БСП с нова коалиция от 6 партии, разделя се с ромските

6 партии подписаха договор за новата коалиция "БСП за България". Досега обединението се казваше "БСП лява България" и в него влизаха 13 партии.

Обратно в новината

Коментари - БСП с нова коалиция от 6 партии, разделя се с ромските | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стягайте редиците. Само леви и прогресивни сили с хоризонт години напред за да възродимм България. Като не стане други ще дойдат. Тоя Божинов какво е направил за България. А Янаки Стоилов? Не казвам, че нямат качества, че не са полезни, но малко да се дръпнат. просто да си намерят мястото в пъзела. Що все депутати?

Никой не ти вярва.в България тумура БКП даде много разсейки .Неспасяемо е вече положението. Не гласувам за никой и без това сме на доизжевяване.

нали бяхме "много и силни"защо сега се коалираме с партии които не могат да вкарат и един човек в парламента или това е за да има хляб за "всички"

точно махат ненужните. Явно не знаеш какво е било преди - всеки лидер на макар и никакво движение става депутат. Стига.

Курка не е познала, не може да отделя циганите от комунистите, та те са си естествени съюзници, защото си приличатт във всичко: навика да крадат, да не работят, да живеят на вересия и други да им плащат сметките, да преразпределят благата от тези, които ги създават към тези, които не могат, да паразитират, еех братя по идеология и паразитизъм. А Курка още хваща окото и си губи времето с политика...

Ама сега мангалите ще се чудят каква е ролята на партията.

Да си върнат старото име БКП, партийния дом, държавата и член Първи в Конституцията, да закрият президентството и прецедента им да стане Председател на Държавния Съвет и Генерален Секретар на Партията майка, излизане от ЕС и НАТО и влизане в ОНД.

бре троловете на цецо се активизираха,не четат,не им дреме за България...за парата и властта ги е,това с комунистите вече не върви,ГроБ актива са не успели комунисти,хора нямащи качества,лизачи,подлоги...Бойко Борисов пъдар на Тодор Живков...та Костов...та Пръмова-Кунева...все антикомунисти...предатели на националните ни интереси,не съм фен на Нинова ама ще ме направите с вашето лицемерие и лъжи,та Нинова ей така по-мъжки разкара лапачите в партията си,да ама Гроб пълно с бивши ДПС-ари,мафиоти,рекетьори и крадци ,е искаме промяна ама ако някой опита да направи нещо платените плювачи ви промиват едноклетъчните мозъци и ааа комунист..русофил...русофоб,живеете ли добре,има ли елементарна справедливост,армия имаме ли,а полицайте как ви се виждат....образовани пичове,човеци,а съдиите и прокурорите...мама ви продажна,страхлива,лицемерна,България е важна,децата ни и бъдещето им е важно,сбъркали сте народа мафиоти

Брях мама му стара. На х.я си ли да вервам или на тъпана? Ми що щеше Цветелин Кънчев на конгреса на БСП? Или БСПто се разделя само с ромските, а циганските партии остават?

БСП се разграничила от циганските формации. По тоя повод един от жителите на ФакултетО е направил изказване: - Докато беше за работата и ви требвахме беше - Другари, другари! Кога опре за парите стана - еб.х ва в циганите!

какво стана с язовирите? Пълни ли са , празни ли са сега?

Чакам сведения от ген Решетников...

ми напълно празни са, но това вече няма значение!

БСП вече не е лява партия - да се знае! Интересно как всички соросоиди избират много подобни имена за партиите си - "БСП за България"/"Америка за България", "Дай България", "Нова България/Република". Все едно се събират заедно в американското посолство и решават заедно за имената. И вижте кой е в новата коалиция - Екогласност на Соломон Паша хахахахахахахха!

Браво на тази жена! Дано успее да наложи промяната и в парламента - това е шанс за България! Сега срещу нея ще скочат всички партийни тролове и кърлежи от статуквото! Народът трябва да я подкрепи, инак си заслужава съдбата!

когато курнелия беше лявото мъ...ръка на костов, това важеше ли, или не??

има място за една нова партия "Мирчо Спасов" само тя може да реши проблемите на Народна Република България и то в коалиция с партия "Лев Главинчев и сие Георги Боков" лагерите са свободни Шаховци и капитани с бели коне дал господ

Ех, Кур /в / елка, то само с ввтини минети не става, и н.й трябва

гледам в коалицията има и комунистическа партия ! а бе курнелия, та тази партия и символите и не ги ли обявихме за престъпни?? или закона няма никаква стойност за вас??

Почетете. На всеки нормален човек ще му хареса тази комунистическа партия. Хора със всичкия си и супер политически анализи. Това са хората, които са били против това БКП да си сменя името и са живели достъчно достойно като членове на БКП, поради което не се срамуват от идеите си и живота си.

