Коалицията в Германия е в стрес заради случая "Маасен"

Управляващата коалиция в Германия е под натиск на фона на боричканията около шефа на контраразузнаването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западните "традиционни" политици все по-ясно показват, че са същите като нашите пунгаши. Поне тези от последните 30 години.

PEYTSCH

Типичен коментар на стоящи далеч от германската действителност...ГСДП иска оставката и на Сеехофер, а Налес иска запазване на коалицията...Зеехофър беше предсаедател на ХСС в Бавария и ако подаде оставка под социалдемократическия натиск няма да има коалиция, няма Налес, няма и Меркел...Всяка сутрин с включването на радиото чакаме тази радостна новина...А АзГ е с 18-19% е стабилно ВТОРА сила ...засега. Големия страх за политиканите са едни нови избори...Ще бъдат пометени за десетилетие...

PEYTSCH

Зеехофер стои твърдо зад Маасен. Това означава, че Налес е под натиск и ще бъде ... низвергната от социтата.

маасен беше махнат, защото изказал съмнение за клип, как ядосани немци нападат чужденец. нищо и никакъв клип, има го в нета-циганин се зъби, хората му крещят и мятат по него предмети. (вероятно орката е минала покрай вбесените хора и ги е напсувал, след което те са показали агресия. как смеят! ) някой високопоставен немски чиновник понесе ли отговорност -заради масовата диващина в Кьолн -заради закланите от орки -заради изнасилените от орки -заради убитите на коледния базар... п.п. освен това има нещо сгрешено в тази статистика! алтернатива за германия ВЕЧЕ е ВТОРА в социологията, а не трета...някой да е изненадан?

Меркел трябва да я съди международен трибунал за умишлено престъпление срещу Европейската Цивилизация за докараните ислиямски неграмотни нагли орди сеещи безредици насилие извращения на верска основа. За наглоста И за разбиване на християнска Европа и опит за заселване с ислямисти трябва да получи три пъти доживотен затвор на строг режим задно с убийците, изнасилвачите, педофилите. За дебелоочието и изнудване на останалите държави да им прехвърля квоти с ислямистки орди докарани лично от Меркелица още три присъди по 110години за изнудване, рекет, подвеждане склоняване към ислямизация на християнските народи. За Безобразни заплахи срещу всички свободомислещите държви Унгария, Полша и всички несъгласни с потъпкване на нормалните човешки норми , тЯ да получи отлъчване от църквата и публично обругана тя и всеки неин съпричастник.

А дали няма рейтинга в бъдеше време да и бъде както в миналото на оня нещастник с ,,мустачките,,за което сме и ние потърпевши.Същият предшественик срина Европа в миналото.Само да знае тая кукунделлка колко я ненавиждаме народите които сме били под робствито на исляма,особено нив българите и сега не си знаем цената и правата,изобщо страх.

намерил страшна снимка. Какво ли изразява тя? т криминални филми ли е тя? Постаряйте се малко към реалността!

българите ще направят съд , защо ли? Дайте са се грижим за родината си, ония ще се управят сами. Хей големи го вадим - щото много ги разбираме нещата!

А оправят,учи се до втори клас,та от тия ,,оправячи,,сме на този хал,безграбначни същества

виновен българин? Управен или оправен все тако лайно, нали искате да Оправяте света и за да направите трибунал /но за чии - нас не ни засяга/ на чуждата политика! Ухаха. Тръгнал да поправя грешки ДАСКъЛЪТ!

А ре ве, не ядосани немци нападат чужденец, А нацита подгонват някой си! Има разлика от немещ до другите.... както и в България, расистите казват: тъмно сините.

критикуват, такива журналистки грешки правят репортажите за невярваши! Нахалството обаче продължава и тази идиотска снимка /чия е - не се знае/ продължава да умърсява политическата новина! Нито е на Маас, нито на Меркел , нито на Зеехофер- от къде сте я измислили? Срамота е.