Кметицата на Ресилово: Не съм виждала братя Галеви, не съм издавала и смъртен акт на Христов

Тялото на мъжа вече е транспортирано в София, за да му бъдат направени множество експертизи и да се уточни самоличността

Обратно в новината

Коментари - Кметицата на Ресилово: Не съм виждала братя Галеви, не съм издавала и смъртен акт на Христов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stanko

Абе на село всичко се знае !Кой коя такова,кой краде,кой къде е.Защо лъже мамичката и?Да не би роднините им да не знаят къде са братята?!А щом са бързали да го копат може да са намерили мъртвец с име Ангел Христов и са решили да използват случая.Надали ЕГН то е същото.Абе ....

Прието длъжностите на официалните лица да се изписват в мъжки род. Например: тя е президент, премиер, министър, началник, председател, кмет, а не президентка, премиерка, министърка, началничка, председателка, кметица. Допустимо е последните да се използват само в разговорния език.

А срещу колко не е видяла, че са предградили цяла улица към имотите си?

Сигурно си е пуснал брада и полицията не го е познала на улицата да го арестува.

Кристиан Христов, беше започнал да им вади кирливите ризи, Ама му запушиха устата и ще го съдят!

Всичко е шменти капели явно това е някаква постановка и щеше разбере кои е умрелия и дали наистина е този

защо не бил арестуван, а горанов беше ли арестуван като го хванаха на границата с крадена кола, напротив пуснаха го да напусне страната, трябваше американците със санкциите да го озаптят, същото и с пеевски, сега и на дявола душата си ще продаде, останалите в дпс също има какво да губят - имоти, подаръци за милиони.

Ей такова нещо не бях виждал и чел: "МВР работело по версията ДАЛИ Ангелът мъртъв е влязъл в България, значи, Мъртвецът временно се е възнесъл, минал е нематериално зорко охраняваната ни държавна граница и след това се е материализирал повторно само за да бъде погребан в родното си село..." Покъртително! Ако беше филм, можеше и за Оскар да се реди...

Бахму и филма. Тоя си инсценира и инфаркта и кой го знае де си живее живота. Явно се стреснал от разстрела на Къро и решил да се обяви за мъртъв.

Въобще никога не е бил извън България и още повече въобще никой не го е търсил. Писали са, че се издирва и до там, никой не търси такива лица. А кметицата е знаела с пълна сигурност. Също и хората от селото - гаранция 100%.

Тоя сигурно през цялото време си е бил тука ... Като бай Тошо - той се криел, но никой не го търсел ... Може от време на време Гешев да го е навестявал и да му е въртял свирки (Гешев на брата де ... )

ще го погребват ли или чакат да възкръсне

Много удобно брат Галев решиха да го "умрът", няма свидетели, няма смъртен акт, няма тяло, няма нищо... Кой знае къде си щъпурка офшорно и се забавлява, четейки бг-сайтовете...

какво му пречеше да го прави?

Всички тука големи списвачи ..просто никой не избягало от Всевишния, прибрал се е незаконно в БГ..прилошало му е от много вълневие и толкова...не е издаван смъртен акт..щота сме у нас си а тук всичко е възможно..

Ей, вярно сюжетите у нас са неизчерпаеми, само се чудя в кой раздел да ги сложа, крими или фантастика, а може фантастично криминален... Труп, ( не пише някой да го е видял жив) се появява от небето с готова диагноза и уреден час за погребение..., сега в сцената се включват фантастичните следователи с митичните си умения да разкриват престъпления... Случка с отворен край, както всяка една в нашата българска действителност: Моля, да влезе умрелия...!

Жив до доказване на противното..... А що ни заглавичкват с тия дилеми - жив ли е, умрял ли е, да не би да има по-важни теми, които да минат незабелязано!

живеем в най-смотаната и пропаднала държава на Земното кълбо!

ние сме си я направили такава, каквато е. И грешиш, че тук е най-зле. Пробвай да поживееш в Африка, Азия, Южна Америка. То без сериозен доход и в "белите" държави е зле. Та гледай си здравето /то е най-важното/.

Елвис е жи-и-и-и-и-и-и-в!

И Земята е плоска-а-а-а-а

Ако е изтекла давността, както коментират някои, значи не е беглец и се е върнал законно?!

