Михаел Шумахер е в кома, борят се за живота му

Бившият пилот във Формула 1 и седемкратен световен шампион Михаел Шумахер, който падна, карайки ски във френските Алпи, е в кома и състоянието му е критично.

Обратно в новината

Коментари - Михаел Шумахер е в кома, борят се за живота му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятели,нека в дванайстият час всички ние му пожелаем здраве и Шуми усети нашта енергия и обич,защото във всяко сърце на феновете му ще има мисъл за него.ШУМИ ЖИВЕЙ !!!!!!

А бе ти не си пази живота и здравето, рискувай ги безразсъдно, пък после разчитай на чудеса...

В духа на вашето изказване се сещам за още един много известен, той пък е рок певец, сам пилотира самолета на групата - Брус Дикинсън, Iron Maiden. Не бива да говорим глупости за човека, а да молим Бог за милост, да продължи да живее.

Когато ядеш и пиеш с Дявола на една маса,винаги ти си този,който плаща сметката. Ако не вярвате,питайте Аертон Сена. И все пак,дано го излъже и този път...

БОГ ДА ГО ПРОСТИ БЕШЕ ВЕЛИК .МИР НА ПРАХА МУ

Все още не е починал ... не бързай толкова! Той ще живее още дълго сигурна съм!!!

Приключихме ли темата?

Дръж се Шампионе!Спечели най-голямата битка!Ти го можеш.Обичаме те,ти си най-великия. Молим Се.

господ да му помогне,дано се оправи.прекалено е млад за да си отиде от живота

цял живот дърпа дявола за опашката. страхотна катастрофа на пистата 2008г, пада от мотор 2009 , 201з инцидент на ски писта. Ирония на сътбата е, че оцеля в опасния автомобилен спорт, а една ваканция може да се окаже фатална за него недаи си боже Дано се оправи. Поне е постигнал всичко към което хората се стремят.

Най-добрият пилот, на всички времена, в Ф1. Ще живее, така мисля.

Винаги е след Сена, така е и така ще бъде!

Той го възхваляваша,Шуми ти си победител

Трябва да спечелиш най-важното състезание в живота си. Успех!!!

Шуми е ВЕЛИК СПОРТИСТ, с който всички трябва да се гордеем, независимо от националността, която имаме...Той ще се пребори и този път, просто защото е ВЕЛИК !!! Стискаме палци и се молим !!

Дано се възстанови!!!! Бог те помага!

Гледах го от1996 година винаги е карал с хъс и спортна злоба над възможностите на болидът си дано се оправи

Шуми, ако умреш, ще те убия собственоръчно!!!!!!! Тъпо копеле, такова :((( Ако се оправиш, обещавам ти, да ти стана фен! Чу ли? Ти си мъж, Шуми, и си световен шампион, няма да се даваш, обещай!!!

Вие у ред ли сте? Случайно да не сте му брат, че чак така преживявате и май сте се понапил по случая?

Бог да помогне на Шуми да оздравее!Той е най големия в своя спорт за всички времена!!

Няма друг като шуми наи добрия дано се оправиш

Няма друг като шуми наи добрия дано се оправиш

Като гледам колко мозъчно увредени злобарчета се изказват тук и не се учудвам, че държавата е в такова окаяно състояние!

Няма друг като шуми

каската е китайски боклук . А иначе и Ботев ако беше с каска ....

Като не ти харесват китайските каски почни да произвеждаш ти ама гледай да са конкурентни.

Няма друг като шуми

само Сена !!!! ама вие нали сте с къса памет

как може да има толкова малоумноци в подобието на дарява булгаря, злоба, за висит, цинизам.... после засто сме зле... ами с такива подобя на хора как да сме

мозе , мозе

дано го запази господ ...

Оправяй се, Шуми, рано ти е да си ходиш. Пък и имаме стари сметки да уреждаме - на пистата!

както повече казват спечели и тази битка ,защото ако си отидеш точно преди новата година и по този начин целя свят ще си отиде , всички фенове, и всички други.не трябва да ни оставяш така и така да оставяш наи близките и целя отбор,така че бори се и бади силен.

Въъъъъъъй, какъв ужас! Целия свят щял да си замине. Да не дава Господ.

Дано Господ му помогне да се възстанови и да е близо до семейството си!

plamen4@

А защо сме такива злобарчета? И от кога сте почнали да вярвате на Български източници?

plamen4@

А защо сме такива злобарчета?

каква ирония на съдбата Бог да бъде с теб в тоя съдбоносен миг за теб

Ейй,дано оправи човека!Никога не съм бил му фен като пилот,но това сега няма значение.Важното е да се оправи и то без някакви сериозни увреждания.

TIREX

ритна камбната най сетне

От къде разбра бе човек , къде са съобщили?????

Няма как да ритне камбаната преди Нова година. Защото ще развали атмосферата на милиони хора фенове и корпорации с бизнес. Ако нещо се случи ще го обявят, чак като свърши китайската нова година. Примери бол.

маика ти е ритнала баща ти в топките, вследствие на което си се появил ти, безмозъчно същество

Мда... Ще се събуди утре Шуми и за какво ще се вълнуват тогава всички тези "ултраси", "тифози", "фенове"акто е се наричат нашите герои,", пиещи тонове бира пред телевизионните екрани, изживявайки се като нечувани експерти вкакво ли не ;)

Какво значи "нямаше да е жив, ако не е носел каска "? Значи каската е боклук!

