Коментари - Кметът на Дупница: Изчезналата Ивана може да е извън страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да претарашат циганската маала !!!

17 годишна не може да напусне сама страната. Ако е с придружител, трябва да има заверена декларация.

Всичко може. Каналджиите се организират бързо.

ВЪПРОС : В случай на убийство, на сигнал за изчезнал човек или непълнолетни , на кражба на скъп автомобил, ИМА ли незабавен сигнал до всички гранични пунктове ???? Все четем, че убиецът за часове е напуснал границата. Ивана има дори снимки. ИМА ли такова правило в българското МВР ? ИЛИ СМЕ РАЗГРАДЕН ДВОР ?

МВР дебелогъзи хрантутници нещастници

Да се надяваме, че изчезналата Ивана е само ебана, а не и заклана.

явно нямаш хора около себе си, за които да милееш. Остават толкова следи след един човек, особено днес, с тези комуникации, но не можем да го намерим в земя, колкото една човешка длан. Явно се знае, там, където трябва, че няма да бъде намерена и дори не се прикриват.

Този случая показва неадекватната работа на родното МеВеРе, никакъв отчет не дадоха за свършената от тях работа. А принципно са длъжни, защото работят за благото обществото. Дори не казаха кой е сменил профилната снимка на момичето - тя самата или някой друг. Който е водил нефелното разследване, да си подаде оставката. Щом отдавна мислят, че е извън страната, за какво ангажираха толкова много хора и ресурси с търсене?! Направо ме е страх вече в тази държава нищо читаво не остана и помощ не може да получи човек при нужда.

Хиляди полицаи били ангажирани, но никой не казва кой, как и от кое устройство смени снимките в соц мрежи на профила и? Полицаите въобще свършиха ли нещо? Май само доброволците работиха по този случай. И не казвайте в чужбина е. Как е минала границата без документи? Преди време Борисов така се изцепи, че изчезнало момиче си пиело коктейла на плажа някъде си, а какво намериха тогава?

Така погледнато, излиза че полицаите нищо не са свършили, защото и не информират дори за нещо свършено. Май са се о*кали доста.

Е как да получи мартеница, кмете, като момичето го няма от 22 февруари...а? Що за тъпня