Подпалиха колата на журналистката Генка Шикерова (обновена)

Личният автомобил на водещата на „Тази сутрин" по bTV Генка Шикерова е бил подпален около 20.30 часа в понеделник вечерта. От Хелзинкския комитет призоваха полицията този "опит за сплашване на журналист" да бъде разследван.

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха колата на журналистката Генка Шикерова (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е интересно откъде това просто момиче има пари за такава кола? Ако е от мъжа й си оттеглям въпроса.

Свиквайте с тези неща драги ми гласоподаватели. Така управляват партиите в които тероризма съществува от тяхното създаване.

Това си е точно работа на опозицията. Типична мутренска постъпка, хем за сплашване, хем за дискредитиране на правителството. А, забравих, в коя политическа сила са мутрите?

Те така се "вдига" рейтинг!!!!

Не се бой, Генке!Ще отидеш и ти в "Нова" като уруспията цолова и оня малоумник (дето подсмърча покрай нея/ , ще ти дадат повече парички и ще си купиш нова кола.

Ще задава тя неудобни въпроси на лютви местан !? Къде се намира тая ?!

при социализъма е като есе на четвъртокласник в сравнение със страха на пишещите през последните 4 г.... ...тоблерони и банани на всеки ъгъл...щастлив съм...олле:)

Запознати казват, че Генка е една от най-добрите, ако не и най-добрата в отбора "духачки" на Босфор ТВ. Не говоря като журналистка, а в уквалния смисъл.

като духачка говориш...?

С тия големи зъби не е ли опасна?

Кой го боли за Босфор ТВ, там мафията върлува и не виждам нищо чудно, че явно проблемите се разрешават по мафиотски... Не мисля, че въобще става дума за журналситика (защотот таква в Босфора ТВ липсва), а за уреждане на частни интереси в сивия сектор, да се провери момата, кой знае на колко фирми в сивия секотр е "управител"...

НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА. ВИДЯХА ЕДНА КОМПЕТЕНТНА, ЕРУДИРАНА И ДОБРЕ СТОЯЩА НА ЕКРАН ВОДЕЩА И РЕШИХА ДА Я СРИНАТ ПСИХИЧЕСКИ. НЯМА МЯСТО ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ТАЯ ДЪРЖАВА. Г-ЖО ШИКЕРОВА СЪВЕТВАМ ВИ АКО ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НАПУСНЕТЕ ТАЯ МАФИОТСКА ДЪРЖАВА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Като няма никаква загриженост от страна на МВР ще продължават и да си вилнеят разни престъпни елементи. А пък висшия ешалон в МВР е на такова ниско ниво. Слагат се на ръководни постове хора с влияние и пари. ЗАТОВА И МВР НЕ РАБОТИ ! НЯМА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ !

малиии БТВ - то само и само да имате новини взехте да се палите бе

Ей, това уродите нямат умора. Ще се сгромолясате ненормалници. И вашите хора го казват. Сергейчовците се изродиха напълно.

След остро интервю с екс калинката-министър от ГЕРБ, Критикуващо падналото правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов, на интервюиращата журналистка и беше Запалена колата ! МутроГЕРБ си остават същите Бандити и в дълбока Опозиция ! До изчезването им.

питам се защо в понеделник медиите не съобщиха че журналисти на друга телевизия бяха бити. По-точно журналистка. Според мен това всичкото е уговорено за да се вдига рейтинга на БТВ и на Генка Шекерената.

