Взривена кола в комплекс ”Макси” в София

Силна експлозия край столичния комплекс "Макси" вдигна на крак полицията снощи, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Взривена кола в комплекс ”Макси” в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да вметна,че става въпрос за комплекс Преслав а не уличка до Макси! Поне да сме обективни и чак такава драма няма,гръмна на 10 метра от мен зад моята кола но нищо чак толкова страшно! Иначе да,бомба си беше,но явно само аз имах смелостта да я видя,докато полицайчетата седяха на 200 метра от колата!

От смелостта до глупостта има само една крачка.

Да и това е така!!

5 милиона държавица 1 милион престъпници

Добре дошли в капитализма.

това е див социализъм, пич, това е държавата на кредитните милионери и техните наследници останалото са бедни примирени глупаци

Когато, НАЙ "големите " комунисти, стават(с крадени пари) НАЙ, големите капиталисти !?

Псевдо капитализъм унаследен след дивашки социализъм.

Понеже в София има всякаква сган от села и градове, затова става така, няма контрол кой идва кой си отива, кой къде живее, преди като имаше софийско гражданство всичко беше наред, да се въведе незабавно под някаква друга форма!!!!

тя Европа вече няма граници, а тя чугунената тиква още пищи за контрол между села и градове, кой къде можел да пътува и/или да живее. Малкия човек си е малък човек ..

Ходи си на село?! София след освобождението е 2000 жители а не 2000000.

рода ми е в София от 1908 г., аз никъде няма ходя просто всеки от вас ще си отиде там, където му е мястото, рано или късно шкартото отива на боклука!!!

Всички сме от село

Е , щом не е бобма остава да бьде грьмотевица.

По такива комплекси нормални няма... Явно само полицията - за кой ли път - не го знае! Оня горе гледа, мисли, но не забравя! Охранената сган се е стресирала... Хахаххх

"Не са пестени усилия и ресурси за да се създаде една сигурна и удобна среда за живеене, един модерен дом в полите на планина Витоша." Това твърди строителя на комплекса. Само че не е предвидил, че министърът на МВР ще бъде пълен фигурант и само ще брои престъпленията.

Те съсипаха гората, планината, смърдят на лайна и пикоч... какви усилия, какви ресурси...Мафиотите в полите на Витоша...

Силни взривове в София има всяка нощ. Подземни босове, мутри и мутреси и цялата съпътстваща ги кохорта празнуват именни и рождени дни и вдигат пищни сватби. Всеки път тези мероприятия завършват в полунощ с мощни и продължителни фойерверки. Гърменето е като на война, прекъсва съня на малки и големи, разстройва кучетата и котките. Да са ни живи и здрави душманите, сто години да ни управляват! Ние си ги заслужаваме.

- Полицаите разследват случая и изясняват причините. - Не си е платил интернета..

колата Варбург ли е ?

хахаха, еи у шопско не спряха да се гърмят като в дивя запад, добре че при нас в варна сме само културни граждани !!!

Ти от коя пещера излизаш?

Сигурно от на Али Баба.

Ми то това е бившият Амбасадор, преди 15ина години пак гърмя бомба там, ама тогава имаше и жертва. Руснак някакъв.

Улицата изпълни присъдата. Без адвокати, прокурори и съдии, без протакане и корупция.

Газовото е било неизправно!:-)))

..."Все още не е ясно дали в него е поставена бомба, или " или се е взривила от самосебе си. Те кюстендилските коли така прават по некой път. Аре чао, отивам да ръпам доматите с колците

От цЕлата работа има само едно ясно нещо : От Социоложка ченге не става ...

Ако колата се е "пръснала на парчета", значи всички в околните сгради трябва да са ранени от изпотрошените прозорци. Все пак за да се "пръсне на парчета", експлозията трябва да е наистина силна.

Кой знае каква бомбичка е била - поставена под самата кола, която кола е поела цялата ударна вълна и общо взето само е изгоряла. Иначе журналята пишат за "пръсната на парчета".

Айде утре и у ПЕЕЛЕН АГА!!!