Коментари - Коджейков: Организаторите на атентата са професионалисти, щом има взрив - има и покушение | Днес.dir.bg

Коджейков: Организаторите на атентата са професионалисти, щом има взрив - има и покушение

Не вярвам човек да кара децата си, семейството си и да прави опит за инсценировка, коментира бившият шеф на НСО по повод подозрения на политици от ПП и ДБ

Обратно в новината

Коментари - Коджейков: Организаторите на атентата са професионалисти, щом има взрив - има и покушение | Днес.dir.bg

Коментари

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ?! И пострадало 1 ДЪРВО?!

И тоя плоскоглавец-експерт. Като има взривове в Украйна и те ли са покушение срещу мафията наречена съдебна система у БГ-то???

Поръчителите и жертвата са от един и същи кръжок, а изпълнителите са аматьори в исценировките.

Гунчева: Малко упражнения по логика. Блажени наивните, тяхно е царството на глупостта! МАЙ 1, 2023 960x540 (1) Гешев не е неудобен на никого наистина. Освен може би съвсем бегло на ДПС и ПП. Интересно е кой има интерес от подобен атентат? На първо място – самият Гешев. Напоследък, особено след джендърменското споразумение между ГЕРБ и ПП, като едното нищо решаващият коз може да е главата на главния прокурор за постигане на правителство, че той Ристе Бойкикиев толкова отдавна си мечтае да си има главен прокурор, че направо вече не е човешко да стои в тая абстиненция. С атентата се доказва, че Гешев е неудобен на някого /по-наивните си въобразяват, че на мафията/, и ако някой сега посегне да го смени, като едното нищо може да е свързан с атентата. С този „инцидент“ на практика Гешев се циментира в прокуратурата. Да отбележим и това, че никой не е пострадал. Ако някой иска да гръмне някого, уверявам ви, че няма да се гъбарка по такъв начин. То бива, бива непрофесионализъм, ама бивол за мезе не бива. Корабче ни плува в окото, както се казва…. Може и да е предупреждение. В прокуратурата има доста политически игри. Може пък Гешев да е решил да спаси главата си, като поднесе главата на някой от топ-мафиотите на България, участвали във властта. Естествено, последните това не биха го допуснали, ако са го разбрали и това е начин да го плеснат през ръцете и да го накарат да се замисли върху картинката. Все пак толкова са инвестирали в него….. Може да е сценка. На американците. Които да извадят доказателства, че Путин е виновен за тая работа, ей Гешев се върнал от Украйна, където каза, че ще арестува Путин и последният е пратил ГРУ да го гръмне. Ама те не успели. На косъм, бе, на косъм, ама не успели. То ние, дето сме отраснали в дивия социализъм и си пишехме със съветски/руски другарчета, дори знаем, че тези, набележат ли някого, му остава само време да си напише завещанието. Но пък американците могат да ползват тази теза, за да засилят военното си присъствие тук, включително в държавни институции, служби и прочие. Те само си търсят повод да доведат още американски войски в България и да ни въвлекат във война. А това е идеалния повод. Както се казва, ако няма повод, ще си го измислят. Обстоятелството Гешев да е засегнал интересите на мафията и престъпността по какъвто и да било начин, напълно го изключвам. Та си спомням 2020, когато викахме по улиците: „Оставка, съд, затвор, Гешев е позор.“. Пък сега, видиш ли, се руши държавността с тази сценка. Блажени наивните, тяхно е царството на глупостта! Елена Гунчева-Гривова

Още един ненормалник за Курило

Коджейков(Копейков) да не е брат на Трактора? Същата противна мутренска муцуна има!

Ти не вярваш, че е инсцинировка, но не малко от нас си мислят точно това. А, ако тези бяха професионалисти, нямаше да разчитат само на взрива, а щяха да са наблизо с оръжия и да довършат работата, ако нещо се обърка или поне да проверят, че са я свършили. А не да гръмне и после по новините да разберат, че са се провалили? Ето затова не малко от нас си мислят, че е постановка, замислена и изпълнена от фашагата Гешев. Щото всичко е нелепо.

Разтягане на локуми. Не разбрах каскета на семейна разходка ли е бил,или по работа на среща с мл.прокурори както той казва И къде ги е помъкнал децата?защо? Дебилният ни прокурор ,,изплиска легена,,с този Пи ар ход

КРАТЕРЪТ от 3-те КГ. тротил представлава ОБГОРЯЛА ТРЕВИЦА. Взеха цял народ за МЕЗЕ.

