Кметове на ГЕРБ начело на протест пред "подпорния хотел" на Алепу (видео)

Със скандирания „Мая вън“ и „Къде е Христо Иванов“ активистите на ГЕРБ се събраха пред "подпорната стена"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези съвсем влизат в дебрите на медицината. Шизофрения ли е, нас ли мислят за луди.... Кой проектира този строеж, кой даде разрешение за него?

Герберско-депесарски подлоги, кой разреши строежа на подпорната стена - хотел - кмета на Бургас от ГЕРБ!? При чие управление бе построена тази грозотия - при управлението на кмета на Бурга от ГЕРБ!!! И сега същия този кмет протестира срещу собственото си решение!!!!! Абе клоуни, вие сте за лудницата!!

Простата приказка: Крадецът вика - дръжте крадеца!!!! Ами тия продажници и тяхната администрация разрешиха строежа.

'Протестиращите' Гербераси като гледам са направили поне няколко дуплики на видеото да не би да се изложат нещо. Този път обаче съвсем ни взеха за мезе. Не мога да повярвам за наглостта им Надявам се повечето начело с Тиквата да отидат на топло но не в Куба а Кремиковци

каква жалка картинка....шепа подлоги подскачащи за нещо което е отговорност на самите тях като партия! И най вече на оня банкянския!

Не мога да повярвам,каква кретения и идиотщина цари в герп! Протестират пред подпорната стена-хотел, проектиран от мъжа на Екатерина Захариева?!?!?!

Охраненият кмет на Стара Загора ,и той заплакал на чужд гроб.

Тия да бяха ги завели пред дома на ментора им да протестират срещу него защото той е в основата на гербераските разрешения дето са давали на своите хора за тази стена...

НЕМА по-нагло и безочливо същество!

ДЕМАГОГИЯ!

да ви еба майката, що не извадихте булдозерите да го съборите бе, лицемери нещастни.

Щом протестират против себе си да подават оставки бе!

Изкарани като овце по кефа на пробитата тиква !

Тия протестират против собствените си безобразия !

Браво, браво, господин кмете Николов...;)) Значи, когато безобразието "подпорен хотел" се свързваше с името на видната ти герберска другарка Катерина Захариева, ти не беше с табелата пред "подпорната" стена да протестираш?;)) А сега се изтъпани там, да?! Когато дадохте общинския път до сарая на Доган, пак те нямаше да измецаш нещо, сега що не идеш пак и там да вдигнеш табелката?;) Толква сте жалки...

Тия па нахалници - че какво му е на подпорната стена. Вече идеално се връзва със свлачището и ще го укрепи. Тиквун да си гледа чекмеджето и да остави намира хората да си строят на собствените парцели.

Викаш вече не е проблем този хотел - подпорна стена. Сега вече за нашите може и калинките изпълняват поръчки а?

Ами не е проблем, щом за едни може защо и за брата да не може?

ГБС чуя фирма бе другарю Борисов.?айде не се прави на ощипан...

Много ми е забавно сега как браните Алепу. Мръсни, подли продажни товари. С парите свещи да си купите и за мъртвите да ги запалите!Амин!

тия що не отидоха да протестират на Росенец пред сарая

А бе, ЗАЩО сред протестиращите не се виждат Катерина З. и съпругът й - архитектът на "Алепу"?! Семейното ДУО трябваше ДА ОГЛАВИ протеста на Кметове ГЕРБ за по-голяма тежест :)

щеше да е ПРЕКАЛЕНО нагло...дори за стандартите на ГЕРБ

Лицемери, болни мозъци. Кой разреши строежа на това безумие? Защо до сега управляващите не го събориха? Мая ли беше премиер или оня тюлен от Банкя?

С циркове дойдоха на валст и с циркове си заминават. ЧАО, ЧАО корона(герб).

Мн странно, уж протест, а се крият зад лозунга.

срам ги е някой ... и ти да си и ти ще се криеш

Депутатите не разрешават и не спират строежи. Това го прави правителството! Пък било то и в оставка. Бойко, макар че споменават Мая, тия се бунтуват срещу тебе. Преди новите избори чакай опит за преврат!

