ГЕРБ: Кметът на Созопол подава оставка и напуска партията

Обвиненият в присвояване на 2 млн. лева градоначалник искал да покаже високия морален стандарт на партията

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Кметът на Созопол подава оставка и напуска партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички става морални като ги разкрият. КОГО ЛЪЖЕТЕ?

Абе много бушони гербераски има бе:)))))само и само таблото да не изгори барабар с главния бушон.... Като иска да покаже високия ''морален стандарт'' защо напуска партията ами не стои там за да я награди с ''оправдаването си''...

Това е лъжлива новина. Никаква оставка не е подавал кметът на Созопол

ВИНАГИ НАВАЛИЦАТА ЩЕ Е ПРЕКАРАНА , ВИНАГИ !!! НЕКА СИ СТЕНЕ НА ВОЛЯ !!! ВОПЪЛ ДУПКА НЕ ПРАВИ !

Чакам те при мен, в южното крило

А следствен ли е? Оставките не означават нищо, ако крадците не си заплатят престъпленията!

А милионите кой ще връща?

Ако е откраднал 2 мил.лева, за какъв морал може да се говори?

Цялата Шайка е за затвора.

Оставката е най-малкото, което може да направи! Защо като подадеш оставка и си мислиш, че работата е оправена!?

Г-ца редакторката Десислава да си проверява новините, щото пише фалшименти. Не е подал оставка като кмет, а само като председател на ГЕРБ в Созопол.

преди да се произнесе съда, нали е много честен, няма какво да крие, всичко е ЗАКОННО???!!!

Подал съм си оставката само като председател на ГЕРБ в Созопол, но не и като кмет, заяви той Обрат! Рейзи се опълчи на Борисов: Не съм подавал оставка като кмет на Созопол, напускам само ГЕРБ! В понеделник спецсъдът отстрани от длъжност Рейзи и главния счетоводител на общината Златка Мусева. Според прокуратурата те са източили около 2 млн. лева от общинския бюджет Панайот Рейзи заяви днес, че не е подавал оставка като кмет на Созопол, както обяви пресцентърът на ГЕРБ, но потвърди, че напуска партията. „Не съм подавал оставка като кмет на Созопол“, каза Рейзи пред Радио Бургас. По-рано днес, в 11.26 часа, пресцентърът на ГЕРБ официално съобщи, че Панайот Рейзи подава оставка като кмет на Созопол и като член на ГЕРБ. Рейзи съобщил решението си в присъствието на премиера и председател на ГЕРБ Бойко Борисов и на заместник-председателя на партията Димитър Николов. "Освен от кметския пост, Рейзи подава оставка и като член на ПП ГЕРБ. Това свое решение той аргументира с желанието си да не остават съмнения, че по някакъв начин може да бъде възпрепятствано разследването срещу него. Панайот Рейзи посочи, че с този свой личен акт иска отново да покаже високия морален стандарт в ПП ГЕРБ, според който представителите на партията в законодателната, изпълнителната и местната власт напускат своите постове дори само заради съмнения за нарушения на закона", се посочва в съобщението на ГЕРБ Пред Радио Бургас Рейзи потвърди, че е бил на среща с Бойко Борисов и Димитър Николов, но заяви, че те не са му искали оставката като кмет: "Подал съм си оставката само като председател на ГЕРБ в Созопол, но не и като кмет. Няма как да подам като кмет на този етап! Подал съм си оставката от партията. По този начин се различавам от партията. Постоянно атакуват всички мои досегашни съпартийци, когато се издънят, че по този начин създаваме черно петно на партията. Затова аз реших да си подам оставката от председател на структурата в Созопол, а за кмет, на този етап, няма за какво да я подавам, защото аз съм преценил, че вина нямам за това, за което в момента съм в досъдебно производство“. В понеделник спецсъдът отстрани от длъжност Панайот Рейзи и главния счетоводител на общината Златка Мусева. Според прокуратурата те са източили около 2 млн. лева от общинския бюджет.

