Кметицата на Красно село плащала на адвокати с общински пари да я представляват в лично качество

Антикорупционната комисия установи за трети път конфликт на интереси за Росина Станиславова, решението може да се обжалва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички от ДаБе са такива крадливи мошеници, тая просто е прекалено проста и я хващат лесно...

Такава мошеничка не бях виждал

Таз рОсиа Издиславова повече на "ромка" мяза... Ма, то като видиш и главатаря на "Дай, България", вече не е изненада

Тая пуйка отде я изкопаха, проста , крадлива, безпардонна и още е увисила сопола на кметския стол. Що за институции оксан до кус, лапат заплати и рушвети и никаква полза от тях, остави ползите, ами крадат от общинските пари и от рушветите на разни идиоти, които нито ХЕИ ги затваря, нито циганите ги гонят от къщата на която покрива ще пропадне всеки момент, после ще реват, че са затрупани хора и никой не е взел мерки затова. Прокурори, самосезирайте се, бе нали имате назначени на длъжност такива, които следят новини и коментари за да хващат някакви следи.

От турски: "doksan dokuz" - деветдесет и девет

На тази що сигнали са й подавани затова че комина на скарата на турския ресторант чади като от мангалски кофтор, опушва целия квартали замърсява въздуха , хората не могат да си отворят прозорците, до ресторанта изоставена къща, пълна с мангали които надуват чалга, крещят....явно й плащат за да не взима мерки. Тя самата много прилича на мангасарка. В детските градини няма никакви места в този район, живееш там и детето ти не е класирано.

Ристе, пращай секретарката сега да иска оставка на Гешев

Измамници

Ристе, събирай си боклука, чеще ти набиваме канчето

Боклук, да събира боклук!?

До кога държавата , всички институции ще блеят , ще се правят , че не виждат , не чуват и ще продължава агония на цял един район ! Не ви ри е срам бе , данъците ни отиват за тая нещастница и заместник кмета й , който видите ли е със средно образование .

И аз съм със средно, но не крада. Пиша вярно и без правописни грешки. Чета книги и коефициента на интелигентност ми е по-висок от много от новоизлюпените вишисти.Средно образование не е равно на корупция и кражби. Не пишете без да мислите!

До 13 Средното образование би било достатъчно да ви научи, че в българския език подлогът, когато е от мъжки род се членува с пълен член. Пример: КапацетЪТ ми....

Зам.кмета и е любовник на тая мангалка

До един в ДБ са такива

Много вярно!

Не случайно е от партия "Дай България"! И България щедро им дава! Докато има идиоти, така ще е !

Докато идиотите са 80%...

Нали щяхте да я махате и съдите, какво й се плашите бе? Да искат разрешението й трудовите нещастни хора за било и не било, на тая мошеничка! Това ли ви е промяната и обновяването? Ашколсун! И Шенген, а ? Никога!!!

Ако Конпи работеше така с всички кметове, вместо да опъва чадъри, щяхме да видим промяна.

За престъпления извършени от някои други кметове тогава си длъжен да занесеш и да е представиш в МВР. В противен случай извършваш престъпление. Ако нямаш информация за извършено престъпление а просто пишеш коментар по поръчка то тогава извършваш престъпление наречено клевета.

то се вижда по улиците разбитите тротоари от соца, пушещите комини на ресторант "При Ибо", зеещите цигани от съседната къща, застроените свободни метри между блоковете, липса на детски градини...

Това същество, наречено кмет съсипа тотално района. Затова е редно да бъде наказана,най вече. Районът е напълно изоставен по всички възможни политики. Такова падение на такъв човек т.е. кмет, рядко може да се случи! Тя е едно голямо нищо!

а на следващите избори тъпите красноселци пак да гласуват за нея,това заслужават

Гешев не си гледа работата. Казусът е прост, но явно е прекалено сложен за каскета. Прост гербав миндил трябваше да крепи на тиквата топките ама нещо се объркаха нещата и сега кухата кратуна на Гешев стои самотно

Гешев лично и персонално не повдига обвинения на никого. Прокуратурата сама по себе си не събират доказателства. За да повдигне обвинения прокуратурата е необходимо съответните служби подчинени на министерство на вътрешните работи или министерство на финансите да съберат и предоставят доказателства на прокуратурата. Не е лошо накрая да научите законите на Република България.

И двамата са демократски протестъри на Бойкиев от промяната

На Красно село си имаха много читав кмет,но го махнаха да сложат тази новата,която се забърква в скандали и нищо съществено не върши.

Наистина предишният кмет беше супер,тая съсипа квартала,рекетьока и крадла

И какво реално е направила тази комисия срещу кметицата? Нищо! А кметицата си вилнее, така е като си от ДЕМОНкратична България! Гешев и ти си една шушумига, иък искаш да останеш на поста си! Тая чавка сега, прангите и по пътя на Иванчева! Гешев , ти доста кг. свали, но и мозъкати се стопи, то не че кой знае колко е имало, ама сега заприлича на олигофрен с диплома!

Да дойдат избори трябва да си отваряме очите.

Както и да се кокориш на избори, като си прост няма да ти помогне.

При положение че доказателствата се събират от службите подчинени на новите честни и почтени? От които е и тази кметица.

Да си я гушне и на пилона, така ще изкарва поне честно и с труд парите си! Как каво да напрви Гешев? Пркуратурата е оторизирана с всякакви проверки и на нива! Това е трети път на тая лумпенка! Ами Гешев, раздели прокоатурата на общини и към тях да има персонално отговорни прокурори и тн Няма да ти отварям очите! Кой не си следи района, бой по кратуната, без ДМС, наказания и .......айде, че ми писна!

Не извършва проверки. Проверки извършват МВР ДАНС НАП и така нататък.

Тази защо все още се разхожда, а не е в затвора? Гешев, затова трбва да те махнат час по-скоро, защото дори за такива очевидни неща си траеш, продажнико.

Е Гешев нали беше ГЕРБаджия? Тая е от враговете им от ДБ. Последно?

костовистка! Но комент!

Почтените?! А-отборът?! ..майко мила...!

Е, вие пък! От кадър на Дай България какво очаквате. Неокомунистите на Христо Иванов, детето на партийните функционери и на генерал Атанасов - прокурора на Тато??! Хохохо

Е то до три пъти не е корупция по българските закони.

И тази плаче за ареста, но прокуратурата блее.

Защо я стресирате? Те от "Дай България" може да са един файтон хора, ама крадат като за ТИР!