НАТО влиза в коалицията против ”Ислямска държава”?

Военният комитет на НАТО препоръча алиансът да се присъедини към международната коалиция против "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - НАТО влиза в коалицията против ”Ислямска държава”? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИД може да бъде заличена от лицето на земята за 0 време, ако тези, които им продават оръжието и я ползват като инструмент за печалби не са против !! Световният мир не е в полза на тези хора, които ще се обявят против такава намеса !! НО..."ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА" !!

Още една организация която реално ще се бори срещу ИД!Защото Асад,Путин и Хизбула се борят главно срещу слабовъоръжената и разпокъсана опозиция,а срещу ИД ядат бой!И ги избягват!Единствено американците и съюзниците им изтребват бойци и командори на ИД! От руска страна само празни и глупави приказки,а от страна на Асад и Иран само зверства!

Какво ще кажете, а? Бил ли съм примерен на комсоболските събрания? Някой да каже нещо?

не може да я сломи никой бе. Нито военно, нито финансово...Ко става и Бойко не знай.

Забавно! Не бяха ли точно САЩ на великия демократ Обонго заявили, че сме победили в Афганистан? И в Ирак?Затова и изтегляме войските. И че победата на коалицията срещу Ислямска държава е в най-близко време? Че нали точно нашите любими и велики партньори и съюзници - Турция, Саудитска Арабия и Израел подкрепят Ислямска държава, при това с негласното одобрение на САЩ... Негласно, освен с някои изцепки като разкритията на сенатор МакКейн и срещите му с Багдади. Аре стига с това иди ми - дойди ми!

От доста време не бях чел такава тъпня.

Не искаме НАТО! Искаме мир!

Ако искаш мир, готви се за война!

ChatGPT

?! Осъзнавате ли вече колко сбъркана е тази организация НАТО?

НАТО щяло да участва, да се включва, да приключва, но без никакви войници. Тази глупост откога я слушаме. Това е като цялата им измислена коалиция, която точно нищо не прави, освен някой погрешен въздушен удар. Другата глупост е Афганистан. Не разбраха ли, че няма военна победа срещу талибаните. Талибаните са част от афганистанското общество, при това преобладаваща. Много добре мотивирани, въоръжени и с опит. Щом на САЩ са им излишни парите и живота на хиляди войници, да продължават.

Значи НАТО-то се справи със своя враг 1 Русия и сега реши да се пробва и с ИД. То без значение е , че ИД оттук нататък и предстои да се бие с другите ислямистки крила, течение и фракции и да прави атентати. Та по стара традиция НАТО се включва от този момент, в който вече е ясно кой ще е победителя. Досега какво правеше - продаваше оръжия Асад и лаеше по границите на Русия. Видя, че ефекта е нулев и реши да хвърли кирливите дрехи, щото вонята около него стана нетърпима. Та си мисля - за кой ли път България се озова качена на лайняната каруца?

Решението е нещо като с чужда пита помен да правиш ! И те така ....................... !!!

аз се чудя какво прави това НАТО?? нищо, стоят си на топли местенца и Столтенберг и другия голям апарат и трупат пачки и стаж...никаква полза от НАТО, войниците и стоят в едни държави охраняват и те не знаят какво и това е ..тъпа работа ...играят си на война..абе глупаци и идиоти станете и пометете тази сган ИДИЛ, само ядете парите на данъкоплатците ....

Как какво правят в окупираните държави -'охраняват техните марионетки !

НАТО първо да излезе от коалицията с ИД, пък после да влиза в коалиция срещу ИД :)))

Колко пъти? Тоя е осмата коалиция на Нато против Ид

НАТО ще става "троянски кон" в борбата с ИД. След като немогат да помогнат на терористите отвън, ще се пробват отвътре.

Влязохме в НАТО и в ЕС, за да има кой да ни пази, понеже сме малка държава и сами не можем да отделим много пари за отбрана, а и нали сме 100% в Европа. Сега излиза, че ще бъдем въвлечени във война. Ще купим нови самолети с наши или взети пари назаем и те ще отидат на война. Загазваме политически и финансово. И накрая може и да няма име "България". Друго си е ЕС да има собствен генерален щаб и да води собствена отбранителна политика за опазване на европейските извоювани с много ум и труд ценности.

Да бе, шефа на НАТО Йенс Столтенберг е посещавал центъра за подготовка на военният министър на ИДИЛ до 2016 година Омар Шишани в Грузия...

Както казват хората"Сетила се Мара ,да се побара"...ама,че смешно НАТО.......клоуни