ЦИК спря втора книга, подарявана с вестник на Пеевски

ЦИК разпореди спиране на разпространението и на втора книга, която се разпространява безплатно към вестника на ексдепутата от ДПС Делян Пеевски "Телеграф".

Обратно в новината

Коментари - ЦИК спря втора книга, подарявана с вестник на Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми ако е така, то и ДИР подлежи на глоба и забрана за тези коментари, които "накърняват добрите нрави, честта и доброто име" на известни политици и бизнесмени. Не познавам Пеевски, никой не казва какво точно е престъпното му деяние. Разабирам че е дебел, богат, от ДПС, офшорец, медииен магнат. Всичко това е съпътствано от нелицеприятни и вулгарни епитети. Но никой не го разобличава поне за едно престъпление или погазване на някой закон. Същото важи и за Путин, Нинова, Марешки, Борисов. А някой си Кънчо се жалва, че точно в "книгата-притурка" нямало нещо за тях. Чети бе, Кънчо, коментарите в ДИР, ще ти се напълни жадната за мръсотии душичка.

Не познаваш Пеевски?!!!Само ,,Цик цирик" незнае нищо за него......,,медиен магнат" в единствено число!!!Какъв разбор направи....и какви личности, НИ посочи.....!!!По-добре незнай орачо незнайни и ори орачо, ...ори!!!!

Има ли право ЦИК, да спира разпространението на вестници и списания ?

И защо толкова се уплашиха сороските мекерета от тези две брошури ,ако им е чиста работата няма от какво да се притесняват ,никой не им пречи и те да издават колкото си искат книжки ,имат достатъчно пари от грантовете на дъртият чифут.

Макар, че никога не купувам "Телеграф", позволих си го този път заради притурката към него. Как нямаше един от омаскарените, които да принадлежат към ГЕРБ ,БСП, за ДПС да не говорим..., и видите ли всички злини на България се причиняват от всички други , но не и от тези партии., макар, че точно ТЕ за изминалите години на прехода са управлявали страната ни. Ефекта от прочетеното е следният, макар, че никога не съм гласувал досега, съвсем убедено на тези избори ще гласувам за ДОСТ, защото, никоя друга партия не е в състояние да се противопостави на ДПС, освен ДОСТ. И ако на някои им харесва Доган да продължи да вилнее в България и раздава депесарски шутове да продължават да си гласуват за него. Поантата на тези избори, е, да бъде нанесен съкрушителен удар по ДПС-проклятието на България.

Евгений Танкиста, ти ли си синьовецо? Да ме извинява уважавания Михалков, но ти си чужд сред свои, свой сред чужди. Остап Бендер би казал за такива като теб: от него не стана кинорежисьор, време е да се преквалифицира на статист в миманса.

Дебела свиня, налапал и монополизирал целия бизнес в Бг, иска да изкара виновни хора борещи се с мафията и говори за задкулисие. Най-големия разбойник иска да зомбира хората.

това е съвсем нормално по нашите ширини...

Хайде, всички патриоти и русофили да започнат да защитават родолюбеца Пеевски в борбата му срещу соросоидите.

Ако много хора са прочели тази книга преди да я спрат, Чичко Сорос пак може да претърпи някакви загуби! Кой ще му ги възстанови?

се включи активно в борбата за кокъла.

Книжка без автор е като слуховете на ДС. А нещо за /не/разпространението на новия вестник ПРАС ПРЕС цензорът ще каже ли?

Пеевски, явно е много изплашен Да България да не влязат в следващия парламент и се опитва всячески да компрометира изборите в България. Друг е въпроса, че гласоподавателите на Да България са обикновено по-образовани хора, които аз лично не мога да си представя да четат такава жълта медия като Телеграф и все пак, тази глоба 5000 - 15000лв е смешно ниска. Как ЦИК искат да пресекат изборните манипулации с такава сума?!? Отвратен съм!

