Кметът на Тетевен обвинен в длъжностно престъпление

Окръжна прокуратура-Ловеч е повдигнала обвинения срещу кмета на община Тетевен Милен Милев и неговия заместник Детелин Пърлев за длъжностни престъпления.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Тетевен обвинен в длъжностно престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са обвинения. Предстои да се доказват. Не коментирайте на халост.

Ама те за това стават кметове бе! ...ЕДИН няма, НИТО ЕДИН кмет няма който да не е станал такъв за да се ояде. Всички са там за да крадат и лапат. гадове мръсни ....

....амо много стар запален по всичко свързано с моторните спортове...на 16 имах книжка за 2 колела ,на 18 за 4...,какво съм правил аз сизнам...включително и това ,че карах в 13 старта на местни и републикански ралита...УСПЕШНИ...имах потенциал но нямах пари и ...връзки...ТОВА е СКЪП СПОРТ.... Днес съм вече застарял,улегнал, но ВИНАГИ се ЧУДЯ на такива от тези на снимката,както и на онзи от рали "ДАКАР" дали са наистина такива "карачи" или просто едни ....ИГРАЧИ в ПРАНЕТО на ПАРИ!!! Бил "ОФРЪОДЪР"...ами кой ще троши такива скъпи машини и стотици литри гориво за едното нищо,ако НЯКОЙ не им го ДАДЕ ....ДАРОМ...

От това скалъпено обвинение няма да излезе нищо и после хората ще кажат, че той си е платил. Май стана, като ГЕРБ в началото. Малка настройка на коя икона да се моли. Няма как да ощети общината с един милион след като проверих, че брутната стойност на поръчката за храни за година е 450 000 лв. Значи за двете години на кметуването му трябва да не е карано никаква храна. Малко смешно и наивно!!! Също проверих колко е годишния бюджет на общината 13 млн. Значи излиза, че е откраднал за една година бюджета, като гледам глупавата публикация. Е, затова навремето найтрудно се учеше журналистика и беше професия с по-голяма тежест от юридическата. Жалко е когато журналистите станат таксиметрови шофьори, а шофьорите журналисти. Смахната държава!!!

А на 21.0з.201ч от 10х в добричля окражен сад влиза кметала цонко цонев за длажностно присвояване.сумата е няколко десетки милиона лева.засто малчат милите ни медии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом на този дребен крадец са му предвидили десетина години, тогава Зам-ректорът на СУ "Св. Климент Охридски" проф. А. Герджиков колко трябва да лежи за фалшификации при класиране на проекти за десетки милиони? Вероятно Нула!! член-кор. проф. Емил Хорозов

Този на снимката има вид на безгрижен народен човечец-айляк, дето обича да ръси пари по битови заведения и да му свири оркестър на ушенце! Кой го е избрал за кмет е друг въпрос...

Само този ли е убавеца?България е пълна с такава измет,само че пак ще се отърве както става винаги,както и стана с много преди него.Кмета на Гълъбово беше един от тях - престъпления за милиони и пак си е на свобода, но след като милиони бяха дадени на червените другари за него закони няма.

Eх Милене не ти върви едно време послуша Михалев извъртя Илия Павлов и поле хайде три години го раздава партизанин. Славчо Христов и Румен Петков ти удариха едно рамо ама вече не са в БСП и пак уйде братко

Това са отбор юнаци, но в комбина с тях е и гл. архитект на Тетевен!

Гл. архитект на Тетевен е класа. Къде го замесвате с тези.

Знаем го каква "класа" е! S-класа!

Лично е искал няколко хиляди лева подкуп за разрешително за строеж!

Нали е избран --демократично

В Бг-закона ,не фигурират по-тежки наказания от : ---СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ и.....УСЛОВНО --- Защо се изписват някави 1 до 8 години ,...това е ''популизАм''.

Кметът на Тетевен обвинен в длъжностно престъпление По една от теливизионните медии коментираха,че този преди е работил като магазинер. Явно, че визията му за кметството е като за един голям безплатен магазин , но само за него.

...и "професионалисти" да "бъркат" в чекмеджето и ..."удрят" в кантара... А този,без даго познавам,само като му видя мутрата и прочета биографията...съм сигурен,че е ...ШАМПИОН по ...КРАДВАНЕ....

Какъв ти магазинер? Учех в Тетевен, когато този през средата на 90-те държеше целия град. Нищо не се случваше там без неговата благословия. Нали се сещате каква криза беше... а пред хотела, в който живееше имаше коли, които са единични бройки в целия свят. Магазинер... А по новините чух, че някои го подкрепят, а други се страхуват от него. Тия, дето го подрепят, най-много са наплашени.

В Бг няма някой на такъв пост ,да не се е ОСР.Л! Всичко е политизирано и няма възход ,само падение ,....търсене на поредното дъно.

Какви злоупотреби-какви пет лева?? Като му гледам снимката-момчето е идеално за Министър на Културата.........или на Образованието......Все едно......

Ама на ---Столипиново ли?

dionisiosd@yahoo.com

На Карлуково или Курило......

Taя шия не е от туршия! В Бг вина има ,но ВИНОВНИ ---НИКОГА! ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА,...КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ---26г.,СЛАБА СЪДЕБНА ЧЕРВЕНА СИСТЕМА.

Тогава Дудуков още го нямаше на политическият манеж. Може дори да се окаже, че кметът на Тетевен е отказал да подкрепи Цензурата, а знае се кой стои зад Бареков. Кой не е с Капута ще яде лобута.

Какво тук значи някаква си личност? Ние сме със теб ,народе мой, защото се обичахме!

Издигнат от "Земеделски народен съюз", от коалицията на ВМРО и "Нецензурна България" на Дудука. Все отбор юнаци, тяхната. . .

Подържан от герб,нарочно ли си спести това,тикво

Сънувате мокри сънища с ГЕРБ ! Ама май е човек на КОЙ, КОЙ?

3евзек

Вдигни очи от в-к Дума, виж кметските кандидатури от Тетевен и тогава ги приказвай кой кого подкрепял!