Фандъкова отрече за среща с арестуваната кметица

Не съм гледала камери и нямам намерение, не е моя работа, в момента вървят сериозни разследвания, следствени действия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пандъкова или там каквато беше е послушна гербаджийска МИШКА.БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ

Най ми е гадно от мазни и миловидни лица, които слушкат и изпълняват.

Kenn1111

Ако я убеди да влезе в ГЕРБ....може и да се разминат нещата

Имах си аз да си признае!

Да, Евгени Крусев и оня там какъв бе - забравих му името от Градска мобилност, я какви хубави преписки водят. По-добре да ги бавят, че техните преписки са подигравки с хората. Ха-ха. Как само се връзва. Не знам сценарии ли или не, но.......нали е пила кафе, що се връща от среща с Крусев?

I_Loyola

Ето и първата ЛЪЖА - "от екипа на столичния кмет помагали на Иванчева"! Имаше тотална изолация на Иванчева. Това може да се види от протоколите.

трудно се помнят бе човек. Какво се чудиш щом тая перукарка и "екипа" и изкараха виновна една директорка на детска градина за недостига на места и записване на деца по втория начин?

Повече ама никога няма да си паркирам колата на ул. Московска, че ще вземат да ми сложат едни 100 000 и О УЖАС!

на инвеститорите - спонсори може и нещо друго да ти сложат. Но ако си просто грабаджийски матрял не бой се, най-много да те изгонят с останалия планктон от държавна или общинска служба като тия 300-та от НАП ако решат да си направят поредния ПР.

Че русата фризьорка е корумпирана - в това няма и съмнение. Че при ареста се прекали с показността - и в това също. Но че адвокатката на обвиняемата трябва да отговаря за обида на нормално мислещата част от населението, вземайки хората за малоумни, като говори глупотии /кой днес си оставя отключена колата дори ина мегдана в село Мало Бучино!/, също е вярно. То че на адвокатите им се налага да защитават и престъпници, се знае, но чак пък с такива плоски аргументи....

Oбаче MеBеPето, дрогарке, може, и на британската корона да влезе вав фаитона и в кенефа ако требе 123, отворете очи като ще пишате!

Госпожата на снимката направи на мъжа си болница за 320 млн..евро-интересно от къде ги има ???Тука ни занимават с, някаква рибка и скалъпения театър вчера с любезното съдействие на партийката в, която зам. председател е точно тази жена,

от къде знае, че колата не е била заключена - да не е стояла на пост да я варди? И може ли служебна кола, дадена на кметицата да си изпълнява задълженията, да се оставя незаключена и без надзор! Ай сектир, бе фитки нещастни, оправдания след като мандалото хлопна!

кола на вещо лице към съда да изчезне тефтерчето на Красьо Черничкия с едни там инициали? Това естествено адвокатките на дявола не ви интересува, още по-малко тревожи, онова се "забрави" вече нали?

Когато има проблем, свързан с работата на Столична община, Фандъкова никога не знае, не е чула и няма отношение към него; назначава комисия за проверка и евентуално уволнява някое бушонче. Когато има нещо за хвалене, тя е непрекъснато във всички медии. Така се гради имидж за пред масите.

става сложно,мнозина от това ги е шубе! Василев помните ли какво каза? "Ако се разприказвам и отива тая държава" И се кротна в Сърбия,сега много ще му вземат ,но и много ще остане! 200 млн в брой ги няма ,тук разнасяли в кашони некакви 70 хилки! Един черплък за некои наши бизнесмени

Ето такива арести ще има и за всички тербави, като паднете от власт и няма да питате защо, защото си знаете какви сте

Горката, тя, нищо не знае , освен ,че е яко в корупцията.Така говорят хората, нож властта оправдава средствата.

Айде сега и тази се отрече да се е виждала със Иванчева както го направи вчера и Кадиев?много хитри нещо а?Га взимахте пароците от Иванчева ни ривахте а?сега що ривете че не я познавате и че не сте се виждали на срещи със Кметицата със голямата цица а?

Има един медицински термин-сардоничен плач.Хем усмихнато лице,хем плачливо. А това е едно усмихнато лице на дълбоката корупция и лъжи.

Арестуваната е просто един кмет Представете си какво се случва в столична община чийто бюджет е грандиозен, Представете си какво се случва по министерствата Представете си какво се случва с еврофондовете....

цаца ти ли тури минуса на тоя коментар? или цецо беше ? я си признайте...