Вярвам на Гешев повече от тези измамници ПП

Ще видим разследването докъде ще стигне.

Каскет пикчърс и силата на 3-те килограма тротил ?

Покажете автомобила ?

Какви тъпи Генерали си имаме...

Мноуу си тъп бе Саше (коджейков)

Баах ти глупака.За 30 години не научил , че с осколки срещу бронирана кола е като с гол гъз да смачкаш таралеж.. Тоя "генерал" май беше завършил ВИФ

Още ли вярвате на розовите дебили, женкари и пе@@раси от ПП ДБ, ама тези парапети са нагли хулигани, като от филмите?! Рекетьори и мьрзеливци, напаст божия!

Какви глупости говори този. Подчинението към висшестоящите, с което е закърмен в МВР, му замъглява ума. Представям си колко адекватно ни управляват такива хора на високи позиции. Каква е логиката има взрив - има покушение? Изводът е само, че има взрив, всичко друго е теория на конпсирациите в момента, защото много малко знаят на върха какво точно се случва в държавата в момента.

Навремето "аматьорите" в Италия почти "изпариха" стотина метра прав участък от магистрала за да убият Фалконе. Нашите "професионалисти" дори не одраскаха Гешев. Човек вече и от капацитета на българската мафия трябва да го е срам. Извън шегата, то хубаво е, че няма пострадали. Сега службите дължат отговор на един прост въпрос на всички българи - кой и защо се опита да убие главният прокурор или постави взрив щото да изглежда така? Такъв атентат не само засяга всички българи, като посегателство срещу най-важната обвинителна институция, но също така засяга пряко и лично прокуратурата и нейният ръководител, а те са най-овластената структура в държавата. Ако и в тоя случай се окаже, че някак не могат да се справят бързо, ясно и категорично, то явно е дошъл моментът за сериозни реформи.

Професионалисти, ама нищо не направили! Жив и здрав да е човека, но ако си искал да пострада няма да го направиш така аматьорски.

Булшит.

То и държава има, ама държавници - НЯМА!

биографията на експерта - Роден е на 14 март 1968 г. в София. Баща му Никола Коджейков е съветски и български офицер, полковник от Строителни войски, а дядо му Христо Коджейков е деец на БКП и подполковник от българската армия. През 1993 г. завършва Националната спортна академия в София. Бил е национален състезател по академично гребане. От 30 юли 1993 г. е на кадрова военна служба.[1] Бил е охранител на президентите Жельо Желев и Петър Стоянов, както и на Бойко Борисов

Професионално е пипано,за да не пострада никой. Гешеф пере имидж,ама "Магнитски "идва скоро...

какво не вярваш - тоалкова са тъпи , че не могат като хората една инсценировка да направят.

За българското простолюдие, толкова….

При всички случаи -мяма държава!!!

А бе какво ще се обяснявате на паветажа! Те знаят най–добре, щото това са го учили , освен това не може да измествате толкова безотговорно прожектора от тях и да го насочвате другаде! Те сега полагат кански усилия да спасят държавата и това е толкова епично!Ето, Киро например, не фигурира в списъка с министрите, но за неговата жертва не се пише така, както за евентуалното затриване на Гешев! Ама, той бил със семейството си?! Ами, че и Киро има семейство! Медиите да не се разконцентрират, защото не им се плаща за глупости!

SirBob

Айде малко да помислим с главите си за този атентат и дали е реален. На кого е попречил Гешев и то точно сега, че да се организира покушението му? Гешев си е кукла на конци, ръководена от Боко и посолството на САЩ. За толкова години от мандата си той не е предприел някаква сериозна борба с организираната престъпност - акциите срещу Черепа и Арабаджиеви бяха по времето на Боко и очевидно се касаеше за това да се изрекетират едни мутри да дадат повече пари. Гешев е далеч от образа на Джовани Фалконе и Паоло Борселино, които организираха кръстоносните походи срещу мафията в Сицилия през 80-те години на 20 век, и платиха с живота си за това. Ама много далеч е. Така че този атентат е много съмнителен.

SirBob

За това става дума.

Гешев може и да не се бори с мафията, защото борбата с Русия му е по–вървежна, но мафията пък може да е отделила малко време за него!

