Жена падна с колата си в Струма, спасиха я

Жена падна с автомобила си от близо 10-метра в река Струма в района на Кресненското дефиле и се отърва без сериозни наранявания. Инцидентът е станал малко преди 19 ч.

Обратно в новината

Коментари - Жена падна с колата си в Струма, спасиха я | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И хиляда мантинели да Ви сложат няма да помогнат на лудите и самонадеяни пишман шофьори. Мен лично там на завой ме е изпреварвала благоевградска блондинка. Сигурно и Димитричка се е правила на състезател. Вчера се качила на мощната кола и газ по завоите с мисълта "шосето е мое, другите са скапаняци". Добре, че само тя се метнала в реката , а не е уцелила някой човечец дето кротко си кара.

За сведение на водачите на МПС-Аз Боико Борисов още не съм кръцнл триколъорната лента на отсечкат в Кресленското дефиле.

несъобразена скорост

Журналята, кого спасиха ВЕ - жената или колата?

Добре че се е спасила,но повече май трябва само да се вози.

ДИР.БГ, помогнете на стотиците хиляди, пътуващи по Е 79. Събудете съвестта на отговарящите за пътя, ако изобщо я имат. По него липсват елементарни условия за облекчаване на движението. Сравнението с европейските пътища извън България и Е 79 е очевидно не в наша полза. Това го говорим помежду си като пътуваме по този път. "Америка е открита", но българските КАТ, общинари и пр. "специалисти" не я ли виждат, или не искат да я видят? Или "Кучетата си лаят, керванът си върви"?

А защо няма навсякъде мантинели по завоите на дефилето?

Тази е решила да лови риба с ръце.

Е,ако беше Огоста:)))Каква ти Струма...

АБИ И МЪЖ МОЖЕШЕ ДА Е, АМА...