Туй е стандарт -крадеш два милиона и се изнизваш.

Апаш до апаша, мила моя майно льо, селяндур до селяндура.

Спасявайте се, корабът потъва ...

Това е нелепо... Тези хора наистина ли мислят, че оставката е индулгенция за всички грехове на тоя свят?

Бойко си го беше казал,че няма с кого да управлява,материалът го няма,истинските хора явно са напуснали България и покрай неговата партия само лисугери се въдят... С кого да управлява Бойко,като всички бивши червени се пребоядисаха на сини,преди бяха от БСП-ДПС,сега са от ГЕРБ,просто са с всяка власт,защото знаят,че от там ще капят парички. И ГЕРБ тръгна по пътя на БСП-ДПС и отива към бездната благодарение на пребоядисаните лисугери!

Подава оставка като областен координатор на Герб и напуска партията иначе си остава кмет.

Освен от кметския пост, Рейзи подава оставка и като член на ГЕРБ.

Краят на диктатурата на ГЕРБ се вижда. Съд за мутрите. Лустрация за членовете на Герб и тези които са участвали с тях. Пълна данъчна и имуществена проверка на членовете на Герб, техните роднини и работилите с ГЕРБ! АРТЕКС е името на мафията, пък била тя и строителна!

Лустрация за всички "бивши" ченгета - без значение дали са БКП-ГЕРБ, БКП-ДПС, БКП-Патриоти или БКП-БСП. Истинска съдебна реформа!

Присвоих 2 милиона и напускам,защото съм морален... Ще живея,като бей до края на живота си,но нали напускам,аз съм моралист... Съд до дупка и затвор за десетки години,иначе оправия няма за такива,като тоя!

Морала в ГЕРБ е само подаване на оставки. Ами откраднатото, кой ще връща бе?

PEYTSCH

Пейзан Ремзи е невинен. Все още...

,,Борците "на ГЕРБ против корупцията се оказват най-корумпирани. Но Борисов е ,,невинен"

Отлично си показахте морала цяааалата партия.

Сигурно трябва да се измени Наказателният кодекс специално за ГЕРБ. Да се заличат наказанията за престъпленията и да се заменят с " оставки".

НАШАТА ПАРТИЯ НЕ търпи ТАКИВА!!!

хахаааааааааааааа и аз да взема 2 милиона ще покажа висок морал престъпник в созопол е залято от мръсотия

Типичен комунист. Така тях навремето ги изключваха от партията.... Нищо старо не е забравено другарю Рейзи

Затвора е за бедните и прости хорица . Панайот Р.

отсвирили и гробарите, щот дори по техните стандарти си вдлъбнат. Циркаджии-аматьори си имат достатъчно.

НАРОДНИЯ ТЕАТЪР ОТ ДНЕС СМЕНЯ ИМЕТО СИ И ЩЕ СЕ НАРИЧА:НАРОДЕН ТЕАТЪР-ГЕРБ !!!

Кмета подал оставка и откраднал 2 000 000 лева няма да лежи в затвора,поради заболяване на нокътя .

Ех г-н Рейзи и ти си целувал ръка на ББ , а и дали само...

Това е изхода за ГЕРБ - крадеш, крадеш, крадеш и....напускаш партията-кърмилница, защото друг крадец трябва да дойде на твоето място - по възможност роднина! - Справка Делян Добрев и фамилия

Кмета подал оставка и откраднал 2 000 000 лева, поздравява всички пенсионери получили бонус 20 евро за Великден .

PEYTSCH

Признат грях - половин грях. А и едно споразумение със съда още половин...А договори има, но работа няма.

А Разбойко с безброй издънкиге кога ще подава оставка?

Кмета подал оставка, и откраднал 2 000 000 лева , ОТИВА НА ПОЧИВКА В МАЛДИВИТЕ ,следва БОРА БОРА, КУБА ,БРАЗИЛИЯ,КИТАЙ И ЯПОНИЯ . А вие събирайте капачки за кувьози .