а и щом се разделила с ромските партии кой ше гласуват за бсп , явно разчита на дпс

По какво си приличат БСП и телефонните измамници? - По това, че само пенсионери им се връзват!

резултати от парламентарни избори на бсп лява антибългария : 2005г. 8 партии 1 129 196гласа. 2009г. 7 партии 748 114 гласа. 2013г. 8 партии 942 541 гласа. 2014г 14 партии 505 527 гласа. 2017г. 6 партии +десет граждански структури, - ромските партии ще има около 205 527 гласа!

Те тия ясно, че тия не са за пример, ама по "антиБългрия" от мутро-деформаторско-ромско-меркелските бандити, копито крадоха 7 години няма и май не е имало.

Червени балони развявани от хамелеони ! И те така ............!!!!!

Не е познала другарката Нинова. Ние никога няма да се разделим. Това е нашата Партия КЪРМИЛНИЦА И ЗАЩИТНИЦА

ще се обединят гласово около ГЕРБ и на БСП и е спукан балона.А и много гласове ще отидат към ГЕРБ.Гафа е на Корни и вместо да му издруса по един кючек с Бат Сали в маалите ,тя се прави на интересна.

Циганите се разделиха на социалисти и роми

Не позна. Отдавна са разделени основно на гербери и деформтори. Има и от всички други видове ама по по малко. Основната маса е в гореспоменатите прогресистки сили. Логично.

Сериозна реорганизация на БСП в правилната посока.. поредно свидетелство, че партиите са такива, каквито са лидерите им. С Михаил Миков, БСП ставаше само за та*ак.. ;)

Хх-ТИ МЕН УВАЖАВАШ ЛИ МЕЕ

невоспитанная, это еще ничего, но то что кухая , это предполагает осуствие мозгов. Это точно! Жаль только что в Болгарии таких как ты уйма и потому и государство в таком же состоянии. .

аѝде и ти сега курнелио точно пък циганите ти виновни за лошотиите и ти взе че ги махна ...ех а толкова си приличахте с тях по крадене лъгане и какво ли още не я виж там помисли си пак никога не е толкова късно...

Клише някакво си написал. Сложи името на който и да е политик или партия и няма да се промени смисъла ни на йота. А кой бил крал 7 години заедно с ромските си авери викаш? Да не е същия, който е бил на власт до сега, да му се не види?

Да ги махат. За какво са им тия ромски организации в коалицията, след като маалите масово гласуват за герберите? Може и да има връзка с евентуалната коалиция ОП. Но едва ли това е основното. ОП не се притесниха нито от връзките на деформаторите с Корман, нито от връзките на баце с Местан, нито от ромските организации, свързани с ГЕРБ, нито от очебийното предпочитание на ромския гласоподавател към ГЕРБ. Последното е и най-важния индикатор. Иначе, такива "организации" - наспорил Бог. Много барон, много нещо. От гледна точка на ОП всички, които не са патриоти са маскари до доказване на противното. Така че самото присъствие на патриоти във властта се приема за успех. Не очаквайте да са придирчиви към партньора си. Който спечели, него ще подкрепят. Очертава се това да не е ГЕРБ.

"По думите ѝ в миналото политиката на партията са правени съюзи, само за да се влезе във властта" То повечето от партиите в тази нова коалиция,ако не и всички са само за това(все пак никога не са били толкова близо до властта,а ако успеят веднага ще замрънкат за големите постове).И без това няма голям избор на големи партии за това ще ви видим Нинова да ли и вие ще бъдете спойката в коалицията както Кунева на РБ.Че от РБ бяха със същата нагласа,но накрая нищо не излезе от тях.

О, неразумний социалисте! Поради что се срамиш от братята си роми, донесли ти толкова управления?! Смяната на името на БСП трябваше да е по-смело - ЦОП Цигани Пенсионери Олигарси ..за България!

Лейке, този път не ти се получи напънът за оригиналност. А и смяната не е на името на БСП, а на коалицията.

"Поради что се срамиш от братята си роми" Защото както се казва "Нова булка нов късмет" :D

Ама вярно си куха Язе като съм пенция що ме слагаш у них.

Това ми подсказва за коалиция с Каракачанов след изборите.

Те ще са в коалиция с който спечели, без значение има или няма такива организации в редиците си. Но си прав, че действието й улеснява бъдещата коалиция. Но не е това основното. Основното е нов дневен ред, нов балансьор.

