Кремъл: Партньорите ни не са готови за коалиция с нас

Русия все още има желание да действа като участничка в антитерористична коалиция и съжалява, че други страни още нямат такава готовност, заявиха от Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: Партньорите ни не са готови за коалиция с нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като идея е нещо неангажиращо. Вижте как хубаво и безметежно поканените партньори си "воюваха" с ИД. Ама дойдоха рашките и сега някои откачиха, че им се прецака берекета. Примерно едните пишат из форумите лъжи с пяна на устите за някой сребърник, а други почнаха да свалят самолетите на тези, дето ги дигат от калта. Нали видяхте как се изпариха "умерените", дето стреляха по катапултиралия пилот - горе във вечните ловни полета да си стрелят пак ... Предателите никой никога не ги е толерирал, а руснаците са най-чуствителни към тях. А иначе накрая всички пак ще търчат да се снимат с победителите... Кофти ми е, че България пак е на грешния кораб.

Не ви трябват съюзници, които да ви забиват нож в гърба и да ви пречат. Свършете си сами работата, за да сте сигурни, че е добре свършена.

Уговорили се да се борят само с терористите,а не и с групировките които също се борят с терористите".Е хубаво,ама дали ще стане я?Щото сирийската армия и в частност руската армия се борят единствено с групировките които се бият срещу ИД!А дали остана нещо от тях е друг въпрос,но на Путин да вярваш,който всеки момент може да те изпързаля е много несериозно!

Че кой луд да става партньор на Путин?

Брей, тоя омекнал като прясна кифличка. Май още един самолет трябва да се свали.

ЩОМ ЛЕКАРСТВОТО ДАВА РЕЗУЛТАТ, ЛОГИЧНО Е ДА СЕ УВЕЛИЧИ ДОЗАТА!

Най вероятно Дира ще ме изтрие, защото не им изнася истината.. Ти си ИДилски боклук и не заслужаваш да газиш Българска земя. И твоя ред ще дойде.

Отново лайнари ,отново соросоидни боклуци ,които за 10 долара от дъртака са продали и себе си и децата си,да проституират.Как при конфликт между Русия и Турция българин ще бъде на страната на Турция ,КАК.Ето защо и сме били най дълго под робство от всички балкански народи.Днес в Атина гърците са изгорили турското и американското знаме,ама те са народ,а не мърша като нас.

Ало,зомбито!Правилното в дадена ситуация ,в случая сегашната е да си на страната на правата страна,независимо коя е тя ,каква религия изповядва и какво са правили предците в далечното минало при други обстоятелства!Това е принципно положение,в противен случай няма смисъл от принципи!Няма безгрешни велможи,защото винаги царя е гол!Особено когато се нарущават приети международни стандарти!

двуликие я\а\нуси винаги са били двуполови-горят американски знамена,а лапат американски пари това си пар екселанс проси\т\уция.а руския цар тьрси сьюзници за да си легаизира окупациите-кьде беше преди 3години

Така е Баце-друго си е демокрацията на ония брадатите талибани-умерените де дето ги въоръжават факинг ЕС и САЩ. Погледни колко демократично и умерено режат глави и разстрелват лежащи по земята пленници.

Не знаех, че ИДИЛ се канят да участват в избори след 6 месеца.

Не Идил, а Асад се готви за избори. ИДИЛ са пътници, но докато Асад е на власт все ще се появяват клонинги на ИДИЛ. Мнозинството Сирийци не могат да понасят Асад и БААС. С поканата на руските да бомбят всичко живо авторитетът му свъсем падна.

В училищата на Германия не се споменава името на нашия Бог Исус Христос!Говорят само за БОГ!Заради мюсолманите!В училищата под давлението на чалмарската общност децата плуват със шалвари!Капиши! Толераст си на който жената ще я забулят а ти ще мълчиш!

Патил съм и не вярвам на нищо руско. Хич.

какво искате от Русия ? Та тя е само 40 години в Сирия.