Ми значи, че всички материали си имат граници на които могат да устоят. Примерно каските за ски могат да те предпазят ако караш по пистите с нормална скорост. Шуми не е карал по пистата и е развивал доста голяма скорост. Друг пример купуваш си сигурна кола там от ония прехвалени немски марки и си ги караш спрямо пътните условия, обаче знаем как ги карат пишлеметата и пишман бизнесмените.

не се давай, дръж се за живота, защото ти си един Голям Човек, с голямо сърце, ти си родител и съпруг и имаш какво още да дадеш от себе си на света, дръж се, молим се за теб и се надяваме,че ще чуем добрата новина, как си се справил и този път, живей Шуми, заради децата и съпругата си и заради нас, обичаме те, живей заради Живота..

А дали Шумахер не е имал мозъчни увреждания още преди инцидента?

ти със сигурност имаш мозъчни непоправими увреждания

А дали ти не си имаш мозъчни увреждания по рождение ?

Много искам да ми направиш фелацио!!

много лошо, но Господ си знае работата, каквото е писано ще стане, за нас остава да се помолим за този човек, дано има късмет да се върне към живота...

ти със сигурност имаш, което е истинско чудо като се има предвид, че безмозъчните не могат да имат мозъчни увреждания

R.I.P. Михаел! (Вече официално по новините по RTL казаха)

+40 000 души харесват това

Боклученце няма да стряскаш хората който се молят за Шуми.Проклет да си.

Боклученце ама после ше ми викаш брей как позна че е умрел шумахер.

Е как? Та аз в момента гледам RTL.... Какво пишеш?!

Споко има и такъв сайт може да си свериш часовника. Някой хора имат мозъчни увреждания и без да са си чукали главата. Примерно от алкохол или цигари.

Дано не се превърне в зеленчук, това е по-страшно от смъртта!

plamen4@

Удурма :(

Дано Бог му даде сили да се оправи.Най великия от всички,завинаги.

Като Аертон Сена изяде дървото, всички пееха същата песен....

....точно Щумахер беше причината за смъртта на Сена на 1 5 1994 . Който има ум , не може да не го признае . Хора , мислете какво правите -явно всичко се връща , дори и забавено . И все пак , дано да се оправи -боец , спортист , характер !

Вий сега,дето се обръщате към Шумахер,мислите ли ,че ще ви чуе,или с нещо ще му помогнете,или само си чешете езиците!?!

А теб кой те чува бе,сива мишко

Пословичната българска злоба. Шумахер е известна личност, нормално е да има реакция, когато нещо лошо се е случило с него. Затова и новината за него е на сайта. Никой не оспорва, че на когото и да се беше случило, щеше да е трагедия. Шумахер е просто популярен, има фенове, следователно и реакцията. Но, българина си е българин.

И това през каската! Своеобразно предупреждение, към всички които практикуват зимни спортове със шапка.

Голям фен съм му,но явно е карал крайно неразумно.Не знам..,може на подсъзнателно ниво се е надявал на защита както при Ф1.Вчера карах на Боровец,почти чист лед,май е валяло дъжд,или от топлото време.Карам бързо,но не си"позволявам"падания.Господ да го пази и да му помогне да се оправи бързо.

стискаме палци, оправяй се по бързо Шуми

Дръж се ШАМПИОНЕ!!!Толкова пъти си побеждавал-ще победиш и този път!!!Господ напред ти след него. Стискаме палци и се молим за теб!!!!Толкова хора те обичат и ти се възхищават-кураж на съпругата и децата-живей заради тях и заради хилядите фенове! МОЛИМ СЕ!!

Е как? Та аз в момента гледам RTL.... Какво пишеш?!

Дано се оправи човека! Вярна е приказката, че ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш. Пример за това е Колин МакРий - загина при катастрофа с хеликоптер след като дълги години се състезава в ралита.

Добре де, защо се е правил на Господ? Има си писта- карай си по нея.

Ами да бе,ако си беше седял в къщи сега щеше да е добре и никой нямаше да е чувал за него,точно както никой не е чувал за теб,тъпака от село

Искаш вероятно да кажеш ,че всеки който не е екстремен бабаит /ИЗКЛЮЧВАМ ШУМАХЕР ТОЙ Е ГОЛЯМ/е тъп селяк? Така да е , ама са си живи селяците, а екстремистите си гинете като мухи- кой с планер, кой с мотоциклет, кой нейде по баирите...

За теб пък кой е чул ? Я сподели

Я стига си стигал до тъпи заключения! Не виждаш ли че никой нищо не им казва и тези жълтите вече се насраха да пишат каквото им падне! Да не би да си бил там че знаеш как е карал и къде, пък даже и мислите си му прочел и знаеш за какъв се мислел! Я си стой у вас на дивана, чопли семки и изгледай един сериал! Аман от многознайковци като тебе!

Пък аз се гордея, че съм Българин!!! - Обичам България и никога няма да я изоставя. А за такива като теб си има термини-предатели, родоотстъпници ;)

Ти при една война първи ще тичаш в лазарета и ще си сочиш цирея на задника!

Aко ти е писaно дa умреш от болест, нямa дa се удaвиш.. Aко ти е писaно дa пaднеш със ски и дa си счупиш глaвaтa, нямa дa зaгинеш при aвтомобилнa кaтaстрофa.. Голям състезaтел беше, сигурно сaмоувереносттa в съчетaние с кофти стечение нa нещaтa му сa изигрaли лош номер...