е нашата Корнелия Нинова. тя досега никога не е била в парламента, не е участвала в приватизация, не е корумпирана , не е уволнявана заради корупция-с две думи тя е чиста като девственица. Какъв лидер само си имат БСПето

Не е въпроса кой е "девствен", въпроса е кой трябва да получи наказателен вот за некадърно и вредно управление. Вярно, алтернативите не са за чудо и приказ, ама ако тръгнем по тази логика никой крадец и национален предател няма да получи коригираща обратна връзка от избирателите. Следващите ще имат още по-малък кредит на доверие и почти няма да бъдат търпени, ако тръгнат в грешна посока. Свещени крави, лансирани от някакви чужди бюрократи не ни трябват, ама хич.

Браво госпожа Нинова!Добре сте решили да се отървете от циганите!Те са камък на шията и на държавата,не самона Вашата партия! Това е социално неприспособим етност,който мрази българите,българското и моята Родина,която ги дондурка,храни и обгрижва вече няколко десетилетия още от времето на соца!

Това е лъжа. БСП никога няма да се раздели с ромските партии. Без тях няма да минат 4%-та бариера.

Ще, ще, много повече ще мине. А относно гласуването в ромските махали, вземи провери как са гласували в секциите, после пиши глупости.

gadinka_mila@abv.bg

Нинова, ти нямаш ли си друга работа, ми само дращиш тука. :))))) Ще минеш разбира се, с купените гласове ще минеш. :)

КОГА ЩЕ ПРИБЕРЕ СИНА СИ КУРНЕЛИЯ ОТ САЩ /ЗАГНИВАЩАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА СТРАНА/ И ДА ГО ПРАТИ В ПРОСПЕРИРАЩАТА РУСИЯ ???? И НАЙ-СЕТНЕ ДА КАЖЕ - ЗАЩО КОСТОВ ИЗГОНИНЕЯ, ОРЕШАРСКИ, ДАНЧО МЕНТАТА, БИСЕРОВ ОТ СДС ?????? "КОЙ" ФИНАНСИРА КАМПАНИЯТА НА РАДЕВ И ДА НЕ КАЗВА, ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ РАЗНИ СЕЛЦА СА Я ФИНАНСИРАНИ С ДАРЕНИЯ ?????..... КАЖИ ЛЪЖЕЦ ЛИ Е РЕШЕТНИКОВ ????

Доста неясна позиция си изразил. Усещт се рзни вътрешни противоречия в смисъл, но само си ги загатнал, така че да се измъкнеш, ако същите ти бъдат посочени.

"БСП....се разделя с ромските..." такива! Едно много правилно решение! Защото досега само от тях (ДПС, ЕвроРома и др.) си патеше, като слугуваше на хрантутническите им капризи.

Правилно е да обещаят и да национализират ЕНЕРГЕТИКАТА.

gadinka_mila@abv.bg

А ти имаш ли пари да платиш за това? Щото те обещават, ама народа ще плаща за това.

За обявяване на комунистическия режим за престъпен. И за премахване на символите на комунизма. Имаме такъв. Ква е тая комунистическа партия ? к0р за тея продажни бездарници

Ако не знаеш, да ти кажа - Всяка интелигентна държава си има и Ком. партия! За цвят! Не прави каши и ала бала приказки за да не спиш!

Едно е да имаш скрити комунисти в новоизпечените демократи, те се знаят! Друго е открито да уважаваш принципите на модерната коалиция с чисти имена!

Много внимателно подбрана група! Явно тръгна ли са на сериозно! Няма 6-5!

Каква е тази партия БСП която след 1989г - БКП си смениха името не знам колко пъти до сега и в крайна сметка все са си БКП/БСП и все са бита карта! Хората са казали мъдростта за вълка и козината!

кОЛЕГА,какво им е умното и грамотното на Нинова? Та името им е румънско,от Северозападнала България,където е пълно с румънски власи.Значи тя си е влаинка,пък власите много лъжат и крадат

Има трета възможност колега след олигофрен и комунист следва герберист(комплекс от двете).

ПО-БЕЗПРИНЦИПНА КОАЛИЦИЯ С ПАРТИЙКИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА НАПРАВИТЕ??? ИЛИ ПРОСТО ВИ СПУСНАХА СПИСЪЦИТЕ С КАНДИДАТ ДУПЕТАТИ :)

Мне, останалите са избягали от потъващия кораб.

ВСИЧКО ЩЕ КАЖАТ САМО И САМО ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА. ЩЕ ОБЕЩАЯТ И ДЕЦА ДА ВИ НАПРАВЯТ

До СТУДента,или си платен,или си с много промит мозък.Изобщо не е вярно,те говорят едно но друго вършат.Всичко държано отиде в техните джобове,много си малък,пък и малко си чел,а може да си отроче на тия КРАДЦИ затова искаш да вземат

Това е Нинова, не и се връзвай. :)))

Благодаря за комплимента. Ще взема да членувам в Българската социалистическа партия. След време мога да сменя Нинова...

