Коментари - Задържаха Гълъбин Боевски с 5 кг кокаин в Бразилия | dnes.dir.bg
назад

Задържаха Гълъбин Боевски с 5 кг кокаин в Бразилия

Олимпийският ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е арестуван в Бразилия с около 5 кг кокаин, съобщи началникът на полицията на летище "Гуарульос" в Сао Паоло Владимир Пасини в интервю за БНТ. По-рано bTV съобщи, че Боевски е пренасял 10 кг кокаин.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха Гълъбин Боевски с 5 кг кокаин в Бразилия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купувайте големите портмонета. Тръгвате на екскурзии за Гърция.

Уточнете най после за колко килограма кокаин става на въпрос. Всяка медия казва различно,-един път е 2 кг, 5, 8 ,9...?

ама ти нормален ли си? ами ако стане "с твоите камъни по твоята глава" за къде си тогава? наркотика е сатаната в образ на "чист бял прашец"... ама оня с "косата и черното наметало" е почти б е з р а б о т е н и чака!!! к о г о ли??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Отиде си почетният консул на България в Бразилия Мишо Бирата - лека му пръст и сега няма кой да оправя далаверите. А Дилма има да се черви заради общите си национални корени с Боевски ...

браво бе общински съветник с "куфарчето"... еи такива провалиха тая хубава д ъ р ж а в а!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бг спортистите са си разбоиници откармени от бандитската бкп/дс. те са мутромафиотите от боините групи на терористичната партия, известни като "борчета". ниливаха ги сас стероиди и анаболи за да носият медали и тези тапи прости момчета го правеха за пари. Aгент гоце награди този бандит сас "стара планина" неотдавна. правете си изводите сами.

Абе той човека верно шампион по вдигане на тежести, ама 5 кг. повече или по-малко в новия празен сак, дето си е купил, не вярвам да не ги е усетил...

Да беше някой обикновен човек,затънал в мизерия,да разбереш подобна постъпка.Ей на тва му се вика да сереш на метеното,чудесен край на кариера за която други само са мечтали и не на последно място затвърди щемпела "българска работа".

Аз бих добавил хубава работа, ама циганска.

Да бе да пак тук писаха преди време съвсем друго : link

този плужек беше награден от сирищнишкия агент, аидука гоце. ареста в бразилия е още едно доказателство, че балгарските спортисти са корумпирани и престапници, а за сажаление те са мутрите, които бкп/дс исползува за да ограби страната и да даржи в подчинение балгарския народ. един дебил-генерал от дс, когото всички знаете, заяви преди години, че сик, вис и останалите мутросдруженя са "нашите боини отряди формирани от наши момчета".

Този плужек беше общински съветник от Герб, а за справка виж снимките му с ББ в нета

Сега пък 5 кг !!! То не бяха ли 2, 10, 9 .... Я се уточнете.

Гей парада в Рио тази година събрал един милион души. След 15 години сигурно ще са с един българин повече!

Този трябва да е много алчен или много тъп щом продължава да се занимава с дрога.

Пък аз четох вчера,че били 2 кг. До утре и 10 ще станат така от ухо на ухо ...

Има вече официални данни, че Боевски е задържан с 9 кг. кокаин. И друго: Нашите спортни кумири след "звездния си час " прикривани и подкрепяни от държавни люде и власта се впускат в не дотам чист бизнес, било пазар на дрога, на женска плът, на имоти и бандитизъм. Сумиста- мокри поръчки, Боевски - дрога, плеяда борци- мутри и т. н. Гадното е, че не са само Боевски и Сумиста. Има и други, които засега са достатъчно добре прикрити. Нещо повече ,като Лечков например, осъден и с десет повдигнати му обвинения от прокуратурата издигнат от ГЕРБ за трети кметски мандат. Как е възможно това? Тези спортисти също са обирали овациите преди години, били са кумири на народа. Докато обаче са печелили битките на спортното поле, бавно и постепенно са се превърнали в зверове опитомени зверове. И деянията им като на Сумиста и Боевски оставят след себе си трупове, жертви и разруха.

Лошооо!Поредният черен пиар за България.И дали така реагират при арест на други българи уличени в престъпление?

