17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пускаш си вътре колата и чакаш два часа - тя сама се пълни с риба. Само я изтегляш с крана като дойде пожарната и полицията, вадиш и мяташ на жаравата......

За следващия път синът ще знае за какво се ползват обезопасителните колани...

излетял значи?? ми що тогава е на дъното на канала?

Медузата Гуци...Световно известен крадец, корумпир и нищожество. И разбира се рядко подло и страхливо безгръбначно едноклетъчно, което на всичкото отгоре не блести и с кой знае какъв ум и интелект. Но иначе Гуцито е много добро в интригите.А най-добро е в кражбите и корумпирството.Няма далавера, в която Гуцито да не си е топнало човката. При това, колкото е по-смрадлива и лайняна далаверата, толкова и Гуцито по-дълбоко топи лакомата си човка. Толкова повече и му е сладко! Без един ден трудов стаж, без професия и занаят, Гуцито предава и партията и съпартийците си. Използва Партията като франчайз марка да си дипли далаверите и пачките, надлежно укрити по разни офшорки. Гуцито прекрасно знае - излезе ли от политиката и край, загива. Край на далаверите, кражбите и глад здравей, здравей...Чак насън скача като си помисли такива страшни неща и по нощите студена пот го облива... Затова драпа със зъбки и ноктенца за да остане в политиката! Допреди 1-2 години плю и храчи по кака си Корнела, но после обърна палачинката - плесна с потни, мръсни ръчички и се прегърна с Корнелата. Един вид брак по сметка - тя му обеща да го уреди депутатин и Гуцко да умножи своето крадено богатство, а Гуцито милото й помогна отново да я изберат за председателка. По най-добрият начин, който Гуцито изкустно умее - чрез фалшифициране на изборните гласове и резултати и добавяне на отдавна умрели мъртви души! За последните 2 десетилетия, Гуцито два(2) пъти е арестувано за кражби, далавери и присвоявания - първият път през 1999г.за източване на банка, а вторият път през 2010г.за източване на общинския бюджет. В резултат Гуцито забогатя и стана тежък милионер - купи си 5-звезден SPA хотел на остров Тасос, купи огромна къща-имение на пъпа на Виена(Австрия), където настани своето домочадие, което домочадие живее в луксове, кефове и разкош с крадени от народа народни пари! През последните години другаря Гуци ударно инвестира и в новото строителство чрез една от своите многобройни фирми и фирмички - Транспортно-спедиторска кантора. Гуцито е топнало много яко лайняната си човчица и в ресторантьорския бизнес - върти и стопанисва един куп заведения и ресторанти. Естествено, по стара капиталистическа традиция(нищо че се бара комунист/социалист), Гуцито гърчи робите си(разбирай работниците си) на макс - гърби ги с 12-13 часов работен ден а ги пише на половин работен ден. Осигуровки не плаща, а заплатите на робите си - къде платил, къде не платил. Ето така се става богаташ-капиталист пък нека Гуцко да чупи стойки и да лее лицемерно сълзички колко му са мили бедните, унижените и онеправданите! Хайде другарки и другари - на 4-ти април тичкайте с бюлетинката да осигурите топлото местенце и голямото лапане за другаря Гуци, а вий си бройте стотинките и тихичко си умирайте - от глад, от бедност, от мизерия, от студ и болести!

каунска работа, гледай нищоправеца и смятай кво се получава при срещата на два кухи кауна!

Хасковлии много се обиждат, ако наречеш реката им канал, което често се случва, защото прилича на канал, но е река.

Не е канал, защото не се ползва за отпадни води. А и колкото и да е малко през повечето време, то на две-три години напролет си става 5-6 метрова дълбока фурия. Така е и Перловската река в София, но и други в България.

Хубаво е дерето да се наводнява и да прелива много обилно всяка година, за да се сетят някои алчни бизнесмени, че река не трябва да се покрива.

Курвета дами и господа

Асковската ряка

Да го лапаш на всички от Града педерунгел селски

Ква злоба, да не си от Димитровград?

За кво е тая злоба ве каун. Ряка си е какво е.

Ясновидката ряка

Добре дошли в земята на вожда на това тъпо и търпеливо племе. Добре дошли в земята на ПКП. Добре дошли в земята на калинките. Добре дошли в земята на чалгата. Добре дошли в земята на цuгaнuтe. Добре дошли в земята на беззаконието. Добре дошли в земята, където животът на обикновените БЪЛГАРИ, е нищо не означаващо понятие. Това са видими резултати и всичко е точно....

Тихо гей

Лебедът казва-"Ама аз съвсем леко го ударих-пък той на-лети...". Бързодвижещо се превозно средство няма нужда от силен удар, за да излети от пътя. Даже това ще се случи и с много по-тежко от нейното МПС, ударено в нужнатат точка.

е на такива дето не правят ихтибар на знак СТОП особено кифли да им се взема книжката за 10 години и на проверовъчен

То по тази логика цяла България за един ден ще остане без шофьори.....

Оставка. Веднага на кметът и Борисов, че някакви си не спазвали правилника за движение.

"По нейните думи ударът е бил лек" Да, бе!...Толкова лек, че го пратила през тротоара и храстите долу, в реката.

- Я леко го подпрех с ножето ,а па он зе та умрЕ !

Тези там са уникални шофьори. Два пъти съм им бил в града и май трети път няма да има. Свирят с клаксони секунда преди да светне зелено. С предимство е този, който първи е навлязъл в кръстовището, а не както е по правилник.

ЕЛА ДА ВИДИШ КАК КАРАТ СОФИЯНЦИ В ХАСКОВО-И В СОФИЯ НЯМА ДА ИДЕШ.ВСИЧКИ СА В НАСРЕЩНОТО.

Селтак

Ще му приебат Астрата на човечеца, брей!!!

Вземете и книжката на тая овца и не и я давайте повече.

Хасковлии, по би ви отивало Сухата река :)

И при това каменно корито, дето ви се струва малко, реката при определени условия прелива и тогава Е ДА НЕ ЖИВЕЕШ БЛИЗО ДО КОРИТОТО!!!

она, жената, си е на село. И как си сак, така си кара.

Що ти да не живееш в Париж бе уръфляк,?

сигурно си гледала фейса и си е лакирала ноктите,щото кифлите не знаят кога карат и кога ги ебът