Ставам лидер на партията, печелим категорично и аз управлявам и оправям България завинаги. Само се чудя такива предатели като вас дали заслужават да живеят в добре уредената от мен България без бедни хора в нея. /новата Швейцария на Балканите/

Нито едно от трите. Нито съм платен, нито промит мозък, нито съм тяхно отроче. От обикновено скромно бедно семейство съм. Просто виждам реалността. Видях какво направиха другите партии, а БСП сега не е онова БСП което управлява с ДПС преди няколко години... а онова БСП което беше през социализма у нас! Затова е и тая чистка в партията и тая радикална промяна в партията. Прочети ми коментара от първата страница с коментари тук от 13:55 часа, там съм обяснил на дълго и на широко как бе при социализма и как е сега при капитализма. Прочети и ще разбереш....

Добре, че се е отървала от мангалските партии. Това е начин да привлече нормални гласородаватели към себе си.

Кои са тези "нормалните", които ще се вържат на такива откровенни блянове на другарката Нинова? Да ви оправи след 20-30 години, без да обещава че ще има храна по пътя ... тая не я ли играхме вече? Още си чакаме хубавото от предните обещания на партията. .... Ей, много прост народ, честно!

Безсилие показваш ти, защото повече обиждаш безпричинно, отколкото да напишеш нещо умно и полезно за хората.

Безсилието е само твое, защото си се лепнал за мен и се опитваш да ми даваш наклон на .... 1. Изобщо не обиждам безпричинно. Само пълен олигофрен би гласувал за БСП след като те са доказали многократно, че освен да съсипват държавата, друго не могат. Това не е обида, а ФАКТ! 2. Какво умно съм написал, може да се оцени само от умни хора, а не от олигофрени, които използва лични обиди, за да си защитят "любимата партия". Като няма с какво друго да я защитите, ясно е защо прибягвате до обиди. Защото сте ТОТАЛНО БЕЗСИЛНИ ПРЕД ИСТИНАТА, КОЯТО Е НАПИСАНА ОТ ИСТОРИЯТА, А НЕ ОТ НИНОВА.

Ти работиш за АБВ и Първанов.След като изгони старите изпитани апаратчици от БСП-то,а сега и циганските партии,всичко туй със електората си, отиват при Първанката.Ще има извънреден конгрес на БСП-то май след изборите.Освен това ген.Марин,вицето на президента Първанов изкара дон Цеци от пъндиза.

но Калфин определено е време да си иде от АБВ, много е вреден в някои отношения.

"Край с тази безпринципност" - ХА-ХА-ХА , гледам и не вярвам на ушите си. Тия пак са пуснали старата плоча.... Това е като лъжец да каже - Няма да лъжа повече !

Идва "СПОЛУКАТАААААА"

Да, само че за тях, не за нас.

Dingodi чудя се кой неграмотен Бай Йух те е правил,но ти не си виновен за това.

Грамотен, не грамотен, бас държа, че имам повече сиви клетки от теб. А като знам какви хора наричате "Бай Хуй", само мога да се гордея с произхода си. :))))) Обидите показват безсилие, каквото очевадно изпитваш. :))))

имаш повече сиви клетки, самото ти изказване е потвърждение на това, че нямаш, но много силно би искал да имаш.и понеже нямаш никакви доказателства за наличието на повече сиви клетки искаш да се обзаложиш. типично за тука има/тука нема едноклетъчни мислители.

Разправяйте ги тези на някой друг. Бесепарите, подобно на герберите и дпс разчитат все повече на платения цигански вот.

Колега,Нинова е също по-умна и грамотна от посочените от теб бандити.Поне показва стремеж и има дългосрочна визия за управление на държавата.А другите обещават ср.заплата от 1500лв.Вече не ви вярваме бабо Цачке!

Човек, който твърди, че комунист е умен и грамотен и има "дългосрочна визия за управление на държавата", се нарича или олигофрен, или ..комунист! Трета възможност няма!

gadinka_mila@abv.bg

Че то не е ли едно и също?

Хахахаха, да, има дългосрочна визия ... за 20-30 години напред. Това колко мандата са? И накрая ще има ... Ние не сме обещавали храна за по пътя, ние обещаваме за след 20-30 години, а вие чекайте да се накрадем.

Много прост народ, ей ... иска ново, а все се лови за палците и се нагъзва на старото, щот било с нова шапка. Цел живот все Левски ЦСКА, а после "Ама защо нищо не се променя в тая държава?" ... еми щот се гъзите все на старите си оплождачи, щот били облекли нови дрехи. Ми калпав матрял, калпава държава.

тая корнелка поне е прифанала нещо от циганските партии,а именно да лъде като дръта циганка,нали без мангалите които гласуват за бспето е гола вода на избори,сега борбата ще е на кой кебапчето ще е по голямо,дали на тиквата или на лъжата,а турците от дпс и дост вардят отзад,на кой му е по гол задника те са там