Каракачанов: Коалицията ще е стабилна само с обща програма

"Не обичам думата "реформи", защото 27 години говорим за реформи, а сме по-зле", каза пред Дир.бг лидерът на ВМРО и съпредседател на "Обединени патриоти".

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Коалицията ще е стабилна само с обща програма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чудя се този не се ли срамува от това да се нарича русофил!то в русия дали има българофили се питам аз?

а ти русофиле на твоите руски мафиоти ли да се надяваме!стига ни зловредното влияние на руския окупатор от което и до ден днешен не може да се отървем!времената вече са други!

И КАК ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА,КОГАТО ВИЖДАНИЯТА ВИ СА ДИАМЕТРАЛНО ПРОТИВОПОЛОЖНИ С ТЕЗИ НА ГЕРБ???АКО ВЯРВАТЕ,ЧЕ ФЕОДАЛА ЩЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ЗАДГРАНИЧНИТЕ СИ КУКЛОВОДИ,ЗНАЧИ СТЕ НАИВНИЦИ!!!

а ти русофиле на твоите руски мафиоти ли да се надяваме!стига ни зловредното влияние на руския окупатор от което и до ден днешен не може да се отървем!времената вече са други!

Вървели Каракачанов, Сидеров и Симеонов по улицата и от ъгъла едно лаЙно им подвикнало. Ей ИрбрИкчии. Те веднага отговорили. Ние не сме ибрИкчии, ние сме Патриоти. Абе, то и аз преди бях торта гараш, ама......

КРАСИ НЕ ТИ ТРЯБВА КОАЛИЦИЯ С Б.Б.ОТ ТРИМАТА "ГЛУПАЦИ" ТИ СИ НАЙ УМНИЯТ, ЗАТОВА НАПРАВЕТЕ КОАЛИЦИЯ С БСП С МАЛЧАЛИВА ПОДКРЕПА НА ДПС /срещу парче от баницата/ТОВА Е ФОРМУЛАТА ЗА ВЪЛКА СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО.ТОВА Е СИГУРЕН 4 ГОД. МАНДАТ И СТАБИЛНОСТ ЗА СТРАНАТА НИ.

Гласуваш за ОП, получаваш Бойко! Факт. Парламентарна аритметика и пълна безнадежност...

Добра мисъл! Само че,си огледайте платформите и кажете кое ви е общото с ГЕРБ? Какво ще правите с пенсионерите? Тях направо не ги виждам. Половината са пътници.Менда Стоянова определи от 1 юли пенсиите да се повишат с 2,4%!!! Това ли ви е общата позиция? Или мерака за власт? Кое ви е общото? Знам,че Сидеров е за АЕЦ"Белене" и "Южен поток" ГЕРБ са против! ТЕ СА ЗА ЧАСТНА АЕЦ! СМЕХОРИЯ КАКВАТО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА! Интересно Каракачанов за какво е? За магистралите! Така ли? Май някои ще си гризат ноктите,че са гласували за вас!

двойник на Фред Флидстоун

коне ` орел рак и щука ТРИ ТАНКИСТА, ТРИ ВЕСЕЛыХ ДРУГА. экипаж машины боевой танка се кара от симеонов, отзад качундрени каракачанов и сидеров хехехе дс и бкп

Аааа,"Валерка", не обиждай така ,нас истинските танкисти,макар и бивши.... Как ще дадеш на Симеонов да кара танка бе? Ти луд ли си ...Ами той одма ще го откара в някой пункт за скрап :)))Симеонов ,желязо види ли ,очите му светват ,като на мангал влязъл в някоя ел.централа натъпкана с "жица" Дюмбела ,дебелата "македонска " свиня Каракачана ,нито може да се качи на танка ,камо ли да влезе в него ...съмнява ме ,че дори ще може и пеша да го следвадва ,дори и да вържеш една тава с кюфтета отзад за примамка и стимулиране :))) А,белокоско ,"златния" , дребосък ,той войник не е ходил ,още ,като изреве двигателя на танка , ако не се насере от шубе ...пиши го бегал през глава :)))

Каракачанов: "По-зле сме отколкото при комунизма" Другаря Каракачанов е прав! Като долно миризливо ченге избрано от тъпите бълхарчета, той сега трябва да се бори за топлото си местенце, а преди държавна сигурност му го гарантираше без да си мръдне пръстчето.

Каракачанов, пуста лакомия за власт, отивате си, който е пристанал на ГЕРБ, след това е на бунището-справка РБ....Оня ненормалник, атакиста, до вчера ревеше КУРВИ НА БОРИСОВ, а вие тримцата сега какви сте, агенте на ДС!?!

Каракачанов го помислих за Шиши , станак 150 кг. Естествено, че искат целия мандат - за 4г . се краде повече, отколкото за 2?

Чета от трима, въпросът е кой от тях е предател.

а каракачанов един мех с ла...на, нищо повече

какъв патриот може да е човек , дето ще изпълнява заповедите на една тиква тъпа и проста.