До всички, които питат "Какво общо има ББ с ГБ?Отговар:Каквото общо има и Сумиста с Първанов. Както дипломатите, които са разведки априори, бяха служители на ДС и трябваше да ги махат, а когато обявиха списъците с кандидат-кметове , от ГЕРБ ревнаха - "трябва да правим разлика от доносници и служители на ДС". Ето това най-много отвращава хората от мутренско-милиционерската ГЕРБ-лъжата и двуличието. Защото там до един са синове и внуци на кадри на БКП,ДС, МВР, МНО или самите те такива. Нямат нито един репресиран или негов наследник. Само "комунист" за опонентите им е в устата и си мислят, че колкото пъти го повторят или се прекръстят, ще им послужи като индулгенция.

много завист много злоба в тая душица балгарска ех!като зачетох коментарите направо ... и марадона не е цвете ама като беше предрусал и беше в болница хората бдение правиха .....големи сме злобари няма думи просто ......

Едно е да си пристрастен, а съвсем друго - трафикант. Ако не разбираш разликата, си доста зле.

явно ти не си разбрал какво искам да кажа "бат"васко и си се изхварлил като ...... на асфалт "аиди"пак прочети, четенето не е като копането на село и може и да ти светне!RED NECK

Опитал-неуспял!Само че,не му е за първи път!

Леле колко си печен! Направо миришеш на загоряло! Кого мислиш, че манипулираш, освен себе си? Най много Станишев да ти повтори остроумието, ама това вече е без значение... Свикнали сме му.

Не е истина в какво са се превърнали хората по света...

СВЕЖО БРАВО

По важно е за кого ги носи и какво е разпределението по партийните етажи на обществото.

Защо медиите не се уточнят за килограмите - 2, 5, 9... Или има още варианти? И не са важни килограмите , а информираността и коректността на медиите. При това се държат като чакали на мърша. Стигна се до там да се интервюират съседите му дали си плаща разходите за входа. Е хайде, уважаваите ги...

Точно това и аз се питах,започнаха с 9кг.,после 2,сега 5....накрая ще кажат че не е наркотик а сода бикарбонат....както казваше брачеда..:)

Да му разпорят шампионския пърделник в зандана бразилските траверси ! Помага на мутри и престъпници да трови децата ни ! Доколкото знам коката била по скъпа от хероина, и се ползвала най вече сред хайлайфа !

Нашия човек е корав, няма лесно да се даде!

Вчера два, днеска пет? След очистителното да не станат десет?

Какво общо има тук Борисов с Боевски?А да питам ли какво общо имат Боков и Боков -младши?Боевски наркотрафикант Боков автокрадец ,всеки да си получава заслуженото!

Ами като не ползва челния опит на Цв. Цв. така става. Колко му беше да разходи и тъщата примерно до Бразилия.

Едни лоши хора в далечна Бразилия арестуваха един добър човек и му нарушиха човешките права да трови децата ни.. На оружие , Братииииияяя, да го спасяваме!

не разбрах какво общо с темата има Бойко Борисов, че е коментиран или платените писачи на БСП имат поръчение да пишат във всяка тема против Борисов и ГЕРБ , срам и наглост!

Защото оше си спомням снимките на Борисов с този човек и как Бойко се биеше в гърдите, че същия Боевски е станал член и общински съветник от Герб. Сиреч (любимата дума на вожда) ББ си правеше реклама с Гълъбин, а след това - ни лук ял, ни лук мирисал

Каквото общо има и Сумиста с Първанов. Както дипломатите, които са разведки априори, бяха служители на ДС и трябваше да ги махат, а когато обявиха списъците с кандидат-кметове , от ГЕРБ ревнаха - "трябва да правим разлика от доносници и служители на ДС". Ето това най-много отвращава хората от мутренско-милиционерската ГЕРБ-лъжата и двуличието. Защото там до един са синове и внуци на кадри на БКП,ДС, МВР, МНО или самите те такива. Нямат нито един репресиран или негов наследник. Само "комунист" за опонентите им е в устата и си мислят, че колкото пъти го повторят или се прекръстят, ще им послужи като индулгенция.

