Асен Бербатов с условна присъда за продажба на кокаин

Братът на футболната звезда Димитър Бербатов - Асен сключи споразумение с прокуратурата и получи условна присъда за разпространение на кокаин, съобщи Е79 news.

Обратно в новината

Коментари - Асен Бербатов с условна присъда за продажба на кокаин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато прочета такава новина , си мисля че шерията е добро решение . там за харамните работи се взимат радикални мерки . много радикални !

този български съд и прокуратура ако ме хване мен с тези грамове съм сигурен , че ще съм почти като брендо осъден в италия на приблизително 10 до 20 години.

Ало, побърканият български съд, за нарко-разпространение се дават 10-20-30 години, не условни !!!

За крадец на ябълки - ефективна присъда затвор; за рецидивист наркопласьор - условна ????????? ГНИЛИ ЯБЪЛКИ.......... В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА !!!!!

ТОЗИ БОКЛУК ЩЕ СЕ ИЗМЪКВА ЗАРАДИ БРАТ СИ ОТ ТОВА КОРУМПИРАНО ПРАВОСЪДИЕ?ДАНО ЕДИН ДЕН ТЕЗИ НАРКОТИЦИ СТИГНАТ И ДО ДЕЦАТА МУ!

Докато такива балъци като тебе и мен избираме буклук да ни управлява !

Нерде на Гълъбин куфарите, нерде на Бербатов грамчетата???

Само забележете декември 2013 получва условна присъда и съответно следващата присъда е януари 2015, щото ако беше предния месец трябваше да лежи 1 година :). Направо голям смях. Бербата освен спонсор на талантливи деца е и спонсор на талантливи съдии. Трябва да ги вземе във фондацията си!

стария изнасилвач мина тънко,сега сина-мухльо и тои..противна фамилия...

харесват им паричките на Мититьо Барбуков който изпраща от Франча. Гумнарите съдии 453 условни присъди ще му дадат. да ви пикам в устичките на всичките!

Този наркоман с колко условни присъди ще се разминава?

абе колко дрога законно мога да продавам годишно........притеснявам се да не превиша количеството, че ще трябва да плащам такса "правосъдие" :)))

TIREX

то той продава коката на барбит..не случайно му викат барбитуратков. та не се отчел на куките та малко с а го подгонили.. та брат му изкарва 1000 лв з а минута 2 та не можал да отдели за брат си? странно?

Тоя е продавал на сина на съдийката май.

а може и на самата съдийк.?

Хасенчо трябва голяма свещ да запали и да благодари на късмета си, че се е вихрил с коката в БГ, където правосъдието е особено милозливо към всякакъв вид престъпници, стига да МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ!

Е това не го разбирам, честно!Брат ти да е един от най-известните футболисти в нашето съвремие, с талант, успехи и колосална заплата, а ти в центъра на Благоевград да продаваш наркотици за 77 лева и някакви си стотинки.Неискам да съм на мястото на Митко, страшен резил!

а на мястото на Асен ? Не е ли яко, можеш да си правиш каквото си пожелаеш и всичко те разминава ;-) Законите просто не важът ;-) Не рискуваш нищо, защото не си нищо ;-) Е не е ли забавно ;-)

Така е!Срям няма май!На мен това ако ми се случи да не дава Господ, ще ме е срам да гледам хората в очите, майка, баща, брат, близки и приятели.Срам!!!

А в Сингапур за притежание на наркотици дават смъртна присъда. Не знам какво ли дават там за продажба на наркотици. Е, у нас е доста по-добре за продавачите!

Над 15гр, иначе до живот! Само справка...

Ето това е съд, поне му се извинете!!!! Ловят го "само" три пъти, затова е условно. Следващия път ще е при галеви, щот ще му писне да го ловят!!

Колко условни присъди ми се полагат по закон,докато получа 1 ефективна?

Зависи от парите които си заделил за "правосъдие":-)

на съдийката май и се напълни чинийката ?

ако бях на власт нямаше да те пипна с пръст

са много странни. Брат му по 1000 лв.месечно за му дава ,той ще си ивее като цар ,пък ако и работи някъде- песен !!!

а защо да му дава?.. каквото и да е?

Алооо ,поне ИЗВИНИХТЕ ЛИ СЕ НА А.Бербатов ? Нали си има формула : Първо СПОРАЗУМЕНИЕ ,после ИЗВИНЕНИЕ,...и накрая ---УСЛОВНО!

Ше се оправи Асенчо,няма страшно ! Изложи се момчето два пъти с дрога,но ще се поправи.Няма оправия обаче самия Митко ,цял живот се излага по терените тая мърда и Емо Данчев да му прави реклами.

Кой ти даде думата бе наркоман.

Бг-СЪД.СИСТЕМА на Красьо Черния,няма поклащане ,...мноО е яка.

Дойде ли ГРОБ на власт и настава тотален терор над дребния български бизнес! С какво ще храни този човечец семейството си?! Едни честни сини очи не пълнят резервоара на А8-цата с бензин, другари! Дори на настоящите цени! Хиляди съсипани от ГРОБ бизнесмени реват от мъка и искат справедлива мъст!!

Бойко Методиев Борисов контролира основните канали на дрога и контрабандни цигари в момента,аре пали метлата и ходи да купиш букет на гаджето си Искра Фидосова.

заплудено хюмне си

и ако пак посегне на Фирмата, пак ще ги съборят!!

Мда, точно това си се случи.. Мракобеса реши, че може да се мери с Почетния управител на Фирмата и за 3 дена му показаха КОЙ е Шефът.

Абе, оставете човека! Кокаиновия крал Брендо с подписка за такива огромни количества , а Бербовия брат за една-две дози - условна присъда. Ало-o-o Цацарата вземете се у ръце най-после!