Намерих: "Върховният касационен съд (ВКС) даде в петък ефективни петгодишни присъди на дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, за участие в организираната престъпна група за рекет и изнудване. Присъдата на лидера на групата Пламен Галев се намалява с 2 години, защото бандата му бе счетена за невъоръжена. Присъдите на ВКС са окончателни". Колко пък да е давността за излежаване на 5 годишна присъда?

Май тоя изрод бандит е бил винаги на най сигурното място за престъпници във дърцавата БЪЛГАРИЯ. И са го убили. А за другия брат не се знае кога ще му дойде реда.

пробвай да мислиш бе картоф. Ако за 5 г. присъда са се затворили в една къща, да се крият за 10 г., са се преебали с двоен срок. Нали щяха да ги освободят след 2-3 г. предсрочно за добро поведение.

Там е работата ,че не е било нужно да се крие,защото с пари във БГ всичко става.

Преди целта наречена Геле да отпътува от държавата Х и да се качи на самолета за София, е била дълго време наблюдавана и съпровождана. Това е тъй нареченото съпровождане на целта без активна фаза и съответно без (все още) активни мероприятия. Качвайки се на самолета целта наречена Геле заедно с останалите пасажери в самолета е получила полагащата се порция храна. Да, ама не - като специална цел господин Геле съответно е получил и специална храна и специално обслужване. В смисъл храната предназначена за дадената цел, е била така сготвена и приготвена, че след като си слезеш от самолета, 12-15 часа по-късно ти става ей тъй много лошичко и получаваш един вълнуващ инфаркт. И след 40 дни опечалените ядат житце и казват по едно "Бог да прости".

ццццц Богомил Райнов направо

Богомил Райнов е далеч по-добър от мен, муци. Аз едва прохождам в този жанр.

Какво въображение. Чак разбрицано дюшеме. И кой направи тази акция? ЦРУ, Мосад, КГБ? Той нашия дебелак много важен за тях.

Голямо риалити правят от месец насам.

Непланирано поумря, май. А може и да го починаха.

така наречените компетентни органи са некомпетентни , появяват се само за избори , за заплатката и някой рушвет ... за останалото нищо не знаят - тъмна Индия, напред към Еврозоната с Петьо Еврото .....

Пълен леж е всичко в тая история и в тая продънена кочина.

не наричай Родината кочина нещастник

по-зле и от руската такава!

Кметицата на Ресилово: Не смея да ги видя, така че не съм виждала братя Галеви. Повтарям - изобщо не съм ги виждала! Никак!..

Рашко Бойков да не се е загубил в някой от 19-те имота

Шом другарката кметица не е издавала смъртен акт, може пък само наужким да е умрял, за да дразни враговете си

Радко Младич колко го търсих? Криха си го местните, що си го обичат. Па вий фърляти пеня сеги

Значи МВР пита кметицата къде бил имота на умрелия господин. Явно не знаят, щом питат. А къде са го издирвали тогава през всичките тези години ? По магистралите ли ? Това не може да е истина, а просто кукичка за "независимите и абсолютно честни" журналисти.

Да проверят Божков и Цветан Василев ьдали не са някъде по имотите си.

А дали е възможно всичко да е един театър. Например да си е инсценирал смъртта, а в същото време да е избягал нанякъде

той беше избягал "някъде". И никой нямаше да го върне. Оти да бега в отвъдното.

Да проверят Божков и Цветан Василев ьдали не са някъде по имотите си.

Това е най-жалката инсценировка :)))

Той нее умрел. Тва е двойника му. По громшинските мъде ше го познаете.

За Пламен не знам, ама Ангел гарантирано е тук от много време. Както се казва, той се крие, ама никой не го търси. Получил е удар и сега вече не става да не излезе наяве. За това и скалъпиха тази новина за павиани: Галев дошъл в България за да си получи инфаркта. Тук е отдавна, но трябваше да измислят набързо нещо за пред нас, че трупът му започва да мирише все повече.

Се пишеше колко добър човек е бил и колко дарения за местните църкви бил направил ... Напрова да падладееш с тази държава

Путин ше да е виновен.