Това ми направи впечатление: Русия и Франция се договориха да нанасят удари само по терористите, а не по групировките, които също се борят с тероризма, заяви вчера френският президент Франсоа Оланд след срещата си с руския президент Владимир Путин в Москва. За мен това говори в прав текст, че руската авиация бомбардира противниците на Асад, а не ИД.

И понеже лъжеха, че е обратното, та затова се наложи да иде Франция там.

Изглежда не знаете че руската военна доктрина е само отбранителна. Тя няма нападателна такава. Затова и хеликоптерите им нямат задна скорост.

И щото сега свърши отпускарския сезон, та се разработиха!

Или е за пари, или Путин си е харесал някоя сирийска гимнастичка.

Можеше да покани гимнастичката на почивка в Крим, без да срива родината и със земята.

Към това неразривно си върви и казусът с Крим и Източна Украйна.

Къде беше две гофини Русия и какво я накара толкова спешно да се разработи по въпроса? Изпусна корая на конците или нещо друго се случи?

Случи се това, че беше заета с Украйна, а се разбърза, защото на Асад му оставаше малко.

нали таковата - сепаратистите.. Какво общо има Руссия с това?

требваше спешно да се пречи на газовите проекти за ЕС, заради което сключиха споразумение с Израел да не допуска строеж на арабски и сирийски такива.

Това не са щатите дето във всяка точка насаждат демокрация. Без мисъл, без планиране. Това не е международна политика. Когато направиха държавата Косово. И това е международен прецедент. Всички ръкопляскаха. Обаче сега Шотландия може да се обяви за независимост. Каталуния. Крим вече се обяви....Вие си приказвайте. Кърджали може да се обяви. Изобщо настъпи ерата на градовете-държави. С очевидния проблем, че сега боклука не е биоразградим. Та много лесен въпрос задаваш. Международната политика не е за слонове в стъкларски магазин, накратко и накротко.

възможен преврата на 9.9 и снеха обявата на война какво беше??

Незнам кой е наивен. Ама си личи кой пише за пари.

Крим се обявил за независим!!!! Кога бе и къде е тая държава? Крим беше анексиран от Русия, както Судетите от Германия преди ВСВ!

Заявена руска цел: "Голяма военно-морска, военно-въздушна и сухоземна база на едно място". Това озачава анклав на крайбрежието - поне 150-200 кв.км. Още означава контрол над трафика, добива и доставките, на всичко важно в Източното Средиземноморие. Просто няма основа за съгласие с другата страна.

Русия не е окупатор, а само освободител. Ако иска бази, то това са бази за мирни цели и с мирни намерения за доброто на арабския свят и Европа.

само колко бази има в Калининградската зона, няма на 500 километра наоколо. Сега пък размахат томахавки Ту-22 от Кримнаш и те така...

Разпадна се съветската империя. Европейските народи направиха мирен преход с изключение на Югославия и донякъде Украйна, макар и доста по - късно. В близкият изток и северна Африка, поради факта, че мюсюлманската религия по - трудно възприема онези ценности, които произтичат от хартата на ООН за правата на човека, така наречените цветни революции, по - трудно гарантират демократизирането на тези страни. Като включим и факта, че точно тези страни бяха преди в сферата на влияние на Русия, картинката става пълна.

Съветската империя отдавна се разпадна и остави на самотек държавите, с които дружеше. Сега е наред руската, която с никого не дружи.

ДА

много страхливо боязливо лицемерно участие.Около 9млн мюсолмани се трудят за германския бюргер!Меркел знае ако и скочат недоволни плюс поканените "бежанци"ще усети жега във врата си!Германчетата обичат да плуват но в басейните да не дразнят мюсолманчетата навличат ШАЛВАРИ!!!До там го е докарала Меркелица!

през 9 държави да стигнат в Германия? Щото има много бюргери ли? Или щото знаят немски...

От дедо ми съм запомнил: "С циганин и с руснак ош беш да нямаш-винаги ще те преметнат!".

запада да е партньор на руснаците след като великия крейсер Москва щял да изстрелва по две ракети за една цел. Хайде първата може да улучи целта, ама къде ще отиде втората като целта вече е улучена ?