Ха,ха....Що не протестирахте по-рано бе,кметчета?!?!Това дето е построено е ваше дело!Ващите хора са давали разрешения,вашите хора са подписвали, вие сте правили подборката на постовете в общини и министерства, на ваша министърка мъжа е замесен.Кво ми протестирате сега?Че 10 години жсеки прави каквото си иска в тази държава ли? Не ми протестирайте, ами си взимайте адвокати и подавайте сигнали за разследване как и защо се е стигнало да там!

Това е паметник на културата на вожда ви Буци 3 великолепни. Бахти наглите

Истината е някъде по средата. Някой влиянието сизадава ли си въпроса защо точно след изборите този проект бе продаден най-вероятно без почти без пари и защо точно на местен съветник случайно оказал се брат на известна личност и кандидат депутат от партията на Манолова. Тези новите партии явно бързат да "кешират" влиянието си.

след като строителв р решил да го продава все накой ще го купи. Защо строителя го продава без пари? Да ... сигурноо политически са видяли възможност ама не им се получи. Въпросът е този който го е купил дали ще успее да го довърши. После не виждам каква е офертата тук срещу която се протестира. Ако имаше далавера нямаше герберната строителна компания да го рподаде.

Боклуции преебахте народа да го грабите още 4 години, гадини нещастни. Знаех си че сте същите мутри и мутреси.

За пореден път крадеца бойко тръби по медиите дръжте крадеца.

Даа, това е новият морал, госпожи и господа кметове. Ама не съвсем нов щом е Мая! Галевата! С Ванко-1! А заради кого точно искат този път властта предстои да узнаем. Я Божков, я някого другито да отърват от панделата. Че и Дончевата е с опит в тия ми ти работи!

goose

Тия хептен ни взеха за идиоти :) Били спряли нещо ... което самите те и разрешиха, и оставиха техните хора да си го построят, а сега се опитват да изкарвват дивиденти от спирането :) Жалки сте вече, даже не сте и смешни :)

Групировката "Тулуп Корпорейшън" ЕАД се разпада !? Бай Ставри ги очаква !

От Банкя до Бургас - всеки ден и всеки час ще браним Вожда-Герберас дорде не се докопаме до власт

Тия за камериерки ли кандидатстват?

Безочие, калинките издавали разрешителните за подпорния сега стаччкуват. Тия съвсем са изкукали

Абе тия гербери са безскрупулни мошеници и наглеци. Тая измет трябва да изчезне от нашите ширини.

Няма по-голям цирк от Герб!

ОПГ за ЛЪЖИ гроб

Преди да се е ДОМЪКНЕ, кмета на БУргас- Крадливия Митьо, Бургас беше с население- 250 хиляди българи.. Сега Бургас е с население 150 хиляди души.. Крадливия Митьо от партията на Борисов, РАЗБОЛЯВА и убива хората в града с турско- негърсктие фирми- А1( ЕМтел) и Виииваком с РАК и Левкемия.. Крадливия Митьо, махана хубавите и ЗДРАВи спирки на предишния кемт и слага някакви СКЪПИ спирки- Боклуци... Тия спирки НЕ пазят от СЛЪНЦЕ, нито от дъжд... Сложил е някакви МЕТАЛНИ пейки по спирките. На тия пейки НЕ можеш да седниш НИТО лятото, НИТО зимата. Ако седнеш през лятото, ще ти ИЗГОРИ кожата, щото пейката е нагрята от слънцето.. А ако седнеш на пейката през ЗИМАТА, ще ти замръзне кожата.. Една СПИРКА струва 500000 ( петдесет хиляди лева). Крадливия Митьо, и мошениците в ГЕРБ правят състезания с коли из Бургас и блъскат и убиват хората.. Отделно, Крадливия Митьо, ходи да КРАДЕ желязо и го ПРОДАВА на общината да правят огради по улиците и да ПРЕЧАТ на хората.. На МЯСТОТО на умрелите българи, Крадливия Митьо, домъква Араби и Китайци да КРАДАТ партие и Работата на Българите, да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ЗАВЗЕМАТ България. Ако застрелят кмета на Бургас- Крадливия Митьо, ще се оправят много проблем в града, както застреляха Предателите- Стефан Стамболов, Спас Турчев и поп Кръстьо..