Ако не, тогава разпутин

Български олигарх една мая с руските и една мафия

Е, няма такава пародия, умрелият възкръснал и се довлякал до имението си, да си го намерят умрял от инфаркт на неговите си плочки... Още вчера беше ясно, че нищо не е ясно и разиграват абсолютна постановка... Беше смешно дори заглавието, Галев се върна умрял, от инфаркт- погребението утре..., ей така звучеше.... Всички отдавна знаем, че служби нямаме, имаме слугинажи, дори голяма част от тях не са платени, а участват ей, тъй на, за престиж, да са част от "елита"... Бутафория на държава, бандитско формирование, ама от най- простите с най- тъпите парчета...

ти да беше срещнал галевата мая, само по терлъци ... Като отвориш вратата... Нямаше ли?

Значи кметицата казва че не е издавала смъртен акт, но журналята продължават да твърдят че е починал във въпросното село. Няма такава държава.

Някой учуден ли има? Все едо от небето падате. Той сигурно от 5г. Е там. Ама никой нищо не е видял. Яде храна от космоса. Обичам я тая свобода!

Искът на Комисията по настоящото дело е на стойност над 4 млн. лв. В него влизат девет луксозни леки автомобила, някои от които бронирани и изработени по поръчка, дялове от действащи фирми, в 11 от които е съдружник Пламен Галев, а в 12 - Ангел Христов. На конфискация подлежат и недвижими имоти в село Ресилово, община Сапарева баня, както и сума над 800 000 лв. по банкови сметки.

Защо социалните ни мрежи буквално избухнаха с хора, които твърдят, че са ги виждали Галеви, от няколко години са си в България и никой не му пука за това.

които са ги виждали един сигнал не са подали? Нищо не са направили? Пък квичат каква била държавата. Такава, каквито са гражданите й. Политиците, полицаите и съдиите и те са български граждани. Не са от друга нация. Тези които все ругаят просто завиждат, че не са докопали до кокал. Но нито са смели, нито достатъчно образовани, за да се домогнат.

И като подадат, какво ще се случи? Отваряш си устата и до три дена изчезваш.

Начи плана е следния. Прибирам се с фалшивия паспорт и след два часа получавам инфаркт и умирам. Казвам да кажат, че съм умрел аз, и да ме погребат веднага на другия ден. Както илийката умре ено време… после слагаме отгоре на гроба два тона бетон, за да не мое да ме ровят. Галев 2: да, бе брат, звучи достоверно, ама кой ше турим вместо тебе да умре?! Галев 1: бай Стоян пияницата…

чий чеп му е? Чака давност и се връща. Или си живее, където си живее. Много филми гледате и то от нискобюджетните измишльотини. Допълни нещо за диетата, пластичния хирург и прочие.

Леко излишно се пенявите. Просто забравихте фактите и го удряте емоционално /а и малко политическа заигравка за троловете/. Ангел Христов и Пламен Галев са казвали, че ще се върнат в България. Причината е, че през май месец 2022 г. изтече абсолютния давностен срок на наказанието, което им беше наложено. През 2012 г. Върховният касационен съд окончателно ги осъди на по 5 години затвор за сформиране и участие в престъпна банда за рекет и изнудване. Трябваше да лежат н аобщ режим в общежитието в с. Самораново и да им конфискуват 1/3 от имотите. Това последното за неразбралия, който пита защо комисията Кушлев не е прибрало имота в с. Ресилово. Ако не ви харесва - не ви харесва, но това са факти.

Още ги издирва

Нелегално е пресякал границата и как така същият ден е умрял . Да се беше прибрал нормално иди дойде ама то това си е досиетата Х

Пробита държава! Но някой си е свършил добре работата. До тук естествено. Сега е важно да се разбере чие е тялото.

шопара най ероятно е жив издрав и се смее на цирка който прави

му трябва цирк? Хайде провери абсолютната давност?

Че ЗАЩО кметицата трябва да му издава смъртен акт?! Те, Галевите са си създали СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА с разните му там кметове, депутати, министри, митничари, граничари, полиция и пр......

Трябва да се издаде от мястото на смърта

Ами ако се окаже,че тялота не е негово !

Ще докара друго

Още една връзка с посещението на Радев там прединяколко седмици ...

Ами брата може да си едолъл с Радев, за по- евтино :)))