КНСБ излезе на протест пред парламента за промени в актуализацията на бюджета

Ресорната комисия в парламента на извънредно заседание ще гласува актуализацията на бюджета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква актуализация на бюджета от отиващия си Парламент! Актуализиран или нов бюджет да приеме новото управление! Първостепенната задача е заплатите на работещите хора да станат, като средните заплати в Европейския съюз, чийто член е България. Работодател, който не може или не желае да плаща такива заплати - приключва бизнеса и си харчи спестеното. Оттам ще дойде нормализацията във всички сфери на обществения живот, а не от измислени актуализации и помощи. Синдикатите, ако реално има такива - да се задействат, а не да са клакьори на управляващите.

още балъци да се връзват на профсъюзите?

goose

На някой прави ли му впечатление, че така наречените профсъюзи изплуват само в смутни времена след оставки на правителствата?

Е защо пред парламента? Пред къщата на Дългия и Тошко Африкански - там да протестират! Те свалиха правителството!

МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕ 760 А 860ЛЕВА. ТРИ МЕСЕЦА БЯХМЕ НА 650ЛЕВА ЗАРАДИ КИРЧО ПРОСТОТО И АСЕНЧО КОКОРЧО. ВСИЧКО ИЗЯДЕ ИНФЛАЦИЯТА. НЕКА ТЕ ДА ЖИВЕЯТ С МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА А И ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ.

България трябва да стане американски щат, 51-вия щат на САЩ да бъдем, но само така си викам...

goose

Аха, и пак ние, дето изкарваме тия пари, ще хрантутим целия държавен апарат, дето не дават една стотинка добавена стойност, но само мрънкат, че заплатите са им ниски.

Абе ти чуваш ли се?! Глупако, не всички можем да работим във фирми!