Меркел ще получи подкрепа за четвърти мандат като канцлер

Партньорите на германският канцлер Ангела Меркел в коалицията подкрепят издигането й за нов мандат.

Обратно в новината

Коментари - Меркел ще получи подкрепа за четвърти мандат като канцлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега е момента да се присъединим към Brexit групата и да се сформира ЕС2. Първите ще са най-печеливши. След това ще става все по-трудно.

И в Швабия както в Булгаристан от избирателите нищто не зависи. Изборните резултати се оформят във ФАЩ. Няма защо да се търси логика в избирателите - куклуводите отдавна са достатъчно цинични и нагло демонстрират фалшификаторските си възможности. Умираща Европа се дави преяждайки с "евро-атлантически"... ...фекалии !

Меркел да си ходи... Достатъчно вече съсипа ЕС..

ПАРТИЯТА НА МЕРКЕЛ ГУБИ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ,И ВЪПРЕКИ ТОВА Я ИЗДИГАТ ЗА КАНДИДАТ КАНЦЛЕР!!!ТИЯ СА ДАЛЕЧЕ ОТ ЗДРАВИЯТ РАЗУМ И ПРАВИЛНАТА ПРЕЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА В СТРАНАТА!!!ТЕЗИ ОТ"СТРАДФОРТ",ПОДЦЕНЯВАТ ГЕРМАНСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ!!!

Тези ясно, че ще я предложат, защото без нея и те ще изхвърчат от властта, ще отидат на бунището на историята или ... в затвора! Но ако германското общество избере Меркел, значи страда от мазохизъм и тотално оглупяване. В което не вярвам. Германците се събуждат!

АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ,ЯЗЪК ЗА КАДЪРНАТА НАЦИЯ ,ИМА НЯКЪКЪВ МЪЗОХИЗЪМ В ЕВРОПА ,ТОЙ ЛЪХА ОТ КРЕТЕНИ КАТО МЕРКЕЛ,ОЛАН,ЮНКЕР,ДР.ИМА И ПАПАГАЛИ КАТО НАШИЯ ПОЖАРНИКАР ,КОЙТО САМО СЛУЖИ ЗА УСИЛВАТЕЛ НА ПРОСТОТИЙТЕ НА ИЗБРОЕНИТЕ КРЕТЕНИ

Явно малоумието е обзело и германците!... Е, важното е, че не сме сами...

И тогава немците в гер-я ще са меншенство - това си е гогато васал ! И пакповтарям търси се причината за всяко събитие ! причината е юсей - по нататък сте вие с вашите глави които и трябва да расъждават

Евалата, баЦе! Ама, кажѝ чесно - защо си така скаран с правописа бе, братле?!! :-D

МАМА МЕРКЕЛ, ОТНОВО...! НЕ НИ МЪРДА СВЕТОВНАТА ВОЙНА - НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ХИТЛЕР! И ЗА НЕГО ГЛАСУВАХА "ДО ДУПКА"...

Дори и да бъде подкрепена това не означава сигурен четвърти мандат. Така че е рано за вълнения и коментари.

Ще я преизбират, докато гербът на немския флаг стане полумесец. Това трябва да ни накара да внимаваме какво изискваме от нашите политици, които, за да сме в ЕС подпомагани, трябва да са послушни на Меркел.

това показва, че там вече живеят само мутанти без мозък, а скоро ще бъдат малцинство сред "мигранти" без мозък! Ех, Европо, Европо... матреало там се оказа по-зле и от бугарския!

От тези 200 хил. читави са сигурно около 20 хил. Останалото шкарто ще се връща от държавата, която го е приела първоначално. Меркел постигна целта си - тя ще остане в историята като Хитлер, Сталин.....................

Че защо като Сталин?

Някой да ме корегира, но Германия не е ли република, или съм пропуснал момента на трансформиция в кралство начело с кралица Меркел?

corrIger - корИгирам corrEct - корЕктно Идва от френския език. Ако Ви е трудно, българските "поправям" - "правилен" са добре.

Твоето джудже дори и конституцията промени, за да го преизбират, ама тогава не плака толкова. :))) Тогава, това беше за доброто на родината ти, нали? :)))

И кой ще я преизбере? Пак хамериканските служби са намесени, гледат да не си изпуснат подслушаната послушничка

На практика Германия е по-силна от САЩ, защото контролира ЕС!