SirBob

Той не се бори с никого. "Борбата" с Русия е по опорки, спуснати от едно посолство, всички знаем кое.

За човек с такива постове, този говори пълни глупости. На завой било, затова били професионалисти...смешки някакви.

и на боко тулупа ли курТежи пазят унуките, дъщерята, любовниците и т.н? Или само на шоумена Главен Каскет на Републиката (милиционера от академия симеоново (оня с дипломата без подписи и заверка)) Ха, ха? А? Стига Бе!

Проблема е , че не може да се вярва на "експертите" които ще ни убеждават в правотата на тезите поднесени на обществото.

Колко да са "професионални" питате вие? Ами поръчали са има силна пиратка, която да не нарани никого и ето имат пиратка и пушилка.

Щом и Лена е наясно с бомбите няма спор! Хванаха я с Киро в кревата, ама тя отрича бе.В това са силни комунистите, да казват на черното бяло....

"Взривът е бил извършен на завой. Избор на едно такова място говори, че хората, които са заложили бомбата, са професионалисти". Много бърз и необоснован признак за професионализъм. Ама всеки има право на мнение, та и господинът.

У село на такива "дървета" им викаме драки:))) Освен това, са скършени няколко клончета...

има ли жена , има и прелюбодейство

станал е експерт........ има и трибуна

И военна академия "Г.С.Раковски" през 2009г...........Генералщабен профил.

marketor

Този тъп гербопитек на снимката - разтривач на ушите на тиквата. цял живот гъзоблизец - смешник. Кави алианци, какви 5 лева?

marketor

Този тъп гербопитек на снимката - разтривач на ушите на тиквата. цял живот гъзоблизец - смешник. Какви алианци, какви 5 лева?

Има ли пострадали ?Има ли драскотина по колата ?И защо Гешев пътува с ескорт със семейството си ?

Курвата гуглена стана експерт по антитероризъм. И ако не изказва лично мнение то като говорителка на простото кире, изказва негово както винаги аматьорско мнение

Ташаци на рояци, тъпи калинки, каскети и мутри се опитват да я довършат тая държава.

Като му гледаш интелектуалното излъчване на тоя, по-добре не чети...

Коментари - Коджейков: Организаторите на атентата са професионалисти, щом има взрив - има и покушение | Днес.dir.bg

Коджейков: Организаторите на атентата са професионалисти, щом има взрив - има и покушение

Не вярвам човек да кара децата си, семейството си и да прави опит за инсценировка, коментира бившият шеф на НСО по повод подозрения на политици от ПП и ДБ

Обратно в новината

Коментари - Коджейков: Организаторите на атентата са професионалисти, щом има взрив - има и покушение | Днес.dir.bg

Коментари

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ?! И пострадало 1 ДЪРВО?!

И тоя плоскоглавец-експерт. Като има взривове в Украйна и те ли са покушение срещу мафията наречена съдебна система у БГ-то???

Поръчителите и жертвата са от един и същи кръжок, а изпълнителите са аматьори в исценировките.

Гунчева: Малко упражнения по логика. Блажени наивните, тяхно е царството на глупостта! МАЙ 1, 2023 960x540 (1) Гешев не е неудобен на никого наистина. Освен може би съвсем бегло на ДПС и ПП. Интересно е кой има интерес от подобен атентат? На първо място – самият Гешев. Напоследък, особено след джендърменското споразумение между ГЕРБ и ПП, като едното нищо решаващият коз може да е главата на главния прокурор за постигане на правителство, че той Ристе Бойкикиев толкова отдавна си мечтае да си има главен прокурор, че направо вече не е човешко да стои в тая абстиненция. С атентата се доказва, че Гешев е неудобен на някого /по-наивните си въобразяват, че на мафията/, и ако някой сега посегне да го смени, като едното нищо може да е свързан с атентата. С този „инцидент“ на практика Гешев се циментира в прокуратурата. Да отбележим и това, че никой не е пострадал. Ако някой иска да гръмне някого, уверявам ви, че няма да се гъбарка по такъв начин. То бива, бива непрофесионализъм, ама бивол за мезе не бива. Корабче ни плува в окото, както се казва…. Може и да е предупреждение. В прокуратурата има доста политически игри. Може пък Гешев да е решил да спаси главата си, като поднесе главата на някой от топ-мафиотите на България, участвали във властта. Естествено, последните това не биха го допуснали, ако са го разбрали и това е начин да го плеснат през ръцете и да го накарат да се замисли върху картинката. Все пак толкова са инвестирали в него….. Може да е сценка. На американците. Които да извадят доказателства, че Путин е виновен за тая работа, ей Гешев се върнал от Украйна, където каза, че ще арестува Путин и последният е пратил ГРУ да го гръмне. Ама те не успели. На косъм, бе, на косъм, ама не успели. То ние, дето сме отраснали в дивия социализъм и си пишехме със съветски/руски другарчета, дори знаем, че тези, набележат ли някого, му остава само време да си напише завещанието. Но пък американците могат да ползват тази теза, за да засилят военното си присъствие тук, включително в държавни институции, служби и прочие. Те само си търсят повод да доведат още американски войски в България и да ни въвлекат във война. А това е идеалния повод. Както се казва, ако няма повод, ще си го измислят. Обстоятелството Гешев да е засегнал интересите на мафията и престъпността по какъвто и да било начин, напълно го изключвам. Та си спомням 2020, когато викахме по улиците: „Оставка, съд, затвор, Гешев е позор.“. Пък сега, видиш ли, се руши държавността с тази сценка. Блажени наивните, тяхно е царството на глупостта! Елена Гунчева-Гривова