1. ЗАЩО КОГАТО ЦЯЛО ЛЯТО СЕ ПАЛИХА КОЛИТЕ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ " СКАТ " НИКОЙ ТЕХЕН КОЛЕГА НЕ РЕАГИРА, А СЕГА ЗА ТАЯ ВСИЧКИ ВИКНАХА. 2. НЕ ОПРАВДАВАМ ПОСЕГАТЕЛСТВОТО КАКТО КЪМ ЛИЧНОСТТА, ТАКА И КЪМ ЛИЧНОТО ИМУЩЕСТВО, НО ТАЯ ЗАСЛУЖАВА НЕ ДА Й ЗАПАЛЯТ КОЛАТА, А ДА Й НАТРУШАТ ГЛАВАТА. ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ ПОРЪЧКОВИ ИЗБЪЛВА В ЕФИР ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ, ЧЕ ТОВА Е ТВЪРДЕ МАЛКО ЗА НЕЯ. 3. ТОЗИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ ДЕТО ТЯ Е ЧЛЕН, НЕ БЕШЕ ЛИ ТАМ НЕЩО СВЪРЗАН СЪС СОРОС, ТОЙ ПЪК ТАМ ЕДНИ ПАРИ ДАВАШЕ ЗА "БЛАГОДЕНСТВИЕТО" НА БЪЛГАРИЯ , ТА ТАЯ МАЙ ОТ "ГОЛЯМ" ЖУРНАЛИСТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ГОЛЯМ ПОМИ.Р

да изгоним корумпираните съдии ,това не са съдии това са търтеи!!!

Какво общо има к.рвенска работа с политика и работата й телевизия?

Другари както виждате ние не ви страхуваме!Изгонихме страха ,Цолова и Николаев,ако трябва ще изгоним Генка ! И всичко тава за вас другари!!!

Де да са само те...ами Сашо,Миролюба,Кошлуков,Диана Найденова?Колко още ще има дръзнали да не преклонят глава пред комуняро-депесаро- батакаджийският ятаган? После Бойко бил ,,диктатор,,.. Но народа го е казал Всичко тъпкано се връща! Скро ще ги ловим по улиците като бесни псета в Нова Вартоломеева нощ!

спри да броиш бюлетините и да се вайкаш за катерушката.ОТВОРИ СИ СВИНСКИТЕ ОЧИЧКИ И ВИЖ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ.

С ДОБРИ ПОЖЕЛАИЯ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, АХМЕД ДОГАН, АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ и ВАСИЛ БОЖКОВ! И ДА СЛУШКАТЕ ДРУГ ПЪТ ЕЙ, ЩОТО ВИЖТЕ КАКВИ СЛУЧАЙНИ СЪВПАДЕНИЯ СТАВАТ...

Много е прав "Зрител" от 18:14. Присъединявам се към него.

Изявление на С.Станишев: От сигурен източник чух ,че Сорос е платил на Пашата да се запали колата на Г.Ш. за да се удари по нашият имидж! :))))

:D

Еххх, Генке, Генке. Не е хубаво да ти палят автомобила. Боли, особенно, като си го купила с мъка изкарани парици. Ама Генке, то туй тръгна от провинцията. Мръдни 50 км от София и ще видиш, че селата са като Сталинградската битка, всичко е оръфано, разрушено, кокошки и каквото и да е , е изкрадено и продължава да се граде, и .... никой от ВЕЛИКИТЕ РАЗСЛЕДВАЩИ журналисти нито чуваше, нито виждаше. ББ и ЦЦ и клатеха глави и цъкаха с език и отиваха да осигорят "хващането" на огромни количества наркотици. Тоа, което е при теб, вече е нормално ежедневие на всеки жител в провинцията. Не злобея, съчувствам ти......

Ами има щом им ги връщат и то много преди 2001 да дойде тук. Щом са ги върнали значи има документи които позволяват това, ние не сме били родени когато са купувани така че няма смисъл от коментари. И хайде да се поогледаме колко много други имат имения и всичко, които никой не ги следи тях....а царя си вади документи и минава през съда, а другите в общините и под масата. ГОЛЯМА РАЗЛИКА ИМА...

Утре рейтинга на сутрешния блок на БТВ ще е супер висок :)

Историята на БКП/БСП е изпълнена с компромати, атентати и палежи. Предава се от баща на син ...

и убииства , сигурно си млад убииствата не ги помниш

Освободен от страха

Някой реши да направи тази скумрия известна!!! Нито става за водеща нито за раследваща журналистка твърде много е зависима он господарите си!!!!

