17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам господин кмета да дари чат от парите за образувание и издръжкана децата си в Англия които на год са около 50000 паунда (незнайно от къде дошли?) в помощ на града

В Англия децата на кмета Слънце се движат с с частна охрана бодигардове Откъде ИМА толкова пари 50.000 паунда за накси в лукс училища и охрана за децата с кметска заплата под 3000 лв

Требе да са изфащат сички коткарки и да се ваксинират против бяс и ковид

Сички плъхове са издавиха и котките също Никой не ги спасяваши

Бургас ще се възстанови, въпреки всички нещастници които не знаят какво е съпричастност и само хейтят хората, които участват във възстановяването.

изглеждат съпричастни. Прескачат клоните на дървото и снимат, купон си правят.

Единствено ме интересува бездомните животни да не са пострадали. А тези, дето не ги хранят и ги гонят и убиват- да се оправят.

На всички коткарки мозъците им са зомбирани и имат хламидия и краста

нямат мозъци. Само бяло течение.

ГЕРБ кмета е СИЛНО притеснен бурята е извазила от строя РИБНАТА БОРСА сояно е на важен отговорен ДС кадър Петко Русинов койно в замразената риба НОСИ БЕЛОТО на БОЙКО и банкерката Цветелина Карагозова Белото ще артиса и Боко и Цеца ще загуят мвго пара

Щом паметника на Съветската армия не е пострадал значи всичко е наред Това е важно Другото ще се оправи

Кмете, а какво стана след наводнението в Равнец от преди 5 години? Празни приказки и сега. Не ви вярвам, всичко е помогни си сам и какво да направим. Някакви милиони потъват в нечии джобове, а тези които са пострадали - да го ду*ат! Отврат сте!

Минуси ли ми блъскаш бе, темеруд? Ела да ти покажа какво направи общината - нула, зиро! А си опъна държавни пари. Снима се в частен имот без разрешение, а баща ми в последствие от стреса, получи инфаркт и не оцеля. Но иначе го водят, без жертви. Ела да ти покажа и разкажа. Истината боли, но това е реалността - тарикати на дребно. Аз си платих хилядарките за да оправя щетите. Други си опънаха фирмени печалби. Това ли оценяваш като мой минус?

Дари и кога ли ще имаме пак държава, която да се грижи и контролира как се поддържа територията на страната - урбанизирана и неурбанизирана, така че да няма такива огромни щети щом падне дъжд, или духне вятър, или пламне пожар. Защо ли от Запада настояват да им прегърнем обратните "ценности" и на никой не му пука, че унищожаването на истинските ценности дори се покровителства. И не е от безпаричие. Парите се "усвояват", образованието е унищожено, административното управление - облаци от калинки, здравеопазването - във форумите, като падне дъжд - политиците грабват по една лопата и един фоторепортер и щрак на портрет.

Природата и бездомните кучета и котки. Явно, не се спира това население в безчовечието си и значи, няма да има оправия. Ще се мъчи и гние ТОЧНО заради това. Както-така.

Въъъ въй въх ся го вече бат БОЙКО да излее едни 100 мириона за възстономяване които10О милиона да ги взему някоя НАЩА ГЕРБ/ДПС фирмичка

Не можеш праха му да дишаш, Сульо

От тиквен прах и копейки си такъв убитак

АЗ дъм учил в Киев и техническиТел Авив НЕ като кмета в МГУ Москва което даже не успаял да завърши щото трябвло да зокара 27.000 НОВА заразено чернобилско разиоактивно сухо мляко които убитици като теб да изядат

Всички укри на бригада за възстановяване на Бургас

След като се наспят и наядат в хотелите. Ама надали...

Тъпанар

Идвам с ЛЕКСУСА във багажника нося2 лопати,3кирки и металатърсач за мини и ЗРК "HIMАRS"

Глобалният климат не се променя! И Русия няма да нападне Украйна! И Ковид нямаше!

освен умора на материала по стълбовете като писаха по долу,дървета с такива огромно корони ли се държат,това е навсякъде в градовете и в столицата.В колата при 80 км в час ти издухва ръката а тази голяма корона какво налягане има на стъблото на дървото варянта е или да го прекърши или да го изкорени.Сега да хващат зелените мутанти да помагат и за всяко дърво паднало на екоравновесесие защото без тяхно съгласие не може да се махне,не може да се окастри защото за тях джунглата е важна не хората те са маймуните в джунглата

Стулбовете са нови! Кой ще ти държи скапаните стълбове от соца?!

са убийците на бездомни кучета. "Еколозите" са други, стрижат тревата 0 номер. И няма какво да държи дърветата, незнайко. Ходи да ги подпираш, че простотията и злобата ви ги убиват.

частично бедствено положение трябва да е нещо като полубременна!

вЪЗРАЖДАЩИЯТ НИ КОСТЯ! Имението! Подслони поне малко люде!

Костя си бара варненският коурррррр.... В имението.....

А горките украинци, Ко правят по хотелите без ток? Няма ток, няма банкомат..

Те укрите ни задръстиха реките с боклуците си и ни изсякоха горите.....

Вземат ТОК от акумулаторите на ЛЕКСУСИТЕ

Стана мелето.... Къде е Костя, ВЪЗЖДАЩИЯТ НИ!

Тия паднали стълбове от далекопровода подсещат, че това е само началото. Умора на материала, ръжда, нередовно боядисване и тия 60 годишни съоръжения вече започват да се предават.

на най-големите любители на ЧАСТНАТА собственост. Сега родАна да се наг...ъ..з.в..а и да почва да прави ЧАСТНИ стълбове за ток. Във всеки имот-по стълб.

Ако има местни хора в чата - а Крайморие засегнато ли е?

у нас само мигранти, емигранти, бедствия, "бежанци", избори, инфлация... и никакви други теми!

Мунчовците е така.

Ми нека Костя Копейкин с имението си да подслони поне част от пострадалите.

Поддържайте дърветата наистина а не само по документи

Но как да се поддържат, като има хиляди псевдо природозащитници дето само реват и са все против санитарната сеч? То не бяха подписки, вряскания, тръшкания .... Драми, след драми от такива измислени защитници на природата ... къде са сега се питам, да дойдат да чистят и да се обозначат с имената на организациите си!

специалисти по санитарна сеч, бе, приятел? Айде, ходи да сечеш санитарно, да видим разбираш ли. Може и родата да вземеш, нали обществените поръчки са само за родата.

Сега очаквайте Киро измамата да цъфне и там да се прави на доброволец.

да дойде да изяде боя барабар с нсо-товците дето го пазят