Още един ненормалник за Курило

Коджейков(Копейков) да не е брат на Трактора? Същата противна мутренска муцуна има!

Ти не вярваш, че е инсцинировка, но не малко от нас си мислят точно това. А, ако тези бяха професионалисти, нямаше да разчитат само на взрива, а щяха да са наблизо с оръжия и да довършат работата, ако нещо се обърка или поне да проверят, че са я свършили. А не да гръмне и после по новините да разберат, че са се провалили? Ето затова не малко от нас си мислят, че е постановка, замислена и изпълнена от фашагата Гешев. Щото всичко е нелепо.

Разтягане на локуми. Не разбрах каскета на семейна разходка ли е бил,или по работа на среща с мл.прокурори както той казва И къде ги е помъкнал децата?защо? Дебилният ни прокурор ,,изплиска легена,,с този Пи ар ход

КРАТЕРЪТ от 3-те КГ. тротил представлава ОБГОРЯЛА ТРЕВИЦА. Взеха цял народ за МЕЗЕ.

Вярвам на Гешев повече от тези измамници ПП

Ще видим разследването докъде ще стигне.

Каскет пикчърс и силата на 3-те килограма тротил ?

Покажете автомобила ?

Какви тъпи Генерали си имаме...

Мноуу си тъп бе Саше (коджейков)

Баах ти глупака.За 30 години не научил , че с осколки срещу бронирана кола е като с гол гъз да смачкаш таралеж.. Тоя "генерал" май беше завършил ВИФ

Още ли вярвате на розовите дебили, женкари и пе@@раси от ПП ДБ, ама тези парапети са нагли хулигани, като от филмите?! Рекетьори и мьрзеливци, напаст божия!

Какви глупости говори този. Подчинението към висшестоящите, с което е закърмен в МВР, му замъглява ума. Представям си колко адекватно ни управляват такива хора на високи позиции. Каква е логиката има взрив - има покушение? Изводът е само, че има взрив, всичко друго е теория на конпсирациите в момента, защото много малко знаят на върха какво точно се случва в държавата в момента.

Навремето "аматьорите" в Италия почти "изпариха" стотина метра прав участък от магистрала за да убият Фалконе. Нашите "професионалисти" дори не одраскаха Гешев. Човек вече и от капацитета на българската мафия трябва да го е срам. Извън шегата, то хубаво е, че няма пострадали. Сега службите дължат отговор на един прост въпрос на всички българи - кой и защо се опита да убие главният прокурор или постави взрив щото да изглежда така? Такъв атентат не само засяга всички българи, като посегателство срещу най-важната обвинителна институция, но също така засяга пряко и лично прокуратурата и нейният ръководител, а те са най-овластената структура в държавата. Ако и в тоя случай се окаже, че някак не могат да се справят бързо, ясно и категорично, то явно е дошъл моментът за сериозни реформи.

Професионалисти, ама нищо не направили! Жив и здрав да е човека, но ако си искал да пострада няма да го направиш така аматьорски.

Булшит.

То и държава има, ама държавници - НЯМА!