Кой са и господарите? Отдавна си личи, че е обладана от идеите на дясно център! Но, в последно време, особено в интервюто си с екс министърката Лиляна Попова насмете крачките и изговори силни еретични слова в т.ч. срещу Бойко Борисов! Това май, е стандартно 1-во предупреждение, преди ...

Васил Иванов беше разследващ журналист, Сашо Диков също може да се каже. Генка Шикерова е по-скоро водеща сутрешен блок, задава някакви злободневни въпроси. Тя няма опит и подготовка да разбере кое е важно и кое е пушилка, нито да отличи причина от следствие. Дневният ред на България отдавна не е Пеевски.

При анализиране резултатите от разследванията ясно се вижда, че АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ИЗВЪРШИТЕЛИ СА ИЗВЕСТНИ НА ОБЩЕСТВОТО, но за цацаратурата и съда те са: "неизвестен извършител". Чудно, защо ли?! ЗА ОБЩЕСТВОТО ОСТАВАТ НЕИЗВЕСТНИ САМО КОЛИЧЕСТВОТО НА ФИНИКИЙСКИТЕ ЗНАЦИ, С КОИТО СА "ЗАМЕТЕНИ" УЛИКИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА. И така ще е, докато Свети Петър не замени Темида. Не може жена, да е непорочна във този свят, защото в "отвъдното" ще е ПАТИЦА, а не ангельченце.

Тази е толкова поръчкова журналистка, че никой няма да си направи труда да я сплашва. Навярно е платила на накой да и запали колата и да си прави собствен ПР. Твърдя, че е такава, защото лично съм се срещал с нея и знам как работи и най-вече какво я мотивира.... Пари... пари... пари...

Господа, изразът " да ограничи свободата ... на изразяване чрез задействане на тежките механизми на автоцензурата" поразява въображението. Щом подпалваето на кола за сплашване цели само "АВТОцензура", то замерването с камъни на протестиращи от агенти на властта и побоят с палки от жандармеристи на момичета и жени цели БОДИАРТ - цензура...

Ще проверя, най-вече задните, с голямата бургия. Що така се докачи бе, Валерик родной? Нали си много ербап да разследваш журналистки, що и теб да не те обследват отвън и отвътре? Ама те глупаците не се интересуват какво се казва, а защо някой си бил имал нещо.

БХК е разтревожен и вдига пара защото до сега ни се чуваха, ни се виждаха. Не е тайна, че техни протежета, пишещи се протестанти, са на тяхната хранилка. И какво толкова се вдига олелия, смешен плач. Целият фарс е за да се по-повдигне западналият имидж на същите тези от хранилката. А не е тайна, че бТВ цицаше европейски пари охотно предоставени от предишното правителство. Сега няма аванта и се плюе за привличане на нов спонсор. Пука им на Станишев и Местан, някоя си Генка Шикалкавелка. Спомнете си колко пъти кола на Атака беше чупена? Но бТВ много не се пънеше, барабар с БХК, да тръби за политическа разправа.

Защо да не е Сидеров - досега, откакто се смени екипа само него не са канили в сутешния блок. Може да е обиден и да иска да привлече внимание.

кои би поканил такув пулен лумпен в шоуто си? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Шербетка сама си е запалила колата.Никой нормален човек да не говорим за политик или богаташ би се занимавал с такъв жалък и нищожен човек като Шербетка.Любчо е заделил някой лев ,ще и купи друга.

На вниманието на форумците! Дира /отдавна/ ТРИЕ плюсовете на постове,в който се критикува и минусите в постове, в който се хвали Борисов. Дира е проГерберски и сега щеме изтрият!

защо лъжеш? дирника откровено е про-цигански (ДПС и БСП)

А ти си някое прогрберунгелски настроено джоревче...

Pesh0

Не , така ти изглежда , защото всички , фенове на бея и злодея , не се регистрирате за да изглеждате повече и пишете с много имена. Но системата има защита , и е трудно да дадеш много плюсове или минуси. За това изглежда че сте много като изказвания и малко като тежест в рейтинга . ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ СИ И ЩЕ СЕ ВИДИ .