ХОРА ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО КАК ПЕЕВСКИ НИ ГЪЛТА ПАРИЧКИТЕ ОТ ГОЛЯМИЯТ ДЖАКПОТ.АМИ АКО ПОЗНАЕШ И 6ЧИСЛА ВЗИМАШ САМО 500000 ЛВ.А ДРУГИТЕ ЩЕ ВЗЕМЕШ В РАЗСТОЯНИЕ НА 20 ГОДИНИ НА РАВНИ ВНОСКИОТ20Г.АКО ТОВА НЕ Е ГРАБЕЖ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.20ГОДИНИ СА ДЪЛЪГ ПЕРИОД ИЛИ ТЕБ НЯМА ДА ТЕ ИМА,ИЛИ НЕГОВИТЕ ИГРИ НЯМА ДА ГИ ИМА ИЛИ ВЪОБЩЕ НИЩО НЯМА ДА ИМА.САМО ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ,АКО ИМАШ5ЧИСЛА ТИ ДАВА 1000ЛВ.ТОВА Е ВЕЛИКАТА КРАЖБА ОТ ТИПА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ВЕРВАЙ ТЕ МУ НАИВНИЦИ,И АЗ БЯХ ДОНЯКЪДЕ НО БАСТА.НЕ ИСКАМ ДА ДЕБЕЛЕЕ ПОВЕЧЕ НЕ Е ДОБРЕ ЗА ЗДРАВЕТО МУ,ВСЕ ПАК Е ЧОВЕК И ТОЙ ГОРКИЯ.

Такава книга сигурно може да се издаде и за Пеевски и майка му. Това обаче не прави невярно съдържанието на издадената от тях книга. Няма защо да си измислят лъжи за разни соросоиди. Достатъчно е да се покаже истината. Точно тези които мислят да гласуват за соросоидите, би трябвало най-много да се интересуват какво пише там.

И рупора на "обективната и безпристрастна" гражданска съвест трябва да ми е ТОЧНО Пеевски?! И той точно е този, който ще ми говори за "задкулисие" и "крадене на каквото и да било"?;)) Стига де!;)

Кое ви възмущава?! Пеевски писа Закон за офшорките в Правителството на Орешарски. Ценен млад кадър. Гарантирам, че и в бъдеще експертния му потенциал ще бъде използван от Патриотите от ДПС.

Смешна държавичка. Разпространяваш каквато си искаш литература и голямото наказание е конфискация на ... нищо, защото то е вече продадено. И глобичка защото се повторило. Автора неизвестен. Абе има ли нещо известно в тази държава освен КОЙ?

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ. ЧЕТА С ИНТЕРЕС. ВЕРНИ НЕЩА ЗА ОТВРАТИТЕЛНИ ХОРА. ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВА!!! ТАКА, ЧЕ СМЕЛО НАПРЕД!

Лошо е да имаш само един източник на информация. А и Телеграф не бих казал, че е пример за безпристрастна и сериозна журналистика. Ама на прост народ, прости медии

си остава ВИНАГИ такъв - няма начин да го промениш. Затова само бой по дебелата кратуна - само така можеш да го натириш там, където му е мястото!

хитро прасе

Вие всинца сте мракобесни герберуги, които не разбират същината на случващото се: Доган вече е Патриот! Пеевски е Борец със задкулисието! БСП са нова партия, не като онези мошеници, дето до болка познаваме! Златото, което Сорос ви плаща ви заслепява и не виждата Божата истина! Анатема!

Един Иван Костов и Кухата лейка е негов пророк! Амин!

Заблуден си, сине! Но Божата Майка Лейка ще те светне с лъч божа правда и светата Истина! Единственият достоен за Поста е Мая Манолова, като надпартиен и доказано независим Експерт. Помни божието слово и ще се увериш в правотата му само след дни!

И как 5 - 10 000 ще го спрат, сега се разиграват милиони и може да плаща тези смешни глоби всеки ден до изборите и пак ще е насметка накрая.

КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.ТОЛКОЗ ГОЛЯМА НАГЛОСТ,КОЛКОТО Е ТУЛОВИЩЕТО МУ.ЗАЩО ГИ НЯМА НЕГОВИТЕ ХОРА ОТ БСП И ДПС,АМИ МНОГО ПРОСТО НЕ ИВАН КОСТОВ МУ НАПЪЛНИ АВОАРИТЕ И ТЕЗИ НА МАМА ИРЕНКА.ВЕЛИКА ФУНКЦИОНЕРКА НА БКП.ОЩЕ ПО ТЯХНО ВРЕМЕ ТЯ БЕШЕ КОВЧЕЗНИКА ОТ БЪЛГАРСКИЯ СПОРТЕН ТОТОЛИЗАТОР.ХОРА ПОМНЕТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ СА СЕ ПРЪКНАЛИ МИЛИОНЕРИ В ЗЕЛЕНО.КЪДЕ СА И БОЙКО И ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ,НО И ТЕЗИ ОТ РЕФОРМАТОРИ2.АМИ ЗАЩОТО СА УДОБНИТЕ.А ТЕЗИ В КНИЖЛЕТАТА ОТВАРЯТ ОЧИ НА ТЕЗИ,КОИТА ВИЖДАТ

Чакаме книга и за на мама прасенцето-Пеевски. Има ли кой да я издаде или всички издания са негови и на партньорите му!