биографията на експерта - Роден е на 14 март 1968 г. в София. Баща му Никола Коджейков е съветски и български офицер, полковник от Строителни войски, а дядо му Христо Коджейков е деец на БКП и подполковник от българската армия. През 1993 г. завършва Националната спортна академия в София. Бил е национален състезател по академично гребане. От 30 юли 1993 г. е на кадрова военна служба.[1] Бил е охранител на президентите Жельо Желев и Петър Стоянов, както и на Бойко Борисов

Професионално е пипано,за да не пострада никой. Гешеф пере имидж,ама "Магнитски "идва скоро...

какво не вярваш - тоалкова са тъпи , че не могат като хората една инсценировка да направят.

За българското простолюдие, толкова….

При всички случаи -мяма държава!!!

А бе какво ще се обяснявате на паветажа! Те знаят най–добре, щото това са го учили , освен това не може да измествате толкова безотговорно прожектора от тях и да го насочвате другаде! Те сега полагат кански усилия да спасят държавата и това е толкова епично!Ето, Киро например, не фигурира в списъка с министрите, но за неговата жертва не се пише така, както за евентуалното затриване на Гешев! Ама, той бил със семейството си?! Ами, че и Киро има семейство! Медиите да не се разконцентрират, защото не им се плаща за глупости!

SirBob

Айде малко да помислим с главите си за този атентат и дали е реален. На кого е попречил Гешев и то точно сега, че да се организира покушението му? Гешев си е кукла на конци, ръководена от Боко и посолството на САЩ. За толкова години от мандата си той не е предприел някаква сериозна борба с организираната престъпност - акциите срещу Черепа и Арабаджиеви бяха по времето на Боко и очевидно се касаеше за това да се изрекетират едни мутри да дадат повече пари. Гешев е далеч от образа на Джовани Фалконе и Паоло Борселино, които организираха кръстоносните походи срещу мафията в Сицилия през 80-те години на 20 век, и платиха с живота си за това. Ама много далеч е. Така че този атентат е много съмнителен.

SirBob

За това става дума.

Гешев може и да не се бори с мафията, защото борбата с Русия му е по–вървежна, но мафията пък може да е отделила малко време за него!

SirBob

Той не се бори с никого. "Борбата" с Русия е по опорки, спуснати от едно посолство, всички знаем кое.

За човек с такива постове, този говори пълни глупости. На завой било, затова били професионалисти...смешки някакви.

и на боко тулупа ли курТежи пазят унуките, дъщерята, любовниците и т.н? Или само на шоумена Главен Каскет на Републиката (милиционера от академия симеоново (оня с дипломата без подписи и заверка)) Ха, ха? А? Стига Бе!

Проблема е , че не може да се вярва на "експертите" които ще ни убеждават в правотата на тезите поднесени на обществото.

Колко да са "професионални" питате вие? Ами поръчали са има силна пиратка, която да не нарани никого и ето имат пиратка и пушилка.

Щом и Лена е наясно с бомбите няма спор! Хванаха я с Киро в кревата, ама тя отрича бе.В това са силни комунистите, да казват на черното бяло....

"Взривът е бил извършен на завой. Избор на едно такова място говори, че хората, които са заложили бомбата, са професионалисти". Много бърз и необоснован признак за професионализъм. Ама всеки има право на мнение, та и господинът.

У село на такива "дървета" им викаме драки:))) Освен това, са скършени няколко клончета...

има ли жена , има и прелюбодейство

станал е експерт........ има и трибуна

И военна академия "Г.С.Раковски" през 2009г...........Генералщабен профил.

marketor

Този тъп гербопитек на снимката - разтривач на ушите на тиквата. цял живот гъзоблизец - смешник. Кави алианци, какви 5 лева?

marketor

Този тъп гербопитек на снимката - разтривач на ушите на тиквата. цял живот гъзоблизец - смешник. Какви алианци, какви 5 лева?

Има ли пострадали ?Има ли драскотина по колата ?И защо Гешев пътува с ескорт със семейството си ?

Курвата гуглена стана експерт по антитероризъм. И ако не изказва лично мнение то като говорителка на простото кире, изказва негово както винаги аматьорско мнение

Ташаци на рояци, тъпи калинки, каскети и мутри се опитват да я довършат тая държава.

Като му гледаш интелектуалното излъчване на тоя, по-добре не чети...