Коментари - МВР предупреди шофьорите за кражби на коли със запален двигател | dnes.dir.bg
назад

МВР предупреди шофьорите за кражби на коли със запален двигател

Столичната полиция предупреди шофьорите да не оставят колите си без надзор и със запален двигател, тъй като със спадането на температурите автокражбите са се увеличили значително.

Обратно в новината

Коментари - МВР предупреди шофьорите за кражби на коли със запален двигател | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези кражби " ...не изискват особени умения и планиране,.." както завършва статията. И въпреки това не могат да ги спрат. Ми след като крадците дебнат пред блоковете, да дебнат и полицаите с кола-примамка. Aма не им дреме. Излизайте пак да пушите и пиете минерална вода. И скъсаните кубинки са ви много за това което (не) правите.

Хе-хе, представям каква изненада ги очаква такива пишман крадци, ако се опитат да откраднат така новия Saab 9-5 или друга кола със система от типа keyless start ..... ще си останат на място, заключени в колата, докато дойдат ченгетата да ги приберат.

Моля другарко,искам да питам!На тази кола поставени ли са бронирани стъкла? Иначе....нали знаеш-един шут в стъклото,па после ти чакай да дойде полицията. :-)

Ти пробвал ли си да разбиеш стъкло на каквато и да е съвременна кола отвътре със шутове? Вервай ми, не е лесно. Даже по американските филми първо ползват някакъв предмет, а после са шутовете -:)

много си зле брато и си технически неграмотен,при тази система ако шведския танк работи ,а ключа е в тебе си го подкарвам като стои та гледай,само не трябва да го гася,че после палене няма,айде с здраве и да почерпиш че съм спасил колата на баща ти

Ал

Добре, че българите сме благонравни и малко крадем и сами си слагаме юздите, че не ми се мисли ако не беще така... с тези органи по констатациите

ВЧЕРА ПИШЕ В ПРЕСАТА ЧЕ НЯМА КРАЖБИ 6 МЕСЕЦА ДНЕС ПИШЕТЕ ЧЕ СЕ КРАДАТ КОЛИ ОТ 20 ДНИ ПОЛИЦИЯ ЛИ ЛЪЖЕ ПРЕСА ЛИ НЕ ЗНАЯ КАК ДА ГО ОСМИСЛЯ КОЙ ЛЪЖЕ

Пишат едни заглавия, глупеят.

Благодаря за корекцията ! (това може и да не го публикувате)

ни пази.... ефективно със съвети!

на един познат така му бяха геппили автомобила (Шкода) и после го изнудваха за да му го върнат. Аз лично съм пробвал да си оставя колата запалена, но да заключа с централното - не става ... от тогава, като сляза и гася

Извинявай, ама щом му е акъла толкова, че да си остави колата запалена, напълно си заслужава да му я свият... я ми кажи, същият този тип оставя ли си често и телефона и портмонето на тротоара?

Сегашното дередже на уж държавата е резултат на 45 годишна предварителна подготовка. Фалшивата държава преди 1990г. след 1990г. си показа рогата.

Ти, човече дребно, мислиш ли че има държава където такива кражби не се случват? Навсякъде ще ти свият колата ако я оставиш запалена..

То добре че много хора ги мързи да си чистат колите и карат така само малко отпред да се вижда и готово . А и не ги оставайте ако алармата ви има опция да се замозаключва . щото остават ключовете вътре .

Едно време в България, а и сега в много други страни, оставянето на кола без надзор с ключовете в нея, е наказуемо. Освен че се крадат, това е въпрос и на безопасност, ако в колата има неправоспособни.

маймунска държава сме,какво да очакваме,няма кой да ни оправи с магическа пръчка това е ясно ,ние обаче си бездействаме,а власта е видимо доволна от това........

а милиционерите после сигурно спират крадеца и като не може да покаже талона на колата, го глобяват двайсетачка?

Огромният брой бездействаща шоу полиция, фалшивата съдебна система, театърът "полиция - съдебна" система не навеждат ли на мисълта, че основната престъпност е точно от тях и свързани с тях хора!?!?!?

:) Не навеждат на мисъл. Направо утвърждават факт!!!

Нямам думи просто, как може на 600км от тук да си зарежеш и къщата отворена, а тук да се оглеждаш като гърмян заек и дори чадър да не оставяш в колата, че за него ще я разбият??? Пълен абсурдистан. Като ги хванат 5 години затвор за умишлена кражба ако пак направи същото след това, 10 години. Така ще си търсят други начини за прехрана.

Ама нали "нашата полиция ни пази", както пее любимецът на МВР министъра?

Има някаква грешка, нали Боко и Физкултурника обявиха , че са се справили с кражбите?

АБЕ ВМЕСТО ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА СЕДНАЛИ ДА НИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ- НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ ВКЪЩИ, ЧЕ ДОМОВИТЕ КРАЖБИ НАРАСНАЛИ , НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ , ЧЕ ДЖЕБЧИИТЕ НА СПЯТ , НЕ ЗАТОПЛЯЙТЕ КОЛИТЕ СИ БЕЗ НАДЗОР! АЙДЕ МАРШ, ЧЕ НИ ПИСНА ОТ ВСЯВАНЕТО НА СТРАХ В ТАЯ ДЪРЖАВИЦА

ти като типичен българин си много ербаб, но като ти се случи нещаститето и ще започнеш да цивриш и да псуваш наляво-надясно! Хората те предупреждават!

60 000 предупредители на щат! Ово е стандарт! :)

Да не чувам и думичка в защита на тези констататори, съветници и анализатори, които наричат себе си полиция! Може ли полицията да ме съветва да си слагам СОТ, стоманена врата, решетки по прозорците, да ме съветва да си държа колата на охраняем паркинг? Ако изпълня всичките им съвет, тяхната функция къде остава? Нали си имаме ОХРАНИТЕЛНА полиция, КОНТРОЛ по АВТОТРАНСПОРТА, КРИМИНАЛНА такава... Нито охраняват мен и имуществото ми, нито разкриват престъпленията срещу мен и имуществото ми, нито контролират транспорта. Какво правят??? Питам аз и отговор не искам, защото ги виждам как дремят в патрулките на скришно или пак на скришно дебнат да изкарат за почивните дни.

Тотю пак ще отчете ръст на сезонната заетост! Това да се чува!