Има вестник Прас Прес само дето ниКОЙ не иска да го разпространява, че КОЙ е монополизирал изцяло тази дейност и неудобни материали до материала не трябва да стигат. Как ли пък не се самосезира комисията за защита на конкуренцията ума ми не го побира.

Ами че КОЙ друг ще ограмотява хората в държавата на Пеевски? Делото на давещите се е дело на самите давещи се! Държавата на Пеевски се справи с Цветан Василев, фалира му банката и го прогони от България. В тази дейност се включиха всички институции на модела КОЙ - прокуратура, ДАНС, БНБ, правителство и всички останали.

Ау, пък той Цветан Василев - "светена вода ненапита"! А като ЗАЕДНО с Прасун буквално рейдваха и заграбваха бизнеса на хората, тогава си бяха дружки, нали? Ама то така става - един престъпник прекарал друг престъпник с помощта на други престъпници. Лошото е, че всички ние плащаме.

Цветан Василев не е светец, но се опита да се измъкне от клещите на модела КОЙ! Ако се доверим на думите му, Пеевски го е рекетирал и е искал да му отпусне нов кредит, преди да погаси предни два и е искал да му предаде акции от разни фирми безплатно!

Пропусна Престъпната мрежа. Тя даде Бареков (целта като конкурент на ДСБ тогава), Пеевски (като плашило) и КТБ на прокуратурата като престъпна организация. После се издъниха много други, но това бе началото на банковата криза. Реално соросоидите започнаха банковата криза. Вероятно не са очаквали такъв резултат и затова от ДСБ си мълчаха гузно по въпроса. Престъпната мрежа очевидно работеше за тях.

Не, не съм пропуснал протестна мрежа, тя не е част от модела КОЙ! Казаното от теб е вярно. Протестна мрежа пусна сигнал до прокуратурата срещу ЦВ, Бареков и Пеевски. На това основание започна проверката на прокуратурата на КТБ, която прерастна в атака и срути банката. Фактически модела КОЙ стъпи на сигнала на протестна мрежа, използва протестна мрежа, което не означава, че протестна мрежа е част от модела КОЙ!

Ми да я забраняват. И кво? 1. Тя вече е раздадена. 2. Ние и без това си знаем, че татко и братко на Ивчо Прокопиев са ДС, че братко е от "ония с куфарчетата" (и как Ивчо буквлно за една нощ от беден студент стана магнат), знаем за Каолин, за фондовете, това че жена му Галя ходеше с телохранителка на протестите и т.н. А Прасун - ми в случая е валидна поговорката "Присмял са хърбел на щърбел". И за него знаем достатъчно - за мамка му, за пристанището, за зам.министерстването му, за ортаклъка му с Цветан Василев и за ограбването на КТБ...

Соросоидната схема Да, България след краха си ще остави няколко милионери от грантове и субсидии като Ицето Иванов и кака Цона и много, малки още неукрепнали соросоидчета с ръце на палците.Малките соросоиди няма да видят и 20 лв въпреки гръмките лозунги и речи, защото именно малките соросоиди търчаха да нахалстват за подписи по улиците, малките соросоиди попълваха списъци до късно, малките соросоиди обикаляха градовете и се излагаха с тъпи клиширани фрази, мечтаеха как влизат в парламета стават важни соросоиди, сбъдват мечтите си.А сега какво-няма да видят и 100 лв.Уж много мощна партия уж грантове-мрантове дрън дрън, хванаха се за палците хиляди соросоидчета, само брадата и още двама-трима ще лапат субсидията.

а колко често лапаш лангата на пеевски?

Тролче, позна ли се в написаното?

... беше там и гледаше всичко това, затова сега го "пресъздаваш" тук? Или си изхождаш намирисващите мисли от някоя панелка в краен жилищен комплекс, защото ти е адски гот да си съществуваш така?

ОСВЕН ГЛОБА, ЩЕ ПОИСКАМЕ ПУБЛИЧНО ОГЛАСЯВАНЕ! ТАКА, КАКТО ВЕСТНИЦИТЕ ПУБЛИКУВАТ НЕВЕРНИ ИЗМИСЛИЦИ СРЕЩУ ДОБРОТО ИМЕ НА НЯКОГО. ИМА И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ! ИМА И СТРАСБУРГ!

