ,което твърдиш ... ако помниш , предполагам ,че пропускаш ,че руснаците през 1944-та са мандръсали и нещо от твоите роднини в поли...

Пешо, като си официален съюзник на Хитлер, Англия и САЩ ще те бомбардират, а СССР ще те окупира!

Англия и Франция владееха Турската империя и бяха противници на българите. Затова Левски, Бенковски и пр. казваха, ние да започнем, пък дядо Иван/не чичо Сам/ да заповяда. Фалшивите комунисти като инджеф започнаха да измислят"исторически факти" като твоите бе гьотверен скщапан. Цанков реже главата на законен премиер Стамболийски, избесва и гори живи над 7 800 леви интелектуалци. Ти ми убий детето пък ще видиш взривена не само Св.Неделя, а всичко наред ,начело с твоят ГМО тлъст задник

jingiby

Тая комисия е заседавала на каса водка. Имайте предвид, че поляците къркат не по-малко от руснаците...

Руснаците с цялата си лакомия скоро ще разберат,че са се обградили отвсякъде с врагове.Колкото по-вече глупости правят-по-зле!

Има снимки в Гугъл.Самолетът си е цяленичък.Тези мошенници през 1921 г. създават първия концентрационен лагер в гр. Тухли, където избиват над 80 000 руски офицери и войници. През 1933 г-. първи сключват договор с Хитлер. Заедно с немците нападат Чехия и Хитлер им дава област в Татрите. Ако не беше Червената армия всички щяха да бъдат на сапун.

Русия да не би да е робска Българпия, която дупи задника си винаги към по-силния и винаги сме губили. 2 нац.катастрофи, а сега при 78% импорт вече сме в третата. Именно затова на роби държава и армия не се създават, защото робите са винаги предатели и неблагодарни/Цезар/. Ти си пример !

Да, особено един, дето яко затъва в дългове и единствения начин да се спаси е с нова голяма война, която да му нулира тия дългове. Ама то се иска и да се мисли, не само да се цвили срещу "злата Русия". Я ти обади - намериха ли парчетата от руските бомби с газ в Сирия? Че вече стана цяла седмица. Иначе обвинения ала бала, заплахи. Без нито едно доказателство. И ти си фен на тия ???? Не говори добре.

Руснаците не са се обградили с врагове, а с претендиращи да заграбят природните им богатства!