20 млн. коли изтеглени в САЩ през 2010-а

Автомобилопроизводителите са изтеглили близо 20 милиона превозни средства в САЩ през 2010 г., начело с "Тойота" (Toyota).

Обратно в новината

Коментари - 20 млн. коли изтеглени в САЩ през 2010-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"20 млн. коли изтеглени в САЩ" супер неграмотно заглавие! патна помист ли ги е цтеглила? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Европа се продават японски автомобили произведени В Европа за да няма мита и акцизи в Испания Полша Унгария (Сузуки) ,Пък и вече Нисан е Рено и много автомибили са на една платформа (Фиат 500 и Форд КА Клио и Микра Мондео и Ягуар )и т. н. само се различават по решетки стопове фарове и емблеми. затова боклуците имат много имена.

А европейските фирми не си изтеглят за доработване техните некачествени коли-за да внушават, че са качествени, но то се знае статистически-най-надежните са японските.

Любезно напомняме на собствениците на тойота отново да посетят фирмените сервизи, където ще бъдат подменени поредните дефектни компоненти в съвършенните им коли. Бъдете отговорни - с изборът си да карате тойота застрашавате не само вас, но и нас и нашите деца. И за в бъдеще пак изберете компания, за която помпозната реклама е по-ценна от човешкият живот ! Стотиците милиони изхарчени за неадекватни реклами можеха да бъдат инвестирани в производството на наистина качествени автомобили.

скоро ще доде време в което автомобилите ще станат неуправляеми като започнат и сами да завиват защото сега сами дават газ и сами спират ,ASP тракшън контрол и другите глезотийки които пречат на истинският шофьор.за пример на един приятел мотора на БМВ 2000 последно поколение дизел отиде на скраб защото се самофорсира и пет минути не могат да го изгасят а е и автоматик няма как да се включи на скорост за да спре така поработи на свръх обороти и чао няколко хиляди лева.Съвременните мотори намат ремонт направени са по технология като резачките за дърва ( с никасил напластен върху алуминиевият блок) не де продават часи за тях само цял мотор.ЗА сведение имам 30г стаж като автомонтьор по държавните и по частните автосервизи.

МЕН КУПИ СИ СПИСАНИЕ АУТО БИЛД , ВИЖ КЛАСАЦИЯТА ЗА НАЙ ЗДРАВИ КОЛИ ,БЕЗ ДЕФЕКТИ ,НА ПЪРВО МЯСТО ЗА 2009 Е ХЮНДИ , СЛЕД НЕГО СА МЕРЦЕДЕС И ФОЛКСВАГЕН И ДРУГИ, , А И У НАС ИМАТ НАЙ ДОБПРИЯ СЕРВИЗ.

Ние ще си ги прегледаме и дооправим, защото Гришата ще ни наводни с джипове-менте и тогава жална ни майка.

САЩ започват интензивно да внасят Лади и Москвичи. Стига са карали боклуци...

ДА АМА ХЮНДАЙ НЯМА ИЗТЕГЛЕН. ХЮНДИ КАКТО МУ ВИКАТ В ЩАТИТЕ ВЪРВИ ДОБРЕ. АЗ СЪМ ГОРД СОБСТВЕНИК НА ХЮНДИ САНТА ФЕ АВТОМАТИК ДИЗЕЛ.

ми че тая дръглива марка никой я некупува затова няма изтеглени. в България на тая марка и викаме хуйдай

хюндаи е третата наи продавана марка в сащ след тойота и хонда. за десетина години кореиските коли се преварнаха в сериозна сила - евтини, удобни и много качествени. и как им викат в бг едва ли ще се отрази на продажбите им.

Да ти го каза правилно автомобил Хюндай нямат джипове и леки коли имат автомобили както е и санта фе не е джип :) а изтеглени особенно за тойота означава че са имали сервиен дефект както беше проблема с педала за газта. Отиваш до сервиза след 20 минути си тръгваш казвам го от опит с други марки :)

Лади и москвичи няма изтеглени, нали- защото са качествениииии.

крайно време е да се разясни какво точно означава на сервизен език "изтегляне", 99% от читателите си мислят, че едва ли не колата се вдига от някъде и се транспортира до завода в япония и се връщат парите и дрън-дрън, или минава производителя по магазините и си събира колите и се изтегля от американския пазар. Само най-продаваните автомобили могат да си позволят средства за т.нар. "изтегляне", иначе е гаранция, че всяка марка се нуждае от "изтегляне". 99% от шофьорите не са усетили дефект и най-вероятно няма да усетят, изпраща се уведомително писмо, че може да мине през сервиза за проверка и евнтуална смяна на част, АКО обаче има проблем, а почти винаги няма. Е те това е ИЗТЕГЛЯНЕТО.