Коалицията одобри разделянето на КПКОНПИ и закриването на спецправосъдието

Няма да има извънредно заседание на НС за оставката на Цацаров, нов закон за антикорупционната комисия - идната седмица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Превратът си върви, а кучетата си лаят...

Наплеват на мандат.Я верю на наган.

Подмяната върви, от една комисия стават две - размножават администрация, още чиновници, още държавни пари за лапане...

Трябва - Всеки Съд и Прокурор в България да могат да Съдят Мафията . Тези Спец приличаха на Ромското Мешаре - ти си откраднал , ние ти го взимаме и няма Осъдени .

разказахме играта на корупцията

Дилян пеевски кой ще го предложи за шеф на ДАНС?

Как кой? Дългогодишният партньор на ДПС - ГЕРБ.

Тоя Ясен Тодоров е герберска подлога и корумпе

СЕГА СТРАНАТА ТРЯБВА ДА освободи 3 милиярда запорирани пари и имоти на съдените .

Бравос, др. Божков харесва това…

Оппаааа. Ще хвърчат каскети. Гербоаналите реват

Така трябва. Поздрави от Дубай!!

Мая Манолова, Янаки Стоилов, Антон Кутев... сегашните "борци" против статуквото и против Делян Пеевски, избраха Делян Пеевски да директор на ДАНС На 13 юни 2013 г. в 16.30 ч. депутатите от БСП получават SMS-и за извънредно заседание на следващата сутрин. Когато се явяват на сбирката, Станишев им казва, че Делян Пеевски трябва да бъде избран за директор на ДАНС. Pъководителят на една от най-важните структури в държавата e номиниран, обсъждан и избран за 15 минути, без никакъв дебат, без обосновка, без концепция за сектор "Сигурност", без нищо.“ На 14 юни 2013 г. с гласовете на БСП и ДПС парламентът приема за председател на ДАНС да бъде избран Делян Пеевски. Дни преди това изискванията за стаж на директора на ДАНС бяха занижени, като беше прието, че председателят може да има и само юридически стаж. Още тогава коментарите бяха, че промените се правят за конкретен кандидат, а заложеният стаж съвпадаше с този на Пеевски. Беше махната и възможността председателят да бъде отзоваван предсрочно "при при тежко нарушение или системно неизпълнение на служебните задължения, както и при действия, които накърняват престижа на агенцията.

Герберската мафия в траур. Как сега тиквун ще си пълни шкафчето с пачки и кюлчета!?!? ВАЙ, ВАЙ ВАЙ! Боку пак ще трябва да ходи при Ердуган да му цуня задните части и да моли за помощ.

Ако знаете само с тази уста какви хубави тръби въртя, свят ще ви се завие :D

Аз си говоря с господ

Любопитно ми е Боку чекмеджето къде ще се скрие???? Ясно е че в Дубай и Сърбия няма да може.

Ох, ще ме стегне

В кухнята ти

Ако искаше да се скрие, щеше да го нарави отдавна! ТЪПАК! Болшевиките нямате нищо против Бойко, иначе до сега 100 пъти да бяхте го осъдили! И.ИОТ!

Кифлата на пинокио е ухилена но скоро ще помръкне като шефа си Курчо.

Абе дали пачки които май са само във фантазиите ви или Божков просто ще се върне, ще си построи каквото е започнал, ще изчезнат всички доказателства срещу него и Божков ще бъде официално обявен за почтен. На следващите избори хаплювците ще го изберат. Модела е отработен с Киро.

Тази коалиция e орел, рак и щука! Единственото което ги обединява е да махнат Иван Гешев, да пуснат престъпниците, олигарси на свобода , да им спасят кожите и да откраднат милиардите от Европа и заемите от банките. Трупат дълг след дълг. По-големи крадци не е имало!

Само не си мислете, че тези в Брюксел пасат трева! Всичко се знае, всичко се следи! Първо ще предупредят разгонилите се и самозабравили се партийки на “промяната”, и после започват със спиране на еврофондовете. Гешев е подкрепян от Кьовеши и тя в прав текст каза: никой политик да не си и помисля да се меси в работата и независимоста на прокуратурата. Кратко, точно и ясно!

За да се спре работата на комисията ида се забатаци всичко. Избрахте си слухинажа на олигарсите!!!!!