А бе ЧЕРВЕНИ МИШКИ -плюещи ГЕРБ- защо не квичите така за СИК , за ВИС за Клуб 777 / Пловдивски/ -нали и те са спортисти - нали се доказаха като първи мутри , крадци и убийци . ГЕРБ ви е виновен. Виновни сТе си сами- че сТе некадърници и все някой ни е виновен. Не обича БЪЛГАРИНА успелите, не обича даже тези ,които МУ правят добрини- защото да не сА длъжници, пък иначе и двете МУ ръце са леви ,а мозъците ИМ ЯВНО закърняха от времето на прехода. Има една браминска мъдрост- "Човек не може да живее без духовна сила". Само, че духът на българина отдавна излетя от бутилката и останаха само аборигени в тази страна. Гласувайте пак за комунистите - те ще ви построят отново заводи и фабрики, които разрушиха.Ще оправят образованието и здравеопазването - което също беше употребено от вашите вождове. Нищо ви няма - умирайте от глад и като почнете да изпуквате- дано нещо прищрака в мозъците ви.

Моля, моля, защо ние трябва да квичим за СИК? Та Бойко Борисов е бил активен член на тази групировка и съдружник на Пашата! Нещо не си в час драги?!

А ти защо пишеш от чужбина?Защо не дойдеш тук ?Партия ГЕРБ управлява чудесно,нещата са прекрасни, цъфтят,за половин час от София си в Пловдив-пиеш кафе и се връщаш, финансова стабилност има,растеж ,колкото си искаш.Престъпност- никаква. Хайде,идвай си,що се мъчиш там?

Ми то Ицата щом може да е почетен български консул за Барса - дай тоя да го направят почетен консул на България за Сао Паоло! Поне 15 години ще представлява държавата ни там и то на тънкана - на разноски на бразилските данъкоплатци...

Вече като чуя думата Герб се сещам за контрабанда (цигари, горива, наркотици ..). Та дори митничарят Вучката, който редовно рита топката с премиера, и когото Борисов върна на работа на Терминал 2 се оказа пръв братовчед на небеизвестния наркобос Димитър Вучев Демби

Правилно! Дригарят Борисов да прати правителствения Фалкон и да прибере човека! Случва се - всеки греши, пък и тука може да го посъдят малко. Както посъдват чат-пат Лечков...

Супер странна работа. Защо не са го оставили да излезе от страната и да разберат какво ще направи с коката? Според мен така щяха да изловят още сума ти и народ - включително вероятно и някой митничар. Какво имам предвид: 1. Преди две години бях един месец командировка в Бразилия. Когато тръгнах да се прибирам - ти да видиш чудо. Комбинация идва от Бразилия + български паспорт. На летището в Рио изобщо никой не се занимава с мен да ми проверява каквото и да било. Прекачването ми беше във Франкфурт. Още от ръкава на терминала мен и още 2-3-ма най-любезно ни прибраха по най-различни стаички. Поразпитаха ме "дали нямам нещо в себе си, което да е незаконно и неразрешено за пренасяне" и т.н. Попитаха ме, ако се наложи - съгласен ли съм, преди да ми натоварят багажа на самолета за България, да разгледат съдържанието му в мое присъствие. Казах ОК, цялата патаклама трая близо 1/2 час, хората ми казаха - благодаря и ме пуснаха. В София - оппаланка, ти май от Бразилия идваш! Трима човека разчекнаха багажа и мене. Умрях от срам, когато една чаровна митничарка набара плика с мръсното ми бельо и почна да го вади и разглежда... ТА: НА КАКВО Е РАЗЧИТАЛ БОЕВСКИ? Че излиза от Бразилия без проблем, а след това някой ще го прекара през другите граници? 2. Преди 10-тина дена даваха по ТВ как в куриерска пратка от Бразилия има напъхани 300 грама кока. И - забележете - куриери, полицаи и подобни отидоха да носят пратката на адреса!!! Разбира се - адресирана до починал човек, а младежът на място каза на полицаите: "Ха! Каква е таз пратка?" Ама то вътре - кока... "Яяя, ама верно ли бе?" И му казаха ЧАО. ЗАЩО НЕ МУ ДАДОХА ПРАТКАТА И ДА ВИДЯТ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОГАВА?