Ти си толкова юрист, колкото и Асан Джилязото от Филиповци. КъФ Страсбург те гони бе? Държавата в случая няма нищо общо, Съдът по правата на човека не гледат дела срещу частни, физически лица...

Най- ми хареса главата с продажбата на БГА "Балкан", там дето Лостов я продал на некъв чуждестранен гад, барабар с имотите, самолетите, и гаечните ключове, и отверките в куфара с инструмент за самолети, за 100К $...

що не я купи ?

Защото не е била пускана в свободна продажба - т.е. купувачът е бил предварително избран. Ти сериозно ли не се замисли над този вариант на отговор?

Да, ама тая "книга" вече е разпространена и прочетена. И тия се напъват предизборно да отчитат дейност със забрани тип "след дъжд, каулка".

Къде може да си ги купи човек тези книги без да си купува вестника? И след изборите, пак не е зле да се види нещо, което не е зле човек да знае. няма дим без огън все пак.

Всички етнически партии в Бг трябва да се забранят със закон! Тази толерантност е прекалена и не е в полза на Бг!

Пак ли Пеевски ? Герджиков, де си бре, сезирам те !

Кво става със строителя на обръчите,съвременния Левски и Аспарух.Президентчето действа под негово разпореждане. Та този е Резидента на руската мафия у нас и продължава да е затова сме на тоя хал. Сега ще ни врътнат поредната врътка БСП кабинет и подкрепяно от ДПС и Об.Патр. Ега си българите. Всички ченгета на ДС и КГБ: Догань,Гоце,Каракач,Сидер,...... Българино не 30 г а още 300 ще си на тоя хал ако те има....... Тази руска клика ....................

Пеески на летен лагер в Освиенцим.

Пълен позор! КЪДЕ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО

ами да напишат книга и те бе...нали уж бяха събрали при тях цялата интелигенция и дисидентство. Какво само се жалват

Те не могат да пишат безобразни лъжи, каквито има в тези пасквили. Там е основната разлика.

Който купува в-к телеграф е с прасчо.Който играе в лотариите му е с прасчо и пълни ли пълни още гушата му.Продажници ,спечелили били незнам колко си хиляди.Приказки от хиляда и една нощ.

Книгата е спряна, Пеевски не е.

Vinetou

Прасун пак играе турски пиеси с анонимен режисьор. Ама и "засегнатите" добре му пригласят. Ако лъже нека го съдят за клевета, а ако казва истината да не се правят на обидени, като Сидеров от гола снимка.

Кого да съдят за безименен материал. Дела които ще продължат години наред за изясняване на виновника.

Щом книгата е на Пеевски , стана ясно на хората защо хората на Иво Прокопиев протестираха когато го избраха за шеф на ДАНС , страх от разкрития от къде идват парите и кои са мама и тати , няма нищо крито покрито , истината не можете да я скриете и с протести !

Кои хора на Иво Прокопиев са протестирали? Или сте много прости хора или сте някакви тролове тук да пишете подобни тъпотии. След подигравката Пеевски шеф на ДАНС още първият ден излезнаха 10 000 човека да протестират. И това са нормалните хора, заради които тази държава се движи и такива тъпи изроди като теб могат хляб да си купят!!

Смешно е как крадецът вика дръжте крадецът :(. Но като си помислиш, че 60% от българите са аполитични, не следят процесите в държавата, вярват на жълти медии не ме учудва, че може да повярват на тези книжки!!

"...крадецът вика дръжте крадецът". "Прекален светец и Богу не е драг", казват що-годе грамотните.

Аз си купих вестника вчера с книга ! Втора книга чета от този вестник Телеграф , благодаря на този който е написал една истинска политическа книга ! Много от нещата само се говориха в кухнята и банята , сега видяхме истината такава каквато е , дано и много като мен прозреят и започнат истинска борба с тях ! Защо няма за ЦвЦв , Тиквата , Главчо , ЦеЦа , черната кривогледа перла от Дулово и за Татяна Д.

Изтината не е куп насъбрани лъжи и слухове от банята.

Квичене, смрад и мърсотия идват откъм кочината.

Ето как квичи сериозно настъпано прасе на име ДП... :) само реклама прави и то добра на засегнатите формации.

Не тормозете прасето, че ще заслабне.