КРАСИ, ЧАКАМ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 300 ЛЕВА И ВЕДНАГА УВЕЛИЧЕНИЕ С 150 ЛВ. НА ОСТАНАЛИТЕ.

Колко ще добре да си имаме за министър на отбраната доносник на ДС, ЕНП ще са щастливи, в НАТО ще го посрещнат по български с хляб и сол и веднага ще му дадат допуск до всичките си тайни. Да ние честита достойната кандидатура на този ГОЛЯМ българин.

Курекрачунов ,искаме си повишението на пенсиите и то драстично заради газта. Когато обещава газта си беше спокойна, а сега и тя яко скочи.

А какво ще кажеш, дебел изпечен мошенико, за предизборните обещания за 300 лева мин пенсия и 600 лева мин заплата ??

Алооо, Каракачанов, агенте "Дончо" или може би агенте"Иван" абе то още при вас пишман патриотите има разногласия, а ти си тръгнал за обща програма да ми говориш!

Като чета отговорите на Каракачанов и виждам че по много въпроси са на доста различно мнение както с ГЕРБ така и с НФСБ и АТАКА. Първо ще се разпадна ОП, и то точно ВМРО ще се отдели първо, защото няма да издържи на номерцата на ГЕРБ, а също така и на подлизурските действия на НФСБ. АТАКА пък са си откачени по презумпция, те ни се водят, ни се карат .... Резултата от това управление ще бъде унищожаване на патриотичното обединение.

Защо ми се струва,че тази коалиция ще бъде Лебедовата песен и за трите националистически формации...

Коалицията е невъзможна.

ККАРАКАЧАНОВ ТИ СИ ЕДИН ИСТИНСКИ ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ! НА ВМРО-ТО В МАКЕДОНИЯ ВИКАТ МВРО! НА ВАС ТРЯБВА ДА ВИ КАЗВАТ ОБЕДИНЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

Борисов внимавай с тези ОП. Аз им нямам доверие след като почват да имат условия и Сидеров е там, защото ГЕРБ ще поемат негативите

Само наблюдавайте внимателно дали ГРОБ ще допусне някой патрЕот до някое от най-ресурсните министерства, които управляват големи еврофондове.

Тая торба с екстременти се взе на сериоЗ.

Очертава се нов и за радост последен епизод на филма, свързан с това некомпетентно управление: Управлението на Простакът 3 Залезът на Буда.

По време на управлението ан Борисов парите от еврофондовете бяха най-големи за България и ВЪПРЕКИ ТОВА вместо с тези пари да създаде икономика работеща, той увели дълга три пъти и българинът обедня още повече, за престъпността и социална сфера пък не ми се говори. Само БОГ можеда помогне на болните и пенсионерите.

Не ще само пари. Трябва и акъл. Докато европарите се използват само за безсмислени проекти, чиято единствена цел е усвояването на пари от едни фирми, няма да прокопсаме. И за това положение сме си виновни единствено ние. А дали ще са герб или някои други, все тая. Разликата е само във фирмите, които намазват. Цари тотална управленска импотентност. Няма мениджъри. Само меринджеи навсякъде по всички нива.

Тя още от сега е нестабилна.

Мечти сбьваются ... Тримата патреоти ще са бъдещи министри на Бойко ... Външен министър Сидеров пак ще може да ходи на плаж Варадеро. а Каракачанов ще отбранява България от Външни врагове. Симеонов - начело на икономиката ...и т.н. ...

1.Управление на ГЕРБ/със или без ОП/ няма да издържи 4 години, най-малкото поради невъзможност да осигури финансов ресурс. Нови избори през 2019 г. 2. Евентуална коалиция означава отстъпки по ключови проблеми от едната или другата страна, което е малко вероятно и неприемливо за избирателите им. 3.Никой министър от ОП няма да може да провежда своята политика във ведомството си. Политиката се определя от премиера и от целия МС. 4.Вътре в ОП поне на думи има съществени различия по някои въпроси. Извод: ОП ще бъдат поредната патерица на ГЕРБ, ще бъдат употребени и обвинени за неизбежния провал на това управление и ще изгубят преобладаващата част от привържениците си. Така те се ликвидират като реални значими опозиционни политически сили. Въпрос: защо се хващат на тази игра, след като много добре съзнават написаното по-горе?

Всеки, който се коалира с ГЕРБ, е обречен на следващите избори. Всички го знаем, с изключение на жадните за кокъла псевдопатриоти. Ако бяха патриоти, щяха да са опозиция и да притискат шайката да предприеме мерки за тоталната мизерия, корупция и липса на каквато и да е перспектива. Сега ще се въртим в кръг, докато ония пиявици се насмучат, но те нямат засищане.

Каракачанка ти забрави вече пенсионерите и ниските доходи сакаш големата заплата и после пенсиика а на нас дете те подкрепихме. Един приятел викаше на кой вол на кой крава на народеца от хуй глава

ГЕРБ- некомпетентни бивши комунисти с чуство за чест. Това са ГЕРБ. С този багаж не ще подобрят живота в бг-то.

