17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е страшния непочистен сняг???

тоя завой е много шибан, обратен вираж. Но все пак когато излезе голф 5цата един пичага ме качи на стоп и го взе със 150 посока София. :)

Бате ако го четеш това веуик си да знеш

Перник нещо прокълнат ми се струва?!

с зимни гуми,нали така казваха,щом си с пригодени условия за зимата нямаш никакви проблеми,предполагам е бил и с включени фарове!

Това място е много гадно за хора които не познават пътя. Има обратен вираж, и понеже е след засилка на някои хора им идва в повече. Между другото в случая знаците и ограничението на скоростта са адекватни. Преди много години точно на това място ми поднесе колата, при това бях с 70 км/ч и на сухо (беше през месец май) и карах без газ. Малката подробност е че току-що бях купил автомобила а той дойде с доста гадни гуми. Слава богу се размина без никакви щети, само малко уплах. След 30 минути вече си бях купил и монтирал чисто нови гуми!!

ДрОгаре перничане, вместо да се услушвате и да скимтите като бити палета, че ви навалял малко сняг, хващайте лопатите и го събирайте в камиони, а камионитве в язовира, иначе вода ще видите като цъфнат налъмите!

Направо код "червено", 2 см сняг има! Иначе нормално, повечето фирмите за почистване чакат да падне 20 см сняг, че да започнат да правят нещо! Не са и чували за превантивни мерки срещу заледяване!

Къв сняг бе? Валя малко и веднага се разтопи. Даже и киша няма.

Чак пък кола... Ситроен некъф...

жАЛКО ЗА КОЛАТА и ура за снега :)

Скакалците са още с уетни гуми, че ги сменат, кога дойде студо!

Просто да тури гумите отдолу и готово. Така ще може да си се преобръща когато е необходимо, като детска играчка. Но още няма изобретено дистанционно за акъл на тъпаци.

Да пият сняг

уетен шафиор! Май е взел книжка това лято ........

Имаш правописни грешки: Май е взеУ книжка тове Уето ....

к'ви 5 лева,бе другари?!

Оф, добре , че не е беенве ...

1 см. сняг и цялата безотговорност на властващите започва да се осветлява като коледна елха.. Данъци могат да повишават че пари за безхаберието си трябва да вземат.

И пет снежинки да има-трябва да ги почистят,нали другарю?!

Ами след като плащаме на почистващите фирми за това значи трябва да ги почистват а не само фактури да си пишат за бая пари... ""Другарю'' може да викате на тоя до вас че май по акъл бая си допадате с него и по избори и по аванта.

ама какво чистене, бе льольовци, КЪДЕ виждате сняг? Кола по равно и без лед се обръща само с тъпа маневра, по никакъв друг начин. Вашата е хем пос---о, хем голямо. А ако има лед, ами кьорав ли си - пазѝ се.

Я попитайте чистотата колко мангизи им е ръснала фандъка от нашите за да ''почистват'' това що човек не вижда.....То и съда я задължи да мият всички улици веднъж месечно ама оная си е седнала на ушите за такива задължения, че привилегиите трябва да се ползват а задълженията са за тези дето осигуряват пари за привилегиите..

Бая сняг има на пътя дето ситроена е вирнал колелетата. Като гледам снимката кат излезнат от колите потъват до перчема у снега. Как да не се обърне ситроеня при толкоз много сняг?

Таман ще се напълни язовира и Ненов да го пускат.

Много пари държавата дава за снегопочистване,а защо не чистят ,къде са Апи,а не само заплати

Какво да чистят, като на пътя няма сняг, а само някакъв некадърен си е обърнал колата?

Федя и ефрем за пореден път не чистят, няма ли кой да ги разкара?

На времето даваха награда който обърне Ситроен. Пък сега ко ?

Вадете камионите, съберете снега от пътя и го карайте в яз. Студена! Хем пътощата ща са почистени, хем водната криза ще се реши!

А бе ти да не някой дето мете липов цвят от платното за движение или дето си суши пиперките по тротоара. Не ти ли идва на акъла, че този сняг ще е с луга, феродо и гума.

valery_an

Да де ама язовиро е пълеееен ....кво значение има каква е водата ...

се чудя,защо не е почистен...

То 1 см сняг има само извън пътя. Пътя си е мокър и само служи да се изтипоса в заглавието за верващите.

продължавам да се чудя...

Кода трябваше да е червен тъй хората да внимават. Условията са критични и държавата трябва да ни предупреждава

критични условия - къде ? Държавата трябвало да предупреждва...аха , ОК. Ама карайте си като замаяни...... Бихте ли уточнили по какъв начин държавата трябва да ВИ предупреждава. Със СМС може би ? Със мегафоните или там както им викат на Гражданска Защита - "Внимание,внимание.....пътя е заледен" . Или може би със мажоретки по пътя вдигнали високо плакати ? Други предпочитания ?

Простите като Вас, все трябва нЕкой да ги предупреждава... ;-)

Точно на това място има ограничение на скоростта, но масово се кара със 100-120км/ч. Нали е пълно с безсмъртни по нашите пътища, та...така!