не ги светвай тези платени форумни комундета как да се клонират още повече и да дават мнения, плюсове и минуси все едно са половин българия

Много е интИреснУ,...дали ще открият ,КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛЯ???????

Тиквата, кой...

Така е в България когато някой не е удобен за властта или на някой приближен до властта...

Ако оскъдните снимки са истински и гумата не е сменена, то може и да е станало късо съединение, което няма нищо общо със злоумишлени действия. Добре е при подобни новини поне да се показва какво наистина се е случило, защото сутринта май четох някъде, че цялата кола била изгоряла. Каго гледам едната снимка, може да е застрахована в Армеец.

В DIR-a бяха написали до преди минути - "колата е изцяло унищожена". А като гледам само двигателя е горял и част от десния калник, който е пласмасов за този автомобил. Малко вероятно е да е запалване от късо - струва ми се че е дизел, но ако е подпален е аджамийска работа. Застрахователя ще си плати и до месец няма и да личи.

Любо Нейков ,...да не се стиска толкова ----ЧОВЕШКО Е! Нека да и подари ,по някакъв повод ,...едно мерцедесчИ ---ЕС КЛАСА! НИЕ СМЕ ,...СЪС ГЕНКА ,ПОДКРЕПЯМЕ Я !

ТОВА Е ЗНАК, ЧЕ НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА СЕ ЗАДАВАТ НА ПРЕМИЕРА НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ!

Николай Колев Босият, среща Едвин Сугарев пред Министерски съвет и го пита: - Абе Еди, защо дъвчеш този сандвич щом гладуваш? Едвин му отговаря: - Ами ти защо си по маратонки щом си Босият? Тогава от МС излезнал Орешарски, потупал ги по рамото и казал: - Не се бойте младежи, боси и гладни няма да ви оставя!

Чух по една медия изказването на един евреин от Израел ,пристигнал в България на собствени разноски,пише книга за спасението на евреите.Хелзинският комитет не обслужвал интересите на българите и нанасял много вреди.Мисля,че е прав.Така ,че едва ли ще се помръднат да направят нещо за свободата на медиите.

Безплатен PR на Генчето...а застрахователите ще платят!

ОСВОБОДИХТЕ ЛИ НИ ОТ СТРАХА ИЛИ НИ НАТИКАХТЕ В НЕГО.Какво стана със свободата на словото?ИЛИ ЗА ВАС И С ВАС ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ КАТО ЗА УМРЕЛИ ,,ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО,,

ДПС е :ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА,ЕТНИЧЕСКА,ТЕРОРИСТИЧНА,КРАДЛИВА ,НЕЗАКОННА ----БАНДА в БЪЛГАРИЯ ! КАКВО ТЪРСИ ОЩЕ В Бг-НАР.СЪБРАНИЕ !

ПАРИ.

дори си намери трима (до момента) дали ти минус ....

ШЕКЕРОВА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИКА ЖУРНАЛИСТКА ТАКА И СЕ ПАДА

Шалварски каза че от как ГЕРБ не ни страхУват е сТанало мноУУУУ Убаво. Ама нЕма ли а бАде зле тия каТ почнат да ни лЮБЯт? А серГЕЙ?

Борисов си е мутра без кавички. И освен това и некадърен или страхлив /или и двете/ - с плюенето по Позитано само прикриваше безсилието или нажеланието си /или и двете/ да ги мръдне /защо ли/. Е, ти на този ли разчиташ да се пребори с комунизма! Ама сериозно ли!

Каква нова лека кола ПЕЖО 308, с една журналистическа заплата.

Предупредих Генка ,че въпроси от рода КОЙ? ЗАЩО? КАК? И КОГА? не трябва да ми се задават. И после ,защо ми изгоря колата. Ами то от неправилни въпроси,може да "изгори" и самият журналист.

Само не разбрах освободиха ли ни от страха или се опитват да ни страхуват. Станишев?