Да не забравим Симеонов министър да го направим.

зор да бъде коалиция с Герб.Така или иначе са решили да осребрят каквото могат макс .мандат гонят без абсолютно съобразяване с ситтуация мутренско арогантно агресивно управление на всяка цена без принципи и съображение от резултати .То тогаво можеше с всеки друг като са решили да изконсумират любовта на обединение крепящо се на желание за трупане на богатство.

тоя просяк дето живеел със 1200лв на месец.... ходи рапортувай на гриша Гамчев...

ЗАДАВА СЕ ПРАВИТЕЛСТВО НА НА БОДИГАРДА НА Т.Ж. И 3 мата войводи малееееее войводите как са огладнели ще падне лапане бодигарда ще им дава по трошички та да слушат ха ха ха егати тъпия народ

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Тия самонарекли се патриоти, програматана фондация ханс Зайдел ли ще изпълняват, указанията на Дол ,на Меркел или ще отстояват българския национален интерес, който е съвсем различен от този на ЕНП и Брюксел. Ако наистина са патриоти не би трябвало да участват в съсипването на България.

много балам народ подлъга - браво. Та на въпроса. Не съм гласувал за теб, щото не ти вярвам - дебел шопар. Моята пансия е 150 лв. ако сега ти ми дадеш - не от твоите, а от бюджета 350 - лелей - кеф!, Ама съседът той взема 320 лв. на него трябва да дадеш - 700 лв., щото иначе аз получавам повече. Анадъма? Аз анадъма, че ни излъга и за никого нищо няма да има, ама простият народ не!

колко пъти беше опозиция а Каракачанке ?Колко беди докара на България ?Обща програма няма да намериш ще сте подлоги и резервна гума на ГЕРБ.Ще си правят плаващи мнозинства и ще духата супата.Бая комисионана ще вземеш за така извъртяното поведение .

Ченге-Каракачанка,Дунавски комита стига лъжи.Ти,Сидер и оня с телевизията сте си руски агенти заедно с Доган!!!!!!!!!!!!! голям зод да минимизирате отцепените турци от Доган за ДОСТ. Интерисува Ви руския резидент на мафията у нас Доган да не губи и Вие до него. Каракачанка кво стана с обещанието ти да се защити неприкосновеността на частната собственост. Да имаш право да се защитиш в дома си от цигани и нападащи старите и немощни по селата??!! Нали одма щяхте преди да внесете закон. Нищо не става от Вас АГЕНТИ-МУТРИ!!!!!!!!!!!!! Няма да свършите и сега нищо. Колкото новия президент свърши в борбата със корупцията и обеща да иде в Румъния на среща с Маковей да се запознае и предложи на българския елит същата борба и промяна. Надяй се У-йо на пияни жени.Това маторжийче президентчето щом служа три жени: жена си,Кури и рожавата вице нищо не очаквам добро. То е казано акъл от човек,който не пикае прав не взимай!!!!!!!!!

Ако бяха руски агенти, най-малкото нямаше да станат патерица на ГЕРБ, за да продължи същото антируско управление под диктовката на ЕС, а щяха да останат в опозиция и да оставят ГЕРБ да се оправят сами. Такова управление не би издържало дълго.

Красимирчо, байовото, гладът за власт е силно нещо. Всичките ти бъртвежи за програми, стабилност и пр. ще се изпарят, щом Мутрата ви подхвърли някой по-неоглозган кокал.

Времетрайност на КАМИНЕТ Боку3 НЕГРАМОТНИ - 3 месеца

Да попитам все пак за пенсиите от 350 лева и заплатите от 1500 лева или ще замаскират всичко с шоковото увеличения на газта.

По-зле? Каракачанов, агентите може и да сте по-зле сега. Тия дето само си бачкаме, сега сме по-добре.

алоо Куку, човека говори за демографската криза, циганизацията и т.н. - по-добре ли сме от преди 10г., м? Кой го брига твоето положение бе, малоумен?

Уеуеееее мауеееееееее ! До къде я докарахме !? Шкембо, министер на войната !!!

Прав е.Не е редно да живееш в друга страна да спазваш техните правила,а да гласуваш за други правила, които не важът за теб защото не живееш там.

Съжалявам,ч е един път гласувах за Каракачанов. Борисовци са некомпетентни да упралвяват, ама по-добре некомпетентен и с чуство за чест отколкото мошенници с господарски наклонности (БСП). Проблемът е, че Патриотите много се изложиха с това по границата, да посягап на възрастна жена - все пак освен българи сме и човеци, оттогава Симеонов ми е адски противен. Борисов пак ще се улее, той ДОКАЗА, че да си почтен не е достаъчно, за да подибриш живота в държавата. Както вика един роднина, ГЕРБ са некомпетентни бивши комунисти, все еднакви.