Отброяват дните до пресъхването на язовир "Студена"

Обемът намалява, отклоняването на вода от "Белмекен" няма да застраши резерва за София

Обратно в новината

Коментари - Отброяват дните до пресъхването на язовир "Студена" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вецовете на нашите хора застрашени ли са?

ААА

нямаше ли текст в НК?!

мандата на правителството до колко дни!

Голяма работа- нашият специалист отива в Давос...другият пък е за честване на Холокоуста в Израел...няма проблеми в България....

значи преди и след вота който няма да мине Корнелия да се заеме с кофите и да влачи вода,нали за това блъска поредния си спарен вот,или тя само може да се снима с коза и да раздава студена водичка купена с пари от приватизация

Къде са инженерните специалисти да обяснят този проект? Какво става на заседанието в столична община? Завърши ли? Освен министри други имаше ли там? Прави впечетление че инженери не се показват никакви и не дават становища.

Е взехте ми хляба бе! Защо трябваше да се правите половин година, че не забелязвате нищо, а?

нали там има хидроинженер лежал в белене за тероризъм

Да прекарат на хората в Перник вода от водопровода в Банкя. И без това тиквите не са земеделско растение, което иска поливане.

Няма проблем. Перничани ще се къпят с минерална вода. Ало Перник! Спите ли! 100 000 сте! Отнасяте всичко , което се появи по пътя ви, особено с винкело в ръка!

1книжния страхливец се СКРИ в швейцарския курорт ДАВОС вероятно от СТРАХ или пьк н връщане ше натвари 1 ледник от АЛПИТЕ дар за перничани

по пътя им е позитано

И ще свърши, разбира се!както трябва да свърши продажното правителство на ГРОБ, което загроби България, харчейки пари за глупости под външен натиск, най вече от САЩ. Гербливите птици опоскаха всичко в клетата България! Да се махат и на съд!

Върни веднага водата !

То това прилича на предупреждение, а не на всяване на паника

Янчулев ме научи да пия минерална и изворна вода, когато преди 4 десетилетия така "случайно" ИЗТОЧИ язовир Искър. Винаги в колата ми имаше 4 туби по 25 литра за вода. Тогава на Искъра свърши водата. Днес на "Студена" и свърши водата ....след летният Потоп от дъждове. Отново е виновно единственно Международното положение.

Е как така водата свършва, нали Боци смени министъра???

Няма как и да ги видиш , никой себеоважаващ се инженер няма да си сложи подписа , камоли да защити със собствения си имидж тази поредица от безумия . Най - много да изтупат от праха някой стар партиен функионер или някой папчивковец да срича пред камерата.

А парите ще трябва ли да връщаме?

"Надявам се до няколко дни да започне и подмяната на водопреносната ни мрежа" тази подмяна ще изисква доста години :))

я си ЕПМ

Темата е друга, ама ти дръж опорните точки....

То една вода...

и нали затова утре нинова ще бреца да свалят боцко,тя ще донесе вода

не можаха ли за два месеца да открият кой краде водата в такива размери колкото и да е стара мрежата няма как 70-80% да е теч това значи, че някъде трябва да има гейзери като в Исландия да не се окаже, че след смяна на цялата водопроводна мрежа, пак някъде изчезват в черна дупка 60-70% просто сега всички кражби минават в графата "теч" да видят първо промишлените комбинати откъде им идва водата и има ли водомери на тръбите

Сега с Корнелия сваляме правителството, след това ставам шев на всички ВиК-та в страната!

ВЕЦовете да захранват хидрофори за връщане на водата в язовирите

Какво ме интересува язовир Студена и Перничани.Ако бяха зле да са тръгнали с винкела .Щом си траят значи не са толкова зле .Иначе да са намерили Лилиту и сега сама да е оправила язовирната стена .Имаше една прикаска за бебето ако не заплаче няма кой да му обърне внимание .А тия ни реват ни пък с винкело излизат кой да им обърне внимание.

Не съм като Доган,Ревизоро и Боко хидроинженер, но говорих с един такъв истински, който добре познава язовирите, включително "Белмекен" Много се притеснява, че почне ли източването му, ще стане още по-голяма поразия и то в национален мащаб.

Още преди Хова година писах Каракачанов да подготви водоноските. Вместо това се занимаваха с пещери и други глупости.

доган и нинова изреваха на умрело

Тези "ходрофори" се наричат ПАВЕЦ.

Само , че онзи язовир и ако и него източите за да си миете голфовете тогава какво ще правим ?!

Перничани няма да се къпят и ще икономисват кинти. Де късмет...

Емил Димитров (Язовиро) ще оправи нещата.

Бойко ше докара от Банкя.

вода ще има за всички,и то студена с гаранцията на нинова

София не бозае ли от Искъро?

Това не е майтап, планът е точно такъв, но гербаджиите нямат мозък за толкова сложни схеми.

А кой идиот назначи за шеф на Държавното предприятие „Управление и стопанисване на язовири” Цако Бънчев ,протеже на Мирчо Циганина,хората,които фалираха,обезкостиха и продадоха за скрап воения завод „Бета” в Червен бряг? За една година „предприятието” е профукало 4 млн.лева само за заплати на 131 души и 1 млн. лева за 30 джипа и компютри. Никаква друга дейност,както е и в ТОЛ-системата.Евалла,такова трошене на пари може да стане само у нас! Къде са спали цяла година?Сега се очаква прокуратурата,както винаги, да опере насраните гащи на виновните и да ги покрие.

Mинерална вода ''ГОРНА БАНЯ'' собственост на АРМЕНСКИ ГРАЖДАНИ Минерална вода ''ДЕВИН'' собственост на ЧЕШКА фирма

Пропиляха два месеца за: 1. акцийки в Стомана; 2. помпене на вода от пещери; 3. неадекватен воден режим. Черпенето на вода от мъртъе водоизточник е забранено. То затова се нарича и мъртъв обем - там са всички мръсотии, утайки, боклуци, болести....

къде са парите които се калулират че се подменя водопроводната мрежа на перничани от бай ТОШО до сега , че всъщност не е подменен 1 метър тръбопровод. явно с тези пари се хранят дупетати в парламента.

Не чуруликай когато сте н......ни.

Нено продаде водата и раздели кинтите с Каракачанов. Духйте ...

ли?!

гаранция и от мен!

Светът прави от пустините земен рай.Справка Дубай,Абу Даби,цяла Невада с Лос Анджелис,примери – стотици. А българският въздесъщ и блестящ премиер-Слънце превръща успешно райската ни градина в пустиня.”Вода гази, жаден ходи”.Но,спокойно - той все още не е използвал най-силния си скрит коз в борбата с водната, епидемиологична,екологична и социална катастрофи,които самият той и неграмотните му некадърници предизвикаха – световно известния Консултант, Практик ,Несравнимия със знанията си Световно Известен Хидромелиоративен Инженер Ахмед Доган. Защо не го ползвате сега,бе,далавераджии?

Много ми се иска да им спрат водата на всички коментиращи тук, за да видим какви глупости ще пишат тогава...