Не ми е жал за него. Сигурно и друг път е пренасял наркотици. Ако пък му е за първи път и беше успял, щеше да го прави и друг път. Голямо падение - беше български олимпийски шампион, а сега ще стане бразилска любовница.

Е, това е нивото на "дългата пейка" на Бойко. Добре, че стана в друга страна, тук щеше не само да се потули, но и да получи някое министерско място. Все пак наше момче е.

Г-н Борисов трябва да отиде на посещение в Бразилия да ходотайства за осбобождавнето на велия спортист - дето прослявя България- това са спортистите в България които просляват бълг.знаме с труда на бедния български народ който рови из кофите за буклук. На този трябва затвор до живот - внася дрога да трови нашите деца. Да си трови неговите деца. Ето великите спортисти на България. Срам за България

Велик спортист - велик наркотрафикант. Добре, че в Бразилия съдебната власт работи качествено, да го оставят Галабин да изгние там!

Г-н Борисов трябва да отиде на посещение в Бразилия да ходотайства за осбобождавнето на велия спортист - дето прослявя България- това са спортистите в България които просляват бълг.знаме с труда на бедния български народ който рови из кофите за буклук. На този трябва затвор до живот - внася дрога да трови нашите деца. Да си трови неговите деца. Ето великите спортисти на България. Срам за България

Нямам грам съжаление към хората които разпространяват или приемат наркотици. Сами си избират този път! Да лежи по затворите!

Още един от типичните представители на ГЕРБ - бивши спортисти, престъпници, мутри, бивши милиционери.И тази партия, с тези си кадри, с мутрата-пожарникар на чело, има претенции че е бъдещето на Б-я.Пази боже сляпо да прогледа или мутра министър председател да стане!

Винаги верни на Партията (бсп)...

Тука много се говори, че Държавата не се грижела за шампионите си и едва ли не е докарала Боевски до просешка тояга и той почнал да пренася наркотици. Че държавата не се грижи - не се грижи, ама в случая с Гълъбинчо - на Националния стадион има едно фитнесче - "Боевски 2000", в The Mall и там има едно "2Fit by Boevski". P.S. Неприятем ни е този човек още от 2000 година в Сидни. Даже и на титлата не се зарадвах, задари отношението му към Иван Абаджиев.

Помним простотиите и на синчето му...

Този човек е прекалено честен и не би рискувал своето име и бъдещето на дъщеря си! Това е удар срещу Българския спорт, срещу България. Това удар срещу човека, който единствен намери смелост да се опълчи срещу световната спортна мафия!Когато нашите спортисти са N 1, винаги ги обвиняват в употреба на допинг!? Кой и кога е сложил наркотика в куфара му , това е друг въпрос.

този честен човек не плати на проектантите, които направиха 2фит бъ боевски. нека си мисли за тях и за всички други, които е завлекал докато гние в бразилските затвори! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе ти добре ли си? Кой го знае Гълъбин Боевски и колко важна особа представлява той, че някой, още повече някаква световна мафия да се занимава да му прави постановка? И за какво? Не говори глупости в стил " Папата стреля пръв"! Крайно време е да престанем да се правим на ощипани моми, когато някъде по света някой нашенец се изложи и ние веднага да го оправдаваме и да го изкарваме жертва на световната конспирация. Просто човекът се е издънил - сега ще си понесе наказанието, защото предполагам бразилският съд не гали с перце като българският. Жалко за дъщеря му.

Бате, ти да не си дрогиран, че ги плещиш тези глупости ? Или си глупавичък ?

Колко пари ще му трябват за адвокат, дали Бойко няма да отпусне пари от бюджета ?

ББ е взел отношение към Боевски още през 2008 - изхвърлил го е от ГЕРБ. За разлика от БСП, където с е подвизават всякакви престъпници - трафиканта на коли Кирил Добрев - шефа на младежкото БСП, цялата им червена буржоазия, да не говорим за функционерите им по места - местните феодали. като включим в сметката и доносниците на ДСна дипломатическа работа в чужбина списъкът на бандюгите ствава внушителен.

поредният боклук, помислил се за някой....за тия наркотици трябва да изгние в затвора!!!

Нямам думи да,с които да изразя възмущението си от престъплението на Боевски.

Споняте ли си когато,детенцето на тази мутра беше вадило пистолет в училище?