Коментари - Кола прегази пешеходци - 3 в критично състояние | dnes.dir.bg
назад

Кола прегази пешеходци - 3 в критично състояние

Петима души са откарани в болница, след като автомобил блъсна група пешеходци в Югоизточен Лондон. Водачът е арестуван на местопроизшествието.

Обратно в новината

Коментари - Кола прегази пешеходци - 3 в критично състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

чудя се, дали и този ще го пуснат с условна, като нашите убийци, участващи в гонките?

С тва обратно движение....И всичките им обратни там.........движения.....Ха-ха-ха! Обратна държава, пълна с обратни, потомствено обременени от кръвосмешения и алкохол.....Чудно как не са написали от сводката в полицията им, че и българин е бил замесен...Този път от недоглеждане са ни пропуснали, "лордовете", ха-ха.

хората на радан, костов и царя па са осраха. газят народа наред!

Три случая в един ден - САЩ, Германия и Англия и за всичките казват, че няма подозрение за тероризъм. Случайни работи няма!

Дир-ници, големи сте манипулатори. Защо в заглавието не пише "в Лондон"? За да си помислят всички, че се е случило в България, нали? Превърнахте се в копие на "Шок", отврат.

Абсолютно си прав. Евтини трикове от жълтите сайтове.. Съзото си помилсих и аз. Мислено, писано, недоизказано.

И какво се оказа, те само "руснаците" били алкохолици, западняците не били!

Руснаците поне носят на пиене.

Шофьора е с травма на главата!...Само?Ако беше случката в София щеше да е с множестно травми по главата:)Келти,посвикват с балканския манталитет...бавно,но сигурно:)

... Мъжът прегазил пешеходците, след което се блъснал в стена.... ---- Да построим бързо непробиваема евро-разделителна стена за да се блъскат там западняците и да не идват тука и да блъскат нас! Да изкопаме и рова! Да направим и Балканската Федерация!

Поредният случай на "амок".... Какво да се прави като дойде сезонът на амока...

В наше време квалифицирането на едно деяние като терористичен акт или е забрнено, или задължително. Медиите знаят това.

жертяите и ранените са десетки - какво друго, освен тероризъм? А когато кънти "Аллах Акбар", дори без крясъци, е пак тероризъм. А когато извършитвлят е резняк, дори да не се казва Мохамед, а Мехмед, пак е тероризъм. А когато фрау Меркел твърди, че тези "мили" бежанци са подарък за Европа, това е вече международен тероризъм. А предстоят още по-тежки актове, даже пак да ги наричат "невинни" инциденти.

Естествено, че не е теракт, чиста случайност - Хайделберг, Ню Орлиънс, Лондон... Да се готвят Париж, Брюксел, Стокхолм... А ония либерасти на Оскарите да продължават да заклеймяват Тръмп, Путин, Льо Пен...

голяма новина, че и на първа страница. Какво ни занимавате с UK?!

трети път вече газят хората, и все не е терористичен акт! Спете спокойно деца!

Да ви светна, щом не четете западни медии. Накратко - не е терористичен акт. Недоволен клиент на автомивка, видимо пиян, решава да си отмъсти на румънците, които работят в нея след кратък спор. Явно е бил пиян, не са му почистили добре колата и е решил да въдворява ред. Да, умишлено престъпление е, но не е тероризъм. Имаше подобен случай в центъра на София наскоро. Това е. Не мислете, че медиите ще пропуснат да ви повторят 100 пъти, ако е тероризъм.

Като е "това" защо не пишат името на юнака? Също като на оня германеца от вчера. Не му споменават името, защото целият свят ще се сети колко е германец.

явно не само у нас има спорове за паркомясто

TIREX

ТО В БУЛГАРИСТАН ТОВА Е РЕДОВНО ЗАНИМАНИЕ НА АФТОГОВЕДАТА.

Софийският апелативен съд е отменил осъдителната присъда за катастрофата на бул. "България", в която през август 2011 г. загинаха двама души. По делото подсъдим беше синът на командирования във Върховна касационна прокуратура прокурор Венцислав Андреев Бисер Андреев.

На автобусна спирка! Я сега кажете, кой ставаше правист, съдия, прокурор преди Демокрацията? Все деца на активни борци бяха!