е партия. Морални хора ,работят за благото си ,натрупват капитали ,СПИРАТ ДА СЕ ОТЧИТАТ НА ПАДИШАХА,ЗАЩОТО СА ВЕЛИКИ ВЕЧЕ и хоп ОСТАВКА. Няма да го осъдят и ще си харчи парите с усмивка по топлите страни. А ние? Падишаха го е наказал? Злото на България е ТОЗИ ПАДИШАХ. Докато не бъде свален от тази престъпна власт и осъден с пълна конфискация на краденото НЯМА ОПРАВИЯ.Пуснал е отровните си пипала навсякъде,дори в ЕС/спомнете си как при Орешарски се спряха евро субсидийте/. Така ,ч е СТРОГО И СПРАВЕДЛИВО. Тоя иска направо от мин. стол до дълбока старост да седи и направо към гробищата да отива. Не байно .Цялата тази кохорта трябва да мине през затвора и после да си живее.

Га яде кифтета ни рива. А сега? Няма страшно ДПС ще те приеме с открити обятия- и наесен пак с песен. Пък и ДПС се грижат за кадрите , какви са тия специализирани съдилища, какви са тия оставки. Поне си се знаят, и номерата, и ония другите неща с ...доларите де?

В ГЕРБ подават оставки.. За малко, .. Само когато всичко е направено за да не Разберем за поредната Кражба на милиони от Гербераст! Когато Скандала е Огромен, .. Наказанието е оставка с преместване на друга цицка! Този пореден Милионер-Крадец от Бандата ГЕРБ е очевидно Заловен или от Св. Европа, Бивол, БСП,.. ...Вдички останали са Съучастници в Престъплението! Вече Нищо по-малко от Оставка на цялото Правителство не стига!!!! И Избори до месеци!

оТИВАМ ДА ОТКРАДНА 2 000 000 ЛЕВА И ПОСЛЕ ЩЕ ПОДАМ ОСТАВКА . пАНАЙОТ

най-добре е герпаджиите докато са още във властта да си прокарат закон - за всяко престъпление - оставка... и край...

Крадат като за умряло и като ги осветлят - оставкат. Не искаме оставки, а ефективен затвор за присвояване на народни пари и отнемане на незконно придобитото имущество. Преди '89г. един продавач в магазин влизаше в затвора за присвояване на 100лв., а сега - всичко било законно. Кой ги гласува тези закони, кой проверява за спазването им? Ами подчинените на крадците!

Я не вервам, че герберистите краднат, оти они у телевизору са честни, много честни.

Кметът Рейзи и висок морал ... та този човек може да бъде обвинен във всички смъртни грехове - лакомия, алчност, високомерие и горделивост, крадец, лъжец, прелюбодеец!?!?! А ГЕРБ - сега ли го разбират, чо за човек е... ми те и кучетата и свраките в Созопол и околнисте го знаят. Легенди се носят за бохемския му начин на живот и нежелание да спазва правила, закони и морални норми.

ТО ДА Е САМО СОЗОПОЛ....!!!

КРАДЕТЕ КОЛКОТО МОЖЕТЕ, А КАТО ВИ ХВАНАТ просто подайте оставка . Това което сте откраднали остава за вас няма съд , няма присъда . ТАКА ,ЧЕ КРАДЕТЕ , А НЕ СПЕТЕ .

Е, защо така подавате оставки, ние сме гласували за вас, на кого ни оставяте? Че то изборите няма да има титулярен избран, много съм разочарован! И аз искам да крада и после да подам оставка!

"...иска отново да покаже високия морален стандарт в ГЕРБ, според който представителите на партията в законодателната, изпълнителната и местната власт напускат своите постове дори само заради съмнения за нарушения на закона"... Смях, смях, смях...ГЕРБ и морал в едно изречение. А помните ли преди няколко години тоя хубавец, барабар с други от управляващата шайка на Созопол се чудеше как ли сърна ли беше елен ли умрели от страх, щото дружинката стреляла по врабци

а ЗАТВОР кога ???