Кметът на Садово арестуван за 170 000 лв. рушвет

Кметът на град Садово Марин Йосифов е арестуван вчера заедно с още двама души за подкуп от 170 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Садово арестуван за 170 000 лв. рушвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скапани зеленчукопроизводители. Всички са такива - от там. Беше ясно още като се появиха толкова много ВиК поръчки по ЗОП в тази община. Време е да си изберат кмет от БЗНС - без това всички там са такива (червени садовски говеда).

Някой да обясни защо съпруги и дъщери на величия не могат да участват в търгове за държавни поръчки и когато ги спечелят са преследвани ,а например Цветелина като спечели поръчката за винетките на цяла България не се казва и дума???Чудя се и се мая!!!

Време беше, затова не участваме в обществени поръчки. Не ми се работи в терариум с гърмящи змии и друг влечуги. Години чувах, как сме работили качествено, как искат ние да участваме и спечелим, как се оплакваха от спечелилата фирма (ама то 5 % като дадеш, те трябва да се приспаднат от някъде, а това някъде е от заплати на персонал или качествени материали... Време е влечугите да хапнат трудносмилаемите неща, за да се оттеглят в дълбоко в дупките си за дълго и мъчително храносмилане...

Цветанов продължавайте в същия дух.Какво става със старите кметове които кметуват от три мандата нещо не се говори за тях.Затова ли уволниха Бареков

ТОЯ КМЕТ НА САДОВО ЩЕ ДА Е ОТ ПАРТИЯТА-ЛЮБИМА-БСП.И ДОКОЛКОТО ЗНАМ Е БИВШ ВОЕНЕН. БЪЛГАРИНО МИСЛИ КОГАТО ДАВАШ СВОЯ ВОТ.БРАВО НА ББ-ЦЦ.

Кретенизма на управляващите вече стига предела на търпимост. Та тия можеха да ги гепат по най-обикновенния начин след като са ги следили толкоз време. Егати тъпотията да правиш показни акции на ГКПП-та!! Браво бе Цецо, за последен път се убедих, че си правиш самореклама с кокошкарски "акции"! Нема що, тия "Операции" са си отдавна известни и не е обходимо да им се дава такава медийна гластност, щото ще се окаже, че "всички знаеха, а полицаите дойдоха като в холивудска боза". Кретени!!! Апаши!! Вие, полицаите сте за пред съда, преди престъпниците. Начело с Главния режисьор наречен Ц.Ц.!

Бе тоя бивш зам.-министър Димитър Пейчев (на снимката) много дебела гуша има, тя не става от сирене и домати нито от кисело мляко и сухи кифли.

Ади бе, няма ли клас стани, клас мирно, нямаааа, щото ги няма ведомсвените драскачи, не могат да вземат решение и чакат шефа да каже каква ще е позицията тоя път.

Коя фирма е спечелила поръчка давайки по-малко от 30%?! Няма такава. От 4 години няма такава. Преди 5 процентът беше по-малък.

Аз даже не знам къде е Садов, а сумата е доста сериозна. Представям си какво в по-големите градове...С по няколко нули отзад.

Има 3 вида Садово, но точно това Садово е град от селски тип, на 7 мин. от Филибето, на 10 мин. от Асеновград и на 25 мин. от Бачковския манастир, т.е. гледката е като от София към Витоша, само че планината е Родопи и нощем от там се вижда, да блещука на върха на планината, родното село на Н. Хайтов - Яврово. Садово има гара и летище, както и роми, които от малки карат мерцедесчета (в близост до селото на цар Киро е все пак). Там говорят с подчертан мягкий знак и най-често използваната реплика е: "Оли божи!"! Местното население е доста любопитно и ако се появи столичанин в полезрението му, търси да установи контакт с него чрез безвъзмездни дарове във вид на домати, пиперки (това е кодовото название на чушките), кауни (пъпеши) и др. думи, които дир-ът със сигурност ще се затрудни да транслитерира! Докато установяват контакт, подлагат човека на кръстосан разпит, а после стават толкова любвеобилни, че се налага понякога той да пребивава в нелегалност! Градецът е известен и с червеното садовско говедо (вж. снимката), което по нрав прилича на софийското, но е по-голямо, по-шумно и доста по-ящно! Обича луканки, бабеци, дедовци и всички др. плодове и зеленчуци от месо...И т.н., и т.н.

По-добре и аз не мога да го кажа :-)

Срещат се и извънземни, но доста рядко;)

Не само полезна, но и сладурска информация :) Направо ми се прииска да се потопя в патриархалната местна атмосфера

Хаха :) а каза ли там летяща чиния и от нея излиза ли дребен човек с очила и фес ?

Добре че Бат Боко ви показа кво представлявате и кого избирате. Що го избрахте тоя за кмет? не знаехте ли що за стока е?