Командирът на Граф Игнатиево: Получаването на междинен изтребител през 2023 е задължително

Руски самолети не са нарушавали въздушното ни пространство нито преди войната, нито след нея, каза бригаден генерал Николай Русев

Обратно в новината

Коментари - Командирът на Граф Игнатиево: Получаването на междинен изтребител през 2023 е задължително | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руски самалети много не останаха, не им е до нашето въздушно пространство сега.

Каакви години баха? Самолети колкото штеш.

Ся…,,Грипен” Радев успешно изпълнява поръчка(или приказ от Москва) да продължава да забатачва нашата армия и по специално модернизацията на авиацията ни. Защото: Чехия реши да се освободи от своите ,,Грипени” които бяха под наем от Швеция и въпреки изгодната оферта на СААБ да закупят самолетите за символична остатъчна цена.И въпреки инвестираният ресурс в обучение на пилоти и техници и въоражение. И: Чешкото правителство реши да закупи 30-т(тридесет) американски F-35 Нашия президент който е изключителен патриот и е напълно лоялен към Русия се надява да закупим чешките ,,Грипен”-и и по този начин в авиацията ни да настане бъркотия и свръх,свръх скъпа подръжка на два вида самолети.Защото за ,,Грипените” и тяхната експлоатация и за въоражението и системите трябва да се плащат лицензи на американците.Соето при покупката на F-16 блок 70 отпада. За да може да ,,се пестят пари” много от системите ще бъдат орязани и ,,Грипените” ще бъдат на нивото на двуплощници ,,Блерио”.А небето ни под контрола на ,,братушкити”

Компаниите, които ще участват с "оферти" са на ясно, че каквото кажат САЩ, това ще стане. В крайна сметка може да си купим и от най-старите ф-16 на цената на нов.

Назнайващ, чехите дали сами са решили или тяхното Херо е по-хиро от нашето?

Та затова е била совалката на ,,Грипен” Радев и в Чехия предполагам.И ,,загриженоста” за защитата на небето ни. И е почти сигурно,че ,,най,най,ама най изгодната”оферта ще е шведската. И бъркотията ще става все по тотална по време на експлоатация,въоражение,лицензи за двигатели ,за радари,компютърни програми,навигация,комуникация в рамките на съместимост със съюзниците от НАТО които имат лицензи за различните целеуказвания и които ние почти сигурно няма да имаме ,,штот са скъпи” или ,,штот краварите ни преебаха”

Може би чехите ги е натиснал някой (този който и нас натисна),да се откажат.

Кой е идиота, неразбирам. Щом купуваме от САЩ и има забавяне, що не поискаме от САЩ заместващи?! Швеция, Италия, Холандия?!

Сами!Въпреки много силният натиск от тяхната (техния)Митрофанов(а) и патриотите социалисти загрижени за ,,,пилеенето на милиарди крони” докато ,,нородът гладува и изнемогва под европейско робство” и ,,войната на ,,краварите” в Украина срещу Европа

Чехите ги натисна ,,освободителната операция” на Великия Освободител,шахматис,стратег,жудис и так далее в Украина.Вълната от бежанци и продължаващата ,,денацификация” на жени,деца,старци,жилища,инфраструктура в Украина

Щото от сащ няма никога да дойде самолет. Нито ефшеснайска, нито друг. Нито след две, нито след двеста години. Парите, между другото, също няма да върнат. Ама те не са загубени за нас. Просто уроците имат цена.

По време на соца имахме 300 бойни самолети......и бяхме в СИВ и Варшавския договор. Сега в НАТО имаме само 2 що годе годни самолета. И това след 33 години "демократичен преход"....

Имал 300 щайги и много горд! А че живеехме като кучета, не е важно.

Ти ако си живял като куче, кой ти е виновен?

Че нали с тези пари краварите щедро захранват соросоидите си бе?

.... Да не забравяме че ситуацията е такава отново заради тиквата и оставите щатски подлоги. В най скоро време ще внасяме и ток. Това ще е отново по Винс на тези предатели, на националните интереси - същите като комудясалите им бащи.

Само дето кучетата ядяха по-хубав храна от тази, която ядеш сега.

Американците имат хиляди консервирани изтребители. Какво им струва да изпратят няколко? Ама сиренето е с пари.

Задължително ли трябваше да платите стотици милиони на руснаците и сега да седите на земята? ЗАТВОР ЗА ВАС!

ЕТО КАКВО ПРАВЯТ ЧЕХИТЕ ЗА ДА СЕ СНАБДЯТ С НОВО ОРЪЖИЕ: The Czech armed forces will be receiving Leopard 2A4 main battle tanks and Buffalo armoured recovery vehicles. In turn, the Czech military will be transferring military equipment to Ukraine Сменят си танковете с немски след като изпратят своите в Украйна! В БГ руските сволочи не позволяват това да стане....

а бе фатмак, последния некадърник дето кара самолет още не е изстинал бе! за пет поколения не се научихте да се преземявате безаварийно с российските "свръх изтребители+, но сега ви е нужен "междинен" изтребител? дори е задължителен?? и ко шъпраите с тоя"междинен изтребител бе, и за колко време ще ги превърнете в кофчези на "герои"

и кат имаше 300 бойни самолета и беше в сив и варшавския договор, що сега си в нато, а сив и варшавския и костите им изгниха бе фатмак прост??

Стига с тия самолети! Войната в крайна сметка се решава не от самолети и ракети, а от ПЕХОТАТА. Където мине пехотата това е превзета територия. А прехвалената ни авиация не можа с две самолетчета играчки да се справи. Единия летец още го търсят. А малко да е облачно и мъгливо авиацията е на земята. На пехотата (артилерията) не и пречи лошо време.

Големия грях на Билла манекена. Вместо сега да имаме 10 шведски грипена нямаме нищо. С камъни да го убиеш “родолюбеца”.

Ами "междинните изтребители" Каракачанката ги опапа. Искайте ги от него сега да ги изсере. Ще ги измиете с маркуча и готово.

За Бг поддържането на бойната авиация от 10 самолета е много скъп начин за симулиране на полезна дейност. Има много по-евтини начини.

тоз е калинка щабна! туй да не е лека кола ,да се качиш да я караш! само надписите докато сменят и преведат документацията са 2 години и послу учене и усвояване 2-4 ,найш Ва!!!

Би ли ни информирал, кои и какви са тези начини?! Защото, да се говори ПО ПРИНЦИП, всеки може! Дай конкретика, ако обичаш!

Браво! Изразяваш се и точно, и цветисто! Истински български патриот!

Кой е този ,,грипен манекена", не става ясно от тебе, който явно си ,,света вода ненапита" от последна инстанция!

В соца само некадърници и лешпери неможеха да се управят,а сега реват,че било лошо. Малоумни идиоти които незнаят,какво искат.

Би ли ни информирал, кои и какви са тези начини?! Защото, да се говори ПО ПРИНЦИП, всеки може! Дай конкретика, ако обичаш!