Втората ще се върне на кораба !

Добре, бе - нека Русия да пуца по терористите, а съюзниците по групировките! Няма разлика, въпросът опира до термина.

Как ще са единна коалиция с русия американците, като те самите подкрепят ИД, както и турция открито подкрепят ИД независимо ка се казват различните групировки, идеологията която изповядват е една и съща

за руските доброволци в ИД..

Русия все още има желание да действа като участничка в антитерористична коалиция и съжалява, че други страни още нямат такава готовност, заявиха от Кремъл. Натискаме се на Запада, а? Що така, бе?! Те хората готовност си имат, но нямат желание да се захващат с вас, щото вече сте тотално компрометирани голтаци.

Щото пак оцапахме пейзажа.

Путин го казва дипломатично, но и смразяващо: искаме коалиция, но ще играете руски формат. Ние командваме в Сирия, ние контролираме небето в Сирия и далеч извън него. Целите са ясни, а ако ни давате още такива няма да ги откажем . Ако не сте с нас няма как в Сирия да сте против нас. Кой съгласен, съгласен, ние може да се справим и сами, само не ни пречете, щото един от вас вече се опита , но оттогава дори когато спи е с телефон в ръка.

Басфора и Дарданелите. Каза им най-дипломатично...

Жалко, че не се разбраха!Дано не стане късно за коалиция по-нататък.Аман от тези икономически интереси на кой ли не

само Русия ли трябва да управлява международната търговия и в частност цените и тръбопроводите,А..

Най - просто казано - за всичко се разбират, само за Асадчо не могат. Всички искат да се преборят с ИД, но само Путин защитава Асад. От където да го дъвчем, все Асад се появява. Единственият възможен консенсус е, пътна карта за провеждане на избори под наблюдението на ООН и гарант сините каски. Старт на пътната карта, веднага след шамаросване на ИД.

Никога няма да шамароса ИД това изчадие адово. Такъв пъклен план е сътворил, че само ако последва съдбата на Садам напр. може да се избегне тежък световен конфликт. А Асад е само момченцето му за креватни политически перверзии.

Може пък да се разкае и да преживее катарзис.

За да се изчисти и подреди бързо една държава, особено след война е нужен силен ръководител!!! А не някоя марионетка, за това Асад трябва да остане поне докато не си подреди отново държавата!!!

да се коалират със защитника на масовия убиец на народа си башар. се едно да си съучастник. имайте го предвид путинофили - едно е да харесваш русия и руснаци, друго е да си съучастник. сирийците са се разделили от егоизъм, хитрост и печалбарство,бегат и в ес и другаде, но не бегат при путин. що ли?

Всички от тези страни трябва да се управляват от диктатори. В противен случай не могат да се управляват. Може би след 200 години нещо ще може да се измени.

Някой по-надолу беше написал,че действията на Русия противоречат на резолюция на Съвета за сигурност на ООН. 1. Такава резолюция няма. И не може да има без подкрепата на Русия и Китай. Всяка страна постоянен член има право на вето. 2. Руснаците са там по покана на сирийското правителство и не е необходимо да искат разрешение от ООН. Все едно българското правителство да покани чужда армия на помощ и затова да трябва разрешение от СС на ООН. 3. За Ирак и Либия обаче нямаше резолюция на СС на ООН и САЩ никой не ги е канил.Та какво правеха там тогава?

и в ГДР 1953, н Унгария 1956, в Чехословакия 1968... Винаги беха "канени" и никога с резолюция на ООН.

Значи така : Ако Българският народ покани руската армия никой няма да се разсърди?

със западни храни, а те бегат презглава от тях.

Което означава, че Русия спешно трябва да се изрита от ООН.

Не знам само защо го бавят тоя антихрист. Това вишата политика наистина е просто по-скъпа курва!

"Арест в Истанбул за журналисти, разкрили, че Турция въоръжава сирийските терористи". Политически са некоректни към ДПС ли тези новини,Дир ?

