Леден блок падна върху кола и я потроши (снимки)

Огромна лавина от сняг и лед се откъсна от покрива на сграда на централната габровска улица „Николаевска“ и потроши паркирана “Мазда”.

Обратно в новината

Коментари - Леден блок падна върху кола и я потроши (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпотията край няма ...... все някой друг ще е виновен за нещастието на определен тип хора. Има приказка - каквото сам си направиш и дявола не може........ Аз бих казал- шофьоре, освен да натискаш педала на газта трябва и мозъчните клетки да активираш.

Преди три дни бях в Карлово. Едва издрапахме - там снегорини не са виждали изобщо. Улиците са непроходими и затънеш ли няма никакъв шанс да излезеш без помощ. Снегопочистваща фирма - те такова животно нЕма!

ТОВА Е РЕШЕНИЕТО-С КАСКИ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ!!! АЗ ВЕЧЕ ГО ПРОУМЯХ!

"колата му е била технически изправна. " ама хвърчели искри от задната гума, та чак запалила пластмасите. Това че си си платил техническия преглед не прави колата ти изправна.

Мили хора, човека е бил афектиран и е натискал газта без да мисли, което си е грешка в случая фатална. Тъй като все още е зима навън, ще ви дам един съвет при такава ситуация с боксуване в сняг и на заледен участък, извадете си стелките от колата и си ги пъхнете под двете задвижващи колела и ще излезете. Работи проверено!

Супер съвет. Дано да не се налага, но е добре да се знае.

"От фирмата, която се грижи за зимното поддържане в Карлово, съобщиха, че нямат вина за инцидента." А, остава и да са виновни! Не е работа на снегопочистващите фирми да чистят снега от улиците, все пак. Така де. Още малко и опесъчаване ще поискат някои хора.

добре,чене е паднал на някой човек ! Напоследък естествения подбор започна да работи много силно по тези територии! Писна му от натрупаната глупост !

На калпавата ракета, космоса и е крив.

На равен участък, със зимни гуми, трябва да си най големия некадърник да се запалиш от пилене на гуми. Най-вероятно е имал неизправна ръчна спирачка и накладките са запалили диска ?! .

Ако е от по-старите, ръчната е на отделни накладки, които са по-навътре и като блокират си е.... мани бегай. Не може и с вода да ги полееш. Няма мърдане.

сега е модерно да се казва:Кмета е виновен!

Кола със задно предаване, най-вероятно БМВ?! То е било пилене на гуми, не е истина просто:))

От де знаеш? Може да е бил с Жига!

Щото колата му се запалила в Карлово е виновен снегът? Хахахахахаха...