Обявиха награда за ”главите” на подпалвачите в Берлин

За четвърта поредна нощ в Берлин бяха опожарени автомобили, с което засегнатите хора стават десетки, съобщи германската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха награда за ”главите” на подпалвачите в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО? Някой пита ли се, защо горят колите в Берлин, защо чупят витрини в Лондон? Ако всеки има възможност да си работи и да се грижи за семейството, на кого ще му остане време да се занимава с вандалщина?

ти лъжеш пич, очевидно си бил от 'наведените главици' а и нагаждач спрямо тоталитарния режим. А на какво ниво сме били след това спрямо нормалните държави - ами видя се ясно (даже и в момента разликата не е заличена напълно) - просто сравняваш да кажем ФРГ и ГДР, а ако все още се дръвчиш - може да сравниш и Северна и Южна Корея- няма проблеми !

...в разширяване на евросъюза. Това доведе до нови хрантутници към богатата трапеза и то за кратко време. Просто си мислеха, че ще стане като Корея, Сингапур и Хон Конг. Сега бедняците искат за 0 бройки да забогатеят, правилата на икономиката не позволяват, избива им баланса и гледат на кого и кое да си го изкарат. Днес гледах по ТВ италиански сериал, който обеснява косвено голямата емигрантска вълна в края на 19 в., и поставил началото на Камората в Америка. Същата работа и сега...Папата, Вечна му памет, и Горби сбъркаха.

това са няколко младежи,които не могат да си намерят свястна работа,защото турчалята,африканците и тези от източния блок им се натресоха там и ги ограбват разбира се с труда си:)заемат им работните мста дори и да са нископлатени такива...а соц. помощи на германчетата от няколко години са намалени...то се вижда,че германия вече не е онази старата г-я с мощната си икономика и соц. политика...то се вижда и че във франция заради пасмината от африканските им колонии затъват франчулята:)то се вижда и как в испания заради колониалната им едновремешна политика нещата се завъртат и връщат...изобщо разбирате ли ме:)нормално е тези младежи да недоволстват,но за разлика от тук(ние само говорим и пишем по форуми) онези действат и палят,и така и трябва!!! щом не харесват и не могат да бъдат като богатите-палят им колите! нормално е действието повярвайте! със стачки и плакати не става! куче,което само лае не е куче!

Другарки и Другари ! Днескашните ДЕСНИ са някогашните КРАЙНО ЛЕВИ !!!!!!! Запомнете го !!! особенно по-глупавите ! : !!!!!!! : ВСИЧКИ ПАРТИИ ДНЕС-без никакво изключение произлизат от БКП-то !!! Запомнихте ли го !??????? т.е. Преди 22 години крайно ЛЕВИТЕ крадяха като за световно,като няколко пъти си сменяха имената в БСП-СДС-БЗНС-НДСВ и т.н..... и сега когато вече прехвърлиха ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ в ИКОНОМИЧЕСКА, те нарекоха себе си ДЕСНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... и от сега нататък ще ви говорят,че за всичко лошо случващо се в България са виновни само БЕДНИТЕ и МЪРЗЕЛИВИлеви !!!! А вие ще им повярвате ли !?????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

200 са нормална средна бройка за един обикновен уикенд в предградията на Париж ... така че берлинчани няма какво да се оплакват с 200 за година !!!

И какво предлагаш? Да се примирят немците с дивотиите ли? Или пък ние да палим по 300 за да сме номер 1 в света? Чудя се понякога от къде се пръкнахте такива дето всместо нормалне живот искате само разруха.

така е от край време - левите не градят, а рушат изграденото и харчат спестеното

А за 20 години нашите крадливи ДЕСНИ какво правиха МАЛОУМНИКО !!!

То там е пробелма ни, че нашите десни са всъщност маскирани леви

почти не е имало "десни" през тези 20 години..с много малки изключения. А крадливите са точно старите крадливи леви неудачници, избирани от чугунени комуно-кратуни като тебе... А тези които палят колите са еквивалент на 'младите социалисти' събиращи се на Бузлуджа, озлобени от живота ...Познай кой е 'МАЛОУМНИКА' сега ...

ще ме прощаваш, ама те пак са си от вашите :-) просто се пребоядисаха набързо и окрадоха всичко, което обикновените хора изработиха с труд и лишения. и сега са в сащ :-) или са си у нас и се наричат бизнесмени :-)

Какви леви, какви десни те гонят в България? Всички политици тук имат само една ориентировка - към гушата. Имаше леви и десни в началото, после останаха само "наши". Всички произлизат от "партията -кърмилница", към която гледам и ти клониш.

Това сам ли го измисли или го преписа от някъде? Ако знаеш да четеш отвори сайта в уикипедия за НРБ и там може да прочетеш какво е ПОСТРОЕНО от левите. Има си ги подредени в списък нещата( не е пълен но все пак...) Ако не знаеш НРБ е Народна Република България.

това е построено от хората, не от 'левите'! По-скоро е построено въпреки левите ! Левите през това време са дерибействали и са пращали по-вирнатите главици в лагери ! А ако ги е нямало 'левите' построеното е щяло да бъде колкото държавите от западна европа, а и заплатите такива!