кой ги въоръжава..

Мандат ако имаш от сирия,куре,и сирийци и руснаците ще те въоружават!Само, че си господин никой!

Вертолет Ми-8 на компанията Турухан е извършил тежко аварийно кацане на брега на река Енисей. По първоначални данни на борда е имало тричленен екипаж и 22 пасажери. Връзката с вертолета е изгубена 12 мин след излитане от летище Игарка в Красноярски край. Спасителните екипи са открили вертолета, лежащ странично на заледения бряг. Загинали са 15 души, останалите 10 човека са транспортирани до болница. Според непотвърдена информация причината за катастрофата е технически отказ.

Отново празни приказки. Уж съвместни удари по терористите и "добрите" руснаци искат коалиция, а лошите не дават. Истината е, че Путин защитава Асад срещу всички, а западняците не са готови да приемат Асад и докато се наканят ИДИЛ ще бъдат заменени от друга модификация и т.н.

Откак Русия нападна Украйна, Русия има само врагове, цял свят врагове и нито един партньор

Скъпи,-ти такава информация я получаваш чрез подлоги-български и западните СМИ!Няма причина за беспокойство!Путин ще избере!

Обамата иска да се бомбардират само болници и сватбари. Турците искат да свалят коалиционни самолети. Руснаците искат да унищожат ИДИЛ. Това е разликата.

Руснаците, като икат да унищожат ИДИЛ защо бомбардират всички врагове на Асад, в т.ч. и мирни граждани и гцивилни обекти?

и кво чакаше миролюбивият император, като е в сирия и с хора и с техника много преди атентатите в париж. какво прави седмици наред, че не разбрах. плямпаше ,че унищожава ид, ама друг път

Путин, ти си умен президент и се чудя, как можеш да наричаш "ПАРТНЬОРИ" хора, които разговарят с теб и си мислят как по лесно и бързо да те унищожат?..

гори стотици тонове храна пред очите на бедните руснаци и не му дреме.

Да "гори" храна ! Но храната не е гори Путин, а си има санитарен контрол, който е преценил, че храната, която запада предлага ще навреди на руския народ! ...

Реално погледнато, специалистите по снегорини са в Русия. Май затова никой не ходи вече там през зимата !

Като не са готови - играй сам. Русия сама може да победи всички в Сирия.

Точно така - може още да унищожи света 19 пъти. А скоро - и 20.

Може и да не може да унищожи света, но домати може да почне да произвежда. Имат си колците от Коми, остава само разсъда да внесат от Китай и почват.

Единствените ви партьори са армията и флота! Дерзайте! А на всяка гнида цяр се намира!

Въпроса не е в това дали могат или искат да работят в коалиция, а дали това ще се хареса на САЩ. Мисля , че ще им дойде желанието, когато изтряскат пак някой атентат- я в Щатите, я в Англия, я на някой стадион....истината е че , съвременния капитализъм е небивало алчен, иска целия свят, придобива нечовешки уродливи и извратени форми . Русия е пречка и то най голямата. Китай обаче още си трае, но и той ще се включи.

САЩ са номер едно (столицата на света), ЕС, Австралия, Япония и др. са добре подредените провинции. Има сили, предимно варварски, които това не ги устройва.

Путин изолира всички терористични държави в света, начело със САЩ, Канада, Австралия, Норвегия и ЕС. Последва ги малко по - малко терористичната Турция ( може да се спори дали Турция е толкова терористична колкото другите).

Направо матира с пешка всички фашисти :)))

Целта на Путин е, да остане само той и ИД. Всички останали да духат супата.

малкият принц на самотната планета .

Май истината е, всички демократични правителства изолираха Путин.

:)))) Има си хас, само ти да не си разбрал иронията.

В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА СКАНДАЛИТЕ ОКОЛО ХИТОВИТЕ ПАРЧЕТА НА ЧЕНАЛОВА В НЕТА БИХА ПРЕДИЗВИКАЛИ ВСЕНАРОДНИ ПРОТЕСТИ И НОВ КАБИНЕТ, ТУКА НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА! КАТО НЕ ВИ ПУКА -МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТУК!

