Кои са и защо са убити? Тези 22 жени не бива да се забравят

Какво кара германската полиция да се надява престъпленията да бъдат разкрити сега?

Обратно в новината

Коментари - Кои са и защо са убити? Тези 22 жени не бива да се забравят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали в Германия приеха Истанбулската конвенция преди доста време - защо още има такова насилие над жени!??

Т'ва са студени досиета бе !

След 1 млн. снаряда за мир за Украйна, най-важното е да се приеме Истанбулската конвенция, защото тези 22 жени не само че нямаше да са неизвестни, те нямаше да са мъртви, ако навремето е имало подобен действащ документ-институция! ИК е елемент от националната сигурност, висша форма на стратегическа защита на евроатлантическите ценности, глобален щит на доброто срещу злото!

Чета коментарите и си мисля, че когато и да почнат да валят нафта и сол над територията все ще й е късно....

На германската полиция и трябва един всенароден глашатай като Веско Маринов, защото и на нея и е умряла циганката отдавна.

Занимават се с неща от преди над 20 години извършени от местни вместо да се фокусират на безчинствата на новопридошли защитени видове в реално време, колко удобно, а?

"Знае се, че повечето престъпления срещу жени се извършват в тяхното непосредствено обкръжение. Само в Германия всекидневно се извършва по един опит за убийство на жена, при това се броят само официално регистрираните, съобщава полицията. Почти всеки трети ден жена загива в резултат от посегателство от партньор или бивш партньор. " ... ама чакайте! Нали ИК ви пази, как така?!? Не конвенции, законите са тези, които пазят. И ако подобието на човек с мозък колкото на пиле знае, че като го хванат, няма да види бял ден и ще е на хляб и вода, ще си помисли преди да убива!

идиоти не им пука особено за нищо друго освен за скъпите им емигранти и за гейпарада. За да повярвате на думите ми си спомнете за събитията в Кьолн където по нова година посягаха на жените им. Спомнете си изнасилванията в Италия и полицията стоеше със скръсрени ръце...Белгия...сигурно има още много премълчани случаи за които не знаем. Да благодарят на баба Меркел, макар че може да е и някой техен извратеняк в конкретния случай...

в германия един сърбин кикбоксьор беше понаритал няколко мангусти

А ония 22223 убиъи мъже, що ги забравихте?

Само убитите жени ли са важни ? Убитите мъже кучета ги яли ?

гутериш, време ти е да те нарисуваме с герника! i sega!!! Бог с нас

гутериш, време ти е да те нарисуваме с герника! Бог с нас

Ведро начало на деня, мерси.

Айде стига вече с тази феминаци пропаганда. Германците като имат техни вътрешни проблеми да си ги решават сами, няма какво да ни занимават и нас. В Испания вече белите хетеросексуални мъжете не могат дори да дишат спокойно в присъствието на жена. Важното е противопоставяне да има - разделяй и владей.

!!!!!! съдиите и най-вече съдииките! страхувайте се, мама ви изсрана от гъз, юдео-педераски! вие се имате за силни, а скоро ще сте мъртви. има Вагнер- има справедливост! съдиийките, слушате ли wagner, a kurwa? не? а трябва!+++ Бог с нас

Абе вие журналисти нямате ли, че мине не мине ни заливате с тъпните на дойче веле?

толкова повече фира! Не сте ли го разбрали вече?!

съдиите и най-вече съдииките! страхувайте се, мама ви изсрана от гъз, юдео-педераски! вие се имате за силни, а скоро ще сте мъртви. има Вагнер- има справедливост! съдиийките, слушате ли wagner, a kurwa? не? а трябва!+++ Бог с нас

тие дни, скоро към тези жени ще прибавим- димитро килеба - полският -цигански мангасар, с мутрат на юдео-масон, с гъз разпран. с уши-полов органи. педеро борел - тотална психо-щета на "демокрацията" женс столтенберг-комундето-педераст и шеф на нато - тлъстосерите зелени еуглени. педерастите на соркоското семейство - юдеи-фашисти... бандата детеебци и продажници на органи от юдео-наци фсрма концерните, като шурла-бурла и изродът лари финк.... има си работа за Wagner, kurwa! има, има... има работа и да те отстраним, цензурата на газовика от "сега"! много се нагълтахте юдеи безстопанстврено! ще лежите в некоя канафка, мадафака и никой нема се интересува от това! ето например никой не се интересува от ваксината на макрон в нигер! и Аз не се интересувам къде лежат труповете на обама, макрон и кирил петков, да речем, например!!!! комундета-фъкъ-мадъфъкърчета с половия орган - гъза от който серете, юдеи-фашистки! Бог с нас

Тия си мислят че ДНК теста е някаква магия. Как точно са установили американците жената убита преди 70 години по ДНК? Ето например руснаците сега след 19 години са установили с ДНК тест един от убитите терористи в Беслан, обаче ДНК тесте бил просто за потвърждение, а са го установили преди това по отпечатъците които са му били взети преди това за някакво престъпление. След като са знаели кой е са направили ДНК тест като са сравнили ДНК-то с това на роднините му. Така че ДНК теста сам по себе си не е достатъчен.

Идентифицирай ме - първата крачка към глобалния контрол. "Прогресивните" идеи ясно прозират иззад набързо опънатото перде - уж да помним убитите някога жени. Идентифицирайте те - и вие и децата ви. Та ако случайно се роди някъде дете с хубави гени, все ще намерим начин да отиде където трябва (или да го спрем да отиде, където е трябвало)... Мислете, хора. Тук не е Германия, все още можем да мислим.

Не ни заливайте с джендърски помии, дирници

За да няма дискриминация, да ни уведомите колко неидентифицирани убити мъже има за същия срок. Или само животът на черните и жените има значение. А! И на "бежанците.

Част от цената, на мулти-култи идиотщината. Най-"интересното" тепърва предстои.

Абе, аз имам следния въпрос: Че нямаме ли си закони, според които да си биеш и да си убиваш жената е незаконно? Мисля, че си имаме и още как... И нещо друго: Не по времето на бай Тошо не е било модерно да си биеш жената. Да и тогава това беше незаконно и наказуемо! Казвам това, защото все повече млади (20+) ми викат как тогава това е било едва ли не всекидневна практика.

при действаща в Германия Истанбулска конвенция - по един опит за убийство на жена дневно?!?! Явно това нещо не работи!! Или преди конвенцията опитите са били по 2 дневно? :)

Вмирасното зеле значи няма да прочета тази глупост !

Дойче зеле не консумирам. Нещо за Путин има ли в текста?

СПОКО БЕ ДОЙЧОВЦИ .... ИСЛЯМА ЩЕ ПРЕМАХНЕ УБИЙСТВАТА НА ЖЕНИ .... ШЕРИАТА ЩЕ ВИ СПАСИ СЪВСЕМ СКОРО :)