Блокираха КПКОМПИ сега искат да блокират и спец. прокуратура и съдилища и с юридически хватки да освободят престъпниците и олигарси от затвора!

Изпълнителите на мръсни поръчки Янаки Стоилов - конституционен съдия и Бойко Рашков вътрешен министър, а Надежда Йорданова правосъден министър. Радев доказа, че е вредител на България. Такива като него предатели Стефан Стамболов ги пращаше на съд и от там на разстрел! Аз лично подкрепям ГЕШЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

Се въртят в кръг като идиоти.

Не трябва ли да се решава от депутатите в Народното Събрание. И те да гласуват по съвест. Не беше ли големия вой срещу Борисов, че депутатите гласуват по негово разпореждане, а сега ще гласуват под чие?

Костя Копейкин се бори, за да си заслужи рублите от Кремълската клика. Същия боклук е като Волен Сидеров. Воленчо подскачаше и накрая си тури златния пръст и управлява с ДПС в любовна прегръдка. А БСП се целуваше на Орлов мост с Доган. Мая предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а сега се гушка с Христо Иванов, който пък сатанизира Пеевски. И всички тези циркаджии сега са “промяната”, “рестарта на системата”, и “новото чисто” лице в политиката. Цирка е пълен!

1. няма да успеят да свалят Гешев, защото законът е бетон. 2. няма да подведат нито едно лице под отговорност за "кражбата на века "Хемус"". 3.няма дори да обвинят Борисов в някакво престъпление, камо ли да го съдят. 4.ще освободят парите на Прокопиев. 5.Бобоков ще излезе чист като сълза. 6.ще мрънкат срещу Цацаров и после държавата ше плати луди пари за клеветите дрещи него 7."реформата" в правораздаването с отпадането на спецсъдилищата ще доведе до започвснето на процеесите отначало. 8.ще има опити за възвръщане собствеността на Божков 9.Радев и Петков ще си сритат калпаците. ИТН и ДБ ще си сритат калпаците. Нинова ще си срита калпаците със всички. 10.След година-две и тая министърка, и всички калинки около нея ще бъдат изчегъртани.

Тролове пишат, тролове четат! Никой не се интересува от глупостите ви. Предайте на Севда.

Тази подплънки ли си е сложила на бузите?

КП-КОНПИ е изискване на ЕС! Мафията на радев и рашков не мисли така!

Това чудовище с надменна усмивка на недоклатена рускиня, започна да се взема много на сериозно!

Толкова е странно толкова усмихната жена сред чукундурските муцуни по тези места.

И защо да няма извънредно, защото ги е страх какво ще каже Цацаров от трибуната

Едната нагоре, другата надолу.

Веднага отговарям: Мазна кубратска п@тка , любовница на Ицо Носа/ викат му Христо Иванов/.

Прокурор Гешев е прицел на много по-тежки и мрачни фигури, създадени под рубашките на ДС и дърпащи конците на сегашните запорирани олигарси. А чуруликащите шарени пиленца в техен интерес са само неприятен фон...

Тази подплънки ли си е сложила на бузите?

Това не е коалиция а сбирка на джендъри хомосексуални отрепки и въшливи коври

Правосъдния министър мис Пиги, много захилена бе. Чува се от нея грух грух грях грях. Ама много ми е смешна как се взема на сериозно. Просто се чудя на акъла и. То бива простотия ама като нейното държане няма прилика. Куха лейка. Ама много куха.

И как ще борбите корупцията като сложите свои хора на първите места. Или ще бъдат безкомпромисно към чуждите а към хората на коалицията ще си затварят очите. Това проличава от тези шуробаджанашки назначения на възлови места в управлението

По точно сър тая е звезда от околовръстното

Голямо квичене на гербери! Значи на прав път сне!

Ако наистина искат да борят корупцията трябва да гласуват точка в съответния закон, че при всяка загуба в Брюксел, наложената санкция да се изплаща лично от съдебния състав, издал присъдата в България, а не от всички нас.

Мазната тьотка едно гласуване не може да проведе, но пък .........

Днес Цацата, утре Гешев. мамка ви герберопитеци!

Милиардите които Гешев запорира Олифарсите си платиха и мунчовците изпълняват Пито платено дет са вика А народът го духа както винаги