Изчезвай, какво правиш тука - ?

Пък и чака ли се от умрял писмо?!

Прав си, но нашата държава не е нормална, всички виждат че нищо не се решава тук: дори да се самозапалват хора. Затова погледите са обърнати навън и следят международното положение: то ще определи и вътрешнополитическата конюнктура. Иска ни се да е обратното, но за съжаление няма как да стане.

Путин започна да затъва в сирийското блато. Вече е очевидно, че няма да постигне основните си стратегически цели - повишаване цените на петрола и смекчаване на западните санкции. Вместо това започна да търпи преки загуби. А вермевия му прозорец е крайно ограничен. Първо защото парите свършват и второ защото в САЩ предстоят избори.

даже му свалиха петрола още днеc на $4ч.85 за барел,хи хи

Не знам как Русия и Путин са в изолация ама всички го търсят и тичат до Москва. Меркел и Оланд все те ходят до Москва при Путин ,не е обратното. Кери търси Лавров,Ердоган Путин.Той пък не му вдига телефона. Та,как е в изолация не знам. Като искат да го изолират защо го търсят?

не тичат до Москва. Тук са добре платени и ползват служебни компютри.

Путин будалка западняците. На Русия такива партньори не и трябват. Особено когато стрелят от засада, в гръб ... Русия има три цели - военна база в Сирия, война далеч от руската граница и участие в решаване на газовите и нефтени доставки за региона и Европа. С един удар Путин решава много задачи, а Ердоган не може да се побере в кожата си и сбърка фатално.

Голям хулиган тоя Путин бре!? Направо заслужава званието тарикат номер едно в света. хахаха

Ами сменете партньорите. Искате ли предложения-кажете

Шило

Няма как да има коалиция, защото така или иначе ИД си отива, а силите имат противоречиви интереси там. колкото и да го усукват е това.

ИД си отива.. На негово място има друго съкращение. В Сирия е така от повече от 60 години.

БААС...

Така е - няма как заедно да се борят-едни да воюват със смъртни врагове, а други с отрочетата си...

Империята на Злото няма как да се бори със злото. Ето защо и вашите "партньори", както лицемерно наричате западните демокрации не са готови за коалиция с вас. Поняли?

Говориш за ФАЩ надявам се!!

и да се надяваш и да не се надяваш..

Крайно изнервен е Путин. Едно от целите на сирийската му политическа авантюра бе да разчупи изолацията си. Разчиташе това да стане бързо. Вместо това започна да търпи загуби. Това, че слабо звено като Оланд му отказва означава че шансовете за успехи в Сирия се топят. Успехи политически, военни и икономически. Задава се втори Афганистан, а той върви в комплект с разпад на руската държава.

Шило

Сигурен ли си? Аз-не. Съдейки по ставащото, по ухажването... Хеле пък Ердоган с тази простотия, съвсем му даде козове.

като им спре доматите сега ще видят турците.

ПИПО

И как бе мило стигна до този извод? Къде са ти доводите, аргументите? Турчина моли за среща с Путин, гледах му интервюто, мрънкаше като ученичка. САЩ се направиха че нищо не знаят, ЕС открито заявиха, че Турция прави грешка и че трябва да внимава. Турските превозвачи и туроператори ореваха ортълъка и ти гнидо ми обясняваш как Путин бил изнервен и как Русия се разпада?

Чак за разпад - едва ли. Но че нещата не вървят нито за него, нито за нас - товя си е така и жалко.

От Вас разходите, жертвите, черната работа. От нас изгодите и далаверата. При Путин това не минава.

Най - мразеният български политик ( защото е и най - умния) вчера при Ризова изнесе лекция на тема - кризата в близкия изток, Европа и света. Останалото е само "дъвка без край" и празни приказки.

и какво каза в лекцията? Че дори комунизма е по добър от сегашната демокрация и либерализъм!

Бреее, май си слушал с улевото ушо!:)