Жал ми е за брат му.С какво е заслужил, да се черви заради брат си?

Другия брат е още по-голям боклук,защото плаща за свободата на един наркодилър и се прави на ни лук ял,ни лук мирисал.

Всеки сам си носи кръста - не намесвайте Димитър! Защото не вярвам да има нещо общо с грозните и дребни далаверки на брат си. Брат брата не храни!

Баща-изнасилвач рецидивист,майка-к.урвентия,Асенчо-квартален наркопласьор,Метьо-пидираз-типичното свинско семейство,ВИП семейство

Ето това е човек с достойнство и гордост! Брат му може да е милионер в чужбина, но той излезнал на улицата да продаде нещо,отделил от насъщния, да върже двата края. ...да ти се скъса сърцето, горкото момче

Двама братя, две звезди- единият Слънце, другият черна дупка.

Поредното доказателство, защо не вярваме на българския съд.А бееей, главанаци, изроди,..... тоя и такива като него ни тровят децата!!!!! И тези , които правят законите, и тези които ги прилагат, абе вие малоумници ли сте!?!?!?!? Е нема такава държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БРАВОООООО.СЪДИЯТА,СЪДИЯТА П.....С

Ей сега ако има праводъдие,след третата условна присъда на Асенчо,някой измежду Иван,Маргарита или Димитър Бербатови трябва да влезе в панделата ефективно за подкупи на длъжностни лица в особено голям размер,а дано,ама надали,тук е Панелистан.

Най големите престъпници в България са съдиите,след тях са продажните политици,след тях олигарсите и едва след тях убийците!!!

Пропусна ченгетата-без тях кварталните дилъри не могат и 1 пакетче да пласират, и прокурорите - покровители на техните шефове. Тези палати не са от заплати.

А циганина Янко дето си показа оная работа , ще лежи 1г и 4 месеца ..

Пишете глупости. Присъда - глоба не може да бъда условна. Не може да има и три условни присъди за едно лице.

Ми те нората от кога разправят, че има нещо гнило в прокуратурата.

Би трябвало в момента на залавянето му първата му условна присъда да стане ефективна. Говорим за административно решение, а не за съд. Второто обвинение си е отделно на ръка, но при наличие на рецидив нова условна присъда е абсурд.

Голяма излагация- за 150- 160 лева!! Голяма печалба !! Какво ли си мисли брат му ??Прокуратурата да се самосезира и възрази !!

Едва ли е решил да продаде 1 пакет и те точно тогава го хващат и така 2 пъти..

Аве,...това УСЛОВНА присъда било много ''теШко''наказание ,бре!?

Как така 3 условни присъди ?? Нали след първата останалите стават ефективни ??

Да ,амЪ не и фъф Бе-ГЕТОТО..

Както аферата батко и братко. Както цветан Василев. Както Делян Пеевски. Както братя Галеви. Както Маргините. Както Орешарски. Както Христо Бисеров.... Така и той. Истинският виновник да сме в това положение е съдебната система. И комунистите да дойдат на власт ако значт че народния к*рец ги дебне и ще има наказания ако не си вършат работата РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА ДРУГИ.

Тук има нужда от ефективна присъда за съдията дето е гледал делото. Прокуратурата да се самосезира!

За кокошка няма прошка,за милиони няма закони! Колко момчета влязоха в затвора само за това,че продаваха трева,а тоя за кокаин 2-ри път го ловят и пак нищо!!!!! Няма съд,няма,няма и няма!!! Съдиите са най долнопробните престъпници в България!!!

Единият Брат прави кампании за Млади таланти да ги направи звезди,а другият брат ги трови със дрога и ги кара към гроба.незабавен затвор за брата Асен Бербатов,това ако беше във Бразилия,щеше да види той за Споразумение със съда.Щеше и този да научи като Гълъбин Боевски нов западен език-Бразилският:)

Май не си разбрал ,че Гълъбчето отлетя ? Нашите се споразумяха с бразилците да лежи в български затвор и сещаш се , вече сигурно си пие питието на свобода . А простолюдието куфее .

Ogi Dogi

... Португалски" gangnam style" Португалски език, се говори в Бразилия... (Бразилски език няма :D)

васко

И аз какво трябва да направя,дай сега като няма,да си разплета чорапите от яд,дреме ми,ако ще и циганският да им е народен говорим дреме ми на оная работа.

И ДО КОГА ТАКА??? ДО КРАЯ НА СВЕТА, СМЕШНИЦИ

Бах ти правосъдната система Държаво! Тука ще се пръкват само наркоманчета и мангуси заради лакомите ви трътки.

Е някои, 5 пъти ги хващат и затвор не ги лови !!!

В мюсулманска държава присъдата за такова престъпление е само една ! Въжето или сатъра на палача !

Ами като е така, емигрирай в някоя мюсюлманска държава, какво още чакаш?

Чакаме някой да изрине Авгиевите /съдийските/ обори от всичко гнило.

Асен е адски готин пич! Слава богу, че се отърва толкова леко!

За него е ОК, ма за 3-ти път да го ьващат да пласира наркотици и все с условни присъди... Някак за прокоратурата утежняващи вината обстоятелства като рецидив не са определящи. Та защо ли тук се намесва нямак за взаимно изгодна сделка а? Е няма лошо, са ти е кеф за готиния нарко пласьор, утре друг готин като посегне на теб и същата тая прокоратура откаже да повдигне обвинение, си спомни колко ти е било кеф за готиното пласьорче.

Нещастник!

Срам и позор за българското кривосъдие!!! Нещастници!! За затвора са и съдиите!!!