КРАДлив Митю с огромен ХОТЕЛ в ПРИМОРСКО 150 стаи мутрите от ДС му подариха да приватизира бившата станция на БКС-Битово Комунално Строителство БЕЗпари и да си направи 4 звезден хотел ''БЕЛИЦА'' с 2 огромни басейна Хотела се пълнише с РУСКИ ДЕЧИЦА ,руски молодци и девочки (МИТЮ е МОСКОВски возпитаник и агент на МОСКВА) Хотела на ГЕРБаджийския кмет се води на жена му ГЕРИ ''бедна'' учителка по Математика

Това ли са най- големите натегачи на ГЕРБ?

Каква къса памет имат всички тези субекти! Нали точно по тяхно време е започнало строителството или просто подминават този факт. Не се пуска лесно кокалът. Ех, гербери, не може само вие да си присвоявате всичко.

показват ,чи са от турецкия мангал ут софето! както оня ут кържибели!!

Те го разрешиха строежчето, сега протестират срещу него! Как е възможно това??? Кому у нежно това??? Наказани или осъдени за разрешението и строежа има ли?

Я, "калинки" на протест! Тия са от най охранените "калинки" и ако се опиташ да им вземеш кокала може да ти отхапят ръката. Поводът обаче е страхотен. Направо кърти мивки! ВЪВ ФОРМАЦИЯТА НА МАЯ МАНОЛОВА ИМАЛО НЯКАКЪВ ГОСПОДИН, КОЙТО ПЪК ИМАЛ БРАТ. ТА ТОЗИ НЕГОВ БРАТ БИЛ СОБСТВЕНИК НА ВЪПРОСНАТА СТЕНА-ХОТЕЛ В "АЛЕПУ". БРАТ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ЗА БРАТА, А МАЯ МАНОЛОВА ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ЗА ВСИЧКИ БРАТЯ! МУТРЕНСКА НЕГРАМОТНОСТ!

Важното е да направят "полезните" за тях внушения.

бОЖЕ гОСПОДИ, НАЛИ ВИЕ РАЗРЕШИХТЕ СТРОЕЖА НА ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ПОДПОРНА СТЕНА. ИЛИ ЗАБРАВИХТЕ КАК МНОГО БЛИЗО ВЪВ ВРЕМЕТО, ИЗКУФЕЛИЯ ВИ ВОЖД УБЕЖДАВАШЕ НАРОДА, ЧЕ ТОВА Е САМО 4СТЕНИЧКА" , А ТО СЕ ОКАЗА ХОТЕЛ! НАГЛЕЦИ, БЕЗУМЦИ! СТИГА ВЕЧЕ! МЯСТОТО ВИ Е НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!

За който не знае кое от къде е , обяснявам: СОБСТВЕНИК на това безобразие е покойния вече Симеон Пешов , собственик и на комплекса до подпорната стена :Свети Тома и на строителната фирма Глав Болгар Строй , взела НАЙ-МНОГО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ по времето на ГЕРБ . Порядъка е НАД МИЛИАРД ЛЕВА !!! Три лота от магистрала Струма , лот от Магистрала Европа , Южната дъга на Столичен Околовръстен път -етап 1,2 и 3 Зала Арена Армеец , квадрат 500, кулата на РВД , газокомпресорни станции и така до над милиард лева . А проектант е мъжа на външния ни министър на ГЕРБ : Екатерина Захариева !!! А сега разбрахте ли защо ГЕРБ стачкува пред подпорната стена -хотел ?!?

Теб никой не те знае. През 2013, ЕС + САЩ преустановиха работа със законно избрано правителство, заради установени кражби по време на управление на правителството на Борисов. Твоето мнение, няма никакво значение пред ЕС + САЩ! ТОЧКА!

KRADECA VIKA DRAJTE KRADECA. OTNEMANE NA NEZAKONNO PRIDOBITOTO IMOUSHTESTVO

Късата българска памет май пропусна, че строежа е започнат с благословията и управлението на ГЕРБ и последващото му продаване. Ако ГЕРБ бяха толкова силно загрижени, защото не спряха проекта преди да се превърне в строеж. Сега след като го продадоха броейки с потни ръчички паричките скандират колко лошо нещо се било случило.

Тази "подпорна" стена е проектирана и строена по време на управлението на ГЕРБ. Даже съпруга на Екатерина Захариева май беше проектант, ако не се лъжа. Тази гърбава дружина срещу себе си ли протестират? Егати и побърканата държава!

Абе, ти днес, троле, работиш като за трима. Заслужи си 20-те лева. Браво! Ще можеш да си позволиш паста за зъби, че от много целуване на знаеш какво, малко вониш.