за това САЩ пък контролират Меркелката

Тази възможност е съвсем реална, защото кукловодите имат интерес от доунищожението на Европа. По същата причина се получи неестествения съюз между ЕНП и ПЕС в европарламента. Това идва само да ни подскаже, че съдействия от Европа не можем да очакваме и че сегашната мигрантска политика ще продължи. Затова трябва да вземем нещата в собствените си ръце, ако искаме България да оцелее; както и да изберем достойни българи за управници. Иначе знаем какво ни чака след немного години.

Кукловодите ако искаха да унищожат Европа и Германия в случая , щяха да го сторят след края на ВСВ! Истината е, че ЕС е най-доброто място за работа и живеене в целия свят!

ВАДИ ЛИ?! ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ПОДКРЕПЯТ ВЗАИМНО!!!

Затова ли Путин го подкрепят толкова? :)))

Тези хора сигурно не виждат проблема,който г-жа Меркел създаде в Европа и който не може да се оправи.Тя започна бавното унищожаване на Европа и няма връщане назад.Вместо да я изправят да си поеме последсвията,те я издигат за нов мандат...не ги разбирам...

Едно време в концлагерите с гасс, сега ХУМАННО,претопиаване с милиони ,мигранти от др. континенти,21 век.4овескиа експеримент продалзава,под екипа на МЕРКЕЛ /ОЛАНД .

като остарее човек - за нищо не става, еле пък ако е бил на млади години комсомолец или комунист!

все ми идва мисълта на Хайтов - едно е да искаш, второ и трето е да можеш и да го направиш. Тая кукувица и тези около нея искат, ама не мислят за по-нататък. То и аз искам много неща - винаги го казвам на малкият ми син, щото и той много иска - и аз искам да съм висока, руса и много красива.

Започни да тренираш баскетбол, купи си перхидрол и две шишета ракия за мъжа ти.

Чичко-тревичко е по-умен и по-красив от тази дърта пача!

За 4ти, мандат сте ходи с Бурка до Бундестага, с двугарба Камила, Мааасаллла .ЛЕКУИ Европа ...

...яза па мислювам чи шъ пулучи идин гулям шут утзад вий ко ши кажити пу въпросъ?

И в Германия "демокрацията" явно цъфти и връзва.

Меркел като всеки властолюбив тоталитарен апаратчик е елиминирала всичко свястно и читаво около нея. Партийците от тамошния ГРОБ просто нямат друг избор.

ЩЕ ИМА ЛИ КОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА НЕЯ

Ти гласуваш ли Боко да е шеф на ГРОБ? Само може да гласуваш кой боко да ти взима парите.

Джаба отново да управлява потъващият кораб искат в Германия,но надали това го иска народът!!! Това,че е предложена от нейните съпартиици не означава,че тя ще спечели изборите!

Швабените са изкукали тотал.

С мигрантската си политика меркел ще доубие Европа окончателно.

Ако тази кукувица стане за пореден път канцлер, мога само да завиждам на британците че навреме са се отървали от ЕС.

Меркел ще получи подкрепа за четвърти мандат като канцлер Ако това стане, то разпада на ЕС ще бъде най-логичното нещо. Виновницата за бежанската криза ще управлява 3-ти мандат.

ЮБЕР АЛЕС !!!!

Да ги подсети с високо вдигната ръка !!!!

дкми

Германците са мазохисти! Познавам доста германци, и всички са на мнение, че по този начин "изкупуват греховете на Хитлер. Правят го, защото са длъжни пред целият свят"....

Аз

Германците имат един господ и той се нарича РЕД. Затова са малко инертни, обаче сегашната ситуация заплашва да изхвърли всякакъв ред зад борда, така че рано или късно германците ще се задействат. А когато германците се задействат...

Боговете са двама. Казват се ARD и ZDF.

Ами вече 70 години след като краварите им реформираха училището. Просто е странно че още мислят. Би трябвало само да ловят покемони като японците.

мислят, и германци, и японци и италианци, но не винаги го показват, може да го видиш във италианския филм Standing Army (2010), има го в kolibka com , показват базите и живеещите около тях и в трите победени страни

Шило

а избирателите, какво мислят? Що държат баба да бъде изгонена безславно, вместо да се оттегли с чест?

Честта на бившия комсомолски секретар, станал такъв за да прави кариера... Хайде стига бе.

Ама и тия ли вече са си напечатали протоколи че взеха да я назначават наново въпреки недоволството повсеместно а и загубите и в големи провинции..