Да му кажат името и религията на извършителя, пък ние ще преценим дали е терористичен акт или не е ! Събитието става едновременно в Англия, Германия и САЩ, но Сороските медии го смятат за нормално и няма никакъв терор, макар че извършителите навсякъде носят едно и също име - Мохамед

Софийският апелативен съд е отменил осъдителната присъда за катастрофата на бул. "България", в която през август 2011 г. загинаха двама души. По делото подсъдим беше синът на командирования във Върховна касационна прокуратура прокурор Венцислав Андреев Бисер Андреев. Дете болшевишко с фашистко БМВ! Някъде да виждаш Сорос тук?

Вчера в Германия, днес в Лондон, същият метод, липса на инфо за извършителя, какво друго може да е ако не терористичен акт от гост?

забравяш в САЩ, също!

Координирани терористични актове - в Германия, САЩ и Лондон. Световните кукловоди пак играят някакви игрички, при тях човешките жертви не влизат в сметката.

Chefo77

Те тези в Германия и в Англия са егати недъгавите терористи - единия трима ударени, другия - 5. Малко като оня, който се самовзриви във Франция - сам, в празно помещение. Голям терорист... Не че пречи наистина да са терористични актове, но все си мисля, че последните целят малко от малко жертви и разрушения.

си прав. Вече се гледа на хората като числа и множества! За съжаление

Путин и Борисов са виновни.

Най-важното е, че не е тероризъм!

терористичен акт е, и в Великобритания и в Германия и в САЩ , колкото и да упорстват и да си крият главата като щраус в пясъка това е горчивия факт, наводниха света с мангали и тепърва ще им сърбат попарата докато не се появи някой нов Водач , народите да застанат зад него и нещата да си дойдат на място

За двата месеца от тази година жертвите по пътищата у нас намаляват с 25% и дир-а има крещяща нужда да внася от чужбина.

Някаква лудост е всичко това.

Българите в чужбина да се замислят за прибиране.

gonzales

що бре ? тук не се трепем на пеш.пътеки и тротоари ли ? :-)

Който разбрал.. разбрал. По-тъпите и без това не ни трябват.

Драйвърът е индиец.Шофирането им граничи с тероризъм.

Борисов и ГЕРБ са виновни.

За това не са, но за безобразията последните 7 години в България са ИЗЦЯЛО отговорни те.

Първото, което си помислих, е че задължително ще има изречение "не е тероризъм". Второто, което помислих е, че няма да се посочи името, защото е арабско. Третото, което помислих не е удобно за споделяне пред дами и деца.

Ако беше името арабско първо Тръмп щеше да го спомене . И после всички тролове като теб.

За да се радва вече русофилската паплач - дира почва да публикува всяка катастрофа в големите западни градове.... Нищо че тая нощ сигурно 10 българопитека прости са си отишли след ракия и опраскване с голфу...

за два дена четири инцидента в световни градове, но никой не казва кои са извършителите и се опитват да ни отвлекат с новини за оскари

Хич няма признаци да е терористичен акт!Особено,ако шофьорът е арабин!

Циганьорите в атака срещу Мекотелите. За два дена ЯКО

Сега съветските капути могат да заявят, че е виновен Костов, и да си получат дневната дажба картофи от посолството.

Бай Ганьо кофти матриал си, те картофи може и да получат, ама ти акъл.....

либералните управления създадоха слободия и безхаберие и много хора загинаха или пострадаха, цари безнаказаност и жестокост без граница

През последните 2 дни: Камион в Испания, кола в Германия, пикап в САЩ и кола в Англия. Нито едното не е терористичен акт според полицията, но на нито един извършител не е съобщено името.

Щом е с транспортно средство не се признава.

И по зле ще става.

Тука всяка седмица имаме по един такъв терористичен акт.

Доживяхме.След всяко ПТП по света изрично да се подчертава че не е тероризъм.

murena

и то така, че да не му вярваме

Впрочем, на "запад" явно вече имат минимални изисквания за човешки жертви, за да обявят някоя "случка" за терористичен акт. Под този минимален брой жертви, виновен е Путин. Или Сталин, по избор...

това е станало в 8и30 местно време,браво дир,бързи и коректни както винаги